Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Aspiringshortlot

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 • WikiLeeftijd VIII
 • Bewerkingen X
 • Uploads I
 • Gebruikerspagina
 • Bevestigde gebruiker


Welkom bij de overlegpagina van Aspiringshortlot!

Deze overleg pagina werd gearchiveerd op 26 november 2016
Overleg gebruiker:Aspiringshortlot/archief

Nuvola filesystems folder.png
Klik hier om een bericht te plaatsen

Regels

 1. Niet Schelden
 2. Geen Vandalisme
 3. Onderteken je bericht altijd met ~~~~
 • Trouwens nog een tip: in het weekend reageer ik meestal tussen 14:00 en 18:00 en 20:00 en 22:30 en bij werkdagen meestal tussen 19:00 en 20:00.

Landenster

[[#Bestand:Globe-barnstar Hires.png|250px|right|thumb|Gefeliciteerd met de ster. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 26 nov 2016 17:00 (CET)]]

sorry dat ik je haatte, maar toch krijg je een landenster omdat je artikelen: Republiek Californië Ferrara (stad) Interstate 5 Kenia Ar-Raqqah Paaseiland en Groenland zo mooi zijn. vooral kenia is super mooi! meer dan 20.000 bytes heb je al verdient. groenland wordt denk ik ook groot. groeten, Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 26 nov 2016 17:00 (CET)

Dank je wel BobbyJohnDB. Ik vergeef je, maar je kon het ook gewoon in het echt zeggen hoor Face-wink.svg, het is maar 30 meter. Veel succes en nog een fijne dag! Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 26 nov 2016 17:20 (CET)
Ongeldig vanwege sokpopmisbruik :) apoo overleg 7 dec 2016 22:17 (CET)

Standaard verwelkoming

Hoi Aspiringshortlot, door het standaard sjabloon dat jij hebt aangemaakt (Gebruiker:Aspiringshortlot/welkom) staat nu op iedere pagina een verkeerde datum en tijd bij je handtekening. Dit is de reden dat je eigenlijk geen standaard sjabloon moet maken voor dit soort dingen. Het is daarnaast ook erg vandalismegevoelig. Zou je daarom weer gewoon van het originele {{welkom}}-sjabloon gebruik willen maken? Groet, :) apoo overleg 27 nov 2016 17:41 (CET)

Oh sorry, bij Wikipedia is daar iets speciaals voor (dacht ik tenminste). Mijn grote excuus daarvoor. Ik zal het verwijderen Face-wink.svg. Je mag het sjabloon al verwijderen. Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 27 nov 2016 17:45 (CET)

Beschuldigd

Hallo aspiringshortlot, Ik werd door jou en wiki7 beschuldigd, Julie beweerde dat ik een 'puppet' was Van de gebruiker 'look grobovov',nadat ik een door hem bewerkt artikel had verbeterd, ik heb niets te maken met deze gebruiker.

Ik hoop je je begrijpt waarom ik dit even wou melden, Mvg, папа руссиа.

Beste "папа руссиа". Ik zie helaas spijtig genoeg in je bijdragen dat je het artikel Louk Grobovov hebt aangemaakt en niet verbeterd. Dat heeft de gebruiker Louk Grobovov aangemaakt. En het is helaas niet toegestaan om artikelen te maken die in deze vorm niet echt bestaan omdat die niet voorkomen in bepaalde dingen. Stripfiguren mag je bijvoorbeeld wel aanmaken. Die Louk, heeft ook bij o.a. Rusland en Sovjet-Unie geschreven dat hij staatshoofd was. Vandaar dat we dat dachten. Nog een fijne dag en veel succes! Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 28 nov 2016 07:30 (CET)

Brp's uitdelen

Hallo Aspiringshortlot, het is voor niet mods eigenlijk niet toegestaan om brps en ws' uit te delen. Voor zover ik weet hebben alleen Gustaafff en ik toestemming om als niet mod alsnog brps en ws' uit te delen. (Hier deed jij dat btw.) Gewoon als tip :) --Grab hand animation.gifWiki7 overleg 30 nov 2016 19:57 (CET)

Oh sorry, ik wist niet dat dat mocht. Ik ga even aan Mike vragen als ik toestemming mag ;). Bedankt Wiki7 voor de tip Face-wink.svg. Groet, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 1 dec 2016 10:35 (CET)

Vraagje

Wat doe je trouwens in Lommel? Je moet toch ook gewoon naar school? Er staat trouwens een foutje op je gebruikerspagina: "de VMBO" moet "het VMBO" zijn. Groetjes, :) apoo overleg 2 dec 2016 22:41 (CET)

Zie Overleg gebruiker:Mike1023#Ter_info, Winter-Vakantie-huisje. Ik ga op school in VMBO Zuid-Eindhoven. Bedankt voor het melden, ik zal het wijzigen. Nog een fijne nacht en weltrusten! Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 2 dec 2016 22:45 (CET)
Zo! Dat is een flinke reis iedere dag heen en weer, moet je met de bus? En dat terwijl het geen vakantie is! Is het niet lastig om steeds van middelbare school te wisselen? Eerst Leiden en nu Eindhoven (Zuid-Eindhoven bestaat niet) en straks weer Leiden? :) apoo overleg 2 dec 2016 22:50 (CET)
Ik denk dat je het verkeerd begrijpt. Ik verblijf tot en met februari 2017 in Lommel. Ik woon dus een soort van daar tijdelijk. En zo een reis is het niet, van Lommel naar Zuid-Eindhoven (daarmee bedoel ik het zuiden van Eindhoven) is maar een half uur. Ik ga met de auto. Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 2 dec 2016 22:54 (CET)
PS: Maart 2017 kom ik weer terug in Leiden dus dat is wel de moeite waard. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 2 dec 2016 22:55 (CET)
Dat snap ik, maar daarvoor zat je toch op school in Leiden, vertelde je? En in februari moet je weer terug neem ik aan. Dat is nog best wel wat, 3 keer van school wisselen in één schooljaar. Oh en je weet toch wel dat we in Nederland de windrichting/plaatsbepaling achter de naam van de steden zetten? (Eindhoven Zuid, Amsterdam Zuid, Leiden Zuid, ect.) :-) :) apoo overleg 2 dec 2016 22:57 (CET)
Nou het is niet een soort van school wisselen. Omdat ik andere studie volg moet ik naar Eindhoven. Het is net alsof een vriend van me, die ging even studeren in Engeland. En dat kwam ook goed van pas, mijn vader wou altijd is naar België gaan. Hij was er voor het laatst in 1997. En met die Eindhoven Zuid, ehh, daar dacht mij moeder anders over. Face-wink.svg Oh en je weet toch wel dat we in Nederland niet ect. zeggen maar etc. Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 2 dec 2016 23:01 (CET)
Oeps! Typefoutje. Maar moet je die studie dan niet afmaken in Eindhoven? Een schooljaar van het VMBO loopt toch gewoon tot aan de vakantie juli? :) apoo overleg 2 dec 2016 23:04 (CET)
Sorry, moest nodig weg maar toen ik terug kwam was ik al veel te moe. Ik ging met een vriend door Eindhoven. Eh, dat weet ik niet zo goed meer, mijn vader heeft dat 2 maanden geleden gezegd. Hij zei dat we toen naar Leiden gingen. Ik ga het hem vragen wat hij daarmee alweer bedoelt. Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 3 dec 2016 12:06 (CET)
Oh oke, doe je dit jaar ook al eindexamen? :) apoo overleg 3 dec 2016 14:15 (CET)
Ja in Eindhoven. We gingen blijkbaar even gewoon in februari naar Leiden om familie, vrienden etc. te bezoeken. PS: Van 25 tot 4 maart gaan we naar Leiden, omdat het dan Krokusvakantie is. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 3 dec 2016 14:19 (CET)

Datum

Staat nog een foutje in de datum. Het is alweer december. :) apoo overleg 3 dec 2016 15:22 (CET)

Oh, oeps bedankt. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 3 dec 2016 15:23 (CET)

hond

jammer dat je hond dood is. sterkte! van ronaldodebeste

Dank je wel Ronaldodebeste. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 3 dec 2016 16:35 (CET)

Sterkte!

Sterkte! Met vriendelijke groeten, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 3 dec 2016 18:39 (CET)

Dank je wel Wiki7. Je bent een goede collega. Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 3 dec 2016 19:35 (CET)

Gewoon even tussendoor!

Dag Aspiringshortlot, ik wil ten eerste veel sterkte wensen met het verlies van je dierbare. Ik zag dat je op het vmbo zit. Als ik mag vragen, welk pakket? Overigens heb je al een idee wat je gaat doen na je examen? Met vriendelijke groeten, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 3 dec 2016 22:33 (CET)

Hey Mike, bedankt voor de sterkte. Pakket; Geschiedenis en biologie. Ik heb daarvoor gekozen omdat het mijn favoriete vakken zijn en ik graag daar veel over wil weten. Overgeins heb ik ook een beetje spijt van de keuze omdat er ook nadelen zijn. Heb jij advies voor welk pakket ik het best zal voornemen bij havo. Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 3 dec 2016 23:12 (CET)
Dat ligt er een beetje aan in wat voor sector je later iets wilt doen. Wil je later iets in de gezondheidszorg doen, moet je scheikunde en biologie hebben, maar als je bijv. Journalist wilt worden maakt het niet zoveel uit. Daarnaast beïnvloeden de vakken die nu hebt je keuze. Een vaka ls aardrijkskunde is in te halen. Economie, natuurkunde en scheikunde niet. Datzelfde geldt voor vreemde talen. Ik denk dat je gewoon naar een doorstroomavond toe moet gaan of een afspraak maken met een havo-school. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 4 dec 2016 11:13 (CET)
Bedankt Mike voor de advies, ik ga wel naar de doorstroomavond, misschien dat vrienden ook wel de juiste vakken voor me weten. Veel succes en groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 4 dec 2016 11:46 (CET)

Blokkade

Je bent geblokkeerd!
Edit-delete.svg
Beste Aspiringshortlot,

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids kunnen absoluut niet door de beugel! We hebben je daarom voor langere tijd geblokkeerd. Als je na deze blokkade door gaat met dit gedrag dan zal een volgende blokkade twee keer zo lang duren. Uiteindelijk zul je permanent geblokkeerd worden van WikiKids.

Als je op school zit zullen we contact opnemen met je meester of juffrouw, want door jouw gedrag is nu je hele school geblokkeerd.

Meer informatie over je blokkade vind je hieronder. Ben je het niet eens met deze blokkade? Dan kun je contact opnemen met de moderator die je geblokkeerd via deze pagina (klik hier).

 • Reden voor de blokkade: Misbruik maken van meerdere accounts (geblokkeerd door: Apoo)
 • De blokkade duurt tot: 14 dec 2016 22:00
Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Aspiringshortlot, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: volg de richtlijnen

Beste Aspiringshortlot, het vermoeden bestond al langer dat jij met andere accounts WikiKids bewerkte. Ik heb dit Wouter laten controleren en daaruit bleek al dat jij dezelfde persoon was als BobbyJohnDB. Nu is het niet verboden om meerdere accounts te hebben, maar wat niet mag is vandaliseren onder een andere naam. Dat deed jij wel met de volgende accounts:

Je liegt alles bij elkaar. Je komt niet uit Nederland en je zit er ook niet op school. Je hebt alles verzonnen. Om maar een klein voorbeeldje te geven: ieder huis heeft één IP-adres. Dat jij zogenaamd 30 meter van BobbyJohnDB af woont betekend niet dat jullie daarom hetzelfde IP-adres hebben. Er is gebleken dat al jouw accounts hebben bewerkt vanaf dezelfde computer in hetzelfde huis. Ook de bewerking die jij zogenaamd deed vanuit een Café in Lommel is vanaf jouw computer thuis gedaan.

Ik heb daarom al je accounts permanent geblokkeerd. Ik heb je IP-adres geblokkeerd voor 6 maanden zodat je 6 maanden lang geen nieuwe accounts aan kunt maken. Dit account is voor 1 week geblokkeerd zodat je over je gedrag na kunt denken. Ik ben hier heel aardig voor je geweest omdat je ook goed hebt bijgedragen aan WikiKids. Normaal is deze blokkade 1 maand lang.

Als je nu nog steeds doorgaat met liegen en vol blijft houden dat jullie niet dezelfde persoon zijn dan zal ik de blokkade van 1 maand alsnog aan je geven. Ik hou je de komende tijd ook extra goed in de gaten of je geen nieuwe accounts aanmaakt. Ik kom altijd overal achter.

PS: Die Ster die je aan jezelf hebt gegeven is ook ongeldig.

Groetjes,
:) apoo overleg 7 dec 2016 22:13 (CET)

Wat ik mij nu afvraag, is waarom jij jezelf aanspreekt op gedrag (zie hier). Probeer je, door nep accounts "aan te spreken" moderator te worden of zoiets? Want dat werkt echt niet! Om moderator te worden, moet je gewoon goed actief zijn, en geen sokpopmisbruik. Ik weet niet of je er nu nog iets aan hebt, maar ik hoop dat je begrijpt dat jouw gedrag totaal onacceptabel is! --Grab hand animation.gifWiki7 overleg 7 dec 2016 23:29 (CET)
Dag Aspiringshortlot, gedurende je blokkade is je overlegpagina beschikbaar om te overleggen met een moderator over je blokkade. Andere zaken zoals mededelingen of gesprekken met anderen zijn niet toegestaan. Als je dit toch blijft doen zal ik je overlegpagina afsluiten. Groet, :) apoo overleg 8 dec 2016 17:45 (CET)
Oké, ik heb geen vragen dus ik gebruik mijn OP even lang niet. Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 8 dec 2016 19:33 (CET)
PS: Als mijn: "gedrag totaal onacceptabel is", hoor ik hier niet thuis. Vandaar {{vertrokken}} op mijn OP/GP. Groet, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 8 dec 2016 19:35 (CET)
Nogmaals, hier mag je alleen overleggen over de blokkade zelf. En ja, jouw gedrag is onacceptabel! Dat je dat nog steeds niet inziet is erg jammer. Grab hand animation.gifWiki7 overleg 8 dec 2016 19:37 (CET)
Ik zie het wel in, maar ik accepteer het niet helemaal. Ik wil hier svp geen discussie beginnen. Als ik WikiKids voorgoed verlaat, dan verlaat ik WikiKids voorgoed. Misschien heb je geluk dat ik bij Kerstmis terug kom voor al die 150 artikelen die ik heb aangemaakt, en voor al die 5500 bewerkingen. Groet, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 8 dec 2016 19:40 (CET)
(1) je kunt vanaf nu niet meer je OP bewerken tijdens je blokkade, je geeft aan deze toch niet nodig te hebben tijdens de blok. (2) je hebt inderdaad veel artikels/bewerkingen. Maar dat niet niet weg dat je vandaliseert met andere accounts. Alsnog met vriendelijke groet, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 8 dec 2016 19:43 (CET)

Stoppen met WikiKids?

Hallo Aspiringshortlot, mag ik vragen waarom je stopt met WikiKids (gewoon uit nieuwsgierigheid). Ik snap dat zo'n blokkade vervelend is, maar apoo heeft je nog gematst (de richtlijnen schrijven een blok van een maand voor, hij blokkeerde je slechts voor een week). Je kunt nu gewoon weer bewerken en alles wat in het verleden gebeurt is achter je laten. Ook vind ik het belangrijk dat je weert dat al je kansen op moderator te worden zeker niet weg zijn! Als je je goed herpakt kun je zeker nog moderator worden. Met vriendelijke groet, Wiki7 --Grab hand animation.gifWiki7 overleg 15 dec 2016 16:41 (CET)

Nou, het is niet 100 procent zeker maar, ik vind het jammer dat ik vandalisme pleeg, op Wikipedia en nu nog ook op WikiKids. Op Wikipedia wil ik het goed maken door opnieuw mij best te doen, (heb al wat artikelen op Wikipedia aangemaakt) maar dan zegt MoiraMoira weer, je bent niet welkom wegens sokpoppen terwijl ik alleen probeer opnieuw te beginnen. En herpakken kost moeite, en ik doe eigenlijk nooit moeite op pixel. Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 15 dec 2016 16:43 (CET)
PS: Ik ga me nu meer bezig houden met politiek dan met geografie. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg?
Dubbel PS: Ik ben nog steeds niet 100 procent zeker maar mijn gedrag is onacceptabel vandaar ook nog. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 16 dec 2016 20:16 (CET)

PABO artikelen

Ik zag dat je dat werk-sjabloon van dat PABO artikel haalde. Normaal heb je volkomen gelijk, maar het is de bedoeling dat we PABO artikelen tot februari 2017 met rust laten. Gr. Wiki7 --Grab hand animation.gifWiki7 overleg 15 dec 2016 17:47 (CET)

Oh sorry, eigenlijk was het de bedoeling dat ik alleen het weg-sjabloon weghaalde. Merci et excusez-moi. Cordialement, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 15 dec 2016 20:32 (CET)

Sorry

Ik zag dat jij veel gedaan had vandaag en ging lezen toen jou OP en dacht dat het niet kloppen zou dat jij vertrokken was. Daarom dus dat ik het weghaald heb. Sorry als dat fout is Jordan (overleg) 15 dec 2016 20:40 (CET)

Zo te lezen doe jij trouwens veel goede dingen op Wikikids. Ik hoop dus niet dat je echt vertrekken gaat. Zou ik zonde vinden Jordan (overleg) 15 dec 2016 20:41 (CET)

Toch bedankt, maar ook die vorige sterren waren niet geldig omdat ik die zelf aan me had gegeven en er geen goede reden voor is, aldus Apoo. Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 15 dec 2016 21:10 (CET)
Dat komt denk ik omdat hij een hekel aan je heeft en de goede dingen die je doet niet wil zien. Jordan (overleg) 15 dec 2016 21:13 (CET)
Eigenlijk klopt het niet, ik denk dat hij geen hekel aan mij heeft. Maar hij doet zijn werk denk ik meer, ik heb meerdere accounts gebruikt en dat is tegen de regels. Vandaar die blokkade, groeten Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 15 dec 2016 21:14 (CET)
Oke dat is dus echt waar, maar daarom kun je naast stoute dingen ook goede dingen doen enzo waarom je wel sterren verdiend! Slaat nergens op! Jordan (overleg) 15 dec 2016 21:17 (CET)

Fijne Kerst & Een Gelukkig Nieuwjaar!

Santa Claus BMW 01.jpg
Fijne Kerst & Een gelukkig 2017!
Het is al bijna 2017!!! Dit jaar registreerde ik mij op WikiKids, en ik werd eind dit jaar tot moderator benoemd! Met een (klein) team gebruikers hebben we flink wat artikelen geschreven!
Volgend jaar zijn de verkiezingen weer (spannend...) en gebeurt er natuurlijk nog veel meer (zoals ieder jaar Face-smile.svg)
Even over het ozo mooie WikiKids: dit jaar begon het team van actieve gebruikers klein , maar inmiddels is het al beter. WikiKids is qua edits per dag zeker niet op zijn hoogtepunt, maar we moeten ook niet depressief worden! Laten we volgend jaar weer gaan knallen hier!!
Maak er een leuk nieuwjaar van, koop geen illegaal vuurwerk en wees aardig voor de medemens.

Grab hand animation.gifWiki7 overleg 18 dec 2016 14:23 (CET)

oorspronkelijk ontwerp door Vviktorie!!


Bedankt Wiki7. Ik ga mijn kerstwensen pas 23/12 doen. Of eeder. -Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 18 dec 2016 15:06 (CET)

Vrolijk kerstfeestChristmas tree (detail) (11392553123).jpg


Prettige Feestdagen!


Hallo Aspiringshortlot,

2016 was een jaar met pech en geluk. Aanslagen; Brussel, Nice, Orlando, München, Normandië, Turkije enzovoort. De Brexit, het vertrek van David Cameron, Matteo Renzi. Bijzondere, prachtige mensen zijn overleden o.a. Prince of de Nederlandse voetballer; Johan Cruijff. Donald Trump is onverwacht president geworden. Maar ook is er veel positief gebeurd. IS is bijna verdreven uit Syrië en Irak. Nederland heeft goed veel medailles verdient bij de Olympische Zomerspelen 2016. België heeft de halve finale bereikt bij het EK 2016. De Nederlandse handbalsters hebben de finale bereikt bij het WK handbal. Vrede tussen FARC en Colombia. Enzovoort, maar natuurlijk wens ik jou ook iets positief:
Ik wens je hele fijne kerstdagen en een heel goed en gezond 2016!

Hartelijke kerstgroeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 18 dec 2016 15:31 (CET)Jou ook!

Beste Aspiringshortlot, bedankt voor je leuke kaart. Jou ook gezellige feestdagen toegewenst! Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 18 dec 2016 17:56 (CET)

Graag gedaan PaulD. Jij ook prettige/gezellige feestdagen toegewenst! ;-) Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 19 dec 2016 01:39 (CET)

je bent erg leuk - Deze reactie werd toegevoegd door Matthias969 (overleg | bijdragen)

Artikelvandeweek 2016

Dag, ik heb je stem helaas verwijderd. In verband met eventuele verdere aanmeldingen is stemmen nog niet mogelijk. We willen immers elk artikel een kans geven. Hierdoor kan pas vanaf het weekend worden gestemd. Excuus voor het ongemak. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 21 dec 2016 15:47 (CET)

Eén/een

Hi, je gebruikt alleen 'één' wanneer het specifiek over 1 ding gaat. Er is meer dan 1 WikiMedia project dus gebruik je gewoon 'een'. Groetjes, :) apoo overleg 21 dec 2016 18:19 (CET)

Ik zag het. Ty. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 21 dec 2016 18:19 (CET)

Fijne feestdagen!


Papai noel (versão colorida) - trufas - chocolate + fondant.jpgFijne Feestdagen!


Hallo Aspiringshortlot,

Ik wens je fijne kerstdagen en een gelukkig 2018!

Hartelijke kerstgroeten,

Wouter15 overleg · (MOD). 24 dec 2016 19:26 (CET)Dank je wel Wouter15! Jij ook een fijn kerstfeest en hopen op een goed, gezond, gelukkig en goed 2017! Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 24 dec 2016 20:14 (CET)

Nominatie

Hoi, ik zag dat je het Verenigd Koninkrijk had genomineerd voor een Award, maar je hebt geen nominatie toegevoegd op de stempagina. Wil je dat nog even (volgens de richtlijnen) doen, anders is de nominatie niet geldig namelijk. Groetjes, :) apoo overleg 1 jan 2017 20:00 (CET)

Blokkade

Je bent geblokkeerd!
Edit-delete.svg
Beste Aspiringshortlot,

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids kunnen absoluut niet door de beugel! We hebben je daarom voor langere tijd geblokkeerd. Als je na deze blokkade door gaat met dit gedrag dan zal een volgende blokkade twee keer zo lang duren. Uiteindelijk zul je permanent geblokkeerd worden van WikiKids.

Als je op school zit zullen we contact opnemen met je meester of juffrouw, want door jouw gedrag is nu je hele school geblokkeerd.

Meer informatie over je blokkade vind je hieronder. Ben je het niet eens met deze blokkade? Dan kun je contact opnemen met de moderator die je geblokkeerd via deze pagina (klik hier).

 • Reden voor de blokkade: Misbruik maken van meerdere accounts is niet toegestaan (geblokkeerd door: apoo)
 • De blokkade duurt tot: 2 februari 2017
Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Aspiringshortlot, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: volg de richtlijnen

Hoi Aspiringshortlot, achter de schermen hebben ik nog steeds heel veel contact met Wikipedia over het vandalisme dat je daar pleegt. Zo is gebleken dat je nu weer een account hebt aangemaakt op WikiKids: TessaTess (overleg | bijdragen | bloks). Het was geloof ik wel duidelijk dat je dat niet meer mocht doen. Je hebt het wel gedaan dus nu kom ik mijn belofte na: je krijgt een ban van een maand. De volgende keer dat je weer een account aanmaakt op WikiKids zul je permanent verbannen worden. Groet, :) apoo overleg 2 jan 2017 20:14 (CET)

Apoo, dat is een leugen! Check haar IP is, en geef is toe dat ik dat niet ben! Dat is totaal niet mijn aka, ik heb zelfs bewijs. Kijk eerst naar haar ip is goed! Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 2 jan 2017 20:47 (CET)
Uiteraard heb ik goed overleg gehad en dingen gecontroleerd voordat ik je blokkeerde. Je moet is stoppen met dit kinderachtige gedrag. Ik ga morgen contact opnemen met je vader. :) apoo overleg 2 jan 2017 20:54 (CET)
Ik zweer op mijn dood dat ik dat niet ben. Maar ja, als papa dit nu ziet. Apoo heeft geen bewijs dat ik dat ben. Mijn ip kan ik vertellen. Waarschijnlijk komt ze ook uit Lommel. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 2 jan 2017 20:58 (CET)
Nu kom je weer met dezelfde smoesjes als een paar weken geleden. Hou d'r is mee op. Het is erg makkelijk om een ander IP-adres te gebruiken. Dat spreekt je niet vrij. :) apoo overleg 2 jan 2017 21:02 (CET)
Vraag maar aan mijn vader, ik ben sinds 30 december niet uit huis geweest. En volgens onderzoek komt haar IP-adres bij Dilbeek, Gent of Brussel uit. en mijn IP-adres bij Luik uit. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 2 jan 2017 21:03 (CET)
Die locatiebepalingen zijn niet betrouwbaar. Hoe weet je trouwens wat haar IP-adres is en dat hij in Brussel uit komt? :) apoo overleg 2 jan 2017 21:08 (CET)
Omdat je haar IP-adres hebt geblokt. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 2 jan 2017 21:09 (CET)
Daar heb je gelijk in. Ik ga de discussie verder niet met je aan. Ze hebben dit IP-adres op Wikipedia aan jou kunnen linken door middel van de bewerkingen die je daar hebt gedaan. Dat is voldoende. :) apoo overleg 2 jan 2017 21:16 (CET)
Dan heeft Wikipedia die fout gemaakt. Kun jij dat svp zeggen als je wilt. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 2 jan 2017 22:45 (CET)
Hallo Aspiringshortlot, na onderzoek is gebleken dat TessaTess bij haar "oma" en "thuis" IP-adressen gebruikt die jij ook gebruikt. Het vermoeden is dan ook dat jullie dezelfde persoon zijn of elkaar kennen. Het is om die reden dat je blokkade van een maand blijft staan. Ook omdat je zelf niet de waarheid wil vertellen. Groet, :) apoo overleg 7 jan 2017 17:09 (CET)
Mijn oma komt uit de Filipijnen, en is Tessa niet een man? Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 7 jan 2017 19:59 (CET)
Je andere Oma niet. Maar dat doet er allemaal niet toe. Jullie hebben vanaf meerdere dezelfde IP-adressen bewerkt, zo veel dat het geen toeval kan zijn. Daarom zal je blokkade gehandhaafd blijven. Na een maand krijg je een laatste kans op WikiKids. Wanneer je daarna nog een keer betrapt wordt met sokpoppen zul je permanent geblokkeerd worden. Fijne avond. :) apoo overleg 7 jan 2017 20:32 (CET)
Mijn andere oma, is al 20 jaar dood. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 7 jan 2017 21:25 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Aspiringshortlot&oldid=470653"