Overleg gebruiker:Apoo

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Apoo

Vraagje over de Inactiviteitsregel

Ik heb een vraagje over de Inactiviteitsregel. Ik ga de komende tijd zeker weer proberen weer actiever te bewerken op WikiKids. Ik zal hier echter die hele dagen de tijd voor hebben. Maar wat nou als er in de periode waarin in tijd heb om te bewerken bijna geen vandalisme word gepleegd? Of wanneer andere mods mij voor zijn met het bestrijden van vandalisme? Dan worden de knoppen toch niet afgenomen neem ik aan omdat ik ze te weinig gebruik? Wouter15 overleg · (MOD). 15 okt 2017 11:55 (CEST)

Hoi Wouter, als je nu kijkt naar je laatste 50 tot 100 bewerkingen dan zie je bewerkingen van mei dit jaar. Je hebt nu in 2 dagen bijna meer bewerkt dan dat je de afgelopen maanden hebt gedaan. Daar gaat het me om. Andere moderatoren kunnen je inderdaad voor zijn, maar er is altijd wel wat te doen aan vandalismebestrijding, onderhoud of het coachen en verwelkomen van nieuwe gebruikers (zie ook WikiKids:Moderatorwerk). Als je twee à drie keer per week wat bewerkingen doet dan is dat helemaal geen probleem. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 15 okt 2017 12:00 (CEST)
Bedankt voor je antwoord! Ik merk nu zelf dat ik ook wel weer meer "zin" heb om te bewerken op WikiKids. Je maakt trouwens wel een handig lijstje op WikiKids:Moderatorwerk. Zo heb je toch een beetje een checklist voor jezelf om te kijken of al het moderatorwerk gedaan is. Wouter15 overleg · (MOD). 15 okt 2017 12:25 (CEST)

Categorie:Pagina's met dubbele sjabloonparameters

Hoi Apoo, ik zat eens naar Categorie:Pagina's met dubbele sjabloonparameters te kijken en toen vroeg ik mij eens wat af: Deze categorie word automatisch door het systeem gemaakt. Zijn er nog meer van dit soort categorieën te maken? Op deze manier kunnen we de "foutjes" een beetje uit WikiKids halen. Ik basseer het een beetje op https://tools.wmflabs.org/checkwiki/cgi-bin/checkwiki.cgi?project=nlwiki&view=all zoals ze gebruiken op de Nederlandstalige Wikipedia. Wouter15 overleg · (MOD). 15 okt 2017 18:56 (CEST)

Gevolgen

Hallo Apoo, wat gebeurd er als gebruikers na uw waarschuwing nog steeds inactief blijven. Wat zijn de gevolgen? Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 15 okt 2017 19:03 (CEST)

Ik ben Apoo dan wel niet maar ik vermoed dat je (als je inactief blijft) over een tijdje je moderatorrechten verliest. Wouter15 overleg · (MOD). 15 okt 2017 19:07 (CEST)

foto's verwijderen

Dag Apoo Hoek kan ik zelf afbeeldingen verwijderen uit een pagina? groetjes, JuSe (overleg) 19 okt 2017 21:25 (CEST)

Tijdens het bewerken het plaatje selecteren en dan op backspace klikken, anders op brontekst bewerken klikken en dan het stukje tekst met “[[Afbeelding:” verwijderen. :) apoo overleg · (MOD) 19 okt 2017 21:39 (CEST)

Filters

Hey, ik heb gezien dat we eindelijk misbruikfilters hebben, maar vanwaar twee aparte filters voor HTTP en HTTPS? Daarnaast vond ik deze hit apart, aangezien je zou denken dat deze gebruiker ondertussen wel autoconfirmed is (blijkbaar niet?). "user_age < 345600" (account minder dan 4 dagen oud) lijkt trouwens ook niet te werken, dus voor deze specifieke hit heb ik maar een andere bewerking toegepast. Heb jij misschien een idee waarom user_age niet lijkt te werken? Southparkfan 22 okt 2017 01:41 (CEST)

Heb wat geprobeerd om aan het linkspam filter aan te passen zodat naast de HTTP ook de HTTPS werd gefilterd, maar op een of andere manier lukte dat niet. Dus heb ik er maar twee aparte van gemaakt, maar dat is meer mijn onhandigheid dan dat het echt nodig is denk. User_age werkte overigens wel bij de spamfilters :) apoo overleg · (MOD) 22 okt 2017 02:11 (CEST)

Boom-tabel (infobox?)

Hoi!

Ik vroeg me af of het mogelijk is om op Wikikids een soort boom-tabel toe te voegen. Het is misschien duidelijker met een link: https://nl.wikipedia.org/wiki/Den_(geslacht) Hier wordt de Den specifiek weergegeven door middel van de Taxonomische indeling. Dit is dus de tabel die ik bedoel.

Alvast bedankt!

Groet,

Assia 2 nov 2017 13:55 (CET)

Hoi Assia, dat is zeker mogelijk. Dan moet ik even met code zo'n tabelletje voor je in elkaar zetten waarna jij hem dan in kunt vullen. Dat wil ik best voor je doen, alleen vraag ik me af: denk je dat voor kinderen van 8 tot 15 jaar de taxonomische indeling interessant en te begrijpen is? Groet, :) apoo overleg · (MOD) 2 nov 2017 14:06 (CET)


Ah, ik had het er net nog over. Toch bedankt voor het antwoorden, ik laat het inderdaad maar zitten! =)

Awards

Hoi, wat bedoel je hier precies mee? Ik dacht, misschien bedoel je gouden award, maar daar zijn artikel automatisch al voor genomineerd. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 3 nov 2017 15:44 (CET)

In december zijn de verkiezingen voor de gouden awards. Het is dan niet mogelijk om voor 2017 nog nieuwe artikelen te nomineren. Alle nominaties die voor 1 december afgesloten zijn doen nog mee, anders kan nomineren weer in het nieuwe jaar. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 3 nov 2017 17:23 (CET)
Oke, dank voor de uitleg. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 4 nov 2017 15:10 (CET)

Gekopieerd

Hallo Apoo, ik zag dat je mijn bewerking op Evolutie van de trein had teruggedraaid omdat je vond dat het goed genoeg was herschreven. Als ik vergelijk zie ik echter een heleboel letterlijk gekopieerde zinnen van Het Spreekbeurtpakket van Het Spoorwegmuseum, dit kan toch niet de bedoeling zijn? Met vriendelijke groet, Grab hand animation.gifWiki7 overleg · (MOD) 5 nov 2017 23:34 (CET)

Het lijkt op het origineel, dat ben ik met je eens, maar het is in ieder geval geen letterlijke tekstdump meer. Er staan nog wat zinnen letterlijk in, maar ik zie ook dat ze een poging gedaan heeft om het te herschrijven. Ik zou dan kiezen om de tekst te laten staan en de gebruiker aan te spreken (zonder brp) en te melden dat ze goed op weg is, maar toch nog een stukje moet herschrijven omdat je anders de tekst over een aantal dagen alsnog weg moet halen. Als ze de tekst weer letterlijk had teruggeplaatst dan had ik deze manier prima gevonden, maar nu kan het wat liever denk ik :-). Groet, :) apoo overleg · (MOD) 5 nov 2017 23:40 (CET)

Pabo-sjabloon

Hallo Apoo, hier gaat een PABO-sjabloon op een al geschreven artikel. Aangezien ik enige tijd inactief ben geweest, zijn de regels daaromtrent me ontschoten. Mag dit?  Gustaafff  (contact) 6 nov 2017 19:00 (CET)

Ben het er niet mee eens, maar ja er is afgesproken dat het mag. Daarom is het woord “gedeeltelijk” ook toegevoegd aan het sjabloon. Welkom terug trouwens, fijn je weer te zien! Groet, :) apoo overleg · (MOD) 6 nov 2017 19:25 (CET)
Ah, dank, was het even vergeten. Ook goed jou weer te zien. Groeten,  Gustaafff  (contact) 6 nov 2017 19:33 (CET)
In aanvulling

Hallo Apoo, ik zie wel eens artikelen langskomen waar PABO-ers aan sleutelen. Soms plaatsen zij echter geen PABO-sjabloon op het artikel. Is het oké als ik er deze dan op plak - om te voorkomen dat niet-PABO-ers aan de artikelen gaan werken - of zal ik dit melden op de OP van zo'n PABO-er? Groet,  Gustaafff  (contact) 7 nov 2017 15:53 (CET)

Ik zie Viktorie het altijd aangegeven, maar als duidelijk op een GP staat dat het een student is dan mag je het van mij plaatsen. Gr, :) apoo overleg · (MOD) 7 nov 2017 15:57 (CET)
Okay.  Gustaafff  (contact) 7 nov 2017 15:58 (CET)

Blokkade

Hoi Apoo ik zag dat je een school IP voor 1 jaar had geblokkeerd terwijl het hun eerste blokkade is. Mij lijkt het persoonlijk wat streng om direct 1 jaar te geven. Met vriendelijke groet, Grab hand animation.gifWiki7 overleg · (MOD) 9 nov 2017 23:36 (CET)

Klopt, bekend met langdurig structureel vandalisme op Wikipedia. Ook ter bescherming van jou, want jij zal het ip-adres vast herkennen. De school kan contact opnemen met mij als ze serieus bij willen dragen. :) apoo overleg · (MOD) 9 nov 2017 23:47 (CET)
Hoe bedoel je dat ik het IP-adres vast zal herkennen? Grab hand animation.gifWiki7 overleg · (MOD) 9 nov 2017 23:49 (CET)
Het is je eigen school ;-). Je account kwam naar boven bij de CU :) apoo overleg · (MOD) 10 nov 2017 00:03 (CET)
Ohhh. (Ken het IP van mijn school niet xD) Kan ik vanaf school nog wel bewerken? Grab hand animation.gifWiki7 overleg · (MOD) 10 nov 2017 00:05 (CET)
Jupp, als het goed is wel, en anders kun je zelf de instellingen aanpassen en “geregistreerde gebruikers blokkeren” uitvinken. En nu ga ik m’n bed opzoeken. Fijne avond! :) apoo overleg · (MOD) 10 nov 2017 00:09 (CET)

Bericht over samenvatting

Is er een sjabloon (dat je dan met 'subst:' plaatst) voor het plaatsen van het bericht zoals deze? Grab hand animation.gifWiki7 overleg · (MOD) 13 nov 2017 23:49 (CET)

{{SUBST:Gebruiker:Apoo/uploaden|Bestandsnaam.jpg|~~~~}} :) apoo overleg · (MOD) 14 nov 2017 06:06 (CET)

Stemmen!

Hallo Apoo, Wil je stemmen voor de Awards? Alvast bedankt! Groet, Grab hand animation.gifWiki7 overleg · (MOD) 14 nov 2017 19:28 (CET)

Ster!

Vanwege je onuitputbare inzet!

Hallo Apoo, ik merk dat er weinig sterren worden uitgenodigd de laatste tijd, terwijl sommigen er zeker een verdienen! Een daarvan ben jij natuurlijk, daarom krijg je van mij de Hardewerkersster! Gefeliciteerd! Grab hand animation.gifWiki7 overleg · (MOD) 16 nov 2017 00:32 (CET)

Dankjewel! :-) :) apoo overleg · (MOD) 16 nov 2017 09:35 (CET)

Bot

Hai apoo, weet jij hoe ik een botbitje kan krijgen voor mijn bot. Ik had het aan Gerard gevraagd, maar ik weet niet of hij zijn OP checkt. Zie voor meer info zijn OP. Gr. Grab hand animation.gifWiki7 overleg · (MOD) 23 nov 2017 18:26 (CET)

Gerard reageert nog op zijn OP als hij actief is. Ik zou het nog even afwachten en anders een mailtje sturen. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 23 nov 2017 22:44 (CET)

Tintle

Hallo Apoo, waarom heb je Tintle geblokkeerd voor een week? Ik had hem/haar al aangesproken op het verwijderen van berichten zonder te archiveren. 1 week lijkt me ook wel wat lang. En zou je ook nog even een uitleg op de OP van de gebruiker zelf willen plaatsen? Mvg, Grab hand animation.gifWiki7 overleg · (MOD) 25 nov 2017 13:34 (CET)

Door omstandigheden kon ik even niet direct een bericht met uitleg plaatsen maar dat heb ik inmiddels gedaan. Daarmee heb ik ook jouw vraag beantwoord hopelijk. Als je nog vragen of opmerkingen hebt hebt, laat maar weten. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 25 nov 2017 16:18 (CET)

CU

Hoi Apoo, kan je mijn cu verzoek afhandelen? Mvg, Grab hand animation.gifWiki7 overleg · (MOD) 1 dec 2017 14:02 (CET)

Ik had het IP adres op Wikipedia gevonden en zag dat het gaat om het Hondsrug College Emmen. Deze school heeft een heleboel IP-adressen en heb daarom de bijbehorende twee IP-ranges geblokkeerd voor 2 weken. Grab hand animation.gifWiki7 overleg · (MOD) 1 dec 2017 17:33 (CET)
Top, dank, ik had even geen tijd om dat verder uit te zoeken. Gr, :) apoo overleg · (MOD) 1 dec 2017 18:07 (CET)

Award

HOi, maar moet je nou voor vier artikelen verplicht voorstemmen?2 dec 2017 19:52 (CET)

Ja. :) apoo overleg · (MOD) 2 dec 2017 19:55 (CET)

Feestdagen


Santa Claus kobe.jpg
Centenário da Imigração Japonesa no Brasil2.jpg


Fijne Feestdagen!!


Hoi Apoo, Kerstmis, nieuwjaar en 2018 komt er aan! Dat is de reden van deze kerstkaart. Ik zit nou al een hele tijd op Wikikids en dat ga ik nog lang blijven! Ik al veel artikelen geschreven en er komen er nog meer aan. Dit jaar heeft Southparkfan Wikikids verlaten, Zijn er heel veel aanslagen geweest en helaas is er nog steeds veel oorlog, Maar gelukkig zijn er ook goeie dingen gebeurt in 2017. O.a zijn er nieuwe gebruikers gekomen en zijn de tests teruggekomen. En natiirlijk was voor Wikikids de visule tekstbewerker in die in 2017 kwam wel echt een hoogtepunt!En wil niet te veel vuurwerk want anders kan je straks niet eens meer typen. Vrolijk kerstmis en een gelukkig nieuwjaar met feestelijke Groetjes Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg?


Mails

Wat was er privacy schendend aan de mails, stond geen privé info in. Lijkt me handig als iedereen de info die in de mail stond weet. Grab hand animation.gifWiki7 overleg · (MOD) 6 dec 2017 18:24 (CET)

Is niet echt netjes om dat zonder toestemming te publiceren. Het is niet voor niets via de mail gestuurd. Mails moeten gewoon privé blijven. Je kunt ze doorsturen aan mij of het moderatorteam als er echt iets belangrijks in staat. Ik heb trouwens gereageerd op je e-mail. :) apoo overleg · (MOD) 6 dec 2017 18:45 (CET)

De romeinen editen

Beste apoo,

Ik ben Sander en ben gespecialiseerd in oude volkeren. De Romeinen hadden veel oude volkeren als vijanden. Ik zou graag een stukje willen schrijven over de Maupinauten, een klein volk dat in zwitserland leefde. Mag dat?

Misschien dat je het woord verkeerd geschreven hebt, maar Maupinauten bestaan niet. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 15 dec 2017 12:43 (CET)

Het spijt me, ik bedoelde de Kelten.

Dat artikel mag je aanpassen. :) apoo overleg · (MOD) 15 dec 2017 12:59 (CET)

Dankuwel

Tintle

Waarom heb je hem/haar permanent geblokkeerd, hij/zij heeft niet meer bewerkt sinds afloop laatste blokkade. Of is Tintle deze vandaal? Grab hand animation.gifWiki7 overleg · (MOD) 17 dec 2017 17:33 (CET)

Jup, dat klopt. Ik had al langer het vermoeden dat er iets niet klopte en toen kwam ik daarnet toevallig wat oude documenten tegen op mijn computer waaruit bleek dat we hem al eerder in het vizier hadden. Gezien de zeer langdurige en structurele omvang wil ik er niet meer aandacht aan besteden en ook de informatievoorziening beperken tot wat het nu is. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 17 dec 2017 17:49 (CET)

Vraag

Beste apoo, Ik heb 2 vragen: een tijdje geleden merkte ik dat onze school gebanned was van wikikids en ik zou graag willen weten waarom. Ten 2de heb ik een stukje geschreven over dwerggeiten alleen ziet het stukje er big niet uit zoals ik wil. Als me me daar mee zou kunnen helpen zou het fijn zijn.

Met vriendelijke groet,

Paco smit

Omdat er toen vanuit jullie school te veel werd gekliederd. Waarmee moet ik helpen? :) apoo overleg · (MOD) 18 dec 2017 10:54 (CET)

Zwede

Apoo Dat bedoelde ik juist! Zwede is een typefoutje die mensen gebruiken kan je niet lezen of zo oh wacht dat kan niet, je bent blind! - Deze reactie werd toegevoegd door Lucas typt (overleg | bijdragen)

Ja, maar dat hoeft niet op WikiKids te staan. We kunnen wel de pagina "Zwede" doorsturen naar "Zweden" zodat kinderen die het typefoutje maken automatisch op de juiste pagina uitkomen. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 19 dec 2017 16:15 (CET)

Fijne feestdagen!


PralineKerst.jpgFijne Feestdagen!


Hallo Apoo,

Ik wens je fijne kerstdagen en een gelukkig 2018!

Hartelijke kerstgroeten,

Wouter15 overleg · (MOD). 23 dec 2017 19:01 (CET)Dankjewel Wouter! :) apoo overleg · (MOD) 26 dec 2017 13:29 (CET)

verwijderde pagina over filosoof Thales

Hallo meneer Apoo, Ik heb een tekst over filosoof Thales van Milete gemaakt, Nu ben ik er gister achterkomen of vandaag ik weet het niet meer, maar dat het is verwijderd, het zou daarbij gaan om te veel kopiën, terwijl ik juist mijn stukjes in eigen woorden heb geschreven,

Met vriendelijke groet

Frank Dümmer 3 jan 2018 12:08 (CET)

Dag Frank, ik zie inderdaad dat je geprobeerd hebt om de stukjes in eigen woorden te zetten. Helaas heb je dat nog niet voldoende gedaan. Af en toe een woord erbij, een woord weglaten of een punt of komma op een andere plek is niet in eigen woorden zetten. Er waren te veel zinnen die nog letterlijk gekopieerd waren. Daarom heb ik je tekst moeten verwijderen. Als ik je een tip mag geven: lees de teksten over Thales van Milete goed door, schrijf daarna uit je hoofd op wat je er nog van onthouden hebt! Succes en ik hoop dat het je lukt om het helemaal in je eigen woorden te schrijven. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 3 jan 2018 12:31 (CET)

Common.css

Hey apoo, ik heb een vraagje: Ik heb het volgende op mijn comoon.css de volgende code geplakt:

.modtools {
display: block;
}

Maar wat gebeurd er eigenlijk als je deze code in je common.css hebt staan? Wouter15 overleg · (MOD). 7 jan 2018 19:28 (CET)

Als het goed is zie je een vakje met dossier en “volgende actie” in het sjabloon zandbak (zie User_talk:Kaijan) als voorbeeld. :) apoo overleg · (MOD) 7 jan 2018 20:57 (CET)

Wikikids:Richtlijnen voor moderatoren/blokkades

Hallo apoo, op Wikikids:Richtlijnen voor moderatoren/blokkades staan nog een aantal sjablonen met een rode link. Weet jij wanneer deze worden aangemaakt? Ik had namelijk net een gebruiker geblokt omdat deze aan het cyberpesten was en dat heb ik maar even op de "oude" manier gedaan i.p.v. met het nieuwe sjabloon hiervoor aangezien deze er nog niet is. Wouter15 overleg · (MOD). 23 jan 2018 10:26 (CET)

Hi Wouter, ik ben er mee bezig, maar heb het de laatste tijd wat drukker. Ik ga er zo snel mogelijk weer mee aan de slag. Tot die tijd is de oude manier prima. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 23 jan 2018 11:41 (CET)

Aanklikbare kaart

Dag Apoo,
Ik had even een Wikipedia-sjabloon gekopieerd om erachter te komen hoe aanklikbare kaarten werken. Echter werkt deze op WikiKids niet. Volgensmij komt dat doordat <imagemap> niet op WikiKids werkt. Kan jij dit verhelpen? Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 29 jan 2018 18:16 (CET)

Ik niet, maar als je onze systeembeheerder Fab (overleg | bijdragen | bloks) een mailtje stuurt met je vraag en deze link: https://www.mediawiki.org/wiki/Extension:ImageMap dan moet get goedkomen. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 29 jan 2018 18:56 (CET)

aapo

hoe kan je een goed leuk artikel aanmaken

Kijk op deze pagina: (klik hier)! :) apoo overleg · (MOD) 30 jan 2018 13:24 (CET)

Filter 12

Als bij iemand uploaden wordt uitgeschakeld, hoe moet je die gene dan toevoegen aan filter 12? Grab hand animation.gifWiki7 overleg · (MOD) 31 jan 2018 00:25 (CET)

Als het goed is op de manier zoals ik hem nu heb ingesteld. Zodra er meerdere opties mogelijk zijn moet dit tussen haakjes. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 31 jan 2018 00:47 (CET)
Ik heb de twee accounts voor wie uploaden nu is uitgeschakeld in het filter toegevoegd. Ik heb daarnaast een waarschuwingsbericht met informatie toegevoegd aan het filter. Grab hand animation.gifWiki7 overleg · (MOD) 31 jan 2018 20:21 (CET)
Het viel me op dat als de gebruikersnamen tussen haakjes staan, het filter niet werkt, maar zonder haakjes blokkeert ie ook edits. Hoe kan dit worden opgelost? Grab hand animation.gifWiki7 overleg · (MOD) 31 jan 2018 20:21 (CET)
Ik heb contact gehad met een misbruikfilterredacteur op Wikipedia en die gaf mij werkende filterregels. Ik heb die nu ingesteld. Grab hand animation.gifWiki7 overleg · (MOD) 31 jan 2018 23:36 (CET)
Top, ik was in de war omdat ik elders een voorbeeld had gezien waarbij de variant die ik probeerde wel werkte, maar dat is wanneer je iets als "user_name rlike (Naam|Naam|Naam)" gebruikt en dus blijkbaar niet met een == operator. Maar dank voor het uitzoeken en fixen. :) apoo overleg · (MOD) 1 feb 2018 00:27 (CET)

Terugdraaiing

Vanwaar deze actie? Groeten, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 3 feb 2018 16:16 (CET)

Per ongelijk, te dikke vingers :-). Dacht dat ik het weer hersteld had, maar blijkbaar niet. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 3 feb 2018 16:37 (CET)
Aha. Kan gebeuren. ;) Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 3 feb 2018 16:39 (CET)

Gebruiker Bananenpower

Dag Apoo, ik zag dat jij de gebruiker Bananenpower een zb hebt gegeven. Mijn vraag is waarom precies? De gebruiker heeft een inderdaad foute informatie toegevoegd aan het artikel Koude Oorlog. Hoewel dit fout is, is het in mijn mening geen opzettelijke fout. Vaak wordt de afloop van de Koude Oorlog gelijkgestemd met de val van de Berlijnse Muur in 1989, terwijl de officiële afloop in 1991 was met de val van communisme en de uiteindelijke opheffing van de USSR, dus is een zb geven voor een goede intentie...is in mijn mening overdreven. Graag hoor ik je reactie. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 15 feb 2018 16:54 (CET)

Het ging mij meer om de zogenaamde onjuiste “bronvermelding” die de gebruiker had geplaatst. Die bewerking was niet geschikt en heb ik terug moeten draaien. Dat de gebruiker ook een jaartal had aangepast heb ik niet gezien. Er is op dit moment nog niet echt een sjabloon voor gebruikers die onjuiste informatie plaatsen maar daar geen verkeerde intenties mee hebben. Dan blijft er alleen {{zb}} over, maar met de laatste veranderingen is die tekst inderdaad niet helemaal toepasselijk meer. Ik zal vanavond de rest van de sjablonen afmaken en een nieuw sjabloon maken voor zulk soort gevallen. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 15 feb 2018 17:56 (CET)

Hey!

De zoveelste 'hey', maar leuk om te zien dat je nog steeds actief bent op WikiKids. Hoe gaat het? Kalta~ 16 feb 2018 02:40 (CET)

Prima! En met jou? :) apoo overleg · (MOD) 16 feb 2018 09:34 (CET)
Sorry voor de late reactie, ik had een paar belangrijke tentamens. Over het algemeen wel prima, ik zit nu op de helft van mijn eerste jaar op de uni en ik woon op mezelf sinds een aantal maanden. Het is wel wennen allemaal, maar gelukkig gaat tot nu toe alles prima! Kalta~ 5 mrt 2018 01:05 (CET)

Hoi Apoo!

Hoi Apoo! Ik wil heel graag weten hoe dit allemaal werkt. Dus antwoord snel! Groetjes, Moepsie2018. ```

ik wil graag modorator worden

beste apoo. ik ben al eerder geregistreerd op wiki kids maar het account deed het niet dus ik ben opnieuw begonnen. aangezien mijn onderwerp wil ik dus graag moderator worden en graag mensen helpen die deze website komen voor info hepen met hun vragen. en ook wil ik de spelling controleur worden van artikelen die net geplaatst zijn ik heb al enige ervaring met wiki kids wat moet ik ervoor doen om deze functies de kunnen doen?

ik hoor graag nog van u

--NvR22 (overleg) 25 apr 2018 16:11 (CEST)Nvr22

Hoi NvR22, om moderator te worden moet je aan een aantal eisen voldoen. Je moet bijvoorbeeld 6 maanden actief zijn op WikiKids en al veel bewerkingen hebben gedaan (meer dan 1000). Alle informatie lees je op WikiKids:Moderator worden. We hebben op dit moment geen nieuwe moderators nodig. Ons team is op dit moment compleet. Als we een nieuwe moderstor zoeken dan hoor je dat van ons en kun je je aanmelden. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 25 apr 2018 20:46 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Apoo&oldid=512368"