Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Lijst van afleveringen van De TV Kantine

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hier een lijst van afleveringen van De TV Kantine.

Let op!
Hieronder staat de samenvatting van een verhaal.
Soms is het niet leuk als je al weet hoe het verhaal afloopt!

seizoen 1

Aflevering 1 Het Gouden TV-idee: John de Mol bedenkt het Gouden TV-idee, om een goed idee op te doen voor een tv-programma. Het Gouden TV-idee wordt opgenomen in De TV Kantine. In de jury zitten Angela Groothuizen, Marc Forno en Jerney Kaagman. Veel sterren bedenken nieuwe programma's. Zo heeft Lucille Werner van Lingo een nieuw idee voor Lingo en Ivo Niehe wil een nieuw programma presenteren. Hiervoor probeert hij het jurylid dat nooit lacht (Jerney Kaagman) aan het lachen te maken met een liedje.

Gastrollen: Angela Groothuizen en Rebecca Schouw.


Aflevering 2 Sterrenslag: Sterrenslag komt terug op de AVRO en alle BN'ers moeten meedoen. Ondertussen liggen Hans Breukhoven en Conny Breukhoven in scheiding. Ze denkt dat hij wat heeft met Nicolette van Dam. Uiteindelijk komen Nicolette van dam en Conny Breukhoven in hetzelfde team terwijl Mark Forno de sterren voor berijd , zorgt Conny Breukhoven ervoor dat Nicolette van Dam uit de weg wordt geruimd. Ondertussen wordt Caroline van Tensen achter na gezeten door Gaston Starreveld omdat ze de hoofdprijs van de nationale postcodeloterij heeft gewonnen.

Gastrollen: Caroline Tensen, Jamai Loman, Dries Roelvink en Nicolette van Dam.


Aflevering 3 Vieze spelletjes: De nominaties van De Gouden Televisie-ring worden bekend gemaakt door Nelleke van der Krogt en Frits Sissing. Het blijkt dat Karl Noten is genomineerd als beste tv-man van het jaar. Heel De TV Kantine is in rep en roer, wie heeft dit gedaan? Peter R. de Vries heeft een paar verdachten: Liesbeth List, Adje en Karl Noten.

Gastrollen: Gerard Joling en Adje.


Aflevering 4 Wie heeft de Cock vermoord?: De Cock uit Baantjer is vermoord, net nu Oprah Winfrey langs komt bij Pauw & Witteman. Peter R. de Vries onderzoekt de moord en komt op een paar verdachten uit. Dit zijn Joran van der Sloot en Jeroen Pauw.

Gastrollen: Henk Krol en Marc van der Linden.


Aflevering 5 Er kijkt geen hond!: Er is fraude gepleegd met de kijkcijfers van Bananasplit. Daarom probeert Mariska Bauer een grap uit met Frans Bauer en hij neemt wraak. Kelly van Veer en Gordon proberen de koffertjes van Miljoenenjacht te stelen van Linda de Mol, maar ze hebben geen rekening gehouden met Pino uit Sesamstraat. Ook probeert Ivo Niehe een goed lied voor Gigi Ravelli uit Goede tijden, Slechte tijden te zingen.

Gastrollen: Gigi Ravelli en Peter Beense.


Aflevering 6 Wip Holland Wip: De Amerikaanse president Barack Obama komt naar Nederland. Hij komt ook Pauw & Witteman terecht. De TV Kantine staat op zijn kop. Maar Kim Holland heeft op namens voor de film Wip Holland Wip. Maar wie moet nu achter de kassa staan? Gelukkig kan haar zus komen, zij wordt helemaal omgetoverd door Maarten van Rossem tot Kim Holland. Als ze achter de kassa staat wordt ze heel erg zenuwachtig, om haar te kalmeren kijken ze naar een aflevering van Zeg 'ns Aaa, waar opeens Karl Noten verkleed als schoen in voor komt.

Gastrollen: Kim Holland en Joop Braakhekke.


Aflevering 7 Ja, ik wil...?: Patty Brard wordt verliefd op 'The Mask' in de show van Uri Geller. Ze wil zelfs met hem trouwen in De TV Kantine. In de keuken in Gordon Ramsey in gehuurd voor het eten. Als Rudolph van Veen wordt weggestuurd omdat zijn eten niet lekker smaakt, is Herman den Blijker aan de beurt. Als hij wordt weggestuurd, gooit hij een hele kom soep over Gordon Ramsey heen.

Gastrollen: Cas Spijkers, Dirk Taat, Ger Otte, Joop van Tellingen, José Hoebee, Mary Borsato, Robert Verweij, Rudolph van Veen, Stacey Rookhuizen en Wendy van Dijk.


Aflevering 8 De 10: In deze uitzending wordt de top tien uitgezonden.


Aflevering 9 Er is er één jarig! : Een speciale aflevering vanwege het 20 jarig bestaan van RTL Nederland.

Gastrollen: Willibrord Frequin, Catherine Keyl, Ria Valk en Myrna Goossen.


Aflevering 10 Oudejaarsspecial 2009: In deze uitzending wordt de top tien uitgezonden, gepresenteerd door Clairy Polak en Maarten van Rossem.

Seizoen 2

aflevering 11 Strikt Privé Evert Santegoeds heeft een tape in handen van een bekende Nederlander. Tatjana Simic denkt dat de tape over haar gaat. In De TV Kantine wordt duidelijk dat de tape gaat over Eric van Tijn. maar Evert Santegoeds heeft een tape in handen over Geert Wilders die aardig was tegen allochtonen.

Gastrollen: Patricia Paay, Matthijs van Nieuwkerk & Peter van der Vorst.

aflevering 12 Er Moet Meer Gelachen Worden! John de Mol vindt dat er op tv meer gelachen moet worden. Zo wordt het programma NOVA opgeleukt met Bassie & Adriaan. ook komt de serie Allo Allo weer terug.

Gastrollen: Paul de Leeuw, Chantal Janzen & Frans Bauer.

aflevering 13 Ik hou van Paling de programma's moeten allemaal een Volendams tintje hebben. zo wordt Gooische Vrouwen 'Volendamse Vrouwen'. Hollands next topmodel wordt 'Volendams Next Top Model' en Bij ons in de P.C. wordt 'Bij ons in Volendam'.

Gastrollen: Anny Schilder & Bastiaan van Schaik.

aflevering 14 Alles is Oranje er gaat een gerucht dat de koninklijke familie naar De TV Kantine komt, bij welk programma komen ze? is dit een groot misverstand of echt waar?

Gastrollen: Kelly van der Veer & Patricia Paay.

aflevering 15 De Grote TV Enquête De TV Kantine is in rep en roer. John de Mol heeft een enquête voor de kijkers. Wie is er geliefd en wie niet? ‘De Grote TV Enquête’ heeft John de Mol laten rondslingeren in De TV Kantine.

Gastrollen: Frans Bauer, Joris Linssen & Kelly van der Veer.

aflevering 16 Shalali Shalala Sieneke Peeters heeft een ongeluk gehad. Wie moet er nu naar het Eurovisie Songfestival in Oslo? spelers in de programma's Columbo, Murder, She Wrote en The Nanny willen wel gaan.

Gastrollen: Gordon, Ron Boszhard, John van den Heuvel, Albert Verlinde & Cornald Maas.

aflevering 17 ''Aanvalluh!!! Nederland is in de ban van voetbal. John de Mol wil dat er programma’s verzonnen worden, maar wie kan de kijkers nog boeien. Daarom komen de programma's Look of Love (met Eric van Tijn), The Golden Girls (U.S.A.) en Absolutely Fabulous terug op de buis.

Gastrollen: Loretta Schrijver, Georgina Verbaan, Eric van Tijn, Viola Holt, Willeke Alberti, Wilfred Genee & Maik de Boer.

aflevering 18 De hoogtepunten in deze uitzending wordt de top tien uitgezonden uit seizoen 2.

Gastrollen: Frans Bauer, Matthijs van Nieuwkerk, Joris Linssen, Paul de Leeuw, Chantal Janzen, Anny Schilder, Gordon & Ron Boszhard.

aflevering 19 Achter de schermen. Een kijkje achter de schermen.

seizoen 3

aflevering 20 Vroeger Was Alles Beter vroeger in tijd van zwart-wit beeld en slecht geluid was televisie veel en veel leuker. Guus Meeuwis, Youp van 't Hek, Bonnie St. Claire, Gerard Joling, Patricia Paay, Adam Curry, André van Duin en Joke Bruijs blikken terug naar die tijd. naar de programma's The Addams Family, Batman en Ron's Honeymoon Quiz.

Gastrollen: Arie Boomsma, Ruben Nicolai, Lieke van Lexmond & Cystine Carreon.

aflevering 21 Jouw Programma, Mijn Programma John de Mol wil dat mensen hun programma's uitwisselen. Maik de Boer gaat Het Weerbericht presenteren. Derek Ogilvie gaat naar Eigen huis & tuin. Rene Froger gaat naar het programma van Derek Ogilvie en Ma Flodder haar huis uit omdat ze wordt vervangen door Hyacinth Bucket.

Gastrollen: Tineke Schouten, Derek Ogilvie, Quinty Trustfull & Thomas Verhoef.

aflevering 22 Deutschland ist töll Na het grote succes van het Volendamse thema heeft John de Mol nu besloten dat Duitsland het nieuwe thema is. zo komen Silvie van der Vaart en zanger Heino langs. programma's zoals Derrick en Allo Allo komen voorbij. ook komt de film Sissi.

Gastrollen: Ellen ten Damme, Chantal Janzen, Leontine Borsato, Wilma Nanninga & Klaas Wilting.

aflevering 23 Oh, kom er eens kijken... Sinterklaas is er weer. Vader Abraham vertelt Gerda Smit en Barbie(persoon) en Jokertje op bezoek kwamen. The Silence of the Lambs komt te zien. En het Sinterklaasjournaal komt. waar in stukken voorkomen van Alles is Liefde, Paranormal Activity en Sint (film) zijn verwerkt.

Gastrollen: Tineke Schouten.

aflevering 24 There's no budget like low budget door de kredietcrisis is er te weinig geld voor televisie vertelt Ivo Opstelten. Zo speelt Angela Groothuizen in Star Wars, Gerard Joling en Barbara Barend spelen in Flikken Maastricht en het programma Little House on the Prairie is terug.

Gastrollen: Arie Boomsma, Jokertje.

aflevering 25 All you need is Kerst het is kerstmis. zo probeert Sonja Bakker af te vallen. de film Sissi is te zien en ook de series Allo Allo en Married with Children. waar bonje met de buren ook nog eens in voor komt. in All you need is love is Connie Breukhoven te zien.

Gastrollen: Barbie(persoon), Renate Verbaan, Winston Gerschtanowitz, Mari van de Ven, Chantal Janzen & Ellen ten Damme.

aflevering 26 The Story So Far in deze uitzending wordt de top tien uitgezonden uit seizoen 3.

Gastrollen: Lieke van Lexmond, Ruben Nicolai, Chantal Janzen, Wilma Nanninga, Leontine Borsato & Mari van de Ven.

aflevering 27 De Gooise matras De tv-kantine is ingesneeuwd, vertelt Piet Paulusma. iedereen moet er blijven slapen. Ivo Opstelten leest het verhaal The Wizard of Oz voor. waarin yolanthe Sneijder cabau van kasbergen Dorothy speelt. de hond Toto is Samson uit Samson & Gert. de vogelverschrikker is Frans Bauer, Lucille Werner speelt de robot, de boom wordt gespeeld door Jeroen van der Boom, de leeuw is Ivo Niehe en de heks is Antoinette Hertsenberg. ook wordt Sex and the City nagedaan.

Gastrollen: Antoinette Hertsenberg, Fiona Hering, Daphne Deckers, Sandra Schuurhof & Jeroen van der Boom.

aflevering 28 De Laatste Ronde De verzoekjes worden gedaan. zo komt Goede Tijden, Slechte Tijden er en het Koningshuis. Ook komt er een aflevering van 't Schaep met de 5 pooten, maar omdat de kijker Spanje haat, mag Imca Marina niet de titelsong zingen en wordt het t Zwarte schaep'.

Gastrollen: Jan Kooijman & Dries Roelvink.

aflevering 29 Kijkje achter de schermen een kijkje achter de schermen.


seizoen 4

aflevering 30 Ik haat mijn eigen show nadat Angela Groothuizen en Roel van Velzen het nummer "One Thousand Broodjes" hebben gezongen is al snel het duidelijk. iedereen haat zijn programma. Maik de Boer haat het programma Ik kom bij je eten, omdat hij bij Marianne Wever is die een Sieneke verzameling heeft. Britt en Ymke haten de nieuwe versie van Take Me Out. Raoul en Thomas haten Dit was het nieuws. Anniko van Santen haat haar programma Opsporing Verzocht. Jan Slagter haat zijn programma MAX Geheugentrainer en Patty Brard en Patricia Paay Diva's Draaien Door.

Gastrollen: Eddy Zoëy.

aflevering 31 Net als in de film iedereen wil in de film zegt John de Mol. Mari van de Ven heeft de hoofdrol in Rambo. Er wordt een film gemaakt over Jan de Hoop. er komt ook Basic Instinct met Gerda Smit in de hoofdrol. Patty Brard en Patricia Paay zitten in The Exorcist en er komt een tweede deel van Gooische Vrouwen (de film). ook Koningin Beatrix en Prinses Laurentien doen mee aan de film The King's Speech.

aflevering 32 Jatwerk John de Mol wil nieuwe programma's maken, maar hij kan niks bedenken. De mensen in De TV Kantine helpen mee. maar het is allemaal gejat. Ik hou van Holland wordt "Ik hou van Ivo", The A-Team wordt het "The B-Team", Wedden dat ik het kan wordt "Wedden dat ik het niet kan", Voetbal International wordt "Ping-Pong International", Dit was het nieuws wordt "Dit was geen nieuws" en De jongen tegen de meisjes wordt "De Mooie tegen de Lelijke".

aflevering 33 The Voice Of Christmas het is kerst in De TV Kantine. kim Holland leest een kerst verhaal. waarin John de Mol de hoofdrol in speelt. van Micheal Jackson(de geest) krijgt hij te horen dat er 3 geesten bij hem komen de geest van de televisie van het verleden, die van het heden en die van de toekomst. Bert van der Veer ,die dan naakt is, speelt de geest van het verleden.daarom kijken ze naar de kerstspecial Are You Being Served?. Angela Groothuizen en Roel van Velzen zijn de geesten van het heden, daarom kijken ze naar De Wereld Draait Door. Britt & Ymke spelen de geesten van de toekomst. ze kijken daarom naar RTL Nieuws in 2031 waar Eva Jinek en Jan de Hoop inzitten. ook zit Keith Bakker in een kerstspecial van Dexter.

Gastrollen: Nelleke van der Krogt, Frans Molenaar & Britt Dekker.

aflevering 34 Red mijn programma de kijkcijfers dalen. Bonje Met De Buren wordt wel goed bekeken maar er zijn te weinig aanmeldingen. in Griekenland gaat het nog veel harder aan toe . de Griekse versie van The Voice of Holland: The Voice Greece moet gered worden, daarom zit Sterretje erin. Peter R. de Vries moet een opvolger hebben daarom doet Rob Geus het. maar hij gaat eerst naar Sophie Hilbrand.

Gastrollen: Rob Geus & Sterretje.

aflevering 35 Mijn Grote Voorbeeld iedereen doet zijn grote voorbeeld na. zo komt Angela Groothuizen terecht in Rocky Balboa samen Roel van Velzen en Glennis Grace. Harry Mens gaat met Madonna naar een avondclub. Louis van Gaal en Johan Cruijff gaan met elkaar praten en John de Mol en Corry Konings komen samen terecht in een film.

Gastrollen: Patty Brard.

aflevering 36 in deze uitzending worden bloopers, the making-of en de top tien wordt uitgezonden.


seizoen 5

aflevering 37 Goede voornemens eerst wordt iedereen in De TV Kantine voorgesteld. hierna heeft iedereen goede voornemens. maar René van der Gijp kijkt toch nog even naar de serie Barbie's Baby en de schrijver van Goede tijden, slechte tijden hebben het goede voornemen om Lucas weer een onmogelijke liefde te geven.

Gastrollen: Chantal Janzen.

aflevering 38 Het moet spannender op televisie moet het spannender. wie kan daar beter voor zorgen dan Pepijn Bierenbroodspot. Het mes op tafel wordt uitgezonden. waarin Tabatha Coffey onder meer inzit. RTL Boulevard wordt 'RTL Graveyard' en zanger Rinus komt erin voor.

Gastrollen: Jandino Asporaat, Gordon Heuckeroth, Mari van de Ven, Thijs Willekes, Ouwehoeren, Tom Sebastian & John Beerens.

aflevering 39 Bizarre ambities er zijn allerlei bizarre ambities. in het begin komen Joop van der Lende en Rachel Hazes binnen. iedereen wil opeens in een musical. behalve Johan Boskamp en Rene van der Gijp en Bert van der Veer wil in de musical van Kim Holland. daarna willen ze opeens allemaal een talkshow presenteren. Britt&Ymke krijgen daarom advies van dame Edna. Ali B. krijgt een eigen teken film die Ali de bij heet. waar Imca Marina, Corrie Konings en kleine viezerik inzitten. op einde wil iedereen naar het Eurovisiesongfestival. alles wordt aan elkaar geplakt door Hans Kraay jr.

Gastrollen: Catherine Keyl.

aflevering 40 TV Saloon De TV Kantine heeft als thema het wilde westen. Grant & Forsyth zorgen voor de muziek. René van der Gijp en Jan Boskamp kamperen in Brokeback Mountain. Erica Terpstra komt terecht in Indiana Jones. Doutzen Kroes speelt in The Dukes of Hazzard en Toy Story is te zien.

Gastrollen: Gerard Joling, Hans Klok, Thomas Berge & André jr. Hazes.

aflevering 41 Carnaval het is carnaval in De TV Kantine. iedereen gaat zingen. Patty Brard zingt "tijgerprintgordijn" en Eva Jinek zingt "ik wil alles op m'n boobies". Ook komt Hart van Nederland voor met Sandra Schuurhof. in uit zending wordt gekeken of Maarten van Rossum echt niet aan carnaval doet. uit eindelijk blijkt dat hij een paard in de gang heeft staan, een kamerbreed tapijt in de magnetron heeft liggen en 's avonds grote bloemkolen gaat eten. ook gaat Maik de Boer opzoek naar goede carnaval outfits. ook komt er een serie slacht nacht met graaf slachter(Jan Slachter) en Martine Vampieros (Martine van Os) die proberen om omroep MAX inleven te houden door Kim-Lian van der Meij op te offeren.

Gastrollen: Kim-Lian van der Meij, Arie Ribbens, Gerard Joling, Gordon Heuckeroth & Ouwehoeren.

aflevering 42 Er was eens... De TV Kantine staat in het teken van sprookjes. Trijntje Oosterhuis en Angela Groothuizen spelen in Sneeuwwitje. dat heet dan Angela Grootwitje. Peter R. Pan (Peter Pan) is te zien met Peter R. de Vries (peter pan), Nance Coolen (Tinkerbell) en ook speelt Cilly Dartel erin. de ergernissen van Henk Krol komen erin voor. Beau van Doornroosje(Beau van Erven Doorns) probeert de kijkers wakker te schubben en Erica Terpstra is een kikker geworden.

Gastrollen: Barbara Straathof & Nance Coolen.

aflevering 43 The Love Boat The Love Boat is het nieuwe thema van De TV Kantine, maar De TV Kantine gaat dicht!! Daarom is er dit speciale thema. de gasten zijn Kim Holland, Ad Visser, Erica Terpstra, Rafael van der Vaart en Sylvie van der Vaart, David en Desiree uit Divorce en René Froger en Natasja Froger.

Gastrollen: Robert ten Brink, Humberto Tan, Monique Smit.

Seizoen 6

Aflevering 44: Wie ben ik? De televisieserie Wie ben ik? is weer terug bij RTL 4. Reden genoeg om het spel ook in De TV Kantine te spelen. Maar ook wordt er gekeken naar andere televisieprogramma's uit 2013 en 2014. Zo is Roy Donders te zien in Roy Donders:Stylist om te huilen. Bridget Maasland is te zien in Show Laat en ook is Dr. Phil te zien. Het meisje uit de reclame van de PLUS wil afvallen en de man van de Albert Heijn maakt daar grappen over. Tot slot sluiten Ramses Shaffy en Liesbeth List de avond af.

Gastrollen: Goedele Liekens

Aflevering 45: Scoren De TV Kantine staat in het teken van het voetbal, daarom is er een soort "wedstrijd" tussen RTL 4 en de NOS. Hendry Schut van NOS Studio Sport doet verslag. Epke Zonderland geeft weer een interview, dat niet zo duidelijk is, en wint daarna goud. De AH-man en het PLUS-meisje, zitten weer samen in één reclame. Rutger Castricum presenteert weer een aflevering van het PowNews, waarin hij Annemarie Jorritsma lastig valt. Astro TV doet weer een voorspelling die niet blijkt te kloppen. Miley Cyrus, Robin Thicke en Robby Williams geven optredens. Ook wordt er een aflevering van Dynasty nagespeeld en verschijnt de Rijdende Rechter in De Fabeltjeskrant.

Gastrollen: Patricia Paay en Roy Donders

Aflevering 46: 'Allo 'Allo! De Britse komedie 'Allo 'Allo! is het thema van De TV Kantine. René van der Gijp heeft Café René gekocht en een aantal BN'ers spelen mee.

Gastrollen: Gerard Joling, Gordon, Najib Amhali, Leontine Borsato, Mary Borsato, Marco Borsato en Chantal Janzen.

Aflevering 47: Hoest met de Flodders? Flodder was één van de beste komedies van de Nederlandse televisie en daarom wordt het nog altijd herhaald. Maar na 20 jaar wordt het hoog tijd voor iets nieuws. De Flodders duiken op in allerlei programma's. Johnnie duikt op in een programma van Linda de Mol en dochter Kees in het SBS-programma Danni Lowinski. Ook doet Ma Flodder mee en brengt een bezoekje bij Boer zoekt Vrouw. Maar Albert Verlinde maakt hier een einde aan.

Gastrollen: Johnny de Mol en Kees Tol.

Aflevering 48: Kromme Tenen TV Naast alle goede programma's, zijn er op de televisie ook programma's waar iedereen een hekel aan heeft. Jan Mulder kan er veel van opnoemen. EenVandaag doet verslag en verteld wat de Nederlanders het ergste vinden op de televisie. De televisieserie Toen was humor gewoon niet leuk was wel erg irritant volgens veel mensen. Robert ten Brink moet het is een keer anders aan pakken en niet meer de zin Want niemand mag met kerst alleen zijn zeggen. Daarom is hij te zien in een kerst uitzending van Al You Need Is Love met Mariah Carey. Geer & Goor: Effe geen cent te makken en Utopia komen ook voorbij. Het programma Scoop! Waar Ben Je? is door René van der Gijp zelf bedacht. In het programma zoeken Bidget Maasland, Albert Verlinde, Wilma Nanninga en Evert Santegoeds naar scoops op het Media Park.

Gastrollen: Ron Boszhard, Roy Donders, Lonny Gerungan en Ruben van der Meer.

Aflevering 49: Utopie Het televisieprogramma van John de Mol, Utopia, blijkt wel erg goed te werken. Daarom bedenkt Joop van den Ende een parodie op Utopia, getiteld Utopie. In een aflevering van GTST sprongen er een aantal mensen met parachutes, waarvan er één niet open ging. Joop van den Ende wil dit na spelen met de parachutisten Patty Brard, Goedele Liekens, Linda de Mol, Jan Mulder, Gaston Starreveld, Albert Verlinde en Ruud. De BN'ers belanden in allerlei programma's waar niemand in wil komen. Zoals Utopia en 'Allo 'Allo!. Een paar paar landen erin het programma van Floortje Dessing, waar ze reist naar plekken waar je nergens komt, maar Erica Terpstra blijkt daar ook te zitten. Tijdens een interview van Hans Kraay jr. aan Louis van der Gaal, loopt het uit de hand. Ook zingt de Zangeres Zonder Naam een lied ter gelegenheid van het WK Voetbal 2014 getiteld rio, een parodie op Mexico. Op het moment dat de Nederlandse koning een toespraak wil houden en hij net verteld dat hij nooit de Nationale Postcode Loterij heeft gewonnen, komt Gaston Starreveld binnenvallen.

Gastrollen: Najib Amhali en Hans Kraay jr.

Aflevering 50: Hoogtepunten De hoogtepunten van seizoen 6.

Seizoen 7

Aflevering 51: Die moeten ze nadoen! Samen met de gasten in de TV Kantine wordt gekeken naar wat er ondertussen allemaal op televisie is gebeurd. Eerst worden de gasten geïntroduceerd en daarna wordt gekeken naar de programma's. Anouk wil graag muziek horen en Trijntje Oosterhuis (die naar het Eurovisie Songfestival gaat) komt vragen om advies. Dit krijgt ze van Ilse DeLange, Waylon en Conchita Wurst. Ook wordt er gekeken bij het programma Chantal blijft slapen, waarin Chantal Janzen blijft slapen bij Peter Jan Rens. Hierna wordt er gekeken naar Boer Zoekt Vrouw waar ze een bezoekje brengen aan Boer Geert. Als laatste komen ze langs bij Goor draait Door. Gordon ontvangt hierin verschillende gasten.

Gastrollen: Kim-Lian van der Meij, Trijntje Oosterhuis en Marie van der Ven

Aflevering 52: De Tv Kantine van Hans Klok Hans Klok mag bepalen waar erin de TV Kantine naar gekeken wordt. Judge Judy legt uit hoe haar programma werkt. Hierna wordt er gekeken naar Undercover in Nederland. Hierin gaat Alberto Stegenman undercover als Kim Holland om te bevestigen dat een programmadirecteur buiten de deur gaat eten (naar een grap van het PowNews). Bij Verslaafd! gaat Jim Geduld langs de hele TV Kantine op zoek naar verslavingen (zoals een de bingo-verslaving van Bep en de Lach-verslaving van Andy). Ook helpt Jim Natasja Froger af van haar "huilverslaving". Hierna kijken ze naar Divorce hierin komen vier personages langs. Als laatste neemt men een kijkje bij De Roelvinkjes. Hierin neemt Drie Roelvink zijn zoon Dave mee naar het Media Park om de single van het programma op te nemen.

Gastrollen: Jim Bakkum en Dirk Zeelenberg

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Lijst_van_afleveringen_van_De_TV_Kantine&oldid=676471"