Verbeter WikiKids vandaag nog!
Stem nu voor: de Gouden WikiKids Award 2022

Gebruiker:S.Perquin

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd III
  • Bewerkingen XI
  • Dagen bewerkt III
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Thumbs-up-icon.png
Deze gebruiker geeft graag complimentjes.
Brain mechanism.svg
Deze gebruiker is hoogsensitief.
Numbers.svg
Deze gebruiker heeft dyscalculie.
Comedy and tragedy masks without background.svg
Deze gebruiker heeft een bipolaire stoornis.
Efteling Entrance.jpg
Deze gebruiker houdt van de Efteling.
Nuvola USA flag.svg
Het lievelingsland van deze gebruiker is de Verenigde Staten van Amerika.
Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander met koningsmantel april 2013 (cropped).jpeg
Deze gebruiker vind alternatieve geschiedenis interessant.
Recursion6.gif
Deze gebruiker vindt films over tijdreizen ontzettend leuk.
Nuvola apps konquest.svg
Deze gebruiker heeft veel interesse in buitenaards leven.

Robot icon.svg

Deze gebruiker vindt de ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie zorgelijk.

Socrates thumb.png

Deze gebruiker is een grote fan van Socrates.

Leo.svg

Deze gebruiker heeft leeuw als sterrenbeeld.
LH 95.jpg
Deze gebruiker heeft een grote fascinatie voor het heelal.

Angular lightningbolt.svg

Deze gebruiker gelooft in een God of hogere macht in het universum.

Hallo beste lezer! Leuk dat je mijn gebruikerspagina bekijkt! Mijn naam is Sander en ik ben geboren in 1999 (nog net in de vorige eeuw) in Eindhoven. Het is vandaag zaterdag 3 december 2022. Op dit moment ben ik precies 23 jaar, 3 maanden en 16 dagen oud. Omgerekend is dat 8509 dagen. Ik heb mijn account 57 dagen geleden aangemaakt. Als je iets tegen me wilt zeggen of aan me wilt vragen, kun je altijd een berichtje achterlaten op mijn overlegpagina! Ik sta altijd open voor feedback! Als je me liever een mailtje stuurt, kan dat ook. Dat kan via deze pagina.

Wat ik doe op WikiKids

Korte pagina's aanmaken

Voor Wikipedia heb ik al een aantal artikelen geschreven en ik vind het ook leuk om pagina's te schrijven voor WikiKids. Ik vind het vooral leuk om (hele) korte pagina's aan te maken die nog niet bestaan. Zo heb ik ontzettend veel pagina's aangemaakt waarin ongeveer 1 tot 5 zinnen staan. Feitjes en weetjes vind ik ook altijd leuk.

Pagina's linken

Wanneer ik nieuwe pagina's aan het schrijven ben, gebruik ik graag links, zodat je op het blauwe woord kunt klikken als je meer over dat begrip wil weten. Soms bestaat een pagina alleen nog niet en dan vind ik het leuk om daar weer een nieuwe pagina over te maken, zodat de rode link verandert in een blauwe link. Zo verbind je pagina's met elkaar. Op die manier vormen alle pagina's op WikiKids één groot geheel en kun je overal komen door steeds op iedere pagina op blauwe links te klikken. Dit vind ik erg leuk, want zo leer ik over onderwerpen waarvan ik nog nooit had gehoord.

Pagina's controleren

Verder vind ik het leuk om nieuwe of gewijzigde pagina's te controleren op bijvoorbeeld schrijffouten. Via de pagina Recente wijzigingen houd ik in de gaten wat iedereen verandert aan de wiki. Het doet me goed om fouten op pagina's te verbeteren om WikiKids nog mooier te maken.

Schrijven over interesses

Bovendien schrijf ik af en toe ook een iets groter artikel over bijvoorbeeld onderwerpen uit de filosofie of sciencefiction (als ik hier zin in heb). Ik vind het leuk om diep na te denken over het leven, bijvoorbeeld over leven na de dood, ons bestaan, zingeving en God.

Mijn interesses

Hieronder vind je een bijna complete lijst van onderwerpen die ik interessant vind (klik op het woord als je niet weet wat het betekent).

Filosofie · Levensbeschouwing · Astrologie · Sciencefiction · Psychologie · Sociologie · Antropologie · Geschiedenis · Ruimtevaart · Astronomie · Politicologie · Etymologie

Uitdaging

Ik vind het een hele leuke uitdaging om pagina's te schrijven over ingewikkelde onderwerpen, maar het simpel uit te leggen met makkelijke woorden en zinnen, zodat kinderen het ook kunnen begrijpen. Ik denk dat kinderen in staat zijn om véél meer te begrijpen en weten dan dat volwassenen denken, als je dingen maar op een begrijpelijke manier aan kinderen uitlegt. Later wil ik trouwens in het onderwijs werken als pedagoog. Ik vind het leuk om met kinderen te werken. Wat ik vooral leuk vind, is om kinderen te helpen met problemen die ze hebben, thuis of op school. Ik vind het belangrijk dat kinderen (maar ook volwassenen) zichzelf leren kennen, begrijpen en accepteren.

Pagina's die ik heb gestart

Een aantal artikelen

Spiritualiteit · Dimensie · Fortuynisme · Politieke correctheid · Solipsisme · Bahai · Mogelijk bewoonbare planeten · Avatar (hindoeïsme) · Yuga · Het er zijn · Natuurkracht · Back to the Future · Parallel universum · Tijdreizen · Reïncarnatie · Grondlegger · Parawetenschap · Gerard Dümmer · Paradigmaverschuiving · Protowetenschap · Unificatietheorie · Vlindereffect · Bipolaire stoornis

Sjablonen

Sjabloon:Navigatie wetenschappen · Sjabloon:Navigatie filosofie · Gebruiker:S.Perquin/Sjabloon:Verplaatsen en herschrijven · Sjabloon:Navigatie natuurkunde

Portalen

Portaal:Filosofie · Gebruiker:S.Perquin/Portaal:Veiligheid · Gebruiker:S.Perquin/Portaal:Techniek

Projecten

Gebruiker:S.Perquin/Project:WikiKidsHistorie · Gebruiker:S.Perquin/Project:WikiKidsGlorie · Gebruiker:S.Perquin/Project:WikiKidsEducatie

Overigen

Gebruiker:S.Perquin/Portalen hoofdpagina

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:S.Perquin&oldid=747224"