Overleg gebruiker:DeGroteEmojii

Uit Wikikids
Naar navigatie springenNaar zoeken springen


Welkom op mijn overleg. Kletsen mag hier niet. Ik weet trouwens ook niet antwoord op ELKE vraag. Als ik het niet weet kan je het beter vragen in de boomhut.

Het archief vindt je hier!

Welkom terug!

Leuk om te zien dat je weer even actief bent! :) apoo overleg · (MOD) 12 nov 2019 13:53 (CET)

Hoi Apoo. Ik word eigenlijk Semi-Actief. Ik ga aan mijn eigen projectjes werken op Wikikids. Ik word dus niet actief op Wikikids. Tegenwoordig doe ik dingen als dit en ik wil later bij Google werken! šŸ˜œDeGroteEmojii 12 nov 2019 19:12 (CET)

Ideeƫn

Hi DeGroteEmojii, je vroeg om wat ideeƫn. Ik heb nog wel dat dingetjes die ik wil doen op WikiKids waar ik geen tijd voor heb, misschien vind jij het leuk om dat te doen? Als je het niet leuk vind mag je dat ook gerust zeggen hoor! De dingetjes die nog gedaan moeten worden zijn:

  • WikiKids:Hernoemen moet nog worden aangemaakt, met daarop uitleg over wat de regels voor hernoemen zijn (geen meervoud, juiste naamruimte) etc. en dat het alleen kan als je een bevestigde gebruiker bent. Misschien een plaatje van de knop 'wijzig titel' en een plaatje van het formulier erbij?
  • WikiKids:Tutorial is een beetje verouderd en kan wel in een nieuw jasje worden gestoken, eventueel met nieuwe tekst. Het moet een soort gids worden die kinderen kunnen doorlopen wanneer ze voor het eerst op WikiKids beginnen. Wat zou jij er inzetten wat handig is?
  • Portaal:Kids moet ook een nieuwe lay-out krijgen.

Zou je het leuk vinden om een van deze (of alle) dingen te doen? Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 15 nov 2019 10:40 (CET)

Hoi Apoo! Wat aardig van je dat je wat ideeĆ«n bij elkaar ā€˜gescharreldā€™ hebt. Ik denk dat ik er even voor ga zitten op 14:00 uur. šŸ˜œDeGroteEmojii 15 nov 2019 10:47 (CET)
Doe rustig aan! Het hoeft niet allemaal direct af :-). Zou je het eerst in je kladblok willen maken? Dan kan ik er nog even naar kijken voordat het 'live' gaat. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 15 nov 2019 10:49 (CET)
Normaal gebruik ik mijn kladblok als tweede werkruimte bij projecten. Als primaire werkruimte maak ik wel een subpagina in mijn naamruimte. šŸ˜œDeGroteEmojii 15 nov 2019 10:52 (CET)
Ik ga ermee aan de slag. šŸ˜œDeGroteEmojii 15 nov 2019 14:04 (CET)
Die Die hernoem-pagina hoeft niet. Er is al een artikel dat Wikikids:Titel wijzigen heet. šŸ˜œDeGroteEmojii 15 nov 2019 14:34 (CET)
Oh, goed gezien! Misschien kun je daar het plaatje bij zetten. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 15 nov 2019 14:49 (CET)
Daar ben ik nu meebezig.Vinkje.png Rots61 Overleg · (MOD) 15 nov 2019 14:51 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:DeGroteEmojii&oldid=582456"