Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Flag of Ukraine.svg Zoek je informatie over Oekraïne? Neem dan een kijk op Portaal:Oekraïne! Flag of Ukraine.svg

Wikikids:Boomhut

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom in de Boomhut!
Boomhut1.png

Welkom in de Boomhut van WikiKids! Hier kun je als gebruiker je vragen stellen aan andere gebruikers of moderatoren over hoe WikiKids werkt, en hoe je kan helpen. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen!

  • Oude vragen vind je in het archief van de Boomhut


Klik hier om een vraag over WikiKids te stellen!
WikiBanner-1.gif

plaatje

hoe plaats je een plaatje?

Kijk hier even: Wikikids:Handleiding-wiki/Afbeeldingen. Gr. Hanssain (overleg) 13 mei 2022 12:49 (CEST)

Dankjewel groetjes Stokstaatr

groter

hoe maak ik een plaatje groter?

1. Druk op "bewerken" (bovenaan in het scherm). 2. Tik 1x op het plaatje (dat krijgt dan een blauwachtige kleur). 3. Druk op het pijltje in de linker benedenhoek van het plaatje en beweeg dit tot de afbeelding de gewenste grootte heeft. 4. Druk ten slotte op de tekst buiten het plaatje als je tevreden bent met het nieuwe formaat. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 16 mei 2022 13:20 (CEST)


Dankjewel sorry als ik zo veel vragen stel groetjes Stoktaatr

straattaal

ewa zachbe hoe is straattaal ontstaan

In Nederland is de straattaal vaak een mengsel van Nederlands, Sranantongo, Papiaments, Turks en Marokkaans gemengd met Engelse woorden (Bron: Wikipedia). Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 17 mei 2022 10:57 (CEST)

hulp

kan ik op dit moment nog mee helpen met een artikel graag niet met oekraine groetjes Stokstaatr

Kijk HIER eens. De meeste artikelen op deze lijst bestaan al (blauw), maar het is best mogelijk dat er tussen zitten die nog kunnen worden uitgebreid, over dieren (ZIEHIER} bijvoorbeeld. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 17 mei 2022 11:14 (CEST)

is rood nog niet afgemaakt? groetjes Stokstaatr

Ja. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 17 mei 2022 12:43 (CEST)

john deere

hoe kan je een john deere herkennen Agentannanas

Als hij op een trekker lijkt en niet op een personenauto zou het best een John Deere kunnen zijn. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 17 mei 2022 10:59 (CEST)

wat is het verschil tussen de eifeltoren en de toren van pisa

wilt u a.u.b het antwoord zeggen want ik wil het graag weten

Er zijn twee kenmerkende verschillen: de Eiffeltoren staat recht en is 300 meter hoog en de Toren van Pisa staat scheef en is ca. 55 meter hoog. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 17 mei 2022 11:51 (CEST)

Infobox Wikipediaan

Ik ben nieuw hier, en kan het wat op Wikipedia hetende sjabloon Sjabloon:Wikipediaan niet vinden, ik weet dat het een andere naam heeft, kom er alleen niet achter welke haha. Dnlweijers (overleg) 18 mei 2022 00:03 (CEST)

Misschien Sjabloon:Infobox gebruiker? Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 18 mei 2022 10:00 (CEST)
Ah ja, bedankt! @PaulD!!! Groet, Dnlweijers | Overlegpagina 18 mei 2022 16:14 (CEST)

mee helpen

ik heb gekeken en ik wil graag mee helpen met het kopje cobra en holocaust maar willen er nog mensen mij helpen? Want we moeten nog beginnen

Over "holocaust" en "cobra" zijn er al artikelen, maar van cobra niet over de slang. Dus dat zou je nog eens kunnen proberen. Anders kun je ook nog eens kijken of je "beginnetjes" kunt aanvullen, zie Categorie:WikiKids:Beginnetje, want dat zijn er ook nog een heleboel. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 19 mei 2022 12:48 (CEST)

is goed ik ga kijken Stokstaatr

Cobra aangepast en Cobra (slang) aangemaakt. Kan desgewenst uitgebreid worden. Gr. Hanssain (overleg) 19 mei 2022 13:39 (CEST)

oke is goed maar kunnen mensen mij helpen? Stokstaatr

Cobra (slang) is nu gedaan. Ik zou eens kijken of er onder "Beginnetjes" niet een leuk onderwerp is dat je nog kunt aanvullen. Hoeft niet per se perfect te zijn hoor! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 20 mei 2022 12:33 (CEST)

bosbranden

mag er wat meer over bosbranden komen?

Als er mensen zijn die erover willen typen, kan die er komen. Je kan ook zelf een artikel maken, dat kan je HIER doen. Dnlweijers | Overlegpagina 19 mei 2022 17:40 (CEST)

ergotherapie

komt er een artikel over ergotherapie

Wie weet. Kijk voorlopig even HIER. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 19 mei 2022 18:28 (CEST)
Artikel Ergotherapie is aangemaakt. Gr. Hanssain (overleg) 20 mei 2022 08:34 (CEST)

portaal

kan iemand je portaal bewerken?

Ja. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 19 mei 2022 18:29 (CEST)

fc de kampioenen

waarom is de site van fc de kampioenen niet zo uitgebrijd

Omdat mensen eerst informatie op een pagina moeten typen. Aan sommige pagina's hebben nou eenmaal niet veel mensen meegeholpen, dus bevatten die minder informatie. Als je zelf meer informatie wil toevoegen, kan je HIER klikken. Dnlweijers | Overlegpagina 19 mei 2022 17:40 (CEST)

portalen

Hallo allemaal,

Hoe moet je naar het aardrijkskundportaal? Of bestaat de betreffende pagina helaas niet meer? Hierbij hoor ik het graag.

Hoi. Op de startpagina onder 'Meer informatie over' staan 6 vakjes, waarvan 1 aardrijkskunde is. Hier op klikken en je bent er. Gr. Hanssain (overleg) 20 mei 2022 08:30 (CEST)

Verwijderen van een pagina.

Ik heb als grapje een pagina gemaakt van een klasgenoot, en die gene en ik zouden graag willen dat die pagina verwijderd wordt.

Ik wil graag weten hoe ik dat doe of dat iemand dat voor mij wil doen.

Tik in ieder geval boven aan de pagina {{weg}} . Dan weet de moderator dat de pagina weg kan. Goed dat jullie dit aangeven. Gr. Hanssain (overleg) 20 mei 2022 14:39 (CEST)
Hoe bedoeld u, tik op weg?
Typ {{ en dan op de pagina die komt weg. Dan krijg je onderstaand sjabloon:
Nuvola apps error.png
Weg?
Iemand wil deze pagina laten verwijderen om de volgende reden: Geen reden opgegeven. Een moderator zal hierover beslissen. Als je het artikel verbetert, mag het misschien blijven staan.

Pagina: 'Simon Sverre Aszink' Zo goed?

bronnen

hallo! moet je ook je bronnen weergeven of laten zien of niet?

Dag, het is niet verplicht, maar je mag ze wel toevoegen. Dat doe je door een kopje onderaan de pagina te maken Bronnen en dan daar de bronnen neer te zetten (zoals websites, boeken, etc.). Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 22 mei 2022 15:45 (CEST)

beschrijving

Hallo, Ik moet een beschrijving over Jerusalem in het Engels maken. Hoe begin ik eraan??

Dan zou ik de Engelstalige versie van Wikikids als uitgangspunt voor dat artikel nemen (ZIEHIER). Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 22 mei 2022 17:42 (CEST)

bewerken

Hoi Ik heb een vraag. Ik wou wat bewerken maar het bleek dat het voor mij niet duidelijk is hoe je dingen bewerkt Groetjes Manuël

Zorg dat je bent ingelogd en ga naar "Brontekst bewerken" (Boven in het scherm). Druk daar op en pas vervolgens de tekst van je artikel aan. Dat is alles. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 22 mei 2022 17:47 (CEST)

bewerken

Hoi Ik heb een vraag. Ik wou wat bewerken maar het bleek dat het voor mij niet duidelijk is hoe je dingen bewerkt Ik vraoeg me af of jij weet of je weet hoe je bewerkt en of je dat me alstublieft kunt zegen/leren. Groetjes Manuël

Die vraag heb je hierboven al gesteld, dus kijk daar voor het antwoord! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 22 mei 2022 17:49 (CEST)

kopje vijanden panda

Is het kopje Vijanden van de Panda goed? Heb hem zelf gemaakt en gecontroleerd. Hoop dat hij goed is! groetjes Stokstaatr

Een hoofdlettertje hier en daar, maar voor de rest is het heel erg goed! Je wordt steeds beter lijkt het wel! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 23 mei 2022 10:21 (CEST)

Dankjewel groetjes Stokstaatr

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut&oldid=716664"