Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Disney's Art of Animation Resort

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Disney's Art of Animation Resort
Art of Animation Resort (42346698895).jpg
Slogan
Plaats Walt Disney World Resort
Eigenaar
Opening 31 mei 2012
Sluiting
Eerdere namen
Thema Disney-figuren
Kamers 984
Suites 1.120

Website
op RCDB

Disney's Art of Animation Resort is een hotel in het Walt Disney World Resort in Florida. Het resort bevindt zich naar Disney's Pop Century Resort. Oorspronkelijk zou het Art of Animation Resort een onderdeel worden van het Pop Century Resort. Na de aanslagen in 2001 werd dit deel niet afgemaakt, aangezien er weinig toerisme was. Uiteindelijk is besloten om het deel af te bouwen als het Art of Animation Resort. Disney's Art of Animation Resort is een van de goedkopere hotels in Walt Disney World.

Het resort staat in het teken van de figuren uit vier Disney-films; Cars, Toy Story, De kleine zeemeermin en Finding Nemo. Iedere vleugel is naar een van de figuren gethematiseerd. Het resort is door middel van een brug verbonden met het Pop Century Resort. Deze brug heeft ook een station voor de Disney Skyliner. Het resort beschikt over een eigen souvenirwinkel, restaurant, kleine supermarkt, thuisbezorgdienst en drie zwembaden. Het grootste zwembad van heel Walt Disney World bevindt zich in Disney's Art of Animation Resort.


Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Disney%27s_Art_of_Animation_Resort&oldid=673169"