Help mee! Maak een account of meld je aan.
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg
Stem nu op: PQ-17 en Victoria van het Verenigd Koninkrijk

Overleg gebruiker:BobbyJohnDB

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 • WikiLeeftijd VIII
 • Bewerkingen XII
 • Uploads II
 • Gebruikerspagina
 • Bevestigde gebruiker

Dit is een oud-overleg van de huidige WikiKids gebruiker Bobbyjohn10, klik hier om naar zijn huidige overlegpagina te gaan

Permanent geblokkeerd!
Edit-delete.svg
Beste BobbyJohnDB,

De bewerkingen die je hebt gedaan accepteren we niet. Je bent daarom permanent geblokkeerd en kunt WikiKids niet meer bewerken. Ben je het niet eens met deze permanente blokkade? Dan kun je contact opnemen met de moderator die je geblokkeerd via deze pagina (klik hier).

 • Reden voor de blokkade: Misbruik maken van meerdere accounts. (geblokkeerd door: apoo)
Geen dossier gevonden voor Gebruiker:BobbyJohnDB, klik hier om er een aan te maken.

Meer info :) apoo overleg · (MOD) 7 dec 2016 22:14 (CET)

5000 bewerkingen en 100 artikelen in 6 maanden
Goedemiddag, dit is de overlegpagina van BobbyJohnDB van harte welkom

Regels!

Om foute dingen te voorkomen op mijn overlegpagina, vraag ik je om deze dingen te doen:

 • Begin geen ruzie's, ruzie's is niet bedoelt op een overlegpagina, maak daarom alsjeblieft GEEN ruzie's.
 • Onderteken je tekst altijd met vier tildes. Dan weet ik handiger van wie het bericht is.
 • Als iemand een bericht plaatst op mijn overlegpagina, reageer ik ALTIJD alleen bij tijden zoals, de nacht. Maar iets handiger is, kijk naar mijn status op mijn gebruikerspagina.
 • Als ik niet bereikbaar ben, dan verstuur je het bericht via email funtcie. Als ik dan niet reageer, moet je even wachten..

Regels gelezen? Dan mag je nu een bericht achterlaten als dat moet.

Speciaal
 1. Overleg gebruiker:BobbyJohnDB/kopiëren 2 mrt 2016 - heden
 2. Overleg gebruiker:BobbyJohnDB/archief1
 3. Overleg gebruiker:BobbyJohnDB/archief2
 4. Overleg gebruiker:BobbyJohnDB/archief3
 5. Overleg gebruiker:BobbyJohnDB/archief4

Goed bezig!

Dag Bobby, mijn complimenten voor het goed ingrijpen vandaag. Het is een goede move om een blokkade-verzoek in te dienen en de gebruiker aan te spreken op zijn/haar gedrag. Ook overigens een mooi artikel over Frontierland. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 18 jul 2016 18:06 (CEST)

Dank je, ik kan hem/haar niet blokkeren, dus dacht ik maar, ze/hij stopt niet met kliederen dan dien ik maar een blokverzoek aan. En nog ook bedankt voor de complimenten van Frontierland, ik had me ingeschreven dus help ik ook een handje! Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 18 jul 2016 19:54 (CEST)

Werk

Hey, bent goed bezig met veel artikelen :) Maar is 5 werksjablonen niet een beetje veel? Je werkt nu aan Overpelt, Geschiedenis van Vlaanderen, Belgisch voetbalelftal, Koerdistan, Noord-Korea én een plan voor portaal:Filipijnen. Als je dit allemaal weet te doen is dit natuurlijk geen enkel probleem, maar is het niet een beetje heel veel werk voor naast elkaar? Misschien kan je beter eerst Overpelt, Belgisch voetbalelftal en geschiedenis van Vlaanderen afmaken voordat je weer aan nieuwe dingen begint. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 21 jul 2016 08:58 (CEST)

Ah ja, dat is beter ik ga proberen het vandaag af te maken. Maar de geschiedenis van Vlaanderen bewerk ik niet even, ik haal daar het werksjabloon weg. Dank je voor het herinneren. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 21 jul 2016 12:31 (CEST)
Vergeet je geschiedenis van Vlaanderen niet? Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 9 aug 2016 13:46 (CEST)
Excuses voor late reactie, ik was namelijk na een lange dag niet actief. Zoals ik bovenstaand zei kon ik het niet afmaken maar ik kon het niet omdat ik niet echt actief meer ben maar dat komt nog wel. Je mag wel het Werk-Sjabloon weghalen maar alsjeblieft niet het artikel verwijderen want ik ga proberen om het eind augustus af te maken ik BELOOF het je. Nog een fijne vakantie. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 10 aug 2016 19:49 (CEST)

Geschiedenis van Vlaanderen (2)

Dag Bobby, enkele stukken tekst hieruit heb ik net overgezet naar Vikingen, Karel de Grote omdat het daar beter hoorde. In die artikelen kun je je tekst dus nog terugzien, er is niets echt weg. De Wikischim (overleg) 21 jul 2016 23:05 (CEST) Op Leenstelsel staat nu ook een stukje van de tekst die eerst in Geschiedenis van Vlaanderen stond. Bij artikelen schrijven hoort immers ook de informatie goed sorteren op bepaalde onderwerpen. De Wikischim (overleg) 21 jul 2016 23:19 (CEST)

Oke is goed, je mag het van mij altijd doen. Bedankt! Mvg, Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 22 jul 2016 10:07 (CEST)
PS: Dat 1942 foutje was 942 ik had per ongeluk een 1 ervoor gezet. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 22 jul 2016 10:12 (CEST)
OK. Veel succes hier nog verder. Volgens mij ben je nog vrij nieuw hier, maar je leert zo te zien snel. De Wikischim (overleg) 22 jul 2016 21:08 (CEST)
Ik was vorig jaar op Wikipedia maar toen pleegde ik vandalisme omdat ik dat leuk vond maar nu snap ik waarom het niet meer leuk is. Ik ben nu heel veel verandert en MoiraMoira heeft me voor altijd geblokkeerd. En ik had een ander account gemaakt en gezegd tegen MoiraMoira dat ik heel veel ben verandert en dat ik geen vandalisme meer zal plegen maar ze gelooft me weer niet. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 22 jul 2016 21:10 (CEST)
Ach ja, Wikipedia heeft geen begrip voor de wat jongere gebruikers... (ik spreek uit ervaring) – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 22 jul 2016 21:12 (CEST)
Ik wil inderdaad ook wat bewerken op Wikipedia. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 22 jul 2016 21:28 (CEST)
Als je wilt kan ik wat voor je regelen. Ik weet niet of het lukt, maar proberen kan geen kwaad. Er zijn echter wel een paar verschillen tussen Wikipedia en WikiKids, maar deze zijn binnen een paar weken weggewerkt. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 22 jul 2016 21:35 (CEST)
Nou het zit zo, ik heb daar al veel te veel vandalisme gepleegd. Ik heb zelfs een willekeurige bedrijf gekozen en daar een pagina van gemaakt. En deed alsof de eigenaar mijn papa was. Dit was echt heel stom van mij toen maakte ik graag grapjes maar nu vindt ik dat maar stom en ik heb daar spijt van. Account: BobbyDeBot. Lees maar al mijn vandalisme, ik was toen veel te stout na zoveel waarschuwingen.. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 22 jul 2016 21:38 (CEST)
Iets fout aanpakken is iets menselijks en fouten kunnen we leren. Op WikiKids weten we, naar mijn mening, beter om te gaan met kinderen. Dat komt aangezien hier de regels soepeler zijn en wij de expertise hebben om met kinderen om te gaan. Op Wikipedia wordt weleens vergeten dat je 9 jaar oud bent en worden dingen onnodig moeilijk uitgelegd (zie ik als ik je OP daar lees). Echter zie ik dat er een hoop kinderen op jonge leeftijd hebben bijgedragen aan Wikipedia, ook kinderen van 9 jaar. Ik zal even met MoiraMoira contact opnemen. Ik laat het je weten als ik iets voor je kan doen. Ik ben op Wikipedia bereikbaar onder de naam Mike.Helden. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 23 jul 2016 10:49 (CEST)
Oke is goed, bedankt! Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 23 jul 2016 10:59 (CEST)
Sympathiek geprobeerd van Mike, maar zinloos vrees ik. Iemands bijdragen op dit project kunnen hoogstwaarschijnlijk niet gelden als argument om een OT blokkade op Wikipedia op te heffen. Wikikids is nl. niet eens een "zusterproject" van Wikipedia (dat wil zeggen: een ander deelproject van Wikimedia Foundation). Maar zelfs al was het dat wel, dan nog zou het voor een blokkade hoogstwaarschijnlijk niets uitmaken. Tip voor BobbyJohn: gebruik op WP de ontsnappingsclausule. Wellicht wordt je blokkade althans ingekort. De Wikischim (overleg) 24 jul 2016 16:38 (CEST)
Wat is een, ontsnappingsclausule. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 24 jul 2016 16:42 (CEST)
Zie hier. Blijkbaar heeft niemand op WP je dit nog uitgelegd? Daar heb je als "beklaagde" eigenlijk wel recht op. De Wikischim (overleg) 24 jul 2016 16:48 (CEST)
En hoe kan ik dat doen, ik ben geblokkeerd door permanent. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 24 jul 2016 17:57 (CEST)
Lees even de hele tekst goed door s.v.p. De Wikischim (overleg) 24 jul 2016 18:32 (CEST)
Ik heb een verzoek aangevraagd maar als je het overleg van MoiraMoira ziet ben ik helaas nog voor altijd geblokkeerd. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 25 jul 2016 16:53 (CEST)

Hoefde niet meer

Hoi, ja, dat hoefde niet meer. Ik vergeet het ook wel eens ;-).  Gustaafff  (contact) 29 jul 2016 13:20 (CEST)

Ik vergat het ook, maar na dat bericht bij Wouter dacht ik oh vergeten. Wat moet ik er nu mee doen, verwijderen of laten staan? Face-grin.svg Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 29 jul 2016 13:22 (CEST)
Laat maar staan, joh. Het kan geen kwaad.  Gustaafff  (contact) 29 jul 2016 13:37 (CEST)

Boeken

Ik zag dat je een hoop artikelen hebt gemaakt over de reeks Geronimo Stilton. Toen ik een jaar of 10 was, was ik er ook echt fan van. Ik vind het leuk om te zien dat de boeken nog steeds bekend zijn. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 12 aug 2016 12:30 (CEST)

Ik schrijf over Geronimo Stilton omdat het mijn favorite boeken zijn, en heel veel kinderen vinden deze boeken ook erg leuk en veel kinderen kijken ook op deze wiki dus dacht ik: Ik heb kennis over Geronimo Stilton, en heel veel kinderen kennen Geronimo Stilton dus, waarom niet?. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 12 aug 2016 12:44 (CEST)

Misschien wat uitleg

Dag Bobby, ik zal maar even deze bewerking uitleggen. Zoals helemaal onderaan op de overlegpagina was te lezen gaf Apoo vorig jaar Jitse toestemming de berichten te verwijderen zonder verdere archivering. Dit is vanwege dat Jitse een nieuwe start bij ons mag maken. Natuurlijk veel dank voor je oplettendheid. Met vriendelijke groet en een fijne vakantie verder. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 21 aug 2016 17:43 (CEST)

Hoi Mike ik dacht dat alleen het ws sjaloon weg mocht, maar ik had dat niet gezien. Toch bedankt! Dank je jij ook nog een fijne vakantie. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 21 aug 2016 20:08 (CEST)

Bedankt

Bedankt voor je aanmelding op het Scheikunde portaal! Ik ben momenteel veel bezig met de normale Wikipedia en zal daarom hier niet erg actief zijn. Alsnog, bedankt! Mvg, Xxmarijnw (overleg) 17 sep 2016 22:06 (CEST)

Graag gedaan, ik wou eens beginnen aan Scheikunde, ik vind Scheikunde een fantastisch vak, ik heb al één artikel vandaag gemaakt voor het Scheikunde portaal. Veel succes op Wikipedia en hier. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 17 sep 2016 22:29 (CEST)

Call of War

Beste BobbyJohnDB, is het waar dat je de storingen op Call of War hebt verzonnen want Call of War zegt dat op die datums geen storingen zijn geweest, alleen 12 november klopt inderdaad wel. Nog veel succes. Aspiringshortlot (overleg) 28 sep 2016 09:25 (CEST)

Oh ik dacht dat het op die datums was ongeveer. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 28 sep 2016 09:56 (CEST)
Er waren maar 2 storingen volgens het persbureau van Call of War. Op 12 november 2015, klopt inderdaad en op 7 februari 2016. Je zat er misschien dichtbij maar die 2 andere storingen kloppen totaal niet. Graag niet informatie toevoegen als je het niet zeker weet. Aspiringshortlot (overleg) 28 sep 2016 09:59 (CEST)
UPDATE: Ook op 30 december 2015. Groeten, Flag of California.svg Aspiringshortlot

2 okt 2016 15:55 (CEST)

5000 bewerkingen

Barnstar of Diligence Hires.png

Gefeliciteerd met je 5000 bewerkingen en ook en bedankt voor je 100 artikelen. Ik wens je veel geluk en succes met deze gouden ster! Nogmaals gefeliciteerd!! Aspiringshortlot (overleg) 28 sep 2016 09:31 (CEST)

Dank je wel. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 28 sep 2016 09:56 (CEST)

Werksjabloon: West-Europa

Dag Bobby, ga je nog verder met het bovenstaande artikel, Op 24 september is er namelijk voor het laatst aan gewerkt. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD)

Sorry, ben vergeten af te halen. Ik ben druk met het echte leven. - Deze reactie werd toegevoegd door BobbyJohnDB (overleg | bijdragen)

Hendrik Petrus Berlage

Hallo BobbyJohnDB, waarom deed je waarschijnlijk opzettelijk tekst verwijderen op het artikel Hendrik Petrus Berlage?! Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 5 nov 2016 22:51 (CET)

Sorry dat was mijn broertje. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 5 nov 2016 22:52 (CET)
Beste Bobby, ik vrees dat dit het ergste voor je is, dit is je meerdere keren uitgelegd. Zie [1] voor verdere info, het vetgedrukte tekst is over mijn broertje smoes. Dit niet meer doen groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 5 nov 2016 23:04 (CET)
Sorry ik zal het niet meer doen. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 5 nov 2016 23:04 (CET)

Sjabloon:Lommel

Hey Bobby, fijn dat je terug bent maar het is niet de bedoeling dat je vandalisme pleegt. Dit is je al een keer door Stef uitgelegd dat het Sjabloon:Lommel onnodig is. Want er zijn al zoveel gemeentes. Dan moet je allemaal apart een sjabloon maken en dat is niet fijn. Niet in het vervolg doen meer. Mvg, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 5 nov 2016 23:19 (CET)

Waar heeft hij het uitlegt? Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 5 nov 2016 23:22 (CET)
Hier, graag dit niet in het vervolg doen. Niet meer vandalisme plegen s.v.p. Je was in juli etc. goed bezig, nu lijkt het alsof je Bobby was van het begin. Hopelijk kun je je goed bijdragen groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 5 nov 2016 23:24 (CET)
En wat nou als hij het gewoon was vergeten? Ik vind het niet echt netjes om hem meteen van vandalisme te beschuldigen. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 6 nov 2016 10:01 (CET)
Ik sluit mij bij Vviktorie aan. De vergelijking van Aspiringshort vind ik niet gerechtvaardigd, eerder onbeschoft. Southparkfan 6 nov 2016 17:05 (CET)

Vandalisme

Dag Bobby, ik weet niet wat er gebeurd, maar je bewerking op hosta noem ik wél vandalisme. Tevens je aanval op Vvik. Ik zou daarom graag uitleg van je willen. Daarom heb ik een afkoelblokkade ingesteld. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 6 nov 2016 15:28 (CET)

Omdat Aspiringshortlot stom is en Vvik ook. Ik vind WikiKids pure tijdverspilling daarom pleeg ik nu in mijn laatste uur vandalisme~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 6 nov 2016 15:52 (CET)
Ik snap serieus niet wat je aan het doen bent, BobbyJohnDB. Als (ex-)vrijwilliger van dit project had ik toch wel beter van je verwacht. Southparkfan 6 nov 2016 16:41 (CET)
Ja maar ik heb me bedacht, en Aspiringshortlot heeft ook karma gekregen. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 6 nov 2016 16:52 (CET)
Het bericht van Aspiringshortlot was inderdaad niet netjes, maar door hem een "lelijke dikke oen" te noemen breng je jezelf in de problemen. Hopelijk begrijp je dat zelf ook. Southparkfan 6 nov 2016 17:05 (CET)
Ik sluit me bij SPF. Ik mag ook lang niet even iedereen in het dagelijks leven, maar om meteen met iedereen ruzie te zoeken of elkaars hersens in te slaan, is ook een beetje passe. Als je klaar bent met WikiKids, zou ik graag willen dat je uitlogt en pas weer inlogt als je je kan gedragen. Anders kan ik een lange blokkade opleggen en dat zou zonde zijn. Ik denk dat je beter even kan nadenken voordat je kiest. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 6 nov 2016 17:14 (CET)
Ook sluit ik me aan bij SPF en Mike, ik weet ik bied mij excuus aan voor het vuile bericht. Ik beloof je en namens heel WikiKids dat ik dit nooit zal doen. Ik hoop dat je alsjeblieft is van WikiKids houdt en niet vandalisme met opzet gaat plegen hier. Alsjeblieft doe dit niet meer anders volgt zoals Mike zei een blokkade. Ik heb je aangesproken in het echt, en jij het gezegd dat je het nooit meer zal doen. Ik hoop dat je je hier ook aan houdt anders ben je, sorry dat ik het zeg onbetrouwbaar. Nogmaals excuus voor mijn eerdere bericht. Ook was het niet zo netjes van je dat je ook Vvik en mij met "lelijke dikke oen" beledigt. Hopelijk kies je de goede kant. Groet, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 6 nov 2016 17:20 (CET)
Ook al vindt iedereen dat ik een blokkade verdien door dit vuile bericht, ik bied mij mijn excuus aan. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 6 nov 2016 17:27 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:BobbyJohnDB&oldid=493877"