Gebruiker: Wikipower2

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd I
  • Bewerkingen IV
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker

Iets over mij

Ik ben Wikipower, maar helaas ben ik het wachtwoord van mijn echte originele account (zie: Gebruiker:Wikipower) vergeten. Daarom heb ik de tekst van mijn originele account gekopiΓ«erd en ga ik verder op dit account.

In het verleden heb ik niet zulke goede dingen gedaan op Wikikids, ik ben zelfs een paar keer geblokkeerd. Ik heb daardoor onder veel mensen een wat slechte reputatie. Ik hoop dat jullie mij willen vergeven en mij een schone lei willen geven. Ik ben er ook bepaald niet trots op en schaam me ervoor. Het spijt me daar ook echt voor, maar ik ben nu bijna 4 jaar ouder en dit zal niet meer gebeuren. Ik zal mijn best doen om zoveel mogelijk bij te dragen aan Wikikids.

Ik ben Wikipower, ik ben 12 jaar oud. Ik deel niet mijn echte naam. Dat vind ik gevoelige informatie. Ik hou van lezen, tekenen, dansen, zwemmen en van wandelen en rondkijken in de natuur. Ik vind het fascinerend om het gedrag van dieren te bekijken. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en mijn doel is vrede voor de hele wereld. Mijn idool is Lakshmi, voluit: Lakshmi Swami Persaud. Mijn lievelings tv serie's zijn politie/detectiveserie's.

Ik op Wikikids: Ik vind artikelen schrijven wel leuk alleen vaak heb ik geen inspiratie. Je zult mij daarom vooral tegenkomen in de boomhut, maar af en toe schrijf ik ook best wel een artikel. Je kunt mij altijd alles vragen op mijn overlegpagina, als je maar aardig blijft voor elkaar. In het weekend ben ik minder actief.

Hier vind je mijn overlegpagina

Met vriendelijke groet, WikipowerπŸŒ±πŸ’–πŸŒΉoverleg? 25 mrt 2022 09:33 (CET)

Mijn bijdragen

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Wikipower2&oldid=774098"