Help mee! Maak een account of meld je aan.
Farm-Fresh new.png   WikiKids heeft een nieuw uiterlijk gekregen! Aan de manier waarop je met WikiKids werkt hebben we niets veranderd.
Stem nu op: Musicalfilm

Gebruiker: Coolenleuk

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
iK hou veel van pretparken

Hallo en welkom op mijn gebruikerspagina! Hier ontdek je meer over wie ik ben waarom ik hier ben. Ik heb al veel bewerkingen gedaan en ben de laatste tijd meer actief.

Wie ben ik eigenlijk?

Ik ben eigenlijk Florijn en ik kom uit de plaats Dordrecht. Ik heb al meer dan 2700 bewerkingen gedaan op Wikikids. Mijn hobby's zijn Judo, Wandelen atlassen, tekenen en nog veel meer. En natuurlijk op Wikikids schrijven. Ik schrijf vooral over pretparken schrijf ik veel omdat daar mijn interesse ligt en er nog niet zo veel is over op Wikikids. Ik heb ook grote interesse voor aardrijkskunde maar daar is al veel over op Wikikids. Ik heb ook een artikel over Playmobil geschreven. Eerst had ik nog nooit van Wikikids gehoort maar toen kwam ik er op school achter dat het bestond. Mijn vroegere account was Coole Man maar dat is niet meer in gebruik. Mijn eerste artikel ging over ZooParc Overloon.

==Volg mij! op tumbrl: ThemeUrbexFan==
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Coolenleuk&oldid=513269"