Overleg gebruiker:Snakesforever

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd III
  • Bewerkingen II
Dit is niet de bedoeling!
Software-update-urgent.svg
Let op, Snakesforever!

De bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet goed. Het is niet de bedoeling om te schelden op artikelen, dingen die niet kloppen op een pagina te zetten, pagina's te vandaliseren of ander ongepast gedrag te vertonen. Het kan nu zijn dat je voor een korte tijd geblokkeerd bent zodat je even goed na kunt denken. We geven je hierna nog één kans, maar als je door blijft gaan met dit gedrag dan zul je vaker en langer geblokkeerd worden.

Is het niet duidelijk waarom je geblokkeerd bent of heb je nog vragen? Stel deze dan op je overlegpagina door op onderstaande link te klikken.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Snakesforever, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Welkom! 👮🏻‍♂️ MakiBoy (overleg) 15 dec 2022 09:55 (CET)

Hallo Snakesforever, welkom op WikiKids! Het is niet toegestaan om artikelen van andere websites te kopiëren. Op WikiKids moet je je artikelen altijd zelf schrijven (dus ook geen ChatGPT gebruiken). Daarom is een aantal van je bewerkingen op de artikel Dilophosaurus en hindoeïsme teruggedraaid. Ik raad je aan om de snelcursus te doen en de pagina's WikiKids:Regels, Wikikids:Auteursrechten en het artikel Auteursrecht door te nemen. Daarnaast is het niet toegestaan om kinderen aan te sporen om bewust kijkwijzeradvies te negeren. Jurassic Park is absoluut niet geschikt voor vierjarigen en kan kinderen enorm beangstigen. Je kunt WikiKids voor een uur niet meer bewerken, omdat je twee artikelen hebt gekopieerd en op de pagina Jurassic Park hebt gekliederd. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 13 mrt 2023 16:34 (CET)

sorry

ik was met een vriend en hij zette de wikipediatext over het hindoeisme erop ik verontschuldig me voor zijn gedrag Snakesforever (overleg) 08:52 (CET)

EN IK BEN BOOS
IK HEB HEEL LANG ZITTEN TYPEN VOOR MIJN DILOPHOSAURUSTEXT EN: POEF ALLES WEG!!! Snakesforever (overleg) 08:54 (CET)
maar ik begrijp jullie standpunt Snakesforever (overleg) 09:13 (CET)
Hallo Snakesforever, een groot deel van je bijdrage aan Dilophosaurus was gekopieerd van Wikipedia. Ik begrijp dus niet zo goed wat je bedoelt met 'heel lang zitten typen'. Hierboven staat al uitgelegd dat kopiëren van Wikipedia niet is toegestaan. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 14 mrt 2023 12:00 (CET)

mijn text van jurassic world alive

Dag Snakesforever, ik heb je artikel Jurassic world alive teruggewerkt tot een beginnetje. Zorg ervoor dat je de snelcursus en het kidsportaal bekijkt om te weten hoe je een artikel goed vorm kunt geven. Het is daarnaast ook niet de bedoeling om "heb je vragen dan hoor ik het graag" te zetten op een artikel, daar is de overlegpagina van het artikel voor. Face-wink.svgDeGroteEmojii 14 mrt 2023 09:17 (CET)

Dit is hetzelfde geval op Dilophosaurus, het is niet de bedoeling om "antwoord hieronder als je van dino's houdt" op een artikel te zetten. Face-wink.svgDeGroteEmojii 14 mrt 2023 09:22 (CET)
wat dee ik deze keer verkeerd??????? kunnen jullie ff alle regels op een rijtje zetten? want het voelt nu echt alsof alles wat ik doe verkeerd is Snakesforever (overleg) 09:36 (CET)
Hallo Snakesforever, je bent al eerder gewezen op de pagina WikiKids:Regels. Doe de snelcursus om te leren hoe je op WikiKids te werk gaat. Een artikel over dino's is niet bedoeld als forum of socialemediabericht waaronder mensen reacties kunnen plaatsen. WikiKids is een encyclopedie voor kinderen, geen sociaal medium en het best te vergelijken met de tekstboeken die je op school gebruikt. In die boeken staat ook alleen informatie en geen reactiemogelijkheid. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 14 mrt 2023 12:00 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Snakesforever&oldid=773996"