Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Stem opnieuw voor: de Gouden WikiKids Award 2021

Overleg gebruiker:Wouter15

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XV
  • Bewerkingen XV
  • Uploads V
  • Artikelen I
  • Dagen bewerkt III
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
  • Moderator
  • Fijne Kerst!

Tot nader order sterk wisselend actief wegens privéomstandigheden. Heb je in mijn afwezigheid vragen? Stuur mij een e-mail of zet een bericht op mijn overlegpagina. Beide zal ik iedere dag checken.

Klik hier om naar oud overleg te gaan.

Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Wouter15!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

:) apoo overleg 25 september 2010 15:57 (CEST)

Spoorwegstations in Utrecht

Dag Wouter, ik zag dat je je had opgegeven om de dienstregeling van de spoorwegstations in de provincie Utrecht bij te houden. Vandaag is de nieuwe dienstregeling in gegaan! Normaal haal ik altijd de informatie van Wikipedia en daar worden de dienstregeling momenteel aangepast. Hier kun je kijken hoe ver ze zijn. Ik verwacht dat het daar nog een paar dagen zal duren tot dat alle spoorwegstations zijn nagekeken. Als je in de komende weken (ergens voor 31 december) de dienstregelingen wilt updaten/toevoegen zou me erg blij maken. Ik denk dat Utrecht een uurtje werk is. Met vriendelijke groet, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 9 dec 2018 12:56 (CET)

Als het goed is staat de dienstregeling van de Utrechtse stations op Wikipedia inmiddels online. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 21 dec 2018 15:42 (CET)
Alle pagina's zijn weer helemaal up to date. Wouter15 overleg · (MOD). 1 jan 2019 19:06 (CET)

Fijne feestdagen!Fijne Feestdagen!!


Hey Wouter15, Het is bijna 2019! 2018 is weer voorbij gevolgen.Met veel nieuwe artikelen, de 20.000 gehaald en ik ben sinds een week weer terug. IS is bijna verslagen, de eerste vouwbare telefoon is uitgekomen en nog veel meer goeds. Helaas zijn er ook erge dingen gebeurd. O.a weer aanslagen, we moesten afscheid nemen van mordators, en Alexander Pechtold is gestopt. Ik wens iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2019 met veel mooie momenten. met vriendelijke groeten Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 21 dec 2018 10:21 (CET)


Bedankt! Ik wens jou natuurlijk hetzelfde! Wouter15 overleg · (MOD). 1 jan 2019 19:06 (CET)

Prettig kerstfeest en een gelukkig 2019!Christmas tree (detail) (11392553123).jpg


Prettige Feestdagen!


Hallo Wouter15,

2018 was een top jaar, maar met ook wat minder leuke gebeurtenissen, maar ook gelukkig leuke. Even een korte samenvatting. Op 18 januari werden wij, in Nederland getroffen met een zware storm, 2 doden in Nederland. Bij de Olympische Winterspelen 2018 kreeg Nederland acht keer goud. Op Valentijnsdag vielen 17 doden bij een schietpartij op een school in Florida. In Engeland wordt de Russische dubbelspion Sergej Skripal vergiftigd en de gifaanval in Syrië op 7 april kostte ook het leven aan duizenden mensen. Israël wint het Eurovisiesongfestival van 2018. Nog een belangrijk evenment, het Wereldkampioenschap voetbal 2018, die uiteindelijk werd gewonnen door Frankrijk. De bosbranden in Griekenland en Californië dit jaar, eisten veel levens. Aanslagen in Carcassonne en Trèbes, Luik, Den Haag, Amsterdam, Parijs, Duitsland en helaas recent ook nog de onthoofding van twee Scandinavische toeristen in Marokko. Wat kunnen sommige mensen toch onmenselijk zijn maar ook infrascatuur zorgt voor problemen, de brug Geuna, ongeluk in Oss, maar er zijn ook goede dingen gebeurd.

Zo is Jos Brech uiteindelijk opgepakt, heeft Maarten van der Weijden een prachtige poging gedaan om de Elfstedentocht te zwemmen en is de InSight-missie op Mars geslaagd. Ik heb nog ook een positieve mededeling:
Ik wens je hele fijne kerstdagen en een heel goed en gezond 2019!

Hartelijke kerstgroeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg?Feestdagen

Gezegende Kerstdagen en een voorspoedig 2019 Wouter15!
Groetjes van Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD)22 dec 2018 11:49 (CET)

Bedankt! Ik wens jou natuurlijk hetzelfde! Wouter15 overleg · (MOD). 1 jan 2019 19:06 (CET)

Ster!

Een ster voor Wouter15 voor meer dan 26591 bewerkingenVinkje.png Rots61 Overleg 31 dec 2018 07:54 (CET)

Beste Wouter15,

Hierbij krijg(t) jij/u een ster voor de 26592 bewerkingen(31 dec 2018 07:54 (CET)).
Van harte gefeliciteerd!Vinkje.png Rots61 Overleg 31 dec 2018 07:54 (CET)

Hartelijk bedankt! Ik wist niet dat het al zo veel bewerkingen waren. Wouter15 overleg · (MOD). 1 jan 2019 19:06 (CET)

Beginnetje

Dag Wouter, zou je zo goed willen zijn om nieuwe trefwoorden van het woordenboek NIET meer van de toevoeging "Beginnetje" te voorzien? Het gaat hier om één of tweeregelige woordverklaringen die niet verder hoeven te worden uitgebreid. Groetjes, Paul PaulD (overleg) 22 jan 2019 20:06 (CET)

Is prima. Zal k de beginnetjes nog weghalen? Wouter15 overleg · (MOD). 23 jan 2019 18:59 (CET)

Mail

Wil je alsjeblieft je mail lezen? Groet, :) apoo overleg 3 feb 2019 00:41 (CET)

Ik ben juist een antwoord aan het typen :-) Wouter15 overleg · (MOD). 5 feb 2019 19:30 (CET)

Inactief

Hoi Wouter, ik zie dat je het afgelopen jaar weinig gebruik hebt gemaakt van je moderatorrechten. Dit is nu de tweede keer dat je eigenlijk te inactief bent om je moderatorrechten te behouden. Denk je dat je de komende maanden/jaar weer genoeg tijd gaat hebben om actief te zijn als moderator? Als dat niet zo is dan is dat geen probleem, je hebt je 7 jaar lang ingezet voor WikiKids en dat je nu druk bent met werk of school is heel normaal. Maar misschien wordt het dan tijd om het stokje over te dragen aan nieuwe enthousiaste gebruikers die op dit moment wel erg actief zijn. Hoe denk je er zelf over? Groet, :) apoo overleg 12 mrt 2019 20:34 (CET)

Poeh, dat is lastig te zeggen. Ik probeer wel iedere dag actief te zijn (als dat lukt) alleen kan ik vanwege werk alleen actief zijn in de avonduren. Ik zou het ook wel erg jammer vinden als ik vanwege mijn inactiviteit mijn moderatorrechten in zou moeten leveren. Het is niet dat ik het andere gebruikers niet gun maar op dit moment zou ik niet graag de knopjes willen inleveren. Als het op een gegeven moment vanwege inactiviteit net anders kan, dan is dat maar zo. Maar hoe denk jij erover? Kan iemand wel de knopjes hebben die alleen in de avonduren en in het weekend actief kan zijn? Wouter15 overleg · (MOD). 19 mrt 2019 19:41 (CET)
Als ik mij mag inmengen in het gesprek, is het in principe mogelijk. Een moderator moet drie dagen per week actief zijn (zoals staat in de voorwaarden om gekozen te worden). Het weekend telt immers te dagen en dan plus 1 of meer avonden in de week is wel drie dagen. De vraag is echter of het ethisch verantwoordelijk is. Een moderator die immers weinig taken uitvoert over langere tijd, is al een minister die zijn functie niet uitvoert. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 19 mrt 2019 20:03 (CET)
Ha Wouter, dat kan zeker. Veel van ons zijn alleen in de avond actief. Alleen schrijf je dat je iedere dag actief probeert te zijn (dat staat ook op je overlegpagina), maar als ik dan kijk hoelang het duurt voordat je reageert (een week) dan heb je dus in een week tijd niet één keer op WikiKids gekeken. Ook mails blijven soms lang onbeantwoord. In het afgelopen jaar heb je echt te weinig moderatorwerk gedaan. Het is gewoon echt te weinig. Het liefste wil ik natuurlijk ook dat je binnen het moderatorteam blijft, maar daar moet je dan wel echt je best voor doen. De vorige keer toen je ook te weinig actief was heb je dat maar een paar maanden volgehouden. Dus, als jij denkt dat het je het komende jaar drie avonden per week WikiKids kan bewerken (en dat ook echt doet!) dan mag je het van mij nog een keer proberen. Als je denkt dat dat niet gaat lukken dan denk ik dat we de knopjes aan iemand anders moeten geven. Groet, :) apoo overleg 19 mrt 2019 20:35 (CET)
Hallo apoo, ik wil het zeker nog een keer gaan proberen. Ik heb mezelf voorgenomen om iedere dag iets te gaan doen op WikiKids. Het hoeven dan natuurlijk niet gelijk 30 a 40 bewerkingen per dag te zijn maar door gewoon iedere dag iets te doen komt hopelijk WikiKids in mijn dagelijkse ritme terecht. Dat ik inderdaad erg laat op e-mails reageer klopt volledig. Ik moet ook hoognodig mijn e-mailbox opruimen. Ik denk dat dat ook de oorzaak is. Mijn oprechte excuses hiervoor. Ik heb nog wel een klein vraagje: Ik ben natuurlijk alleen in de avonduren actief. Maar wat nu als er niet veel werk is in die uren waarbij ik mijn knopjes zou moeten gebruiken? Dan gebruik ik misschien niet veel de knopjes waar ik zelf natuurlijk niet veel aan kan doen. Wouter15 overleg · (MOD). 20 mrt 2019 19:23 (CET)
Dat hoeven zeker niet zoveel bewerkingen te zijn. Ik doe soms ook maar 2 bewerkingen per dag. Ik denk dat het altijd wel lukt om je knopjes te gebruiken. Onderhoud, verwijdernominaties, bewerkingen markeren als gecontroleerd, gebruikers coachen, vragen beantwoorden, etc. Fijn dat je het weer gaat proberen. :) apoo overleg 20 mrt 2019 19:46 (CET)

GP-Wedstrijd

Beste Wouter, vergeet je niet te jureren voor de GP wedstrijd? Als je klaar bent mail je mij met gebruiker e-mailen je cijfers een waarom je voor die cijfers hebt gekozen. Face-tongue.svgDeGroteEmojii 24 mrt 2019 19:11 (CET)

Gedaan! Wouter15 overleg · (MOD). 24 mrt 2019 19:52 (CET)

Ongedaan maken

Hoi Wouter, waarom heb je deze wijziging ongedaan gemaakt als ik vragen mag? Ik heb zelf geen verstand van het onderwerp, maar gebruiker Ezequiel heeft beargumenteerd waarom hij die tekst heeft weggehaald. Kan jij vertellen waarom hij ongelijk heeft en waarom je de tekst dus weer hebt teruggeplaatst? Groet, :) apoo overleg 20 mei 2019 20:00 (CEST)

Ik zie ik dat ik iets te snel ben geweest met oordelen. IK mijn bewerking weer teruggedraaid. Mijn excuses hiervoor. Wouter15 overleg · (MOD). 21 mei 2019 19:22 (CEST)

Twijfel voor sjabloon weg

Hoi Wouter, ik zie op Gebruiker:Oooooccccc10's GP onzin staan maar het is wel zijn GP. Is het toegestaan of niet? Groet, 👮🏻‍♂️ MakiBoy Overleg 2 jun 2019 17:39 (CEST)

Ik heb de GP verwijderd. Voor kliederen hebben we immers de zandbak. Wouter15 overleg · (MOD). 2 jun 2019 18:59 (CEST)

De Gouden WikiKids Award 2019

Vergeet je niet om te stemmen voor de Gouden WikiKids Award? De eerste stemronde loopt nog tot en met 15 december! Groetjes, Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 14 dec 2019 10:19 (CET)

Ik heb gestemd. Wouter15 overleg · (MOD). 14 dec 2019 16:27 (CET)
Je moet er op nog 2 stemmen. :) apoo overleg 14 dec 2019 17:22 (CET)
CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd Wouter15 overleg · (MOD). 14 dec 2019 18:51 (CET)
En de tweede loopt nog tot 31 december!Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 26 dec 2019 17:27 (CET)
Gedaan! Wouter15 overleg · (MOD). 28 dec 2019 19:52 (CET)

Bedankt!

Working Man's Barnstar Hires.png

Beste Wouter, bedankt voor je inzet het afgelopen jaar! Je bent veel bezig geweest met onderhoud en het is super fijn dat we mensen hebben die dat willen doen! Bedankt voor je inzet het afgelopen jaar en ik hoop dat we volgend jaar weer mogen genieten van je bijdragen! Dankjewel en alvast een goede jaarwisseling toegewenst. Groetjes, :) apoo overleg 30 dec 2019 23:40 (CET)

Bedankt apoo! Jij natuurlijk ook een heel fijn oud en nieuw en alvast een goed 2020! Wouter15 overleg · (MOD). 31 dec 2019 19:07 (CET)

Verwijderredenen

Hi Wouter, de verwijderreden voor een weesoverlegpagina staat er niet meer tussen omdat je in plaats daarvan “niet meer in gebruik” kunt selecteren. De reden verwijdernominatie is te algemeen. Alle redenen waarom je een pagina mag verwijderen staan nu in de lijst. In het geval dat er echt een andere specifieke reden is kan je die in het veld “anders” vermelden. Groetjes, :) apoo overleg 22 feb 2020 07:01 (CET)

Bewerking

Hoi Wouter, zou je deze bewerking kunnen toelichten. Ik heb namelijk hier een ondersteunende en betrouwbare bron gevonden. Met vriendelijke groet, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 20 mei 2020 15:50 (CEST)

Oeps. ik denk dat ik te vroeg de bewerking heb teruggedraaid. Mijn excuses hiervoor! Wouter15 overleg · (MOD). 20 mei 2020 19:03 (CEST)

Categorieën

Hoi Wouter, ik zie dat je erg goed bezig met de categorieën te onderhouden. Er zit veel verbetering en het categoriestelsel wordt steeds passender. Ik wil je er graag mee helpen en ben van plan de categorieën over biologie aan te pakken (ben zo nu en dan daar al mee bezig). Voornamelijk bij dieren- en plantensoorten heb ik een ontwerp gemaakt om ze in duidelijke categorieën in te delen (om zoveel mogelijk de lastige Latijnse benamingen te mijden). Zo gebruik ik daar in plaats van het Latijnse Struthioniformes het Nederlandse Struisvogelachtigen, daardoor kunnen die categorieën erg afwijken van Wikipedia. Nogmaals top bezig! Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 23 jun 2020 21:32 (CEST)

Bedankt voor het compliment! Ik ben inderdaad bezig om de "Niet bestaande categorieën" leeg te krijgen (ben al onder de 500). Hiermee kom ik best wel wat categorieën tegen niet voor nu nog geen nut hebben op WikiKids (ze zijn vaak te specifiek). Wellicht kunnen de categorieën die ik nu weghaal nog wel terugkomen maar dan moet het aantal artikelen wel stijgen over de betreffende onderwerpen. Ik ben met de categorieën ook bezig om de "sleutels" aan te passen (bijv. dat in de categorie "Afbeeldingen" niet alle Afb categorieën onder de A staan maar onder de letter van het woord welke na Afb komt. Maar ik kan je hulp zeker wel gebruiken! Voorstellen zijn dan ook zeker welkom. Wouter15 overleg · (MOD). 24 jun 2020 19:02 (CEST)

Voor het harde werk

Working Man's Barnstar Hires.png

Hoi Wouter, ik geef je deze ster vanwege het harde werk omtrent het categoriesysteem, het leegmaken van onnodige categorieën en de categorie voor artikelen zonder categorie. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 21 okt 2020 21:36 (CEST)

judificeren verwijderd. ?

wat was er loos met judificeren? je hebt pagina verwijderd.Judificeren is als term doort Moshe dasyan gebruikt. Ook Judaiseren wordt als term wel gebruikt voor het verjoodsen van gebieden of mensen. gewoon woordenboek hoor.vinds je de laatste misschien beter? --Piet118 (overleg) 29 jan 2021 16:53 (CET)

Kun je een woordenboek laten zien waar dit woord in staat? Groetjes, :) apoo overleg 29 jan 2021 17:10 (CET)

Wikikids:Presentazione in italiano

Hi,
Could you please protect Wikikids:Presentazione in italiano and add it to the homepage?--ANGELO (aka AjejeBrazorf) 11 feb 2021 19:27 (CET)

Award

Er zijn verschillende artikelen genomineerd voor de WikiKids Award. Het zou leuk zijn als je wilt stemmen voor of tegen deze artikelen, zo krijgen dit jaar toch een paar artikelen een Award. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 1 mei 2021 15:46 (CEST)

Bedankt

Kennelijk had ik in de muziekartikelen telkens de verkeerde Europa-link gebruikt. Bedankt voor het aanpassen. Hanssain (overleg) 13 mei 2021 19:08 (CEST)

  • Nogmaals bedankt voor het aanbrengen van de verbeteringen, i.d.g. 'Hoorn' muziekinstrument i.p.v. 'Hoorn' plaats Hanssain (overleg) 29 mei 2021 17:15 (CEST)

Hoi

Hoi ! Wi goats ? Minearlwaaaater (overleg) 28 jun 2021 18:50 (CEST)

Laken (textiel)

Hallo Wouter, Zag dat je Laken (beddengoed) had gelinkt. Dit klopt niet want dat laken is van katoen. De laken (textiel) uit de middeleeuwen is van wol. Heb een artikel aangemaakt en ben reeds bezig de artikelen met 'laken' te corrigeren. Mvrgr. Hanssain (overleg) 20 sep 2021 09:56 (CEST)

Top! Ik dacht dat met Laken (beddengoed) hetzelfde werd bedoeld als met Laken (textiel). Wouter15 overleg · (MOD). 21 sep 2021 19:04 (CEST)

Stemmen

Wil je stemmen voor het artikel John F. Kennedy, zodat we deze kunnen opnemen in het Award Museum. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 15 okt 2021 17:24 (CEST)

Je kunt nog tot 20 december stemmen voor de eerste ronde van de WikiKids Award. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 15 dec 2021 17:12 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Wouter15&oldid=697071"