Overleg gebruiker:Hippogryph

Uit Wikikids
⧼vector-jumptonavigation⧽ ⧼vector-jumptosearch⧽
 • WikiLeeftijd IX
 • Bewerkingen XIII
 • Uploads X
 • Artikelen X
 • Dagen bewerkt VI
 • Gebruikerspagina
 • Bevestigde gebruiker
 • Moderator
 • Fijne Kerst!
Octicons-home.svg
Gebruikerspagina
Octicons-comment.svg
Overlegpagina
Quill and ink.svg
Mijn bijdragen
Emojione BW 1F5C4.svg
Mijn archiefkast
Als je aan mij een vraag wilt stellen, kan dat door bovenaan deze pagina te klikken op 'Nieuw bericht'.

geband

je hebt me gebant omdat ik heb gekliederd, maar die pagina was leterlijk een zandbak Memer (overleg) 16 jun 2023 13:46 (CEST)

Hallo Memer, de overlegpagina van Gebruiker:Banme is geen zandbak. Zowel Banme als jij waren bezig met kletsen en het plaatsen van Doge-memes op zijn overlegpagina. Omdat jij al een keer eerder de fout bent ingegaan door te knoeien in de bewerkingswaarschuwing van de Zandbak, ben je voor een uur geblokkeerd geweest. Banme heeft zijn eerste zandbakwaarschuwing gekregen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 16 jun 2023 13:57 (CEST)

ik stuurde geen doge meme Memer (overleg) 18 jun 2023 15:45 (CEST)

Hallo Memer, hier is alles te zien. Dit is een combinatie van het plaatsen van memes (zie de bestanden) en kletsen/grapjes uithalen op een overlegpagina. Het heeft dan ook geen zin om een mail te sturen waarin je beweert dat er sprake is van een leugen. Als je deze memes onderdeel wilt laten zijn van je handtekening, dan mag dat, maar gebruik dan een handtekening i.p.v. het handmatig plaatsen van bestanden. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 19 jun 2023 15:39 (CEST)

Afbeelding Mohamed

Heeft het weghalen van de afbeelding van Mohamed niet te maken met het geloof zelf, waarbij het niet is toegestaan Mohamed af te beelden in de Islam? Gr. Hanssain (overleg) 25 jun 2023 12:22 (CEST)

Hallo Hanssain, op de betreffende afbeelding is Mohammed als het goed is niet te zien. In plaats daarvan wordt er een blauwe 'waas' afgebeeld. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 25 jun 2023 12:31 (CEST)
Correctie: zie net dat de figuur rechtsboven waarschijnlijk Mohammed moet voorstellen, maar het gezicht is daar onzichtbaar gemaakt. Bovendien heb ik zelf eerlijk gezegd mijn twijfels of we het afbeelden wikibreed moeten vermijden; als wiki zijn we uiteindelijk een encyclopedie en geen religieuze organisatie. Er is daarnaast veel Perzische kunst waarop Mohammed wel is afgebeeld die het beschrijven waard is en juist exemplarisch is voor de veranderende opvattingen onder moslims over het afbeelden van Mohammed. Wellicht een idee om te zijner tijd in het Clubhuis hierover met de rest te overleggen. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 29 jun 2023 12:10 (CEST)

Onzin pagina

Ik wil graag moderator worden dus ik was pagina's aan het controleren en ik heb op kaas gezogt en toen zag ik het artikel over een plakje kaas https://wikikids.nl/Plakje_kaas daar staat: een plakje kaas is een afgesneden stuk kaas hopelijk kun je het verwijderen - Deze reactie werd toegevoegd door Jan2012 (overleg | bijdragen)

Hi (al ben ik Hippogryph niet), dit is niet nodig omdat het geen onzinpagina is. Het artikel plakje kaas staat namelijk in de basiswoordenlijst van groep 3. Deze artikelen blijven dan ook staan. Face-smile.svgDeGroteEmojii 4 jul 2023 10:25 (CEST)
Wat DeGroteEmojii zegt, klopt. Verder zijn we op dit moment niet op zoek naar nieuwe moderatoren. Wanneer dit wel het geval is, wordt dit gemeld in de Boomhut. Op het Portaal:Moderator staat meer informatie over het moderatorwerk en hoe je moderatoren als gebruiker toch kunt helpen. Ik hoop je hiermee verder te hebben geholpen. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 5 jul 2023 14:04 (CEST)

Tweede Kamerverkiezingen 2023

Hoi Hippogryph, hoe weet je zeker dat er dit jaar tweedekamerverkiezingen zijn? Het kan ook zo zijn dat er een nieuw kabinet gevormd wordt op basis van de huidige zetelverdeling, toch? Groempdebeer Vragen? Sur Fr:Vikidia 8 jul 2023 07:53 (CEST)

Hallo Groempdebeer, wat je zegt was in principe ook een mogelijkheid, maar de Kiesraad heeft een nieuwsbericht uitgebracht waarin te lezen is dat Mark Rutte naast zijn ontslag ook heeft aangekondigd dat er verkiezingen zullen volgen. Dat betekent dat er op grond van artikel 64 van de Grondwet een koninklijk besluit tot ontbinding van de Tweede Kamer is genomen. De ontbinding zelf vindt pas plaats als de nieuwe leden van de Tweede Kamer zijn gekozen, dus totdat de nieuwe Kamer bijeenkomt blijven de huidige Tweede Kamerleden nog zitten. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 8 jul 2023 13:53 (CEST)

Categorieën voormalige politici

Hé Hippogryph, heb je toevallig een link naar het Wikikidsbeleid waarop je de terugdraaiing op Pieter Omtzigt baseert? Ik vind het een beetje gek dat leden op en hoop worden gegooid met voormalig leden namelijk. Groempdebeer Vragen? Sur Fr:Vikidia 9 jul 2023 19:57 (CEST)

Hallo Groempdebeer, er is daarvoor geen op schrift gestelde richtlijn, maar sinds ik hier actief ben is het gebruikelijk dat dat op dezelfde manier als op Wikipedia gebeurt (zie Pieter Omtzigt of bijvoorbeeld recenter Jelle Beemsterboer). Als oud-leden van een politieke partij daadwerkelijk actief zijn geweest voor die partij (Kamerlidmaatschap, gemeenteraadlidmaatschap, wethouderschap, burgemeesterschap etc.), worden ze onder zowel de oude als nieuwe partij geschaard. Naar analogie gebeurt dit ook met andere gevallen (zo vallen Eberhard van der Laan, Femke Halsema, Job Cohen en Jozias van Aartsen allen onder de categorie Burgemeester van Amsterdam en valt John Berends zowel onder de categorie Burgemeester van Apeldoorn als Burgemeester van Harderwijk, terwijl hij al een tijdje burgemeester af is). Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 9 jul 2023 20:18 (CEST)
Bijzonder. Ik vind een categorie "voormalig politici" o.i.d. logischer. Bedankt voor de opheldering. Groempdebeer Vragen? Sur Fr:Vikidia 9 jul 2023 20:27 (CEST)
Volgens mij is er geen regel tegen het maken van een categorie voor voormalige politici. Heb dat zelf niet overwogen omdat het aantal partijwisselaars dat bij beide partijen een actieve functie heeft gehad vrij klein is, maar het staat je vrij om (in dit geval) een categorie 'Voormalig CDA-politicus' aan te maken. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 9 jul 2023 20:32 (CEST)

Lijst van politieke partijen

Hoi Hippogryph, wellicht is het een idee om ook een overzicht te maken van voormalige politieke partijen bij de Lijst van politieke partijen. Gr. Hanssain (overleg) 13 jul 2023 12:44 (CEST)

Hallo Hanssain, dat is inderdaad een goed idee. Zal kijken of ik binnenkort een overzichtelijke tabel kan maken. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 13 jul 2023 23:04 (CEST)
Dat zou heel erg mooi zijn, aangezien ik momenteel bezig ben met artikelen over enkele belangrijke politieke partijen uit het verleden. Helaas weet ik ze niet allemaal (zeker niet degenen van vóór de oorlog). Ik heb nog een andere vraag: Nu de Eerste Kamerverkiezingen geweest zijn en de nieuwe Eerste Kamer heeft plaatsgenomen, kan ik misschien helpen met het aanmaken van artikelen over leden uit de huidige samenstelling? Mvg, Noto Emoji KitKat 1f341.svg Mike1023 Noto Emoji KitKat 1f341.svg · (MOD) 14 jul 2023 00:13 (CEST)
Als het goed is, is het me gelukt om een nagenoeg complete lijst op te stellen. Hierbij heb ik wel de weinig bekende partijen weggelaten die bijna geen stemmen kregen/aan een enkele verkiezing meededen, omdat de lijst anders te lang wordt. Wat betreft de Eerste Kamerleden lijkt het me inderdaad goed idee om artikelen over leden aan te maken uit de huidige samenstelling. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 14 jul 2023 03:25 (CEST)
Goed werk! En zeer actueel. Was gisteren ook een item in Nieuwuur. Gr. Hanssain (overleg) 14 jul 2023 07:37 (CEST)
Heel erg bedankt! Ik zal de komende weken sowieso helpen met de Eerste Kamerleden en de voormalige Nederlandse politieke partijen. Mvg, Noto Emoji KitKat 1f341.svg Mike1023 Noto Emoji KitKat 1f341.svg · (MOD) 14 jul 2023 18:09 (CEST)
Dank voor de complimenten. Zal de komende tijd i.v.m. de verkiezingen proberen om de artikelen over politiek zo goed mogelijk bij te houden. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 14 jul 2023 19:37 (CEST)

Ster

Hoi Hippogryph, ik wilde je de politiekster uitreiken voor het werk over politieke partijen dat je samen met Mike verzet, maar je hebt die al. Dus geef ik je de maatschappij-ster: Society barnstar.png Gr. Hanssain (overleg) 1 aug 2023 16:09 (CEST)

Hallo Hanssain, dank voor deze ster! Ik zal m'n best blijven doen om zo goed mogelijk over de politiek te schrijven. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 2 aug 2023 12:31 (CEST)

Bedankt

Hoi Hippogryph, nog bedankt voor het aanvullen van de infobox bij ARBO. Gr. Hanssain (overleg) 9 aug 2023 18:45 (CEST)

Hallo Hanssain, graag gedaan! Met vrindelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 11 aug 2023 17:02 (CEST)

huh

je stuurde mij een bericht over kliederen dat klopte volgens mij nietBaab (overleg) 18 aug 2023 08:35 (CEST)

Hallo Baab, met deze bewerking veranderde je zin "De serie draait om de 10-jarige jongen Ash Ketchum en zijn pokémon Pikachu." in "De serie draait om de 10-jarige jongen Ash Ketchum die lijkt op red...", waarbij je een nieuwe alinea maakte en die begon met "...en zijn pokémon Pikachu." Deze zin loopt niet en een alinea kan niet halverwege een zin beginnen. Daarom ging ik ervan uit dat je aan het oefenen was op het artikel. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 19 aug 2023 16:18 (CEST)

Excusus

Beste Hippogryph, sorry dat ik eerder deze avond de Categorie:Hoe werkt het? uit alle artikelen die hieronder vielen heb verwijderd. Aangezien ik het raar vond dat hier (in mijn beleving) zeer willekeurige artikelen onder vielen, zoals Douche of Netnummer, dacht ik dat de categorie wel verwijderd zou kunnen worden. Ik dacht dat het één of ander heel oud project was ofzo. De volgende keer zal eerst ik in het Clubhuis vragen of het weg mag! Nogmaals excuses, S.Perquin (overleg) ✯ 20 aug 2023 22:54 (CEST)

Hallo S.Perquin, dat kan gebeuren, excuses aanvaard Face-smile.svg. Ik ben het met je eens dat er onder de categorie nogal willekeurige artikelen vallen, maar aangezien de categorie onderdeel uitmaakt van het PIM-systeem, kan die niet zomaar worden verwijderd. Te zijner tijd zal er in het Clubhuis inderdaad een overleg/stemming moeten komen over de toekomst van de categorie en of/op welke manier de categorie blijft voortbestaan. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 20 aug 2023 23:04 (CEST)

overlegpagina

mag ik een bericht van jou van mijn overlegpagina halen?Baab (overleg) 21 aug 2023 10:01 (CEST)

Hallo Baab, dat is helaas niet toegestaan. Berichten kunnen niet zomaar van een overlegpagina worden gehaald, tenzij je meerdere berichten tegelijkertijd archiveert. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 21 aug 2023 13:28 (CEST)

Categorieënster

De enige echte categorieënster!

Beste Hippogryph, omdat je de afgelopen dagen zo druk bezig bent geweest met het toevoegen van categorieën aan artikelen, waaronder het toevoegen van de kerndoelen eraan, krijg je van mij de categorieënster! Goed bezig! Groetjes, S.Perquin (overleg) ✯ 23 aug 2023 13:09 (CEST)

Hallo S.Perquin, dank voor deze ster! Ik zal me blijven inzetten om categorieën toe te voegen en in lijn te brengen met de kerndoelen van het onderwijs. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 25 aug 2023 10:54 (CEST)

Staatshervorming (België)

Hoi Hippogryph, zou jij het artikel Staatshervorming (België) voor je rekening willen nemen. Als ik de Wikipedia versie lees snap ik de grote lijnen wel, maar vind het tamelijk ingewikkeld, zeker als er een vertaalslag naar de jonge lezers gemaakt moet worden. Jij bent meer thuis in deze materie volgens mij. Bedankt alvast. Gr. Hanssain (overleg) 14 sep 2023 22:06 (CEST)

Hallo Hanssain, ik heb het op dit moment toch drukker dan verwacht. Daarom zal ik helaas niet deze maand meer kunnen werken aan de artikelen van het project. Ik zal mijn naam dan ook bij de deelnemers weghalen. Op een later moment ben ik echter wel bereid om het artikel te verbeteren als een andere deelnemer een voorzet doet. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 18 sep 2023 20:09 (CEST)

Interview

Beste Hippogryph, vandaag werd ik erop gewezen dat iemand op de Franstalige Vikidia regelmatig interviews houdt met gebruikers van die wiki.[1] Nu leek het me ook leuk om interviews te houden met gebruikers van onze community. Zou je misschien antwoord willen geven op onderstaande vragen? Dan sla ik deze op in mijn gebruikersnaamruimte. Via Gebruiker:S.Perquin/Interviews kun je dan de interviews bekijken die ik met jou en anderen heb gehouden. Ik heb de volgende tien vragen opgesteld:

 1. Wanneer heb je voor het eerst over WikiKids gehoord?
 2. Wanneer en om welke reden heb je een account aangemaakt op WikiKids?
 3. Wat was je eerste indruk van WikiKids?
 4. Wat doe je het liefst op WikiKids?
 5. Waar schrijf je het liefst artikels over op WikiKids?
 6. Wat vind je leuk aan WikiKids?
 7. Wat zou je liever anders zien op WikiKids?
 8. Wat wil je de komende jaren nog bereiken op WikiKids?
 9. Heb je een speciale wens of boodschap voor gebruikers van WikiKids?
 10. Is er nog iets anders wat je wilt zeggen?

Ik ben benieuwd naar je antwoorden en ik lees deze graag! Met vriendelijke groet, S.Perquin (overleg) ✯ 23 sep 2023 22:50 (CEST)

Dank voor de moeite die je hebt gedaan om dit interview af te nemen. Ik heb het nu even druk, dus ik zal uiterlijk morgen antwoord geven. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 24 sep 2023 18:20 (CEST)
Leuk! Ik kijk er naar uit! Met vriendelijke groet, S.Perquin (overleg) ✯ 24 sep 2023 18:36 (CEST)
Excuses voor de late reactie. De vragen zijn als het goed is beantwoord op Gebruiker:S.Perquin/Interviews/Hippogryph. Overigens wil ik je mijn complimenten geven voor dit initiatief, want zo leren gebruikers en moderatoren elkaar beter kennen. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 26 sep 2023 11:51 (CEST)
Bedankt, Hippogryph! En ook bedankt voor jouw uitgebreide antwoorden! Ik vind het leuk om iedereen op deze manier te leren kennen! Met vriendelijke groet, S.Perquin (overleg) ✯ 26 sep 2023 12:53 (CEST)

al-Aqsa storm of al-Aqsa-storm?

Hoi Hippogryph, ik zag je bewerking langskomen. In de samenvatting zet je dat sommige media de term die deze benaming los schrijft gebruiken. Nu hanteert alleen het AD en Wikipedia de zoekterm die jij hanteert, de rest niet, zie hier. Verder kom ik ook Al Aqsa Deluge, Al Aqsa Flood en Al Aqsa Storm tegen. Dus als de media dit zo grootschalig fout doen (volgens jou), heb je dan een link of zo naar hoe dit dan wel zou moeten? Groempdebeer Vragen? Sur Fr:Vikidia 22 okt 2023 14:24 (CEST)

Hallo Groempdebeer, dit is eenzelfde geval als de spelling van Goelagarchipel. 'Al Aqsa Deluge' en 'Al Aqsa Deluge' zijn Engelse termen, waardoor daarvoor de Engelse spellingregels gelden, tenzij ze als leenwoorden worden opgenomen in het Nederlands. Wat betreft 'al-Aqsa(-)storm': in het Nederlands worden samenstellingen in beginsel aan elkaar geschreven, tenzij er sprake is van een situatie met twee gelijke woorddelen, een klinkerbotsing of een samenstelling bestaande uit een woordgroep. In al die gevallen wordt echter een koppelteken gebruikt en ook geen spatie (zie ook [2] en [3]). Dit veelvuldige spatiegebruik wordt de Engelse ziekte genoemd, waar ook Nederlandse media steeds vaker mee te maken hebben (waarschijnlijk vanwege een combinatie van de hoge inhuur van freelancers met weinig ervaring en/of het steeds matiger wordende onderwijs, maar dat terzijde). Bij het woord 'al-Aqsastorm' is er geen sprake van een uitzondering. Eventueel mag er een koppelteken gebruikt worden als de structuur van het woord onduidelijk kan zijn voor de gemiddelde lezer, waardoor 'al-Aqsa-storm' ook aanvaardbaar is. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 22 okt 2023 15:10 (CEST)
Het klopt wat Hippogryph zegt. Als ik nog een kleine aanvulling mag doen over de "freelancers met weinig ervaring": In feite gebruiken de Nederlandstalige media een afwijkende spelling (de zogeheten witte spelling). Deze witte spelling verschilt van de officiële groene spelling (vernoemt naar het Groene Boekje van de Nederlandse Taalunie). De Nederlandse Taalunie is het officiële instituut dat de regels van de Nederlandse taal bepaald en eventuele twistpunten verklaard. De groene spelling is voor officieel gebruik en wordt ook op school onderwezen. Hierdoor is enkel de groene spelling officieel; terwijl de witte spelling strikt genomen fout is. In principe zitten er vrijwel geen verschillen tussen groene en witte spelling; de enige verschillen hebben te maken met samenstellingen (zoals hier het geval is) en diakritische tekens (zo wordt scène in de witte spelling vaak als scene geschreven). In 2005/2006 was er daadwerkelijk een kleine publieke discussie hierover (zie bijvoorbeeld dit artikel uit De Telegraaf). Ik raad aan om altijd de groene spelling te hanteren, aangezien deze op school geleerd wordt. Ik hoop hiermee wat meer achtergrondinformatie te geven over waarom de media "fout gespelde samenstellingen" gebruiken.
Dank voor je uitleg Mike1023. Ik dacht dat alle media inmiddels afgestapt waren van de witte spelling, maar kennelijk is dat niet zo. Misschien heb ik het verkeerd, maar het al dan niet gebruiken van spaties i.p.v. koppeltekens/aaneenschrijven was toch niet een van de twistpunten? Zo hanteert Onze Taal dezelfde regels als het Groene Boekje als het gaat om samenstellingen. In zulke gevallen is het volgens mij daadwerkelijk een kwestie van een eindredacteur die over een fout leest en onervaren redacteurs/schrijvers/commentatoren bij wie het taalgevoel nog niet goed is ontwikkeld. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 22 okt 2023 15:50 (CEST)
Ah, nooit geweten ;-). Ik was altijd in de veronderstelling dat onjuist spatiegebruik onderdeel van de witte spelling was, maar gelukkig is het niet zo erg gesteld. Zo zie je maar hoe gecompliceerd de Nederlandse taal is (Duitse spelling is gelukkig een stuk eenvoudiger). Mvg, Noto Emoji KitKat 1f341.svg Mike1023 Noto Emoji KitKat 1f341.svg · (MOD) 22 okt 2023 16:07 (CEST)
Ah, zit dat zo. Dan is het wel bijzonder dat op een relatief kleine online encyclopedie minstens twee man dit weet, en op bijna alle grote nieuwsplatforms, de NOS inbegrepen, iedereen er overheen leest. Dus als ik het goed begrijp is de officiële naam dus al-Aqsastorm, met als mogelijke andere optie al-Aqsa-storm? Groempdebeer Vragen? Sur Fr:Vikidia 22 okt 2023 16:40 (CEST)
@Mike1023: ben het ermee eens dat de Nederlandse spellingregels vrij complex zijn. Dat er in het verleden meerdere spellingen werden gebruikt heeft zeker niet meegeholpen.
@Groempdebeer: 'al-Aqsastorm' en 'al-Aqsa-storm' zijn inderdaad de juiste spellingen hier. Dat op alle grote nieuwsplatforms men eroverheen leest, heeft denk ik te maken met het feit dat er door dalende oplages en bezuinigingen simpelweg minder geld is voor goede redacteurs. Zodra ervaren (eind)redacteuren of auteurs/schrijvers organisaties verlaten, zijn er weinig nieuwe medewerkers van eenzelfde niveau die dat werk kunnen overnemen, waardoor het niveau daalt. Ook worden veel taken aan software uitbesteed, terwijl deze software – getuige de bestaande spellingcontroleprogramma's – eigenlijk onvoldoende werkt. Daarnaast is de frequentie van het nieuws sterk verhoogd vergeleken met tien tot 20 jaar geleden: om te kunnen concurreren met allerlei onlineplatforms moeten kwaliteitsmedia nu doen aan realtime nieuwsvoorziening, waardoor er minder tijd genomen wordt voor een stuk. Als daarbij ook nog de afnemende kwaliteit van het onderwijs in acht wordt genomen, is het geen verrassing dat dergelijke fouten steeds vaker doorsijpelen. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 22 okt 2023 16:53 (CEST)

Aanpassing Alexander

Hoi Hippogryph, bedankt voor de aanpassingen. Gr. Hanssain (overleg) 27 okt 2023 14:43 (CEST)

Hallo Hanssain, geen probleem. Ik had het sjabloon destijds bedacht voor pagina's zoals Koning der Nederlanden en president van de Verenigde Staten (dus niet pagina's over de personen zelf), maar de manier waarop jij ze gebruikt is natuurlijk een stuk logischer. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 27 okt 2023 14:49 (CEST)

Enquête

Hallo Hippogryph. In het kader van de zelfscan (zelfonderzoek) in hoeverre WikiKids voldoet aan de eisen van een digitaal leermiddel, wil ik je vragen (mede namens Mike1023) deze enquête in te vullen. Je kunt antwoorden met eens, oneens of neutraal/n.v.t. De antwoorden zullen automatisch verwerkt worden. Volg deze link om bij de enquête te komen. Bij voorbaat dank. Hanssain (overleg) 6 nov 2023 13:35 (CET)

Dank voor het attenderen, heb de enquête zojuist ingevuld. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 6 nov 2023 18:57 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Hippogryph&oldid=825219"