Overleg gebruiker:Hanssain

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 • WikiLeeftijd XV
 • Bewerkingen VIII
 • Uploads I
 • Artikelen IV
 • Dagen bewerkt IV
 • Gebruikerspagina
 • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Hanssain!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Veel succes en plezier, DeMoor 06:30, 12 oktober 2006 (UTC)

Dag Hanssain,

Ik heb een vraag over de foto's die staan in het artikelen meetinstrumenten. Zijn dit zelfgemaakte foto's? Of heb je de foto's ergens van een site gehaald? Laat in beide gevallen even zien bij de foto's waar ze vandaan komen. Doe dit als volgt:

 • klik op de foto in het artikel
 • je komt op de pagina van de foto. Klik hier op bewerk.
 • als je de foto's zelf gemaakt hebt, geef dit dan op de bewerkingspagina aan.
 • als je de foto van een site hebt gehaald werk dan het met het sjabloon dat je hier kunt vinden: Sjabloon afbeelding. De instructie onder korte beschrijving kun je overnemen.

Voorlopig zet ik op de afbeeldingen het sjabloon auteur. Alvast bedankt. Gerarddummer 11:04, 22 februari 2007 (CET)

afbeelding

Zou je het samevattings-sjabloon willen plaatsen? Crystal Project Babelfish.png Beemster-overleg™ -Mod, Fijn 2010! 19 okt 2009 20:11 (CEST)

Hallo, Ik kan me van toen herinneren dat ik de plaatjes over meetgereedschap geplaatst heb, maar weet niet meer waar ik ze vandaan heb. Weet nu hoe ik ze bij wikimedia commons vandaan kan halen. Hanssain (overleg) 30 sep 2020 17:22 (CEST)

Muziekartikelen

Dag Hanssain,

Wat een leuke artikelen schrijf je over allerlei verschillende soorten muziekstromingen! Top dat je zo goed bijdraagt aan WikiKids! Dank je! Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 30 sep 2020 12:49 (CEST)

Echt top en goed geschreven. Ik ga er sowieso een paar plaatsen op onze sociale media. Mvg, Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 30 sep 2020 13:23 (CEST)

Hartelijk dank! Heb ooit in het verleden muzieklessen gegeven a.d.v. de stamboom van de popmuziek, die ook gebaseerd is op de popencyclopedie van OOR. Vandaar ook de bronvermelding bij muziek. Hanssain (overleg) 30 sep 2020 17:18 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Hanssain&oldid=630184"