Gebruiker: Mike1023

Uit Wikikids
Naar navigatie springenNaar zoeken springen

Welkom - Welcome - Wilkommen - Bienvenue - Bienvenido - Benvenuto - Bemvido - добро пожаловать - υποδοχή - Velkommen - Velkommen/Velkomen - Velkominn - Välkommen - Tervetuloa - Bun venit - Dzień dobry
Oslo
Aanhalingsteken openen

If you're brave enough to leave, life will reward you with a new hello!

Aanhalingsteken sluiten

Wikipedia-logo-v2-nl.svg

Deze gebruiker is ook lid van Wikipedia.

Bisexual Pride Flag.svg

Deze gebruiker is biseksueel

Gay Pride Flag.svg

Deze gebruiker zet zich in voor lgbt, zowel op WikiKids als daarbuiten.

Flag of the Netherlands.svg

Deze gebruiker heeft Nederlands als moedertaal. (5)

Flag of the United Kingdom.svg

This user is able to contribute with an advanced level of English. (3)

Flag of Germany.svg

Dieser Benutzer hat sehr gute Deutschkenntnisse. (3)

Flag of Portugal.svg

Este usuário pode contribuir com um nível básico de Português. (1)

Flag of Spain.svg

Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español. (1)

Flag of France.svg

Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français. (1)

Hallo, mijn naam is Mike1023. Ik ben 19 jaar oud en ben sinds 2013 lid van WikiKids. Momenteel houd ik voornamelijk op WikiKids de pagina's over Nederlandse, Vlaamse en buitenlandse politiek bij. Hieronder vallen onder meer de staatshoofden van belangrijke landen, de leden van de Tweede Kamer en de uitslagen van de verkiezingen. Af en toe maak ik ook over andere onderwerpen pagina's aan.

Tussen 2015 en 2019 was ik moderator op WikiKids, maar heb besloten om te stoppen met moderatorwerk. Hoewel ik het altijd met veel liefde heb gedaan, levert het te veel druk op. Ik sluit niet uit om in de toekomst een bijdrage als moderator aan WikiKids te leveren. Met mijn ontslag als moderator ben ik ook gestopt met het bijhouden van de sociale media, het organiseren van projecten, het nieuwsblad en onderhoud aan categorieën en portalen. Mocht iemand één of meerdere van deze taken over willen nemen, zou ik hem/haar daar graag bij willen helpen.

Zelf heb ik zowel een vmbo- als havo-diploma. In 2018 ben ik geslaagd en heb hierna één jaar de lerarenopleiding Duits gevolgd. Momenteel studeer ik "taal- en letterkunde" aan de Universiteit Antwerpen met als talen Spaans en Duits. Naast Nederlands, Duits en Spaans spreek ik ook nog Engels en een beetje Portugees en nog minder Frans. Mijn hobby's zijn het leren van talen en over andere culturen, het lezen van boeken, het kweken van planten, het koken van gerechten en reizen naar diverse landen. Ik ben vooral geïnteresseerd in geschiedenis (vooral klassieke oudheid), kunst, cultuur, aardrijkskunde (vooral de sociale kant), talen en politiek.

Mijn mooiste artikelen
De mooiste artikelen die ik heb gemaakt naar mijn mening zijn:

  1. Rusland (grootste inhoudelijke artikel op WikiKids!)
  2. Planten
  3. Amsterdam
  4. Verenigd Koninkrijk
  5. Italië
  6. Homohuwelijk
  7. Zwitserland
  8. Istanboel
  9. Turkije
  10. Roemenië

Meer over mij

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Mike1023&oldid=574886"