Help mee! Maak een account of meld je aan.

Flag of New Zealand.svg In de maand februari vind het Wikiproject:Nieuw-Zeeland plaats! Wil je ook meedoen? Klik dan hier! Flag of New Zealand.svg

Stem nu opnieuw voor: de FINALE! van de Gouden WikiKids Award 2020

Doutzen Kroes

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Doutzen Kroes, het beroemde fotomodel

Doutzen Kroes (Oostermeer, 23 januari 1985) is een wereldberoemd fotomodel. Ze is geboren in 1985. Ze is het allerbekendste Nederlandse fotomodel in het buitenland van dit moment. Doutzen is van Friese komaf. Ze werkt voor "Victoria's Secret" en ze promoot in Nederland de Friese taal, haar "memmetaal" (moedertaal). Ze is één van de beste fotomodellen ter wereld. Ze staat dan ook in de top tien van de meest verdienende en de bekendste.Op 12 mei 2009 ontving zij van de jury van de Dutch Model Awards in Amsterdam voor haar internationale modellencarrière de Lifetime Achievement Award. In augustus 2009 werd Doutzen aangekondigd als nieuwe ambassadeur van de organisatie Dance4Life. Op zondag 7 november is Doutzen getrouwd met Sunnery James; 21 januari 2011 is het kindje van ze geboren: Phyllon Gorré.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Doutzen_Kroes&oldid=648993"