Overleg gebruiker:Memer

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd VI
  • Bewerkingen VIII
  • Dagen bewerkt I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Octicons-home.svg
Gebruikerspagina
Octicons-comment.svg
Overlegpagina
Quill and ink.svg
Mijn bijdragen
Emojione BW 1F5C4.svg
Mijn archiefkast
Octicons-home.svg
start
Sandbox modern.svg
Mijn zandbak
Doge homemade meme.jpg
meme club
Nu moet je even goed opletten!
Dialog-warning.svg
Let op, Memer!

We hebben je al een keer verteld dat je niet op de juiste plek aan het oefenen bent met WikiKids. Dit hebben we nu voor de tweede keer verwijderd. Er is maar één pagina op WikiKids waar je mag oefenen of kliederen en dat is de Zandbak.

Het kan zijn dat je nu voor 1 uur geblokkeerd bent, we willen graag dat je dit uur gebruikt om deze tekst goed door te lezen. Snap je iets niet? Stel dan een vraag op deze pagina! Wanneer je hierna nog een keer oefent buiten de zandbak dan zullen we je helaas voor 1 dag moeten blokkeren.

Volgende actie: {{zb-3}} + 1 dag ban

Welkom op WikiKids! Hippogryph Overleg · (MOD) 12 mrt 2023 17:44 (CET)

Hallo Memer, het is niet de bedoeling om in de balk van de zandbak te knoeien of daarboven te experimenteren. Op de balk staat duidelijk dat je alleen onder de streepjeslijn mag oefenen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 25 mrt 2023 16:24 (CET)
Hallo Memer, WikiKids-overlegpagina's zijn niet bedoeld om ermee te experimenteren, om erop te kletsen of grapjes uit te halen om jezelf of een ander te laten bannen. Je bent hier al eerder op aangesproken en daarom kun je WikiKids voor een uur niet meer bewerken. Gebruik die tijd om de regels goed door te nemen en de snelcursus te doen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 14 jun 2023 18:30 (CEST)


Handtekening

Dat doe je zo:

Vote icon.svg Het maken van een handtekening

Hoi Memer, het maken van een handtekening die je gebruikt voor het ondertekenen van berichten doe je zo:

  1. Maak een pagina aan die heet: Gebruiker:Memer/Handtekening.
  2. Maak een mooie handtekening die jij zelf leuk vindt. Zie hier hoe je dat doet.
  3. Denk wel aan de andere gebruikers op WikiKids! Kies een niet te groot lettertype en als je een plaatje erbij wilt maak die dan niet te groot zodat de overleg pagina niet 'kapot' word gemaakt!
  4. Maak nog een nieuwe pagina aan en noem die: Gebruiker:Memer/Handtekening2. Hierin zet je de tekst: {{Gebruiker:Memer/Handtekening}} als een sjabloon, dus tussen {{ }}.
  5. Ga nu naar 'Voorkeuren' en schrijf daar in het vakje "Tekst voor handtekening": {{SUBST:Gebruiker:Memer/Handtekening2}}. Vink daarna het vakje "Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina" aan. Nu kan je ondertekenen met ~~~~ en verschijnt je nieuwe handtekening.

grote groetjes, BIGsmileKlik hier om een vraag te stellen! 15 apr 2023 18:47 (CEST) dank je Memer (vraag me over scratch) 16 apr 2023 11:12 (CEST)

Tip

Hoi Memer, als je een nieuwe persoonlijke pagina wil aanmaken, zet er dan gebruiker:Memer/ voor. Zo staan ze in jouw eigen naamruimte, terwijl ze nu in de hoofdnaamruimte staan. Dat is niet de bedoeling. Groempdebeer Vragen? Sur Fr:Vikidia 16 apr 2023 17:23 (CEST) okMemer (klik hier om vragen te stellen over codes 16 apr 2023 17:24 (CEST)

Overlegpagina

Dag Memer, ik zag dat je het berichtsysteem op mijn overlegpagina hebt gekopieerd en op jouw pagina hebt gezet. Aangezien je alles letterlijk hebt overgenomen stuurt de "klik hier om een vraag te stellen" link je nog steeds naar mijn pagina. Dit moet je nog even oplossen. Zou je trouwens s.v.p. namen willen vermelden als je code van iemand anders kopieert (bijvoorbeeld "gemaakt door {persoon}")? Dank je wel. Face-tongue.svgDeGroteEmojii 19 apr 2023 11:45 (CEST)

Scp

Hallo Memer, je artikel Scp is verwijderd, omdat het niet thuishoort op WikiKids. WikiKids is een kinderencyclopedie en bedoeld om onderwerpen op een duidelijke en voor kinderen eenvoudige manier uit te leggen. Een artikel over iets wat niet in het echt en ook niet algemeen bekende gedachte bestaat, hoort niet thuis op WikiKids. Doe de snelcursus en bekijk de pagina Wikikids:Artikel aanmaken voor meer informatie. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 19 apr 2023 22:09 (CEST)

waarom haalde je het weg, ik wou er verder aan werken - Deze reactie werd toegevoegd door Memer (overleg | bijdragen) .
Hallo Memer, je artikel had als inhoud alleen maar '!!!rustig, want de volgende info is niet mogelijk irl!!!'. Dat is niet voldoende voor een artikel. Als je wilt experimenteren met het schrijven van artikelen, kun je altijd een artikel in je eigen naamruimte aanmaken (dus onder de naam Gebruiker:Memer/Naam artikel). Als je van plan bent om een serieus artikel te schrijven, dan kun je er een werksjabloon op plaatsen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 14 jun 2023 18:34 (CEST)

dat had ik niet geschreven Doge_homemade_memeMemer (overleg) memes zijn cool Doge_homemade_meme 7 aug 2023 15:28 (CEST)

Handtekening

Hallo, Memer. Ik heb je handtekening even veranderd want er was een glitch. Je had namelijk vergeten "/font>" te zetten na je handtekening waardoor elke pagina jou handtekening op zat lichtblauw werd. Maar ik heb het snel weer weg gedaan die glitch. Fijne avond! Mvg, Flag of Turkey.svg Madridista 13 jun 2023 18:09 (CEST) P.S Jouw knopje met dat rode "~~" lijdt naar de Boomhut. Als je wilt kan ik het veranderen.

het was leterlijk een zandbak.

de titel

Hallo Memer, de overlegpagina van Gebruiker:Banme is geen zandbak. Zowel Banme als jij waren bezig met kletsen en het plaatsen van Doge-memes op zijn overlegpagina. Omdat jij al een keer eerder de fout bent ingegaan door te knoeien in de bewerkingswaarschuwing van de Zandbak, ben je voor een uur geblokkeerd geweest. Banme heeft zijn eerste zandbakwaarschuwing gekregen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 16 jun 2023 13:57 (CEST)

Handtekening

Dag Memer, ik zie elke keer als jij je handtekening gebruikt een heel stuk code verschijnen (<font color> en zo) op de pagina. Dat zorgt ervoor de je handtekening niet update als je hem bewerkt. Waarschijnlijk heb je iets fout gedaan bij het instellen van je handtekening in je voorkeuren. Zou je misschien (als je tijd hebt) deze stap van je handtekening maken opnieuw willen opvolgen?

Ga naar 'Voorkeuren' en schrijf daar in het vakje "Tekst voor handtekening": {{SUBST:Gebruiker:Memer/Handtekening2}}. Vink daarna het vakje "Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina" aan. Nu kan je ondertekenen met ~~~~ en verschijnt je nieuwe handtekening.

Face-tongue.svgDeGroteEmojii 18 jun 2023 20:31 (CEST)

Plaatje in je balk

Hoi Memer, ik heb het laatste plaatje bij je balk aangepast naar een meme. Eerst stond er een plaatje van een zandbak. Ik hoop dat dit mocht en dat je het leuk vindt! Groetjes, S.Perquin (overleg) ✯ 25 jan 2024 18:27 (CET) thxDoge_homemade_memeMememing potato (overleg) memes zijn cool Doge_homemade_meme 26 jan 2024 13:26 (CET)

Onder andere en onder anderen

Gelieve je memingbot aan te passen, want "onder anderen" is alleen mogelijk bij personen. mvg, White Fang (overleg) 7 feb 2024 13:04 (CET)

Ik heb het gisteren ook al aangekaart, zie Overleg gebruiker:Memingbot#Onder anderen of onder andere?. S.Perquin (overleg) ✯ 7 feb 2024 14:25 (CET)

Meme club

Hoi hoi! Ik had gezien dat je een meme club hebt, met een meme erin. Hoe werkt dat precies? Als je meer artikelen over memes zou willen hebben bij de club, zou ik je kunnen helpen! Ik ken super veel memes en we zouden dan samen het helemaal vol kunnen maken! Groetjes van Pennyyyyy (overleg) 21 apr 2024 16:36 (CEST) Oke, Penny, ik wou net beginnen met de artiekel doge te maken. Mischien kun je me helpen. Wil je mischien in de club? Grapige groetjesDoge_homemade_memeMememing potato (overleg) memes zijn cool Doge_homemade_meme 23 apr 2024 14:47 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Memer&oldid=854866"