Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Wikikids:Boomhut

Uit Wikikids
(Doorverwezen vanaf WK:BH)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom in de Boomhut!
Boomhut1.png

Welkom in de Boomhut van WikiKids! Hier kun je als gebruiker je vragen stellen aan andere gebruikers of moderatoren over hoe WikiKids werkt, en hoe je kan helpen. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen!

  • Oude vragen vind je in het archief van de Boomhut


Klik hier om een vraag over WikiKids te stellen!
WikiBanner-1.gif

wikikids

ik heb een verhaal gemaakt maar die kon ik niet zien als ik de titel in geklikt hebt dus ik heb het op een andere manier gedaan alleen die kan ik niet zien als ik op mijn profiel klik hoe kan ik ervoor zorgen dat ik het wel zie?

In de "Geschiedenis" (tabkaartje bovenaan op scherm) kun je verwijderde tekst zien en eventueel weer terughalen. Tekst die niet is opgeslagen ben je kwijt als je de pagina waaraan je werkte hebt verlaten. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 14 jan 2022 11:46 (CET)

Link: Willekeurige pagina

Hey goedendag! Ik vroeg me af of het mogelijk is definitief de knop Speciaal:Willekeurig (geen idee of dit op Wikikids werkt ;D) in je zijbalk te krijgen. Ik weet dat je het (in Chrome) met CTRL+ SHIFT + I kan doen, alleen als je de pagina herlaadt is het weg.

Dnlweijers (overleg) 15 jan 2022 00:28 (CET)

Dit kan je voor jezelf aanmaken met een scriptje op de pagina Gebruiker:Dnlweijers/common.js. Ik kan deze pagina niet bewerken, want ik ben geen moderator, maar als je wil kan je dit script kopiëren en op Gebruiker:Dnlweijers/common.js zetten.

mw.loader.using('mediawiki.util', function() {
	mw.util.addPortletLink('p-tb', 
		'https://wikikids.nl/Speciaal:WillekeurigePagina', 
		'Willekeurige pagina', '#Random', "Een willekeurige pagina op WikiKids");
});
The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 15 jan 2022 10:20 (CET)

schildpadden

Wat eet een lederschildpad?

Kijk HIER eens. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 16 jan 2022 13:15 (CET)

de romeinen en de tijd van vroeger

Hey Wikidis, ik heb een vraagje waren hebben jullie geen pagina over de romeinen want ik ben nu op school bezig met een project over de romeinen en ik wil meer weten over de romeinen en ik wil vragen of jullie die willen maken en als jullie dat niet willen doen is het oke maar dan moet je dat wel even zeggen en hebben jullie ook een pagina over de tijd van vroeger tot nu als jullie dat hebben wil ik dat heel erg graag weten want ik heb nog maar 3 lessen en dat zijn vandaag donderdag en volgende week maandag. Groetjes Jelte12

Dag Jelte, we hebben een pagina over het Romeinse_Rijk, waar ook veel informatie staat over de inwoners. Onder het kopje Dagelijks leven vind je veel info daarover, waaronder over de kleding, het onderwijs en de godsdienst. Ik hoop je verder hebben te geholpen. Met vriendelijke groet, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 17 jan 2022 14:03 (CET)
Dag Jelte, voor nog meer geschiedenis kun je ook op de portaalpagina geschiedenis kijken: Portaal:Geschiedenis. Succes met je project. MVRGR. Hanssain (overleg) 17 jan 2022 14:06 (CET)

De verenigde staten

hoi

ik wil meer weten over de verenigede staten. maar ik kan niet alles vinden wat ik zoek. ik wil meer weten voor een werkstuk. ik kan bijna niks vinden over hoe de verenigde staten is ontstaan.

groetjes pandabeer

Hoi, wat leuk dat je je werkstuk doet over de Verenigde Staten. Informatie kun je vinden op het artikel Verenigde Staten (de kopjes Koloniale periode en Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog) en het artikel geschiedenis van de Verenigde Staten (kopje Revolutionaire periode). Daarnaast hebben we nog een uitgebreid artikel over de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog; de oorlog die ervoor zorgde dat de Verenigde Staten ontstonden. Ik hoop je zo te hebben geholpen. Met vriendelijke groet, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 17 jan 2022 18:01 (CET)

ik kan niet typen

ik kan niet typen

Je doet het nu toch? :-) The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 18 jan 2022 07:33 (CET)

Amerikanisering

Ik moet een practische opdracht maken met geschiedenis. Ik moet nu een tijdlijn maken en ik kan niet vinden wanneer de amerikanisering in nederland eindigd? Ik kwam er zelf op dat het misschien nu nog gande is, maar ben daar niet zeker genoeg van om dat zomaar nu in mijn document op te schrijven.

groet, kevin

Kevin, ik denk dat de Amerikanisering nog steeds bezig is, zelfs harder dan 10 jaar geleden, zou je het mij vragen.The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 18 jan 2022 07:36 (CET)
Inderdaad. Amerikanisering in Nederland (en veel andere Europese en westerse landen) is nog steeds bezig. Voorbeelden zijn Amerikaanse bedrijven die in Nederland actief zijn (zoals McDonald's en Starbucks), Amerikaanse films draaien in de bioscopen, veel Amerikaanse televisieseries zijn in Nederland te zien en ook veel mode en trends worden uit de Verenigde Staten overgenomen. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 18 jan 2022 11:24 (CET)

mechx4

wat betekent mechx4 iedereen praat erover daarom vraag ik het aan uw lieve meneer of mevrouw kan uw het meteen beantwoorden astublieft. liefs:Mikailtodemax

Dat is een komische Amerikaanse sciencefiction televisieserie uitgezonden op Disney Channel van 2016 tot 2018. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 18 jan 2022 10:08 (CET)

Maken

Hoe maak je een pagina?

Zoek de pagina in de zoekbalk, als er al een pagina met de naam bestaat moet je er natuurlijk geen maken, maar als er nog geen pagina met die naam is, zul je er een kunnen maken.The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 18 jan 2022 20:52 (CET)

Voedselkrinhloop

Ik heb niet geleer voor me toets en ik moet naar school

Hoeft ook niet, want Wikikids heeft er een uitgebreid artikel over. Kijk HIER maar. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 20 jan 2022 18:36 (CET)

hoi

wat is 1 + 1

2 :-) The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 21 jan 2022 06:45 (CET)

hoi! Je kan het ook anders bekijken... 1+1 kan 3 zijn want: Samenwerken (1 werkt samen met 1) is het bundelen van individuele krachten en kwaliteiten om samen een resultaat te bereiken dat individueel niet haalbaar zou zijn! 💯BIGsmile💯wil je overleggen? 21 jan 2022 12:17 (CET)

andere naam

hallo

ik had gewoon een naam ingevoerd en ik wil eigenlijk een andere naam hoe kan ik dat doen/willen jullie dat voor mij regelen? mijn naam is wytze.

groetjes wytzewytze (overleg) 20 jan 2022 17:36 (CET)


als je een andere naam wil, moet je contact opnemen met een mod, en dan je nieuwe naam opgeven MAAR, je kan je naam maar een beperkt aantal keer laten veranderen! Groetjes, 💯BIGsmile💯wil je overleggen? 21 jan 2022 12:01 (CET)

SuperSchrijfWedstrijd

Hoe doe je mee met SuperSchrijfWedstrijd ?

de supeschrijfwedstrijd is een keer per jaar (denk ik) momenteel kan je je nog niet inschrijven maar je kan al wel met een artikel beginnen! wil je de voorwaarden en regels weten? klik dan HIER voor de regels e voorwaarden van de superschrijfwedstrijd van 2020. ik weet niet of alle regels nog van toepassing zijn maar voor zover ik weet is alles nog relevant.

Grote groeten, 💯BIGsmile💯wil je overleggen? 21 jan 2022 12:07 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut&oldid=703570"