Wikikids:Boomhut

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom in de Boomhut!
Boomhut1.png

Welkom in de Boomhut van WikiKids! Hier kun je als gebruiker je vragen stellen aan andere gebruikers of moderatoren over hoe WikiKids werkt, en hoe je kan helpen. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen!

  • Oude vragen vind je in het archief van de Boomhut


Klik hier om een vraag over WikiKids te stellen!
WikiBanner-1.gif

E-mail adres

Een paar vragen over e-mail adressen:

  • Wat doet Wikikids met je e-mail adres? (Als je die geeft)
  • Als je je gebruikerspagina gaat bewerken staat er bovenaan dat persoonlijke informatie en e-mail adressen meteen verwijderd worden. Maar ik zag bij sommige gebruikers op hun gebruikerspagina een link waardoor je ze kon mailen. Dat is toch hetzelfde als je e-mail adres op je gebruikerspagina schrijven? Waarom mag dat dan wel? Ik weet vrij zeker dat ik niet de eerste ben die dat zag.
  • Moet je je e-mail aan Wikikids geven als je moderator wilt worden?

Alvast bedankt voor de antwoorden! Didi05 24 feb 2020 17:49 (CET)

Hoi Didi05,
1. WikiKids maakt jouw e-mailadres niet bekend.
2. Je kunt gebruikers een e-mailtje sturen als je zelf een e-mailadres hebt opgeslagen. Als jij een mailtje stuurt kan degene die hem ontvangt jouw e-mailadres zien. Als jij een e-mailtje krijgt dan heeft de ander jouw e-mailadres nog niet, hij kan jouw e-mailadres pas zien als jij een mailtje terugstuurt.
3. Als je moderator wilt worden moet je een e-mailtje sturen naar een moderator, deze heeft dus jouw e-mailadres, dat e-mailadres zal niet zomaar verspreid worden.

Ik hoop dat je het nu begrijpt, heb je nog andere vragen? Dan kun je ze hieronder stellen. Groetjes, Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 24 feb 2020 18:04 (CET)

Blokkeren

Ik vind dat we mensen niet blokkeren bij accounts maken.

We blokkeren accounts als ze de regels overtreden, dat doen we niet zomaar. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 24 feb 2020 19:35 (CET)

vraag

hoe kan ik een artikel plaatsen op wikikids? groetjes drakenfan43601👍👍👍👍

Dat kun je hier lezen. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 25 feb 2020 13:58 (CET)

HELP!

Ik zag tussen de Gewenste artikelen Het artikel Tektoniek staan dat nog niet bestond en ik heb het geschreven. Maar er bestond ook al een artikel over Platentektoniek, dat ongeveer hetzelfde is. Wat gebeurt er nu? Moet een van de pagina's worden verwijderd?Didi05 26 feb 2020 08:51 (CET) P.S: Als het verwijderd moet worden kan je het beter ook gelijk van de Gewenste artikelen halen, want anders begint de hele cirkel weer opnieuw. Maar ik verwijder het nu even niet van de gewenste artikelen want stel dat de artikelen niet verwijderd moeten worden

Jammer zeg! Je moet ook altijd eerst controleren of er al een artikel bestaat over het onderwerp waarover je schrijven wilt, gewoon door iets in het zoekvakje rechtsboven in te tikken. Misschien kun je kijken of er in het bestaande artikel iets ontbreekt wat in jouw artikel (wat een mooi artikel trouwens!) wél vermeld staat en dat bestaande artikel daarmee aanvullen? Of de omgekeerde weg bewandelen natuurlijk. Groetjes, Paul -PaulD (overleg) 26 feb 2020 15:52 (CET)

Bedankt voor het compliment! Niet gemeen bedoeld, maar het is niet alleen mijn schuld. Het is een beetje dom als je zowel Tektoniek alsPlatentektoniek op Gewenste Artikelen zet. Hoe dan ook,vroeg ik me af of een moderator een van de artikelen moet verwijderen. Als dat is gebeurt, kan ik het ook van de Gewenste Artikelen verwijderen. Maar dan moet ik eerst weten welk artikel weg moet. Het artikel over Platentektoniek lijkt mij trouwens uitgebreider. Groetjes, Didi05 27 feb 2020 09:06 (CET)

Ik heb beide artikelen samengevoegd. In beide artikelen stond interessante informatie die elkaar aanvulde. Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 27 feb 2020 13:10 (CET)

Bedankt. Ziet er goed uit! Ik verwijder Tektoniek van de gewenste artikelen en laat Platentektoniek staan om verwarring te voorkomen. Didi05 27 feb 2020 14:28 (CET)

moderator worden

Hoe word je moderator,Mag ik het worden?

Zie Wikikids:Moderator worden Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 27 feb 2020 11:52 (CET)

hoe moet ik iets typen

steeds als ik op spatie druk, gaat heel mijn scherm naar beneden en ik kan geen letters typen

Het spijt me; ik denk dat ik niet kan helpen. Dit is vast iets dat met je computer te maken heeft. Misschien kan ik je toch helpen als je vertelt wat voor computer je hebt en welk besturingssysteem. Face-sad.svgDeGroteEmojii 27 feb 2020 14:25 (CET)

/* Onjuiste blokkade! */

IK BEN GEBLOKEERT

Je bent niet geblokkeerd, anders had je dit niet kunnen zeggen. Face-sad.svgDeGroteEmojii 27 feb 2020 15:50 (CET)

Handtekening

Ik heb alles gedaan wat hier stond, maar telkens als ik het uitprobeer krijg ik de codes zelf ook te zien. Het is heel raar, want ik heb precies gedaan wat er stond.Didi05 (overleg) 27 feb 2020 18:05 (CET)

Hoi, als je op Gebruiker:Didi05/Handtekening je handtekening zet, dus alleen wat je daar wilt. En in je voorkeuren precies dit zet dan kan het niet meer fout gaan. {{SUBST:Gebruiker:Didi05/Handtekening2}}, o ja klik dit vinkje aan. Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 28 feb 2020 10:44 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut&oldid=597497"