Overleg gebruiker:Vviktorie!!

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken


Welkom op de overlegpagina van Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD)


Nuvola apss very important maps.png

Kijk op mijn ToDo-lijst voor mijn huidige bezigheden!


Nuvola apps gaim.png Reiskoffer1.png Crystal Clear app lphoto.png Nuvola apps korganizer.svg Nuvola apps kwrite.png
Overleg Steden Fotoalbum To do Kladblok


Links
Nieuw bericht
E-mail
Archief

(Geen onderwerp)

dag Vviktorie, mooi plaatje bij het artikel van Abrosuarus. IK wou dat plaatje ook er op zetten maar ik had geen flauw idee hoe,dus bedankt. ik bedoel de de sterren van Wikikids . waar moeten eigenlijk die 4 golfjes staan?


MVG Ake

Hoi, Ake. Geen dank! Als je nog hulp nodig hebt, moet je het maar vragen. De 4 golfjes moet je aan het eind van je bericht zetten. Als je het bericht dan opslaat verschijnt een soort handtekening, met bijvoorbeeld de datum waarop je je bericht schreef. Groetjes, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 5 aug 2018 22:00 (CEST)

Een portaal

Hoi Vviktorie , ik heb we zin om een-n portaal te maken, maar liever niet alleen . zou jij willen meedoen, en ken je misschien zelfs anderen die ook mee willen doen ? Als je wil mag ij kiezen welk onderwerp. Ake (overleg) 6 aug 2018 18:18 (CEST)

Als jij een goed onderwerp weet voor een portaal, wil ik best helpen om dat op te zetten. Je hebt de 4 golfjes trouwens goed gezet nu! Groetjes, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 7 aug 2018 00:07 (CEST)

Een portaal (2)

hoi Vviktorie , ik heb ook gevraagd aan Rots61 of hij ook mee wou doen,

en ja.

dus dan zijn we al met drie ik heb het thema dino 's gevonden . lijkt je dat leuk ?8 aug 2018 19:05 (CEST) MVG Ake

Als ik jou was zou ik even in de Boomhut vragen wat andere van je plan vinden. Als andere gebruikers het een goed idee vinden, wil ik best meehelpen om het portaal op te zetten. Groetjes, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 8 aug 2018 23:19 (CEST)

Beieren

Leuk dat je meedoet aan dit project. Het leek me weer eens leuk om een projectje te doen over een land/streek Face-smile.svg. Mocht je nog wat tips hebben voor dit soort projecten hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 23 aug 2018 15:54 (CEST)

Ja, ik ben altijd in voor een projectje. :) Ben zelf één keer in Beieren geweest (Berchtesgaden) en toen had ik het erg naar mijn zin. ‘k Moet even kijken wanneer ik precies ga bijdragen, ivm met de start van het nieuwe schooljaar. Laten we er in ieder geval een succesvol project van maken! Groetjes, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 23 aug 2018 16:22 (CEST)

problemen met een bericht

Hoi Vviktorie ik heb zoals je zei een bericht op de boomhut gezet maar niemand antwoord?

mijn berich is toch wel aangekomen he ?Ake (overleg) 29 aug 2018 18:15 (CEST)

mvg Ake

Om 17:40 heb je een bericht gestuurd, waar ik om 17:46 op geantwoord heb. Heb je daarna nog een bericht gestuurd? Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 29 aug 2018 18:18 (CEST)
Ik zie trouwens dat je het artikel Prehniet hebt gekopieerd van deze site. Dat is absoluut niet de bedoeling! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 29 aug 2018 18:20 (CEST)

prenhiet

hoi Vviktorie,

heb ik het dan zo fel gedaan ? dat was inderdaad niet de bedoeling!!! welk antwoord heb je dan gestuurd ?Ake (overleg) 3 sep 2018 18:37 (CEST) MVG Ake

Zoals het artikel er nu staat, is het te veel een kopie. Mijn antwoord kun je hier lezen. Groetjes, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 4 sep 2018 08:51 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Vviktorie!!&oldid=530287"