Gebruiker:Vviktorie!!

Uit Wikikids
⧼vector-jumptonavigation⧽ ⧼vector-jumptosearch⧽Welkom op mijn gebruikerspagina!


Beste WikiKids-gebruikers,

In 2011 was ik 9 en deed ik hier m'n eerste bewerking. Ik schreef over Salzburg (waar ik net was geweest) en werd meteen warm onthaald. Drie jaar later, in 2014, werd ik moderator. Nu, meer dan 9 jaar na m'n registratie en na meer dan 6 jaar moderatorschap, is het tijd om afscheid te nemen. Ik heb dit jaar 6 vwo afgerond en begin over een paar weken aan m'n studie. Ik zal dan geen tijd hebben om actief te zijn als moderator en al helemaal niet om te schrijven. Ook merk ik dat ik het met het ouder worden moeilijker vind om begrijpelijke artikelen te schrijven voor de doelgroep. Het gaat minder natuurlijk en ik vind het lastiger om de juiste woorden te vinden. Daarom denk ik dat dit het juiste moment is om te stoppen als moderator.

Ik heb op WikiKids een ontzettend leuke tijd gehad. Naast het schrijven, wat ik altijd al super vond, was het altijd gezellig. Met Beem, Mike, Gerard, Stef, Wouter, SPF en natuurlijk Apoo kon ik altijd goed samenwerken, of het nou ging over artikelen schrijven, vandalisme bestrijden of andere dingen. Bedankt daarvoor! Ik had nooit verwacht zoveel en zo lang actief te zijn op WikiKids als ik ben geweest.

Ik wil Mike, Apoo, Gerard, Bobby, Rots en Wouter nog ontzettend veel succes wensen als moderator. WikiKids is ook een ontzettend mooi project door jullie. Toen ik begon zaten we net over de 10.000 artikelen, nu hebben we er meer dan 30.000! Ik weet zeker dat het met jullie inzet alleen maar verder zal groeien. Succes! Groetjes,
Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 4 aug 2020 14:03 (CEST)

Wikikids-Ster.png


Nuvola apps gaim.png Koffer Hotel.svg Crystal Clear app lphoto.png Nuvola apps korganizer.svg Nuvola apps kwrite.png
Overleg Steden Fotoalbum To do Kladblok
Male.svg
Deze gebruiker is een manDeze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal


en-3
This user is able to contribute with an advanced level of English.


fr-2
Cette personne peut contribuer avec un niveau intermédiaire de français.


de-2
Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.


la-1
Hic usor simplici latinate contribuere potest.


Hoi! Welkom op mijn gebruikerspagina! Ik ben Vviktorie!!, gebruiker op WikiKids en al sinds 2011 actief op WikiKids. Zelf ben ik 21 jaar, 5 maanden en 16 dagen oud. Je kunt met me overleggen op mijn overlegpagina of via de e-mail.

Wat ik doe
Op WikiKids schrijf ik over van alles en nog wat. Tot nu toe heb ik vooral geschreven over landen, steden, historische personen en geschiedenis. Kijk op mijn todo-lijst voor mijn huidige bezigheden.
Persoonlijk vind ik de volgende artikelen mijn mooiste artikelen:

  1. Frankrijk, meer dan een halfjaar aan gewerkt, maar dan heb je ook wat
  2. Cyprus, niet mijn langste of met de meeste informatie, maar de bronnen en plaatjes kostten moeite en ik heb echt wat van mezelf in het artikel kunnen zetten
  3. Rooms-Katholieke Kerk, een van de langste artikelen op WikiKids
  4. Lodewijk XVI van Frankrijk, niet alleen een interessant presoon, maar ook het hoogtepunt van mijn artikelenreeks over de Franse koningen
  5. Salzburg, niet een van de mooiste artikelen, maar wel de eerste

Cadeautjes

Sterren

Bloemen


Camille Pissarro - Boulevard Montmartre - Eremitage.jpg
Boulevard Montmartre - Camille Pissarro


Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Vviktorie!!&oldid=625222"