Overleg gebruiker:Apoo

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Apoo


Vraag

Hoi :@apoo! Ik ben Nieuw op Wikikids. Ik wou je wat vragen stellen: 1. Hoe vind je het op Wikikids? 2. Ik heb de 'Handtekening' niet, mag ik iets anders achter mijn bericht zetten? 3. Heb je nog tips wat ik hier kan doen? Alvast bedankt! Groeten, een Wikikids gebruiker PS. Ik heb een gebruiker gezien die aan het schelden was bij de tekst 'Longen' ik heb het zo snel mogelijk verwijdert. Verder keek ik niet verder, misschien dat hij of zij het nog een keer gedaan heeft. ^^^^

Dankjewel voor het doorgeven! Ik heb wat meer informatie op je overlegpagina gezet. Iedere toets op het toetsenbord heeft die tekens en anders kun je ze kopiëren uit de tekst hier boven. Bovenin de bewerkbalk zit ook een knopje met een potloodje daar kun je ook op klikken om je handtekening toe te voegen. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 1 nov 2018 14:35 (CET)

Cp

Beste Apoo,

Kunt u het cp sjablonen aanpassen. Want nu staat er dat het over je klasgenoot/vriend gaat. Vinkje.png Rots61 Overleg 13 nov 2018 21:40 (CET)

CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd! Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 13 nov 2018 21:44 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Apoo&oldid=532689"