Wikikids:Boomhut

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom in de Boomhut!
Boomhut1.png

Welkom in de Boomhut van WikiKids! Hier kun je als gebruiker je vragen stellen aan andere gebruikers of moderatoren over hoe WikiKids werkt, en hoe je kan helpen. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen!

  • Oude vragen vind je in het archief van de Boomhut


Klik hier om een vraag over WikiKids te stellen!
WikiBanner-1.gif

youtubers

Hallo, Mogen we artikels schrijven over youtubers? mvg, ANONIEM54

Dat mag! Maar ze moeten wel meer dan 100.000 abonnees hebben! :) apoo overleg · (MOD) 16 okt 2020 11:02 (CEST)

Pornowebsites

waarom is er over het desbetreffende onderwerp geen wikikids artikel op mijn locatie. Zou ik hier informatie over kunnen krijgen

Er zou eerst een artikel over gemaakt moeten worden en ja dan moet je een soort oproep doen om dat artikel te schrijven of niet je het zelf aanmaken. En anders zou je even op een andere site moeten kijken bijvoorbeeld spreekbeurteninfo.nl dat is ook speciaal voor kinderen. (Als je voor die oproep gaat zou ik even hulp vragen aan een moderator zoals bij mij het meest bekend Apoo)

Groetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 23 okt 2020 11:22 (CEST)

Hoogbegaafd

Ik vind de pagina Hoogbegaafd heel onduidelijk en er worden stukjes weggelaten. Kan daar misschien iets aan gedaan worden? Ik zal zelf ook mijn best doen. Groetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 23 okt 2020 11:30 (CEST)


Er is ook een andere pagina daarover, daarom is "Hoogbegaafd" verwijderd. Klik HIER om die goede pagina te bezoeken. Die pagina is trouwens veel uitgebreider en beter, maar je kan de pagina natuurlijk nog verbeteren!

Grote Groet van 🤖 CyborgX500 🤖 Kom je overleggen? 🤖

tweede wereldoorlog

kan ik weten wat er allemaal in de tweede wereldoorlog is gebeurd ?

Kijk HIER eens, daar vind je vast heel wat info. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 24 okt 2020 13:06 (CEST)

Afsluitdijk

hee WIKIKIDS kAN JE MET EEN PRESENTATIE HELPEN OVER DE AFSLUITDIJK.

Kijk HIER maar eens! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 25 okt 2020 12:33 (CET)

fortnite

ik wil ook graag informatie weten over fornite

Kijk HIER maar eens! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 25 okt 2020 12:33 (CET)

Gebruikerspagina

Ik ben een jaar geleden van account veranderd, omdat ik het wachtwoord van mijn andere niet meer wist en daar ook nog geen email had ingegeven. Mag ik de gebruikerspagina van dat account bewerken om te zeggen dat dit mijn actief account is? Groetjes, 15pxArtikelTyperHP - Harry Potter wordmark.svg 26 okt 2020 20:19 (CET)

Jahoor dat mag! :) apoo overleg · (MOD) 26 okt 2020 21:11 (CET)

Ik snap niet goed hoe....

IK SNAP NIET ZO GOED WIE ISAAC NETON IS KAN DAAR MEER UITLEG OVER

Kijk HIER maar eens! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 27 okt 2020 21:15 (CET)
voor meer info kan je ook HIER kijken =)

Groetjes, 🤑BIGsmile🤑 wil je overleggen? 22 nov 2020 15:15 (CET)

Badge plaatjes

Ik heb nu een badge voor 10 plaatjes en ik heb voor een artikel 6 plaatjes geüpload. Toch krijg ik de badge voor 15 plaatjes niet. Kunnen jullie daar iets aan doen? 15pxArtikelTyperHP - Harry Potter wordmark.svg 29 okt 2020 07:33 (CET)

Ik heb ook het vermoeden dat dit ook voor de bewerkingen en de artikels is. Groetjes, 15pxArtikelTyperHP - Harry Potter wordmark.svg 30 okt 2020 17:51 (CET)
Je hebt nog geen 1000 bewerkingen gedaan, je krijgt pas een badge bij 1000 bewerkingen. Voor de artikelen heb je er inderdaad wel meer dan 50 gemaakt. Die badge heb ik aan je gegeven. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 30 okt 2020 18:06 (CET)

Simon V.D. Geest

Wet iemand of er een pagina over simon van der geest bestaat? Groetjes, 🤑BIGsmile🤑 wil je overleggen? 31 okt 2020 11:36 (CET)

Niet in Wikikids in elk geval. Ga het maar gauw schrijven! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 31 okt 2020 12:52 (CET)

Vraag

Het kan ik ook plaatjes toevoegen? Groetjes Petra!

Ja. Klik hier voor meer uitleg. :) apoo overleg · (MOD) 2 nov 2020 14:24 (CET)

hallo allemaal ik ben sattar ik ben heel goed in wikikids

hallo wikikids ik heb een vraagje de regels zijn voor mij niet echt duidelijk


Klik HIER voor info over dingen die wel mogen en dingen die niet mogen. Klik HIER voor de regels van Wikikids.

Grote Groet van 🤖 CyborgX500 🤖 Kom je overleggen? 🤖

Pagina aanmaken

Boyy (overleg)ik had net een hele pagina gemaakt maar ineens was hij weg, hoe komt dat en hoe kan ik dat voorkomen?Boyy (overleg)

Hallo Boyy, Je kan dan het beste de pagina tussendoor bekijken door op "bewerking ter controle bekijken", om te kijken of hij er nog wel is. En als de pagina klaar is, kijken of het goed is, en dan meteen opslaan zodat je zeker weet dat de pagina is opgeslagen. Maar soms is de betreffende informatie niet geschikt voor Wikikids. Dan wordt de pagina ook verwijdert. Kan je misschien de pagina naam vertellen? Dan zoek ik hem even voor je op als je dat wilt.

Grote Groet 🤖 CyborgX500 🤖 Kom je overleggen? 🤖

Plaatje toevoegen

Boyy (overleg) 3 nov 2020 10:27 (CET) hoi wikikids ik wil graag plaatjes invoegen en volgens jullie moet dat met plaatjes van deze site: https://commons.m.wikimedia.org/wiki/Hoofdpagina?uselang=nl maar de plaatjes die ik nodig heb staan er niet op. Groeten: Boyy Boyy (overleg) 3 nov 2020 10:27 (CET)

Hallo Boyy, Je kan ook foto's op Google zoeken, alleen wil je natuurlijk geen foto's met auteursrechten. Daar is een handige oplossing voor! Zoek iets op google, bijvoorbeeld "plaatje". Ga dan naar "Afbeeldingen". Klik op "Tools" en dan op "Gebruikersrechten". Als je dat hebt gedaan verschijnt er een klein menu onder "Gebruikersrechten". Klik daar op "Creative Commons-licenties". Dan zou je als het goed is alleen plaatjes met Creative Commons moeten zien! Voor vragen kan je altijd naar mijn overleg pagina gaan (klik op "Kom je overleggen" op mijn handtekening).

Grote Groet van 🤖 CyborgX500 🤖 Kom je overleggen? 🤖

spreekbeurt

hallo wikikids ik had een vraag. mag er wat meer info komen over de eerste wereldoorlog voor mijn spreekbeurt? dankjewel


Als je zelf al iets weet kan je het zelf in het artikel zetten. Maar je kan ook IN JOU EIGEN WOORDEN en begrijpelijke taal van andere sites zoals Wikipedia informatie afhalen. Maar NIET Kopiëren van sites als je daarvoor het recht niet hebt!! En succes met je spreekbeurt!!

Grote Groet van 🤖 CyborgX500 🤖 Kom je overleggen? 🤖

niet opslaan

hallo ik heb een probleem ik heb een artikel geschreven maar als ik op opslaan klik dan komt er error tervoorschijn wat moet ik doen

groetjes sf

Sf, welke error komt er tevoorschijn? Het kan zijn dat er minder nette woorden in zitten waardoor de filter het tegenhoud. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 5 nov 2020 15:07 (CET)

SPREEKBEURT

ik heb een spreekbeurt over dierenartsen en ik wil graag meer weten

Kijk HIER maar eens! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 5 nov 2020 17:39 (CET)

is er informatie over een dynamo

hallo,

ik deo een werkstuk over duurzaam energie maar ik had een vraagje. Hebben jullie informatie over dynamo als energiebron? ik hoop dat ik antwoord krijg> mvg Wiep

Kijk eens of je HIER wat aan hebt. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 7 nov 2020 12:58 (CET)

help

ik deed iets op mn gp en ik safede het en toen kwam deze foutmelding:

foto staat daar ------------->

gebruikerspagina error


categorieen

ik maakte eerst best vaak paginas aan in een lijst waar van onder naar boven allemaal categorieen stonden zoals sporten en dan alle links naar verschilende sporten en presidenten, landen en frisdrank en nog veel meer. maar k weet niet meer wat de link naar die pagina is, als iemand het weet graag reageren. Groetjes, 🤑BIGsmile🤑 wil je overleggen? 7 nov 2020 16:15 (CET)

Misschien Categorie: Alles? Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 7 nov 2020 18:41 (CET)


jep, dat was em!

bedankt!Groetjes, 🤑BIGsmile🤑 wil je overleggen? 8 nov 2020 11:30 (CET)

mijzelf

hallo dit ben ik mijzelf
Heb je een vraag??


als mensen vragen hebben mag je die beantwoorden ALS het antwoord GOED is, dus je mag niet niet-goede info geven. Groetjes, 🤑BIGsmile🤑 wil je overleggen? 9 nov 2020 15:49 (CET)


dat weet ik ik geef allen goed info ik ga toch geen fout antwoord geven naar een ander
dat is niet goed. toch? groetjes sf


ok dan is het goed =] Groetjes, 🤑BIGsmile🤑 wil je overleggen? 14 nov 2020 11:37 (CET)

pluto

hoe groot is pluto?

Kijk hier maar eens! 15pxArtikelTyperHP - Harry Potter wordmark.svg 9 nov 2020 15:25 (CET)

filosoof

wat is een filosoof

Kijk HIER maar eens! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 9 nov 2020 22:58 (CET)

Instagram

Mag er meer informatie over instagram komen? Groetjes, Doerimee❤❤

Hé Doerimee, Je mag volgensmij gewoon informatie over Instagram op Wikikids zetten. Ik zal het voor je navragen bij een moderator. Groetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 17 nov 2020 09:02 (CET)

ja het mag, maar je moet het dan wel zelf schrijvenGroetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 26 nov 2020 11:35 (CET)

niks

wie is de president van amerika

Dat is nu nog Trump, maar binnenkort ( op 19 januari) is dat Joe Biden, kijk HIER voor meer info.

natuurvervuiling spreekbeurt

Hi ik het Jessi en ik heb bijna een spreekbeurt over natuurvervuiling maar ik kan het niet vinden kunt mij alsjeblieft helpen en snel graag

Kijk HIER maar eens! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 13 nov 2020 23:23 (CET)

informatie

hoi ik ben ...... en ik had een vraag over wikkikids, want ik zoek informatie over de pecha kucha maar kan hier niks overvinden erg jammer . dus waarom staat er niks over de pecha kucha op dit platform/

Hi, WikiKids is (helaas) nog niet compleet en daardoor hebben we niet over ieder onderwerp een (uitgebreid) artikel. We zijn afhankelijk van vrijwilligers, mensen die in hun vrijetijd artikelen schrijven. Hierdoor hebben we nog geen informatie over pecha kucha. Natuurlijk mag je zelf een artikel over dit onderwerp maken, zodat we in de toekomst hier wel een artikel over hebben. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 17 nov 2020 14:02 (CET)

De rijn

Hey girlies er staat geen goede info over de rijn op deze site. HELP ONS!!

Er staat inderdaad weinig info in. Kijk dan maar even op Wikipedia. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 24 nov 2020 17:35 (CET)

trojaanse oorlog

is er al een pedia gemaakt over de trojaanse oorlog ik he het namelijk nodig voor school groetjes kaaskaaskaaskaas

Ja. Kijk HIER maar eens. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 28 nov 2020 12:31 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut&oldid=636254"