Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Wouter15

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XV
  • Bewerkingen XV
  • Uploads V
  • Artikelen I
  • Dagen bewerkt III
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
  • Moderator
  • Fijne Kerst!

Tot nader order onregelmatig wegens persoonlijke omstandigheden. Heb je in mijn afwezigheid vragen? Stuur mij een e-mail of zet een bericht op mijn overlegpagina. Beide zullen onregelmatig gecheckt worden.

Klik hier om naar oud overleg te gaan.

Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Wouter15!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

:) apoo overleg 25 september 2010 15:57 (CEST)

Titelwijziging Bevers

Dag Wouter, ik zag dat de titelwijziging van Bever (dier) naar Bevers had teruggedraaid, nadat ik het eerder vandaag had gewijzigd naar Bevers. Hoewel we alle paginanamen in enkelvoud zetten, is dit bij bepaalde pagina's onlogisch (en dus zijn er uitzonderingen). Onder deze uitzonderingen vallen volkeren, bevolkingsgroepen en taxonomische dier- en plantengroepen (dus families, ordes, klasses, etc.). Die horen dus in het meervoud te staan. Soorten en ondersoorten horen weliswaar in enkelvoud te staan, maar de bever is een familienaam bestaande uit twee diersoorten (de Europese en Canadese bever). Daarvoor had ik dit aangepast. Mijn vraag is daarom waarom heb je het weer teruggedraaid? Op Wikipedia staat weliswaar een pagina genaamd bever (dier), maar dit gaat over de Europese bever. Ik nam aan dat de pagina gaat over de bevers in het algemeen (dus de familie), dus daarom is de naam bevers gebruikt. Mocht je vinden dat de pagina over de Europese bever gaat, lijkt me het handiger om het te vernoemen naar "Europese bever" (om verwarring met de Canadese bever te voorkomen). Ik ben benieuwd naar jouw advies. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 27 jan 2022 19:20 (CET)

Hallo Mike, ik snap helemaal wat je bedoeld! Ik had het zelf gewijzigd omdat ik ervanuit ging dat alle pagina's in het enkelvoud horen te zijn. Maar de reden die jij aangeeft vind ik wel logisch. Zal ik het weer terugdraaien of doe jij dat? Wouter15 overleg · (MOD). 27 jan 2022 19:24 (CET)
Geen probleem, kan gebeuren. Ik heb overigens een klein overzicht gemaakt, aangezien het wel vaker gebeurd. Ik zal het wel even aanpassen. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 27 jan 2022 19:35 (CET)

Wetenschap en Techniek

Ik zag dat je deze categorie kennelijk wil splitsen, net als Ruimtevaart en Heelal. Op zich begrijp ik dat wel, maar vaak is er sprake van een overlap en wordt het in 'een adem' genoemd. Kijk dan echter ook naar de Categorie:Alles pagina. Die kan alleen een moderator aanpassen. Gr. Hanssain (overleg) 23 mrt 2022 22:12 (CET)

Top ?

Hoi Wouter, zie dat je geregeld het nodige aan het nakijken bent. Maar wat wordt er bedoeld met (→Top)? Gr. Hanssain (overleg) 19 sep 2022 23:03 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Wouter15&oldid=731067"