Overleg gebruiker:Apoo

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Apoo

Vliegtuigen

Hey Apoo, vanwege deze bewerking, heb ik een vraag? Hou jij ook zoveel van vliegtuigen of is het gewoon vanwege het mooie artikel. Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 20 jun 2017 20:23 (CEST)

Het was toevallig het eerste wat in me op kwam. Maar ik moet zeggen dat ik wel een beetje fan van vliegtuigen ben. Ik wilde vroeger ook altijd piloot worden. Gr, :) apoo overleg - moderator 20 jun 2017 20:24 (CEST)
Hey Apoo, ik ook. Mijn droom is ook om piloot te worden. Gr, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 24 jun 2017 20:02 (CEST)

Stemmen

Hoi apoo, Ik heb het werk weg gehaald Want ik was er mee bezig en nu is het klaar.Zou jij nu willen stemmen? groetjes Coolenleuk

Gedaan! :) apoo overleg - moderator 24 jun 2017 19:20 (CEST)

Zomervakantie!Curacao toerisme.jpg


Fijne Zomervakantie!!


Hoi Apoo, heb jij zin in de zomervakntie?ik wel!sinds ik April geregistreed ben schrijf vijf dagen per week(soms uitzonderingen)Tot de zomer zijn er veel nieuwe mensen komen schrjven op wikikids!.Er zijn wat artikelen die een award hebben gewonnen en er zijn mooie artikelen bij gekomen.Er zijn ook slechte dingen helaas gebeurd zoals de aanslag in londen en de brand in de peel.Ik hoop het beste voor het komende halfjaar op wikikids,Ik hoop ook dat je nog veel nieuwe artikelen gaat schrijven!waar ga jij op vakantie naar toe?Ik op kamp en naar noord-Brabant!


Ik wens je een fijne zomervakantie en leuk tweede half jaar op wikikids, Groetjes Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg?Verjaardag

Beste, mag ik misschien weten wanneer u jarig bent. Indien u antwoord kan geven gelieve op mijn overlegpagina dit te melden. Mvg, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 2 jul 2017 15:11 (CEST)

Op Koningsdag! Groetjes, :) apoo overleg - moderator 2 jul 2017 15:23 (CEST)

Verzoek: Awards

Hallo gebruiker, ik nodig je hierbij van harte om een stem uit te brengen op mijn nominatie voor Turkish Airlines. Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 2 jul 2017 15:47 (CEST)

TOPOTEST 2017!

hoi Apoo wil je meedoen met de topotest?Hij wordt op 2 september gehouden.aanmelden op deze pagina:Gebruiker:Coolenleuk/Topotest2017 Groetjes {{Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg?

Verwijdering

Waarom verwijder je paginas van mensen waar ik hard aan gewerkt heb ? Van de grootste insta sterren waar ik fan van ben en dan staat er bij 'niet encyclopedisch' ik krijg van allemaal leden complimenten voor mijn paginas en jij verwijdert ze gewoon ?! - Deze reactie werd toegevoegd door Maanvhelder (overleg | bijdragen)

Hoi Maanvhelder, ik snap dat het een beetje een teleurstelling voor je is dat ik de pagina over Kristian heb verwijderd. Iemand met een afgeschermd account op instagram en 600 volgers is nou eenmaal niet bekend genoeg voor op WikiKids.. dan kan iedereen wel een pagina op WikiKids krijgen. Mijn collega's hadden dat ook eerder moeten zien! De andere pagina's die je hebt geschreven zijn inderdaad mooi en daar mag je trots op zijn. Ik hoop je vraag zo voldoende te hebben beantwoord. Groetjes, :) apoo overleg - moderator 10 jul 2017 06:22 (CEST)


600 volgers ? 42,000 volgers ! Model, tv presentator, staat in bladen, de bekendste mannen influencer van nederland , vriend van 1 van de bekendste model van Nederland, waar heeft u het over ? Hij is overal te zien met veel fans !! https://www.famousbirthdays.com/people/kristan-van-den-berg.html

328 volgers om exact te zijn volgens de instagram link die in het artikel stond. Zie dat zijn "nieuwe" instagram wel 42000 volgers heeft, maar slechts 1 post. Daarnaast geen presentator geweest van relevante TV-programma's. Plek 43 (laag) in de zogenaamde Nederlandse ranglijst. "Vriend zijn van" betekend niet dat je dan bekend genoeg bent. Is op internet verder niet te vinden in het regionale nieuws/grote websites. Heeft geen pagina op Wikipedia. Sorry. :) apoo overleg - moderator 10 jul 2017 14:46 (CEST)


Ten eerste Nieuwe Instagram klopt niet, de link die er nog stond was zijn oude gebruikersnaam 'kristanofficial' die nu door iemand anders is overgenomen, die dat aantal volgers heeft. Ten tweede, als je leest en volgt weet je dat hij een 'restart' heeft gemaakt omdat overal in de mediawereld erachter was gekomen wie zijn vriendin is ! Hij is presentator geweest van puma en een sportwinkel alles op internet en heeft een contract getekend bij rtl. En, 43 Laag ?! Van de 900 he !! Onder hem staan de grootste Youtubers en modellen van Nederland !! 15000 ste van de hele wereld , via metingen op google zoekopdrachten, waar ik ook zie dat zijn naam 12e meest bezochte pagina op jullie website was ! Van de miljoenen die op papier ' bekend ' zijn staat hij 15000 ste ! 91 (1) ste van heel nederland , Via het blad girls uitgeroepen tot hottest hunk van het jaar , hoe oud bent u ? Instagram sterren vind je op google sws niks van onder hun echte naam kijk Rose Maneigo , 250000 volgers, op internet vreselijk bekend , niks te vinden op google & geen wikipedia, Nisrina sbia 730000 volgers op instagram, ook niks te vinden op google !! maar 2e bekendste vrouw op internet na Doutzen Kroes in nederland ?! Dus wat nou ? Misschien moet je zoiets overlaten aan de fans van hun die dat wel allemaal weten , trouwens misschien moet je eens radio luisteren of rtl late night kijken , dat kan helpen voordat je conclusies trekt ... Verwijder dan ook al die anders Instagram sterren die iedereen aangemaakt heeft , niemand daaarvan heeft wikipedia of is iets over te vinden, dus wat ? Hij staat trouwens op die lijst boven gerard joling, chantal janzen ., ali b, teske, douwe, o'g3ne, samuel leijten willem alexander (!) Verwijder die dan ook allemaal graag . wat is nou het probleem, er zijn veel mensen die het zoeken, maar u bent te eigenwijs om die pagina terug te halen blijkt ....

Ik heb daar een dag aan gewerkt net als aan die andere pagina's, misschien moet je eens eerst informatie inwinnen voordat je zomaar pagina's gaat verwijderen. Sorry, maar heel jammer dit. Eerst van een andere moderator complimenten dat ik deze mensen ook op wikikids had gebracht omdat ze populair zijn, en dan komt ene Apoo, dit het zonder pardon verwijderd omdat er nog een oude link onderstaat. Sorry, maar dit vind ik echt heel jammer, was trots dat ik deze pagina's hier kon maken.. Daar stop ik dan wel mee, als het blijkbaar niet goed is dat ik de grootste Insta sterren hier op zet. Sorry.

Ik vind het een lastige kwestie. Jij beweerd namelijk dat het de meest invloedrijke personen en de op een na meest bekendste mensen van Nederland zijn en toch is er heel erg weinig over deze mensen te vinden. Neem bijvoorbeeld Enzo Knol. Ook uit dezelfde categorie, maar daar loopt het internet van over. Ik heb je al uitgelegd waarom ik deze keuze heb gemaakt. Dit heb ik op een nette en beschaafde manier gedaan. Ik verwacht daarom ook van jou dat je op dezelfde respectvolle manier tegen mij praat. Ik sta open voor discussie en argumenten en ben zeker bereid om na goed overleg het artikel eventueel terug te plaatsen. Groet, :) apoo overleg - moderator 10 jul 2017 19:28 (CEST)
Sorry dat ik me ermee bemoei, maar ik kan er zelf ook helemaal niets en dan ook echt totaal niets van vinden. Alleen foto's. Op Instagram kan ik hem ook totaal niet vinden. Dus een reden voor verwijdering vind ik goed. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 11 jul 2017 08:35 (CEST)

Hi, dan moet u wel iets beter kijken hoor, maar verwijder dan ook de andere bovengenoemde pagina's, daar is in hetzelfde geval weinig te vinden op google, maar hebben wel een mega bereik.

Even jullie uit te brand helpen

Hi Apoo, ik zag dit gesprek hierboven vanmorgen al.

Ik dacht ik reageer niet met mijn eigen account, want ik wil niet tegen of voor iemand zijn, of iemand tegen het harnas jagen, ik maak aantal wat pagina's voor WikiKids, om kids zaken bij te leren, en houd ze graag up-to-date.

Wat deze meid hierboven beweert klopt wel, excuses, maar mijn jongste dochter heeft een midden poster van deze jongen op haar kamer hangen (ook al heeft zij dat van meerdere knapen haha), en staat ze met het om de foto bij de zogeheten Veed Awards. Ik zelf heb hem ook een aantal keer voorbij zien komen, hij is zeker wel 'groot' genoeg om een pagina te hebben op WikiKids, maar ook op Wikipedia, ik snap je twijfel, omdat onder zijn paspoort naam niet veel te vinden is, maar deze jongen is zeker populair.

Deze jonge generatie zien hele andere personen als 'bekend', maar aangezien deze Wikipedia bedoeld is voor kids, moeten ouderen daar af en toe naar luisteren, wij kennen deze nieuwe sterren niet, er is gewoon veel vraag naar deze internet sterretjes. Ik persoonlijk denk ook dat het beter is als we deze groep op WikiKids hebben.

Groetjes. - Deze reactie werd toegevoegd door RichardKooijmaker (overleg | bijdragen)

Dag Richard, onder welk account ben je dan actief op WikiKids? Het enige account dat onder jouw IP-adres geregistreerd is dat van Maanvhelder. Ben het desalniettemin wel eens met je laatste argument, social media sterren zijn inderdaad in opkomst en kunnen wanneer zij echt bekend zijn een plekje krijgen binnen WikiKids. Ik hoor nog graag van je, :) apoo overleg - moderator 10 jul 2017 19:31 (CEST)

Dag Apoo, nou dat is dus mijn dochter, dit ip-adres is inderdaad hetzelfde als waar zij woont, verder vind ik het wel vreemd dat alleen 1 pagina klaarblijkelijk is verwijderd, terwijl er dus volgens jouw beredenering, meerdere pagina's uit de lucht moeten..

Hallo Richard, dat klopt. Echter ben ik van mening dat we ook niet volkomen demotiverend moeten zijn. Ik vind het een lastige kwestie. Er worden hier argumenten aangedragen dat iedereen vreselijk bekend is op internet, maar ook op internet is er niks over deze mensen te vinden. Ik hoor het alleen van de fans en dat is natuurlijk niet helemaal een onafhankelijke bron. WikiKids is een online encyclopedie en de personen die er op komen moeten encyclopedisch relevant zijn. Het argument dat op een kinder encyclopedie personen eerder encyclopedische waarde hebben begrijp ik en daar kan ik me in vinden, echter vind ik anderzijds dat deze encyclopedische waarde wel aantoonbaar bewezen moet worden. In het geval van instagrammers kunnen we bijvoorbeeld het aantal volgers (> 1 miljoen) nemen in combinatie met meerdere TV/film optredens en bekendheid buiten instagram of iets dergelijks. Groet, :) apoo overleg - moderator 11 jul 2017 11:12 (CEST)

Bewerking ter controle bekijken

Hoi apoo,Ik doe het nu bijna altijd.van de twintig keer doe ik het nu achttien keer!En trouwens als ik het niet doe,ga jij mij dan blokeren?En trouwens als het een piepkleine bewerking is moet je dan echt twintig keer op bewerking ter controle bekijken drukken? Groeten Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg?Coolenleuk (overleg) 15 jul 2017 10:46 (CEST)

Ik heb je vraag beantwoord op je eigen overlegpagina. :) apoo overleg - moderator 15 jul 2017 10:55 (CEST)
maar wodt ik dan geblokeerd?DSan zou ik niet leuk vinden

Groeten Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg?Coolenleuk (overleg) 15 jul 2017 10:57 (CEST)

Ik heb je vraag beantwoord op je eigen overlegpagina. :) apoo overleg - moderator 15 jul 2017 11:00 (CEST)
Voor hoe lang dan en ga het proberen en trouwens ben ik een beetje vergeet achtig de laatste tijd.Dus ik kan er ook niet echt iets aan doen.en trouwens zou je de vraag weer willen beantwoorden op mijn overlegpagina?

Groeten Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg?Coolenleuk (overleg) 15 jul 2017 11:02 (CEST)

Ik beantwoord de vraag waar deze als eerste gesteld is. Zo blijft het overleg duidelijk. Je zult voor 15 min geblokkeerd worden en als het vaker gebeurd voor een uur. Begrijp je nu wat je moet doen? :) apoo overleg - moderator 15 jul 2017 11:05 (CEST)
Oke.ik voortaan altijd eerst op bewerking ter controle bekijken drukken!

groeten Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg?Coolenleuk (overleg) 15 jul 2017 11:07 (CEST)

Afbeelding uploaden

Dag Apoo,

Ik zie dat bij het uploaden van nieuwe afbeeldingen het samenvattingssjabloon niet meer te zien is. Kun jij dat makkelijk herstellen toevallig? Gerard Dummer_overleg moderator Wikipop.PNG 27 jul 2017 15:11 (CEST)

Ha Gerard, ik zie het. Sinds de update van afgelopen woensdag zijn er wel meer scripts die niet meer werken. Ik ga er even naar kijken. Groet, :) apoo overleg - moderator 27 jul 2017 15:28 (CEST)

Verzoek: Awards

Hallo gebruiker, ik nodig je hierbij van harte om een stem uit te brengen op mijn nominatie voor het artikel Antoni van Leeuwenhoek. Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 5 aug 2017 14:51 (CEST)

Verwijdering

Krijg je Appo weer met zijn Niet ineens bekend geworden, waar haal je dat toch vandaan? Hij zat 2 weken geleden toch echt bij Boulevard, is er een persoonlijke haat ofzo naar deze Instagram sterren, waarom verwijderd u steeds hem, en niet de andere? Iemand met als man zijnde de meeste volgers van Nederland op Instagram als influencer is niet bekend genoeg? Zal ik dan alle andere pagina's die niet genoeg zijn volgens jou verwijderen?

Hoi Maan, ik heb hierboven al een uitgebreide toelichting gegeven. Zolang er niet meer gereageerd wordt op dat gesprek dan kan ik verder ook niet veel doen. Ik ben er niet op uit om alles te verwijderen. Ik vind de nieuwe artikelen van instagram personen met bijvoorbeeld meer dan een miljoen volgers prima. Ik ga je nu voor de laatste keer vragen om op een nette manier te communiceren, met juiste argumenten. WikiKids registeerd bijvoorbeeld niet hoeveel gebruikers een pagina bekijken en wat de "populairste" pagina's zijn. Als je dat niet lukt dan kunnen we helaas niet tot een oplossing komen. :) apoo overleg - moderator 5 aug 2017 21:57 (CEST)
Eenmaal in Frankrijk op een wifi-netwerk, stel ik voor dat we hier is een keer goed over rond de tafel moeten. Toen WikiKids in 2006 ontstond hadden we nog niet met de populairiteit van vloggers en insta-sterren te maken, het bestond gwn nog niet. Echter 11 jaar later is het volgen van sterren via sociale media een dagelijkse bezigheid van veel jongeren. Ik stel voor om een paar richtlijnen te maken. Ik kan me persoonlijk alleen niet voorstellen aan welke aantallen volgers ik moet denken. 40.000 volgers lijkt me erg veel (zelf heb ik iets meer dan 100), maar als ik op Google lees dat er een meisje is dat 1,1 miljoen volgers heeft... Ik vind het lastig en stel voor dat we rond de tafel moeten zitten om is te kijken naar hoe we dit gaan aanpakken, want momenteel hebben we geen richtlijnen over sterren van Instagram en YouTube. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod. 6 aug 2017 11:12 (CEST)

Er wordt niet meer gereageerd omdat, u telkens niet wilt luisteren en met verkeerde cijfers komt, u wilt niet praten. U verwijderd zomaar een pagina zonder eerst informatie in te winnen. Wat ik telkens niet begrijp, u typt de naam verkeerd en komt aan dat hij iets van 200 volgers heeft, wat nergens op slaat. Hij heeft meer volgers dan menig bn,er. Ook is het zo dat in Nederland zeker als man, ben je met dit aantal volgers reuze populair, er zijn maar een paar vrouwen die boven de miljoen zitten in Nederland, daar moet je denken aan een Doutzen Kroes, en De bekendste Nederlandse YouTuber Nikkie, die overigens hier ook geen pagina heeft. Maar ik durf die niet meer te maken. Ik volg al deze social sterren, en ik weer precies wie populair is en wie niet, waarom wordt daar om onduidelijke reden telkens tegen in gegaan? Deze jongen was 2 weken terug nog te zien bij Boulevard met Olcay, hij heeft fanaccounts dat is niet normaal, hij werkt met grote merken, zijn foto's worden overal gedeeld. En zo kan ik nog wel een tijd doorgaan, maar zoals ik al zei, van deze Instagram 'sterren' is gewoon op hun naam niet veel te vinden op google, maar geloof me nou maar, ze zijn reuze populair.

Zoals ik al zei, ik wil gerust goed in gesprek maar ik snap het probleem hiervan niet echt? Als we op deze voet verder gaan, moeten er dus veel meer pagina's hier verwijderd worden? Want die zijn dan blijkbaar niet bekend genoeg? Waarom is daar nooit op gereageerd? Het lijkt net of hier een persoonlijke frustratie zit bij u? Keer op keer verwijderen.. Niet eerst vragen van: Wie is dat? Wat doet hij? Hoe bekend is hij? Nee, gewoon verwijderen.

Ik zou het juist een toegevoegde waarde vinden, aangezien deze pagina wikikids heet, zijn volgers zijn voornamelijk Nederlandse meiden zie ik, als je er daar 40,000 van hebt, allemaal jongere, ben je voor mij een bekende hoor, maar dat is mijn mening! Als we deze pagina nou eerst een tijdje laten staan? En kijken jullie of je er statistieken aan kan verbinden? En dan kijken we verder? Is dat een idee? :)

Ik vind het steeds jammer, want het viel me op dat er weinig van deze pagina's zijn op wikikids, en als ze dan ook nog verwijderd worden, dan heb ik hier dus niks te zoeken, dan ga ik ook echt niet meer deze social media mensen toevoegen..

Groetjes! Fijne vakatie in Frankrijk trouwens!

Ik zie dat er al een "richtlijn" was van 1 miljoen volgers eerder. Persoonlijk lijkt me dat je je bij 10.000 volgers ook wel populair mag noemen. Ik heb nooit van hem gehoord, maar ik ben niet zo van het Insta- en YouTube-gebeuren, dus aan mij heb je niet heel veel op dat gebied. Ik denk dat deze ook wel echt populair is. Tegenwoordig is nu eenmaal zo dat mensen zo populair worden en als de trend zich aanpast, moet WikiKids daar maar in mee gaan. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod.

En omdat ik hier juist in thuis ben, leek het mij hartstikke leuk om deze pagina's hier toe te voegen, Omdat de jongere dat leuk lijkt denk ik, maar Apoo heeft dat nu geblokkeerd zie ik. Ik heb hier ook een pagina 'Nisrina Sbia' gemaakt, als je haar naam intypt staat er gelijk al 'Nisrina Sbia Wikipedia' in de google voorstellen, en dan zie je gelijk WikiKids, dat is toch leuk!! Die meid wordt hartstikke vaak gegoogled! Die heeft bijna een 700 duizend volgers, en dat is weer de vriendin van die Kristan, wat ook op de pagina staat, en zo appt dat mooi allemaal door, hoe populairder deze site wordt! :D


Btw. Ik zie dat zelfs Anna Nooshin hier geen pagina heeft, zij is ook zo populair! Eigenlijk is het te gek voor woorden.. haha. Die overigens ook met hem gewerkt heeft als model. Maar ik durf ze niet meer toe te voegen nu.

Nog een btw. Ik heb hier een mooie vergelijking aangezien het nu hot is, en jullie er niet echt in thuis zijn, uit de selectie van de Oranje Leeuwinnen heeft alleen Lieke Martens meer volgers dan hij. Meiden als Jackie Groenen, de sterspeelster van het EK volgt hem, en er zijn er nog een aantal.. Als hij niet bekend zou zijn, volgen zij hem echt niet hoor.... Gr.

Anna Nooshin heeft een pagina op WP, maar als we bijna elke instagrammer met meer dan 100.000 volgers op WikiKids zetten, is WikiKids toch een Instagram-wiki aan het worden. Gr, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 6 aug 2017 12:16 (CEST)
@Bobby: Dat klopt wel, maar over Minecraft werd ook een tijd geleden over ieder mob een artikel aangemaakt. Op Wikipedia doen ze dat ook niet: dan kun je ook stellen dat WikiKids een Minecraft-wiki wordt. We zijn alleen iets makkelijk dan Wikipedia, we tenslotte de kinderwiki. Wat ik ermee wil zeggen is; ik ga geen artikelen beoordelen op hun vindbaarheid op Wikipedia. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod. 6 aug 2017 12:23 (CEST)

In Nederland zijn er niet heel veel met meer dan 100,000 volgers hoor, maar als je meer hebt dat 25,000 heb je wel aardig wat gedaan en ben jij vrij populair.

Misschien moet je je persoonlijke frustraties jegens mij even laten varen. Je legt me allerlei woorden in de mond die niet waar zijn. Jij plaatste zelf de verkeerde link naar zijn instagram, ik heb daarna gegoogled en buiten instagram uitgezocht wie hij was, maar daar was niks over te vinden. Ik ben daar eerlijk gezegd een beetje klaar mee. Ik zie hierboven hoe enthousiast je bent en hoe inhoudelijk je blijkbaar wel kunt overleggen, dus dan stel ik voor dat je dat ook met mij doet. Ik ben zeker voor verandering en vind zeker dat zulke mensen op WikiKids een plek mogen krijgen, maar aangezien dat voor ons ook nieuw is moeten we daar eerst afspraken over maken. Ik stel voor dat je dat met Mike gaat doen als hij terug is van vakantie. Dan bepalen jullie samen wanneer iemand "populair" genoeg is voor een artikel op WikiKids. Als daarna de rest van de community het eens is met deze richtlijnen dan kunnen we die aanhouden en mocht dan blijken dat Kristian ook aan die eisen voldoet dan plaats is het artikel terug. Lijkt dat je een goed idee? Groetjes, :) apoo overleg - moderator 6 aug 2017 17:12 (CEST)
Aanstaande zondag zal ik de plannen bekendmaken; eerst ff de Insta- en YouTube-wereld ontdekken. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod. 6 aug 2017 17:31 (CEST)

Email

Hey Apoo, ik heb net een email gestuurd, gr. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 5 aug 2017 22:10 (CEST)

Een soort monument voor oud-gebruikers?

Dag Apoo, ik zag dat je van de week WikiKids:Sterren opgeruimd hebt en veel oud-gebruikers uit de lijst verwijderd hebt. Ik ben het helemaal met je eens; de lijst was belachelijk lang. Echter is het niet gek dat bepaalde gebruikers die een hoop voor WikiKids betekend hebben na 17 jaar een beetje vergeten worden. Ik had eigenlijk al een tijdje het idee om een soort een ere-galerij/moment-achtig iets voor deze gebruikers op te richten. Als een van de oudste gebruikers van WikiKids, kun jij me denk ik het beste vertellen welke gebruikers ik hierin zou kunnen opnemen. Maar nog belangrijker; zou jij zo'n monument/ere-galerij zien zitten. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod. 12 aug 2017 20:18 (CEST)

Hi Mike, ik denk dat het inderdaad leuk is om een soort pagina te maken met daarop de namen van mensen die veel hebben bijgedragen aan WikiKids. Een snelle brainstorm van mij brengt me dan op het idee om bijvoorbeeld meerdere categorieën te maken: ex-moderatoren, gebruikers met > 10.000 bewerkingen, gebruikers met > 5.000 bewerkingen, gebruikers met bijzondere verdiensten. Iedere gebruiker kan dan maar in één categorie voorkomen. Kunnen dan linkjes zijn naar de gebruikerspagina met daarachter de tijd dat deze gebruikers actief waren. Wat had je zelf in gedachte? :) apoo overleg - moderator 14 aug 2017 12:50 (CEST)
Dag Apoo. Dat lijkt me eigenlijk wel een goed idee. Ik zal het verder uitwerken. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod. 14 aug 2017 16:56 (CEST)
Ik heb alvast een Ontwerp gemaakt. Alle gebruikers die een ster hebben gehad, alle moderatoren en alle gebruikers waarvan ik zelf vind dat ze de afgelopen jaren (vanaf 2013) veel voor WikiKids hebben betekend heb ik er ingezet. Helaas weet ik van voor 2013 niet echt welke gebruikers veel voor deze wiki hebben getekend buiten moderatoren om. Ik zou daarom willen vragen of je de lijst misschien zou willen aanvullen. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg - Mod. 17 aug 2017 13:00 (CEST)

Portaal:Dierentuinen

Hoi apoo, Mag ik van jouw het portaal:Dierentuinen maken?want je moet het eerst aan een Mordator vragen. groeten Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg?Coolenleuk (overleg) 14 aug 2017 16:37 (CEST)

De juiste plek om dat te vragen is de WikiKids:Boomhut. Dat heb je gedaan. Dus je moet even wachten wat voor reacties je daar op krijgt. Mike1023 (overleg | bijdragen | bloks) is degene die de portalen in de gaten houdt. Groet, :) apoo overleg - moderator 14 aug 2017 16:41 (CEST)
Mike is toch op vakantie?Waaarom mag jij dan geen toestemming geven? Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg?
Ik mag ook toestemming geven, maar weet dat Mike toevallig weer actief is en hij is het meeste met portalen bezig, daarom heb ik je even naar hem toegestuurd. Ik zie dat je al antwoord hebt gelukkig. Veel succes met het ontwerpen van je portaal! :) apoo overleg - moderator 14 aug 2017 18:29 (CEST)

Verzoek:Stemmen!!

Hoi Apoo.Wil je alsjeblieft stemmen op mijn nominatie voor het artikel:DierenPark Amersfoort?Stemmen kan op deze pagina. alvast bedankt!Groetjes Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg? 16 aug 2017 15:19 (CEST)

Stemmen

Hallo, ik nodig je uit om te stemmen op Lommel. Je kunt hier stemmen. Flag of the Philippines.svg Raycharles13 (Overleg) 17 aug 2017 16:06 (CEST)

Beterft:Stemmen rayeles13

Hoi apoo,Als nog geen 100 nuttige bewerkingen hebt gedaan,mag je dan wel stemmen?groeten Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg? 17 aug 2017 16:36 (CEST)

Ja, voor het stemmen moet je 200 bewerkingen hebben gedaan. Deze mogen overal op WikiKids zijn: in artikelen, in de boomhut en op overlegpagina's. Voor het nomineren moet je 100 goede bewerkingen hebben gedaan aan artikelen. Groetjes, :) apoo overleg - moderator 17 aug 2017 16:39 (CEST)
hoe kan je zien hoeveel bewerkingen heeft gedaan?

Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg? 17 aug 2017 16:43 (CEST)

Via Speciaal:Bijdragen/coolenleuk :) apoo overleg - moderator 17 aug 2017 16:45 (CEST)
Maar waar staat hoveel bewerkingen je hebt gedaan?ik zie dan alleen een lijst staan e erbven 1000 nieuwere

Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg? 17 aug 2017 16:49 (CEST)

Dat moet je met de hand tellen. Als je wil weten hoeveel bewerkingen je zelf hebt gedaan moet je kijken bij Speciaal:Voorkeuren. Daar staat een getal. :) apoo overleg - moderator 17 aug 2017 16:54 (CEST)

CU'tje voor spambots

Hoi, zag net dat er weer een paar spambots flink aan de gang waren, dus die heb ik even geblokt. Blijkbaar regel jij de rangebloks voor de botjes, als je hier ook ff rangebloks uitdeelt hebben we hopelijk weinig last meer van die dingen (tenzij de anti-spambeveiliging tekort schiet?). Dank alvast! Gr, Southparkfan 20 aug 2017 09:34 (CEST)

De anti-spam beveiliging schiet ernstig tekort blijkbaar. Recent is de anti-spam verhoogd en toen hebben we een hele tijd geen last gehad. Nu blijkbaar weer even fors. Zal desalniettemin de ranges is bekijken. :) apoo overleg - moderator 20 aug 2017 10:30 (CEST)

Artikel van de week:Spreepark

Hoi apoo,Het artikel spreepark heeft een award gewonnen maar is nog niet bij het artikel van de week gekomen terwijl hij wel een award heeft gewonnen.Herakles kwam later en is al wel een keer het geweest.Wanner komt het spreepark dus een keer aan de beurt? Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg? 21 aug 2017 14:54 (CEST)

Zijn we vergeten! Ik ga het regelen. :) apoo overleg - moderator 21 aug 2017 17:49 (CEST)
Dank je! Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg? 22 aug 2017 14:02 (CEST)
Ik heb Spreepark Berlijn artikel van de week gemaakt voor deze week! Groetjes, :) apoo overleg - moderator 22 aug 2017 19:26 (CEST)

Antoni van Leeuwenhoek

Hey Apoo, kun je hetzelfde doen bij Antoni van Leeuwenhoek. Groeten, Flag of the Philippines.svg Raycharles13 (Overleg) 22 aug 2017 20:02 (CEST)

Award museum

Hoi apoo.Ik heb een vraag:wil je alsjeblieft het award museum wat mooier maken.Ik vindt zelf dat er iets meer aandacht aan elk artikel kan gegeven worden dan gewoo een lijst met namen. Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg? 30 aug 2017 17:23 (CEST)

Ik zal is kijken als ik tijd heb. :) apoo overleg - moderator 31 aug 2017 11:41 (CEST)
oke,Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg? 31 aug 2017 11:55 (CEST)

Ster

Barnstar of Reversion Hires.png

voor de echte vandalismebestrijder!Statenvlag.svgCoolenleuk zin in Overleg? 6 sep 2017 16:58 (CEST)

Afbeelding verwijderen

Hallo Apoo,

Ik vraag me één ding af, als u ook afbeeldingen kunt verwijderen, want recent heeft u ook nog een afbeelding genomineerd, want ik dacht jij bent moderator dus je kan dat doen.

Groeten,
Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 25 sep 2017 16:14 (CEST)

Ik kan zeker afbeeldingen verwijderen, maar in dit geval ontbreekt de samenvatting, gebruikers hebben dan een week de tijd om de samenvatting in te vullen, anders wordt het plaatje verwijderd. Er moet een weg-sjabloon op zodat de afbeelding op de verwijderlijst komt en ik, of een andere moderator, over een week het plaatje kan verwijderen. :) apoo overleg - moderator 25 sep 2017 17:28 (CEST)

Vraagje over de Inactiviteitsregel

Ik heb een vraagje over de Inactiviteitsregel. Ik ga de komende tijd zeker weer proberen weer actiever te bewerken op WikiKids. Ik zal hier echter die hele dagen de tijd voor hebben. Maar wat nou als er in de periode waarin in tijd heb om te bewerken bijna geen vandalisme word gepleegd? Of wanneer andere mods mij voor zijn met het bestrijden van vandalisme? Dan worden de knoppen toch niet afgenomen neem ik aan omdat ik ze te weinig gebruik? Wouter15 overleg. 15 okt 2017 11:55 (CEST)

Hoi Wouter, als je nu kijkt naar je laatste 50 tot 100 bewerkingen dan zie je bewerkingen van mei dit jaar. Je hebt nu in 2 dagen bijna meer bewerkt dan dat je de afgelopen maanden hebt gedaan. Daar gaat het me om. Andere moderatoren kunnen je inderdaad voor zijn, maar er is altijd wel wat te doen aan vandalismebestrijding, onderhoud of het coachen en verwelkomen van nieuwe gebruikers (zie ook WikiKids:Moderatorwerk). Als je twee à drie keer per week wat bewerkingen doet dan is dat helemaal geen probleem. Groet, :) apoo overleg - moderator 15 okt 2017 12:00 (CEST)
Bedankt voor je antwoord! Ik merk nu zelf dat ik ook wel weer meer "zin" heb om te bewerken op WikiKids. Je maakt trouwens wel een handig lijstje op WikiKids:Moderatorwerk. Zo heb je toch een beetje een checklist voor jezelf om te kijken of al het moderatorwerk gedaan is. Wouter15 overleg. 15 okt 2017 12:25 (CEST)

Categorie:Pagina's met dubbele sjabloonparameters

Hoi Apoo, ik zat eens naar Categorie:Pagina's met dubbele sjabloonparameters te kijken en toen vroeg ik mij eens wat af: Deze categorie word automatisch door het systeem gemaakt. Zijn er nog meer van dit soort categorieën te maken? Op deze manier kunnen we de "foutjes" een beetje uit WikiKids halen. Ik basseer het een beetje op https://tools.wmflabs.org/checkwiki/cgi-bin/checkwiki.cgi?project=nlwiki&view=all zoals ze gebruiken op de Nederlandstalige Wikipedia. Wouter15 overleg. 15 okt 2017 18:56 (CEST)

Gevolgen

Hallo Apoo, wat gebeurd er als gebruikers na uw waarschuwing nog steeds inactief blijven. Wat zijn de gevolgen? Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 15 okt 2017 19:03 (CEST)

Ik ben Apoo dan wel niet maar ik vermoed dat je (als je inactief blijft) over een tijdje je moderatorrechten verliest. Wouter15 overleg. 15 okt 2017 19:07 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Apoo&oldid=492871"