Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:PaulD

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XIV
  • Bewerkingen XIII
  • Uploads VIII
  • Artikelen X
  • Dagen bewerkt IV
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
  • Fijne Kerst!
  • Voor oudere berichten zie hier:

Overleg gebruiker:PaulD/archief 1
Overleg gebruiker:PaulD/archief 2


Infobox

Hallo PaulD, ik heb de {{Sjabloon:Infobox schaatser}} vernieuwd (zie bv. Sven Kramer). Kun je hem even controleren? Groetjes, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 18 jan 2016 18:16 (CET)

Op wat kleine details na bijna helemaal goed! Wat "naam kort" is weet ik niet maar heb ik laten staan omdat het misschien nog ergens voorkomt in een bestaand artikel. Wel heb ik "volledige naam" toegevoegd (stond er nog niet in en lijkt me wel belangrijk). PS De middelste regel (in zo'n groep van drie) is wat er in de linkerkolom komt en die mag afwijken van de parameter (het trefwoord tussen de accolades). Zo zeg ik liever "Geboren te" i.p.v. 'geboortestad" (geboorteplaats is beter, maar hier stond al "stad"). Misschien ben ik ergens nog een streepje vergeten, maar dat blijkt dan vanzelf wel. Goed gedaan hoor! Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 18 jan 2016 19:24 (CET)
Als je het niet erg vindt doe ik de software-infobox, dan kan ik een beetje oefenen. Southparkfan 26 jan 2016 18:39 (CET)
Is goed. Succes! Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 26 jan 2016 18:40 (CET)

Wikipedia als bron

Dag Paul, ik snap dat je ergens een mening voor hebt. In dit geval over Wikipedia als enige bron en dan info grotendeels omzetten in eigen woorden. Ik doe het steeds minder, ik vind persoonlijk dat je ook andere bronnen kunt gebruiken erbij, maar het blijft toegestaan. Natuurlijk ben ik het ook niet met elke regel eens. Maar het is niet erg netjes om op het OP kan een nieuwe gebruiker dis tenslotte nog kind is, die al onder vuur ligt van meningen van gebruikers waarvan ik mijzelf afvraag wat ze daar doen, nog meer hout op dat vuur te gooien door discussie over wikipedia als bron te beginnen. Ik heb al eerder gezegd, start een discussie in de Boomhut, Clubhuis of stuur een mail naar de directie en los het op die manier op. Ik zal je eerlijk zeggen, dit werkt zo niet. Het maakt me niet uit wat je mening is en van mij part schreeuw je het op de Dam, maar het is gewoon niet netjes om letterlijk en figuurlijk te gaan rellen. Als je vind dat iets anders moet, staan we daar altijd voor open. We openen een discussie, daar komt iets uit, en dat volgen we op. Ik hoop dat we zo tot iets kunnen komen. Met vriendelijke groet, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 8 apr 2016 21:30 (CEST)

Dag Mike, het enige wat ik heb betoogd is dat een Ster devalueert als je die uit medelijden of uit andere gevoelens die er niet toe doen uitreikt en voorts, dat het (nagenoeg) kopiëren van wikipedia-artikelen de kwaliteit van wikikids als kinderencyclopedie (als dat al de bedoeling is van dit project - ik twijfel, maar dit terzijde) ook niet verhoogt. Ik sloot daarbij gewoon aan bij een lopende discussie. Dat is alles. Groetjes, Paul--PaulD (overleg) 8 apr 2016 22:23 (CEST)
Nou, ik krijg de indruk dat de vork anders in de steel zit. Ik snap dat wilt bijdragen, maar vuur opstoken lijkt het eerder. Je hebt een aparte manier van uitleggen, je zegt wat je denkt, daar is niets mis mee, ik doe hetzelfde. Daarom zeg ik dat je eerst beter een discussie kan beginnen zodat de neuzen de goede richting opstaan. Als we gebruikers bestoken met mening, terwijl het in feiten gewoon mag, is dat niet helpen. Dat is eerder een mening opleggen. Gebruikers help je door feiten en ervaring bij te brengen. Feiten zijn echter te veranderen. Als je dus wilt dat je de kwaliteit wilt bewaren door meerdere bronnen te verplichten, of iets in die richting, kun je het beter eerst uitwerken en dan een discussie beginnen of de directie mailen. Wat stel je bijvoorbeeld voor? Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 8 apr 2016 22:39 (CEST)
Dag Mike, je zoekt er veel meer achter dan erin zit. Je werpt allerlei theorieën op die helemaal niet aan de orde zijn. Bovendien ben je veel te lang van stof (zoals zo vaak in je commentaar) en je vervalt in herhalingen. Mocht je nog vragen hebben, lees dan mijn bijdrage (staat boven die van jou) nog eens door. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 9 apr 2016 11:46 (CEST)
Oké, ik ben lang van stof en gebruik herhalingen. Ik zeg niet dat je niet aansloot bij de discussie, maar opeens in het bericht gaat over een stelling dat we sterren niet moeten uitreiken aan mensen die artikelen van Wikipedia in eigen woorden omzetten. Een gebruiker die onder vuur ligt vindt dat niet prettig. Ik weet dat je tegen de manier bent waarop sommige gebruikers aan hun informatie komen, niets op tegen, maar om dat nou op zo'n manier onder de aandacht te brengen... Dan heb ik liever dat je dit soort discussies voert in de Boomhut, waarbij niemand zich specifiek voelt aangesproken. Dat probeer ik te zeggen en adviseer ik je. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 15 apr 2016 20:17 (CEST)
Nog een eigenschap van je: je haalt telkens twee dingen door elkaar. Het ene is - zoals door mij verwoord op de betrokken o.p. - dat een Ster een beloning voor een bijzondere prestatie moet zijn. Dat was niet aan de orde (kwantitatief niet want slechts één artikel en kwalitatief niet want te veel wikipedia). Het andere is je idee dat ik op die o.p. een discussie gestart zou hebben over het misbruik van wikipedia voor artikelen op wikikids. Dat is echter - zoals nu al meermalen uitgelegd - niet het geval. Maar omdat je dit kennelijk toch een heel belangrijk onderwerp vindt staat niets je natuurlijk in de weg om zelf die discussie aan te zwengelen. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 16 apr 2016 12:45 (CEST)
Ik denk dat er sprake is van miscommunicatie, laten we even opnieuw starten. Ik zal de zin even citeren waar het omgaat: "Als iemand minstens 10 artikelen heeft geschreven waarin geen sporen van wikipedia zijn te herkennen zou er misschien een ster kunnen worden uitgedeeld." Er is slechts één regel omtrent het uitreiken van de geschiedenisster; dat het om meerdere (goede) artikelen gaat. Het is dus de facto subjectief. Nou, koppel ik (in mijn warrige hoofd blijkbaar) dit aan een reeks eerdere berichten over Wikipedia als bron (ik kan ze er zo bij pakken als wilt) en dacht ik ik zal maar even uitleggen dat je beter dit soort stelling/standpunten/discussies kunt aankaarten in de Boomhut. Dat is namelijk beter dan op het OP van een gebruiker. Meer zeg ik niet. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 16 apr 2016 18:26 (CEST)

Artikel van de week

Graag reactie Klik! Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 5 mei 2016 23:13 (CEST)

Pinksteren

Vandaag is het weer Pinksteren en dus ook zondag!

Fire.JPG
En daarom geef ik je vuur dat geen pijn doet.
Geniet van je zondag en Pinksteren.
En natuurlijk ook van het vuur, zet hem maar ergens neer een veel succes. Groetjes, Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? Face-wink.svg
Nogmaals groeten, Flag of New Holland.svg Bobby John overleg?

Heel aardig. Dank je wel hoor! Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 15 mei 2016 17:41 (CEST)

Graag gedaan. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 15 mei 2016 18:59 (CEST)

vlagsjablonen

Dag Paul, voor vlagsjablonen hebben we al het sjabloon:Vlag. Bijna alle vlaggen werken op de drieletterige landcode (volgensmij). Ik zag namelijk dat je aparte aan het aanmaken was. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 31 mei 2016 21:37 (CEST)

Ja, dat klopt, maar als ik die gebruik komt de naam van het land ook mee en dat is hier (Ronde van Italië 2016) niet de bedoeling. Maar verander het gerust als het anders moet. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 31 mei 2016 21:42 (CEST)
Nee. De landsjablonen met aanduiding zijn wel allemaal apart (zelfde naam als WP). Sjabloon:Vlag is alleen de vlag (zonder aanduiding). Misschien een beetje verwarrend. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 31 mei 2016 21:44 (CEST)
Als ik de einduitslag uit WP overneem krijg ik overal lege formules. Het enige probleem is dat je de naam niet ziet van het land als je met de muis over het vlaggetje gaat. Maar dat is te verhelpen door dat alsnog in de formule in te vullen zie ik. Ik zal nu de betrokken tabel overnemen, dan zie je wat ik bedoel. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 31 mei 2016 21:49 (CEST)
Dank je. Bij sommige vlaggen heeft men eigen code bedacht, maar ik heb er al een paar uitgehaald. Mochten er problemen zijn wil ik deze wel oplossen. Alle vlaggen in het sjabloon zetten met de juiste code staat al langer op mijn verlanglijstje. Helaas heb ik nog tot nu toe geen tijd voorgehad, maar als je het nodig hebt wil ik er wel tijd voor maken. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 2 jun 2016 12:40 (CEST)
Ik denk dat er sprake is van miscommunicatie. In plaats van Sjabloon:UY-VLAG hebben we al Sjabloon:Vlag. Als je {{Vlag|<drieletterige landcode>}} neerzet, krijg je hetzelfde resultaat. Excuus voor het ongemak. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 7 jun 2016 17:41 (CEST)
Waar kan ik die vinden? PS Ik ben trouwens al klaar omdat ik ze alleen nodig heb voor het artikel van Muhammad Ali. Groetjes, Paul--PaulD (overleg) 7 jun 2016 17:46 (CEST)
Voor de drieletterige landcodes heb ik alleen geen overzicht als dat is wat je bedoeld. Ik heb hier wel de lijst van Wikipedia door je. Veel succes! Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 7 jun 2016 21:59 (CEST)
Ik bedoel de lijst of categorie in wikikids waar ik de sjablonen zoals {{VLAG|BEL}} kan zien. Mij lukt het in ieder geval niet een vlaggetje te produceren met deze constructie. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 7 jun 2016 23:07 (CEST)
Daar is geen categorie voor, want het gaat via éèn sjabloon met parameters. Ik heb de eerste voorgedaan op Muhammad Ali. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 8 jun 2016 08:12 (CEST)

Ik zie al wat er aan de hand is. De formule is hoofdlettergevoelig. Daarom levert (bijv.) {{VLAG|ARG}} een lege formule op, namelijk Sjabloon:VLAG en {{Vlag|ARG}} een vlaggetje: Argentinië. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 8 jun 2016 18:43 (CEST)

Fijn dat het zo is opgelost. Veel succes! Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 8 jun 2016 19:53 (CEST)

Vrolijk kerstfeestChristmas tree (detail) (11392553123).jpg


Prettige Feestdagen!


Hallo PaulD,

2016 was een jaar met pech en geluk. Aanslagen; Brussel, Nice, Orlando, München, Normandië, Turkije enzovoort. De Brexit, het vertrek van David Cameron, Matteo Renzi. Bijzondere, prachtige mensen zijn overleden o.a. Prince of de Nederlandse voetballer; Johan Cruijff. Donald Trump is onverwacht president geworden. Maar ook is er veel positief gebeurd. IS is bijna verdreven uit Syrië en Irak. Nederland heeft goed veel medailles verdient bij de Olympische Zomerspelen 2016. België heeft de halve finale bereikt bij het EK 2016. De Nederlandse handbalsters hebben de finale bereikt bij het WK handbal. Vrede tussen FARC en Colombia. Enzovoort, maar natuurlijk wens ik jou ook iets positief:
Ik wens je hele fijne kerstdagen en een heel goed en gezond 2016!

Hartelijke kerstgroeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 18 dec 2016 15:37 (CET)Fijne feestdagen!


Papai noel (versão colorida) - trufas - chocolate + fondant.jpgFijne Feestdagen!


Hallo PaulD,

Ik wens je fijne kerstdagen en een gelukkig 2018!

Hartelijke kerstgroeten,

Wouter15 overleg · (MOD). 24 dec 2016 19:30 (CET)Mathieu van der Poel

Mooi artikel is dat zeg! ;D Groet, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 24 dec 2016 22:02 (CET)

Zo mag ik het horen. Bedankt! Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 25 dec 2016 12:06 (CET)

Stemmen

Hoi Paul, ik zag dat je had gestemd bij het artikel van Coolenleuk, ik vroeg me af of je ook bij het artikel Herakles wilde stemmen. Het zou vervelend zijn als de stemming geen 4 stemmen haalt. Alvast bedankt en nog een fijne zondag! Groet, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 11 jun 2017 16:12 (CEST)

Gedaan. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 11 jun 2017 18:16 (CEST)

Stemmen en handtekening

Hoi Paul, Zou jij willen stemmen op Spreepark Berlijn.Ik heb het geschreven en genomineerd.Trouwens:jij hebt gecorrigeert!En wat vindt je van mijn nieuwe handtekening?hij staat hier onder! Groetjes Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg?

Zojuist gestemd (vóór natuurlijk). En je nieuwe handtekening is ook mooi, hoor! Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 23 jun 2017 18:34 (CEST)

Zomervakantie!Curacao toerisme.jpg


Fijne Zomervakantie!!


Hoi PaulD, heb jij zin in de zomervakntie?ik wel!sinds ik April geregistreed ben schrijf vijf dagen per week(soms uitzonderingen)Tot de zomer zijn er veel nieuwe mensen komen schrjven op wikikids!.Er zijn wat artikelen die een award hebben gewonnen en er zijn mooie artikelen bij gekomen.Er zijn ook slechte dingen helaas gebeurd zoals de aanslag in londen en de brand in de peel.Ik hoop het beste voor het komende halfjaar op wikikids,Ik hoop ook dat je nog veel nieuwe artikelen gaat schrijven!waar ga jij op vakantie naar toe?Ik op kamp en naar noord-Brabant!


Ik wens je een fijne zomervakantie en leuk tweede half jaar op wikikids, Groetjes Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg?Verjaardag

Beste, mag ik misschien weten wanneer u jarig bent. Indien u antwoord kan geven gelieve op mijn overlegpagina dit te melden. Mvg, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 2 jul 2017 15:17 (CEST)

Verjaardagen horen op de verjaardagskalender die op het toilet hangt, niet op de een of andere website waar je niemand persoonlijk kent. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 6 jul 2017 17:48 (CEST)

Verzoek: Awards

Hallo gebruiker, ik nodig je hierbij van harte om een stem uit te brengen op mijn nominatie voor Turkish Airlines. Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 2 jul 2017 15:47 (CEST)

Ik maak gebruik van het recht om niet te stemmen. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 6 jul 2017 17:48 (CEST)

TOPOTEST2017

Wil jij ook meedoen met de topotest 2017? Groetjes Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg?--Coolenleuk (overleg) 6 jul 2017 08:28 (CEST)

Ik doe natuurlijk niet mee, want een ander moet ook een kans hebben. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 6 jul 2017 17:48 (CEST)

Corrigeren

Hoi PaulD, Kan je [[Bels Lijntje|Dit}] artikel corrigeren?Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 28 sep 2017 18:32 (CEST)

Gedaan. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 28 sep 2017 20:15 (CEST)
Dankje,Zal ik een handtekening voor je maken? Je eigenlijk de enige vaste gebruiker zonder handtekening
Hoeft niet hoor. Ik vind mijn huidige handtekening prima. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 29 sep 2017 18:29 (CEST)

Vraag=ster=

voor jouw omdat jue altijd hard werkt en heel technish bent, en je toch altijd geeen aaandacht wil. daarom wil ik jouw in het zonnetje zetten! (toegekend door Coolenleuk)

Hoi paul, zou jij de een infobox voor bedrijven kunnen maken? Alvast bedank!Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg?

Gaat het om een supermarkt? Want daar is al een infobox van. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 31 okt 2017 17:57 (CET)`PS Bedankt voor je ster! De tekst was me even ontgaan. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 31 okt 2017 19:59 (CET)


Fijne Feestdagen!


Santa Claus kobe.jpg
Centenário da Imigração Japonesa no Brasil2.jpg


Fijne Feestdagen!!


Hoi PaulD, Kerstmis, nieuwjaar en 2018 komt er aan! Dat is de reden van deze kerstkaart. Ik zit nou al een hele tijd op Wikikids en dat ga ik nog lang blijven! Ik al veel artikelen geschreven en er komen er nog meer aan. Dit jaar heeft Southparkfan Wikikids verlaten, Zijn er heel veel aanslagen geweest en helaas is er nog steeds veel oorlog, Maar gelukkig zijn er ook goeie dingen gebeurt in 2017. O.a zijn er nieuwe gebruikers gekomen en zijn de tests teruggekomen. En natiirlijk was voor Wikikids de visule tekstbewerker in die in 2017 kwam wel echt een hoogtepunt!En wil niet te veel vuurwerk want anders kan je straks niet eens meer typen. Vrolijk kerstmis en een gelukkig nieuwjaar met feestelijke Groetjes Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg?


Fijne feestdagen!


Papai noel (versão colorida) - trufas - chocolate + fondant.jpgFijne Feestdagen!


Hallo PaulD,

Ik wens je fijne kerstdagen en een gelukkig 2018!

Hartelijke kerstgroeten,

Wouter15 overleg · (MOD). 23 dec 2017 19:04 (CET)Corrrigeren

Hoi PaulD, Zou jij mijn artikel Playmobil kunnen corrigeren. PS: Wat vind je van mijn artikel This is HollandEmblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 3 jan 2018 16:10 (CET)

Gedaan. Mooi artikel hoor! Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 3 jan 2018 20:25 (CET)

Weer terug

Hoi paulD, ik ben weer terug. Ik zag trouwens dat je ook de laatste tijd minder actief was.Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 23 apr 2018 10:05 (CEST)

Ja, je moet er maar net zin in hebben. Het kan niet alle dagen feest zijn, nietwaar? Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 23 apr 2018 19:16 (CEST)
Vindt ik ookEmblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 24 apr 2018 09:05 (CEST)

Aretha Franklin

Mooi artikel over Aretha Franklin. Ik zal vanmiddag een link naar het artikel over de Queen of Soul op Facebook en Instagram plaatsen. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 18 aug 2018 12:52 (CEST)

Sjabloon:Infobox kampioenschap

Zou je kunnen kijken of het je het Sjabloon:Infobox kampioenschap goed werkend kunt krijgen? Bij mij gaat het mis bij het stukje "Recordkampioen (...) met titel/titels", hij pakt 1 parameter niet... Aangezien jij hier handig in bent met dit soort kleine dingetjes Face-wink.svg (Voor een voorbeeld: zie UEFA Nations League) – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 14 okt 2018 14:05 (CEST)

Zoveel mogelijk opgeschoond. N.B. de parameter "confederatie" komt in het invullijstje niet voor. Groetjes, Paul PaulD (overleg) 14 okt 2018 18:37 (CEST)
Oh dan was ik die parameter vergeten te vervangen (ik had de infobox even overgenomen van Sjabloon:Infobox internationale voetbalcompetitie) Face-grin.svg, bedankt voor je hulp! – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 15 okt 2018 10:41 (CEST)

De Gouden WikiKids Award 2018

Vergeet je niet om te stemmen? :-). De eerste stemronde loopt nog tot en met 16 december! Vinkje.png Rots61 Overleg 8 dec 2018 13:58 (CET)

Gedaan. Groetjes, Paul PaulD (overleg) 8 dec 2018 14:11 (CET)

Fijne feestdagen!Fijne Feestdagen!!


Hey PaulD, Het is bijna 2019! 2018 is weer voorbij gevolgen.Met veel nieuwe artikelen, de 20.000 gehaald en ik ben sinds een week weer terug. IS is bijna verslagen, de eerste vouwbare telefoon is uitgekomen en nog veel meer goeds. Helaas zijn er ook erge dingen gebeurd. O.a weer aanslagen, we moesten afscheid nemen van mordators, en Alexander Pechtold is gestopt. Ik wens iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2019 met veel mooie momenten. met vriendelijke groeten Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 21 dec 2018 10:21 (CET)


Prettig kerstfeest en een gelukkig 2019!Christmas tree (detail) (11392553123).jpg


Prettige Feestdagen!


Hallo PaulD,

2018 was een top jaar, maar met ook wat minder leuke gebeurtenissen, maar ook gelukkig leuke. Even een korte samenvatting. Op 18 januari werden wij, in Nederland getroffen met een zware storm, 2 doden in Nederland. Bij de Olympische Winterspelen 2018 kreeg Nederland acht keer goud. Op Valentijnsdag vielen 17 doden bij een schietpartij op een school in Florida. In Engeland wordt de Russische dubbelspion Sergej Skripal vergiftigd en de gifaanval in Syrië op 7 april kostte ook het leven aan duizenden mensen. Israël wint het Eurovisiesongfestival van 2018. Nog een belangrijk evenment, het Wereldkampioenschap voetbal 2018, die uiteindelijk werd gewonnen door Frankrijk. De bosbranden in Griekenland en Californië dit jaar, eisten veel levens. Aanslagen in Carcassonne en Trèbes, Luik, Den Haag, Amsterdam, Parijs, Duitsland en helaas recent ook nog de onthoofding van twee Scandinavische toeristen in Marokko. Wat kunnen sommige mensen toch onmenselijk zijn maar ook infrascatuur zorgt voor problemen, de brug Geuna, ongeluk in Oss, maar er zijn ook goede dingen gebeurd.

Zo is Jos Brech uiteindelijk opgepakt, heeft Maarten van der Weijden een prachtige poging gedaan om de Elfstedentocht te zwemmen en is de InSight-missie op Mars geslaagd. Ik heb nog ook een positieve mededeling:
Ik wens je hele fijne kerstdagen en een heel goed en gezond 2019!

Hartelijke kerstgroeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg?Feestdagen

Gezegende Kerstdagen en een voorspoedig 2019 PaulD!
Groetjes van Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD)22 dec 2018 11:49 (CET)

Insgelijks! Groetjes, Paul - PaulD (overleg) 22 dec 2018 12:28 (CET)

Infobox bank

Best PaulD, zou jij een infobox voor banken (finacieel) willen maken. Dat kan ik niet en dat zou ik fijn vinden. Groeten, Coolenleuk

Dag Coolenleuk, ik heb een sjabloon: Infobox bedrijf gemaakt. Die heeft een bredere toepassing dan alleen "bank" maar de gegevens daarvan kun je hier ook in kwijt. Denk je dat je daar iets mee kunt? Groetjes, Paul - PaulD (overleg) 28 mrt 2019 20:05 (CET)

10.000

WikiProject Barnstar Hires Silver.png

Paul, van harte gefeliciteerd met het behalen van de 10.000 bewerkingen, mede dankzij je inzet voor het woordenschat portaal. Bedankt en we hopen nog lang van je inzet te mogen kunnen genieten! :) apoo overleg 14 jun 2019 20:46 (CEST)

De Gouden WikiKids Award 2019

Vergeet je niet om te stemmen voor de Gouden WikiKids Award? De eerste stemronde loopt nog tot en met 15 december! Groetjes, Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 14 dec 2019 10:20 (CET)

Gedaan. Groetjes, Paul -PaulD (overleg) 14 dec 2019 18:22 (CET)

zijn jullie soms online en soms niet of altijd online

mag ik een kleine of grote uitleg daarvan

Ik ben niet altijd on line. Hoe het met iemand anders zit, weet ik natuurlijk niet. Groetjes, Paul =PaulD (overleg) 29 jan 2020 11:55 (CET)

Wikikis:Woordenboek

Hoi, PaulD. Ik heb mijn eerste woord van het woordenboek gedaan. Maar ik weet niet zeker of ik het goed heb gedaan. Is dit goed? Didi05 (overleg) 15 mrt 2020 12:05 (CET)

Dus je bent al aan Groep 7 begonnen! Heel goed! Ga zo door! Nu alleen nog de categorie er onder and you're done! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 15 mrt 2020 12:22 (CET)

Bedankt!

Red Link Removal Barnstar Hires.png
Bedankt!

Hoi PaulD, ik reik je de Rode links-ster uit, omdat je heel erg goed bezig bent met het "blauw maken" van de woorden in de basiswoordenlijsten. Het is echt een gigantisch project, dat veel doorzettingsvermogen en optimisme vraagt. Ik vind het daarom ook vreselijk knap dat je dit doet. Daarom geef ik jouw deze ster. Veel succes! Met vriendelijke groet, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 16 mrt 2020 19:33 (CET)

Mooi gesproken en hartelijk dank voor die medaille! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 16 mrt 2020 21:31 (CET)
Dag PaulD, terechte ster en daarbij dan ook nog een bloemetje! Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 18 mei 2020 00:07 (CEST)
Een bloemetje fleurt zeker op in deze sombere coronatijd! Dank je wel Gerard! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 18 mei 2020 10:48 (CEST)

Sjabloon:Infobox internationale voetbalcompetitie

Hoi PaulD, in 2018 vroeg ik je al of je het kon oplossen bij {{Infobox internationale voetbalcompetitie}} dat de velden 'stadions', 'winnaar' en 'kampioen' niet meer standaard weergeven worden als ze niet zijn ingevuld (zie de overlegpagina bovenaan aldaar) en dat is destijds door jou opgelost. Maar nu blijven de velden 'Toeschouwers' en 'Gastland' nog leeg als die niet zijn ingevuld (zie Wereldkampioenschap voetbal 2022 (kwalificatie UEFA) als voorbeeld ervan), zou je dit kunnen oplossen? Ik vermoed dat dit in de {{#if|...}} zit maar ik krijg het niet voor elkaar. Alvast bedankt! – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 6 jun 2020 20:48 (CEST)

Dag Stef, ik heb "Gastland" en "Toeschouwers" opgeschoond zodat die in de infobox leeg blijven als je niets invult. Maar ik zie dat allerlei Wikipedia-opmaak net als zoveel jaar geleden nog is blijven staan en die vervuiling moet er eerst uit wil je een goed werkende infobox hebben. Ik adviseer je dat eerst aan te passen zoals Gastland en Toeschouwers er nu uitzien. Zoals ik zoveel jaar terug al zei: houd het eenvoudig! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 7 jun 2020 11:06 (CEST)
Het probleem is nu dat er heel veel ruimte blijft staan als het gastland wel is ingevuld en dat de toeschouwersaantallen niet meer kloppen (de automatische punt notatie bij een 100.000 getal werkt niet meer en normaal moet er het gemiddelde aantal per wedstrijd tussen haakjes achter staan, wat beide niet mer werkt...). De reden dat er zoveel opmaak staat is dat er meerdere gastlanden kunnen zijn (WK 2002 bijvoorbeeld met Japan en Zuid-Korea). Echter blijft het veld 'Doelpunten' nu ook staan als er niks is ingevuld (zie als voorbeeld Wereldkampioenschap voetbal 2022 voor de vrij lege versie en Wereldkampioenschap voetbal 2018 voor de volledig ingevulde versie). – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 7 jun 2020 11:13 (CEST)
Je vroeg alleen naar "Gastland" en "Toeschouwers" en dat heb ik aangepast. Ik ga me natuurlijk niet verdiepen in Wikipedia-opmaak die nog stamt uit het tijdperk van de infobox Generiek. Evt. kun je latere verfijning via een tabelletje nog toevoegen. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 7 jun 2020 12:08 (CEST)
Die andere dingen die niet meer kloppen is sinds dat je het andere had opgelost (hoe dat kan? geen idee...), maar wat bedoel je met "een tabelletje ter verfijning" toevoegen? – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 7 jun 2020 13:24 (CEST)
Tja, zeg 'ns wat. Gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd, aantallen toeschouwers, kortom de dingen die je nu zo pijnlijk mist, ik schud ze zo uit mijn mouw. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) - Aanvulling: wat correcties toegepast; lijkt me nu O.K. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 12 jun 2020 19:09 (CEST)
Top! Heel erg bedankt voor het fixen! 😉 – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 16 jun 2020 20:10 (CEST)

Bloemetje

Crocus vernus violet detail vdg.jpg
Omdat je iedereen zo goed helpt in de boomhut. Met de meest paarse groetjes
ThePurpleking. 13 mrt 2021 19:27 (CET)

Hartelijk dank! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 13 mrt 2021 21:30 (CET)

Sjabloon:Infobox internationale voetbalcompetitie

Hoi Paul, zou je (opnieuw?) kunnen kijken wat ik hier fout heb gedaan? Zie ook Europees kampioenschap voetbal 2020 ter voorbeeld. Gaat er iets met de 'if-jes' verkeerd...? – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 26 jun 2021 12:59 (CEST)

Dag Stef, neem als voorbeeld {{Infobox_Eurovisie}}. Die werkt vrijwel hetzelfde (natuurlijk met andere trefwoorden) en zie eens hoe ver je komt. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 26 jun 2021 18:49 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:PaulD&oldid=674356"