Overleg gebruiker: Mike1023

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken

Overlegpagina Mike1023
Van Gogh Twelve Sunflowers.jpg

Introductie:
Welkom op mijn overlegpagina. Hier kun je vragen aan mij stellen, tips geven of andere dingen bespreken. Ik probeer zo snel mogelijk antwoord te geven. Klik bovenaan de pagina op het knopje nieuw bericht en tik hier de titel en de inhoud van je bericht in. Klik op opslaan en hij staat er. Om het netjes te houden. Vraag ik je om je aan de naast staande regels te houden. Zo houden we het overleg gezellig en netjes. Verder vraag ik helemaal niks van je op de overlegpagina. Ik wil alleen dat als je een vraag hebt, deze dan ook stelt.

Thüss

P.S. I'm able to answer questions in English.

Regels:
Hieronder vindt je een paar overleg regels:

  • Wees altijd vriendelijk en blijf netjes.
  • Gebruik s.v.p. de spellingregels.
  • Pleeg geen Vandalisme (dit is tevens op de hele wiki verboden)
  • Deze enige twee dingen die ik moet zijn de regels opvolgen en belasting betalen vanaf mijn 18de. Voor de rest niks.
  • Zet berichten onderaan de pagina.
  • Maak niet steeds een nieuw kopje als het over hetzelfde onderwerp gaat.
  • Onderteken je bericht met ~~~~!

Het overlegpagina-archief

Apoo

Hi Mike1023, ik voeg hier met regelmaat bekende mensen van het internet toe, waar altijd veel waardering voor was, zo voegde ik ook al een hele tijd terug 'Kristan van den Berg' toe, dat al jaren 1 van de bekendste mannelijk online influencer van Nederlands is, hij heeft op Instagram meer dan 40,000 volgers, en vele fanaccounts waardoor hij in de Nederlandse Instagram wereld een bekende naam is. Zoals bijna alle 'Instagram sterren' is er weinig van op google te vinden, zoals een Nisrina Sbia met bijna een miljoen volgers is niks te vinden op google, terwijl zij mega bekend is en populair, Rose Maniego hetzelfde verhaal, Nirminesbi, allemaal bekende namen op Instagram maar niet op google, wel worden deze pagina's hier gelaten, waar ik hard aan gewerkt heb. Maar om een 1 of andere reden wordt de pagina 'Kristan van den Berg' door de gebruiker 'Apoo' steeds verwijderd omdat hij zegt weinig te kunnen vinden op google, terwijl dat normaal is die die Instagram bekendheden, ik snap niet dat hij het steeds op die pagina gemunt heeft waar ik hard aan gewerkt heb, die Kristan is dus 1 van de bekendere mannelijke influencer van Nederland maar meneer Apoo, wilt ons daar maar niet in geloven, zo te zien is hij niet in deze wereld thuis, zou u hem kunnen vragen om dat niet zomaar te verwijderen aangezien er hard aan gewerkt wordt. De pagina's die ik gemaakt heb bij jullie zijn 1 van de meest bekeken pagina's van jullie website, die van Kristan van de 12e meenst bekeken pagina op WikiKids, dat is toch geen reden om het te verwijderen..? Deze Instagram sterren zijn zo populair...

Ps, Deze Kristan staat in de analytics van google op de 92e plaats meest gegooglde personen van Nederland, dus ik snap hem niet... Bedankt!!

Hallo Mike, deze discussie is al aan de gang op mijn overlegpagina, maar daar wordt om onduidelijke reden niet meer gereageerd. Ik ben voorstander om de discussie op een plek te houden. Voel je vrij om te reageren, maar dan op mijn overlegpagina nadat je de rest van het gesprek hebt gelezen. Groet, :) apoo overleg - moderator 5 aug 2017 21:35 (CEST)

Portaal:Dierentuinen

Hoi mike,zou ik het portaal dierentuinenen mogen aanmaken

Ik heb toevallig net in de Boomhut gereageerd. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod. 14 aug 2017 17:17 (CEST)
REAGEER SNEL IN DE BOOMHUT!
Kalm aan svp. Ik heb ook nog andere dingen te doen; dus gewoon wachten op je beurt. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod. 14 aug 2017 17:25 (CEST)
Kan je alsjeblieft in de boomhut iijken?en graag snel a.u.b want ik moet zo iets anders doen

Portaal:dierentuinen af

Hoi mike,Wat vinndt je van mijn ontwerp van het portaal? kijk hier voor het ontwerp:[[Gebruiker:Coolenleuk/handtekening2}} Coolenleuk (overleg) 15 aug 2017 17:34 (CEST)

Ik zag dat Bobbyjohn10 in de Boomhut had gereageerd. Ik zie eigenlijk wel wat in zijn plannen. Miss kun je een of twee van die boxen toevoegen. Ik zal morgen hoe dan ook even een plaatje voor portaal maken. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod. 15 aug 2017 21:56 (CEST)
Oke.groeten Coolenleuk (overleg) 16 aug 2017 14:39 (CEST)
En misschien ook nog even "Portaal Attractieparken" weghalen in de titel? :) apoo overleg - moderator 16 aug 2017 14:58 (CEST)
Goed plan.Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg? 16 aug 2017 14:59 (CEST)

Verzoek:Stemmen!!

Hoi mike,Zou jij alsjeblieft willen stemmen op mijn nominatie:DierenPark Amersfoort?stemmen kan op Deze pagina. groetjes Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg? 16 aug 2017 15:41 (CEST)

Stemmen

Hallo, ik nodig je uit om te stemmen op Lommel. Je kunt hier stemmen. Flag of the Philippines.svg Raycharles13 (Overleg) 17 aug 2017 16:06 (CEST)

Even een ster

Helping New Users Barnstar Hires.png

Hoi mike.Ik geef jouw deze ster omdat je met iedereen goed commuceert en daarom een verband in wikikids legt!zonder jouw comunicate was ik waarschijnelijk ook al lang gestopt.Jij staat altijd open voor vragem!daarom deze ster! ik hoop dat je nog lang zult blijven. Met veel vriendelijke groetjes Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg? 21 aug 2017 15:01 (CEST)

Dankjewel. Excuus voor de late reactie. Maar ik heb het deze week ongelovelijk druk. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod. 29 aug 2017 22:00 (CEST)

Werk

Hi Mike, ik zag dat je op Periodiek systeem en Sint-Petersburg al een tijdje een werksjabloon hebt staan, heb je binnenkort nog is tijd om hier naar te kijken of kan het werksjabloon er af? Groetjes, :) apoo overleg - moderator 14 okt 2017 13:38 (CEST)

Sint-Petersburg is het werksjabloon vanaf gehaald, dat project is verplaatst naar volgend jaar. Periodiek Systeem wordt zo snel mogelijk afgemaakt. Helaas ben ik volgende week de hele week op vakantie, waardoor ik het helaas niet kan doen. Daarna ga ik er zeker aan verder. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod. 14 okt 2017 22:29 (CEST)
Fijne vakantie! Geniet er van. :) apoo overleg - moderator 15 okt 2017 00:48 (CEST)
Dankjewel. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod. 15 okt 2017 10:26 (CEST)

Werk-sjabloon Elfstedentocht

Hallo Mike, ik heb het werk-sjabloon van Elfstedentocht verwijdert omdat de laatste bewerking 2 weken oud is. Mvg, Grab hand animation.gifWiki7 overleg (mod) 26 okt 2017 21:28 (CEST)

I.v.m. werkzaamheden rond het Nederlands nieuwe kabinet zullen deze wijzigingen pas midden november worden doorgevoerd. Dank voor de wijziging. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod. 26 okt 2017 21:44 (CEST)

Nederlandse politiek

Ik zie dat jij ook bezig bent met pagina's over de Nederlandse politiek. Is het misschien handig om een beetje te kijken wie wat doet aan de pagina's? Anders lopen we elkaar soms in de weg. Wouter15 overleg. 27 okt 2017 19:31 (CEST)

Ik zat er toevallig net aan te denken. Ik ben momenteel bezig met de artikelen over de ministeries zelf uit te breiden (taken en diensten uitleggen en aanpassen). Mij lijkt het handig om dat in ieder geval af te maken. Ik zou ook graag de functies van de ministers zonder portefeuille willen uitleggen, (bijv. het artikel minister voor Rechtsbescherming). Misschien kan jij de artikelen over de voormalige ministers updaten en de artikelen over de nieuwe ministers willen aanmaken/verbeteren? In tegenstelling tot voorgaand kabinet zou ik het ook leuk vinden als de staatssecretarissen een artikel zouden krijgen, maar daar zou ik eventueel mee kunnen helpen. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod. 27 okt 2017 19:35 (CEST)
Lijkt me een prima idee. Ik denk dat ik eerst maar ga beginnen met het updaten van de pagina's over de Nederlandse politiek i.v.m. het nieuwe Kabinet Rutte III. Wouter15 overleg. 27 okt 2017 19:47 (CEST)
Dat lijkt me idd slim om eerst te doen Face-wink.svg. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod. 27 okt 2017 21:19 (CEST)

Artis

Hoi Mike, je zou toch nog het artikel Artis uitbreiden?Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg? 31 okt 2017 16:57 (CET)

Ja, dat klopt inderdaad. Toen ik van de zomer aan wilde werken stond er echter een werksjabloon van iemand anders op en daarna raalte het een beetje de vergetelheid in. Aangezien ik nu druk bezig ben met de Olympische Spelen en het nieuwe kabinet wordt Artis uitgesteld, maar het lukt denk ik nog wel om het dit jaar af te krijgen. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod. 31 okt 2017 17:00 (CET)
dat ik er voor jou opgezet,Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg? 31 okt 2017 17:26 (CET)
O, sorry. Dat heb ik vast verkeerd begrepen. Het artikel is voor kerst af als kerstcadeautje Face-wink.svg. Overigens mag ik zeggen dat je artikelen over bezienswaardigheden in Den Haag en Kerkrade prachtig worden. Ga zo door! Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod. 31 okt 2017 23:16 (CET)
Dank je! Als ik ergens ben geweest maak ik er ook meestal een artikel overStatenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg? 1 nov 2017 09:23 (CET)

Stemmen!

Hallo Mike1023, Wil je stemmen voor de Awards? Alvast bedankt! Groet, Grab hand animation.gifWiki7 overleg (mod) 14 nov 2017 19:29 (CET)

Werk-sjabloon Zuid-Korea

Hallo Mike, omdat je bovenstaande pagina meer dan 14 dagen niet hebt bewerkt, heb ik {{werk}} van de pagina verwijderd. Mvg, Grab hand animation.gifWiki7 overleg (mod) 18 nov 2017 12:19 (CET)

Dag Wiki, dankjewel voor het verwijderen. Ik heb helaas een foutje in de planning gemaakt, waardoor ik alle artikelen rond de Olympische Spelen niet zo groots kan aanpakken als ik eigenlijk wilde, waardoor ik in de kerstvakantie ga beginnen aan het herstructureren van het project in kleinere vorm. Ondertussen ben ik tot aan de kerstvakantie nog bezig met de Nederlandse politiek, treinstations in Zuid-Holland en bovendien nog met een aantal losse artikelen. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod. 18 nov 2017 14:02 (CET)

Engelse Vikidia

Hallo Mike, ik las op je GP dat je achter de schermen van Vikidia werkt, dus daarom dit. Op de Engelse Vikidia zijn de afgelopen 500 edits allemaal niet gepatrolled en er worden veel onzinpagina's niet verwijderd. Ik hebt het idee dat er helemaal niet gecontroleerd wordt. Ik zou zelf wel willen helpen om de zaken weer op orde te krijgen, maar is dat nodig? Weet Astirmays dat dit gebeurt? Mvg, Grab hand animation.gifWiki7 overleg (mod) 21 nov 2017 00:18 (CET)

Bij Vikidia is het zo dat een groep gebruikers enthousiast een wiki wil beginnen, wat bij Wikipedia hetzelfde is. Ik ben van mening dat het handiger is om daarnaast contact te zoeken met organisaties als bibliotheken, scholen, onderwijsorganisaties, etc. Bij WikiKids werkt dit aardig goed. Zo heb je ook een vaste activiteit. Alle hulp is welkom om Vikidia EN weer gezond te krijgen, maar ik zet me liever eerst in om deze site weer op orde te krijgen. Ik weet niet hoe Astirmays te werk gaat. Je kan een mail sturen naar Vikidia, maar dan heb je kans dat er weinig gebeurd. Ik heb al eerder voorgesteld om iedere moderator die inactief is rechten te ontnemen, portalen op te zetten en contact te nemen met allerlei organisaties. Aangezien Engels niet mijn derde taal is, is mijn Engels niet erg goed. Dus dat plan mislukte eigenlijk. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod. 21 nov 2017 10:39 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Mike1023&oldid=498439"