Help mee! Maak een account of meld je aan.

Doe mee met het herdenken van de Nederlandse slachtoffers in de Tweede Wereldoorlog.
Wij vragen daarom om 20.00 twee minuten geen bewerkingen uit respect.

Wikikids:Boomhut/archief93

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

E-mail adres

Een paar vragen over e-mail adressen:

  • Wat doet Wikikids met je e-mail adres? (Als je die geeft)
  • Als je je gebruikerspagina gaat bewerken staat er bovenaan dat persoonlijke informatie en e-mail adressen meteen verwijderd worden. Maar ik zag bij sommige gebruikers op hun gebruikerspagina een link waardoor je ze kon mailen. Dat is toch hetzelfde als je e-mail adres op je gebruikerspagina schrijven? Waarom mag dat dan wel? Ik weet vrij zeker dat ik niet de eerste ben die dat zag.
  • Moet je je e-mail aan Wikikids geven als je moderator wilt worden?

Alvast bedankt voor de antwoorden! Didi05 24 feb 2020 17:49 (CET)

Hoi Didi05,
1. WikiKids maakt jouw e-mailadres niet bekend.
2. Je kunt gebruikers een e-mailtje sturen als je zelf een e-mailadres hebt opgeslagen. Als jij een mailtje stuurt kan degene die hem ontvangt jouw e-mailadres zien. Als jij een e-mailtje krijgt dan heeft de ander jouw e-mailadres nog niet, hij kan jouw e-mailadres pas zien als jij een mailtje terugstuurt.
3. Als je moderator wilt worden moet je een e-mailtje sturen naar een moderator, deze heeft dus jouw e-mailadres, dat e-mailadres zal niet zomaar verspreid worden.

Ik hoop dat je het nu begrijpt, heb je nog andere vragen? Dan kun je ze hieronder stellen. Groetjes, Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 24 feb 2020 18:04 (CET)

Blokkeren

Ik vind dat we mensen niet blokkeren bij accounts maken .

We blokkeren accounts als ze de regels overtreden, dat doen we niet zomaar. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 24 feb 2020 19:35 (CET)

vraag

hoe kan ik een artikel plaatsen op wikikids? groetjes drakenfan43601👍👍👍👍

Dat kun je hier lezen. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 25 feb 2020 13:58 (CET)

HELP!

Ik zag tussen de Gewenste artikelen Het artikel Tektoniek staan dat nog niet bestond en ik heb het geschreven. Maar er bestond ook al een artikel over Platentektoniek, dat ongeveer hetzelfde is. Wat gebeurt er nu? Moet een van de pagina's worden verwijderd?Didi05 26 feb 2020 08:51 (CET) P.S: Als het verwijderd moet worden kan je het beter ook gelijk van de Gewenste artikelen halen, want anders begint de hele cirkel weer opnieuw. Maar ik verwijder het nu even niet van de gewenste artikelen want stel dat de artikelen niet verwijderd moeten worden

Jammer zeg! Je moet ook altijd eerst controleren of er al een artikel bestaat over het onderwerp waarover je schrijven wilt, gewoon door iets in het zoekvakje rechtsboven in te tikken. Misschien kun je kijken of er in het bestaande artikel iets ontbreekt wat in jouw artikel (wat een mooi artikel trouwens!) wél vermeld staat en dat bestaande artikel daarmee aanvullen? Of de omgekeerde weg bewandelen natuurlijk. Groetjes, Paul -PaulD (overleg) 26 feb 2020 15:52 (CET)

Bedankt voor het compliment! Niet gemeen bedoeld, maar het is niet alleen mijn schuld. Het is een beetje dom als je zowel Tektoniek alsPlatentektoniek op Gewenste Artikelen zet. Hoe dan ook,vroeg ik me af of een moderator een van de artikelen moet verwijderen. Als dat is gebeurt, kan ik het ook van de Gewenste Artikelen verwijderen. Maar dan moet ik eerst weten welk artikel weg moet. Het artikel over Platentektoniek lijkt mij trouwens uitgebreider. Groetjes, Didi05 27 feb 2020 09:06 (CET)

Ik heb beide artikelen samengevoegd. In beide artikelen stond interessante informatie die elkaar aanvulde. Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 27 feb 2020 13:10 (CET)

Bedankt. Ziet er goed uit! Ik verwijder Tektoniek van de gewenste artikelen en laat Platentektoniek staan om verwarring te voorkomen. Didi05 27 feb 2020 14:28 (CET)

moderator worden

Hoe word je moderator,Mag ik het worden?

Zie Wikikids:Moderator worden Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 27 feb 2020 11:52 (CET)

hoe moet ik iets typen

steeds als ik op spatie druk, gaat heel mijn scherm naar beneden en ik kan geen letters typen

Het spijt me; ik denk dat ik niet kan helpen. Dit is vast iets dat met je computer te maken heeft. Misschien kan ik je toch helpen als je vertelt wat voor computer je hebt en welk besturingssysteem. Face-wink.svgDeGroteEmojii 27 feb 2020 14:25 (CET)

/* Onjuiste blokkade! */

IK BEN GEBLOKEERT

Je bent niet geblokkeerd, anders had je dit niet kunnen zeggen. Face-wink.svgDeGroteEmojii 27 feb 2020 15:50 (CET)

Handtekening

Ik heb alles gedaan wat hier stond, maar telkens als ik het uitprobeer krijg ik de codes zelf ook te zien. Het is heel raar, want ik heb precies gedaan wat er stond.Didi05 (overleg) 27 feb 2020 18:05 (CET)

Hoi, als je op Gebruiker:Didi05/Handtekening je handtekening zet, dus alleen wat je daar wilt. En in je voorkeuren precies dit zet dan kan het niet meer fout gaan. {{SUBST:Gebruiker:Didi05/Handtekening2}}, o ja klik dit vinkje aan. Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 28 feb 2020 10:44 (CET)

Waaarom is dat aanvinken nodig?Didi05 (overleg) 29 feb 2020 08:30 (CET) Ik heb het geprobeerd, maar er staat:"Ongeldige ondertekening; controleer HTML-labels" en nu krijg ik gewoon de handtekening die ik eerst ook had. Wil je even kijken naar wat hier mis mee is? Didi05 29 feb 2020 09:02 (CET)

Zal ik je handtekening aanpassen? Ik doe er niet te veel mee. Face-wink.svgDeGroteEmojii 29 feb 2020 10:14 (CET)
Dag Didi, je maakt het veel te ingewikkeld. Plaats op de pagina Gebruiker:Didi05/Handtekening een regel als
<font face = "AR DECODE"> Groetjes, Didi</font> -[[Gebruiker: Didi05|Didi05]] [[Overleg gebruiker:Didi05|(Overleg)]] en sla de pagina op. Dat is de belangrijkste stap. De verdere afwikkeling zoals hierboven is uitgelegd, is dan een fluitje van een cent. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 29 feb 2020 10:52 (CET)

Bedankt voor jullie hulp! Didi05 29 feb 2020 11:40 (CET)

Volgens mij is het probleem met de code nu opgelost. Je moet nog wel een link naar je gebruikerspagina en naar je overlegpagina in je handtekening zetten. Als je daarna Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina aanvinkt en daarboven precies {{SUBST:Gebruiker:Didi05/Handtekening2}} zet is alles in orde. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 29 feb 2020 16:56 (CET)
En? Werkt het nu? Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 1 mrt 2020 10:33 (CET)

Symbool van lef

Bestaat er een symbool voor de eigenschap lef? Zoja, welke? Groetjes Alvin-Boomer!

Het symbool van LEF is de radijs (Bron: Wikipedia). Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 29 feb 2020 14:39 (CET)

Redacteuren gezocht voor het WikikidsWoordenboek

Wie heeft interesse om een echte woordenboekredacteur te worden? Dan ligt hier je kans! De woordverklaring van de trefwoorden van de groepen 6 en 7 van het WikikidsWoordenboek moet namelijk nog gedaan worden. Wil je meedoen ga dan snel aan de slag! Je hoeft niet gelijk een hele groep voor je rekening te nemen. Begin voorzichtig met een letter van groep 6 of 7. Dan heb je meestal aan 20 of 30 woordverklaringen wel genoeg. Heb je eenmaal de smaak te pakken, dan boor je een volgende letter aan. Zogenaamde encyclopediewoorden kun je overslaan. Dat zijn dus de woorden die een uitgebreid artikel behoeven en dat is niet de bedoeling. Het gaat alleen om een één- of tweeregelige woordverklaring. Zie bij de trefwoorden die al gedaan zijn om je een idee te geven wat wordt bedoeld. Enfin, veel plezier en succes! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 29 feb 2020 15:09 (CET)

Lijkt me leuk om te doen. Hoe werkt het precies? Moet je je aanmelden of zoiets?

Bij Wikikids:Woordenlijst staat al een beschrijving van alle woorden.Didi05 1 mrt 2020 10:04 (CET)

Je hoeft je niet speciaal aan te melden, maar je kan je usernaam zetten bij degenen die dat al hebben gedaan. Het gaat om de woordjes die de kinderen van Groepen 6 en 7 zouden moeten kennen. Laten we er eens eentje doen. Kiezen we Groep 6. Ga naar de Index basiswoordenlijst groep 6 (via Index Basiswoordenlijsten}. Nemen we de letter A. De woorden die rood zijn moeten nog gedaan worden. Kiezen we het woord "aandachtig". We zouden er van kunnen maken: "Aandachtig wil zeggen oplettend, geconcentreerd ("De kinderen luisterden aandachtig naar wat de meester te zeggen had")." Dus een woordverklaring + (eventueel) een voorbeeldzinnetje. Dat is alles. En we kunnen ook altijd Synoniemen.net te hulp roepen. PS Waar staat die "Wikikids Woordenlijst"? of hebben we het over hetzelfde? Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 1 mrt 2020 11:12 (CET)

Ik snap wat je bedoelt. Dus alleen bij de rode woorden de varklaring erachter schrijven?Didi05 1 mrt 2020 20:39 (CET)

Arie van Driel

Ik zoek informatie over de schrijver van ik wil mijn kind terug door Arie van Driel alle informatie is welkom.

Kijk HIER (Klik) eens voor al zijn boeken. Hij is geboren in 1954 en heet ook nog Bastiaan. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 1 mrt 2020 13:12 (CET)

Waarom niet

Waarom mag je niet alles wat je wilt op de website zeggen en doen want ik ben 3 keer redeloos geblokeerd en dat terwijl ik altijd netjes ben oh en trouwens deze vraag was echt ui benieuwdheid groetjes stefanik1233😐

Niet alles mag omdat het bijvoorbeeld cyberpesten is. Wikikids is een encyclopedie, dus geen plek waar je vandalisme pleegt. Je bent trouwens nul keer geblokkeerd. Face-wink.svgDeGroteEmojii 2 mrt 2020 07:27 (CET)

Wie heeft de tulp ontdekt

Leuk

Ja hoor, best wel een leuke vraag. Het antwoord staat in het artikel Tulp. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 1 mrt 2020 17:53 (CET)

Verkering

Hey, wikikids ik ben 11 en ik heb een vriendje maar ik weet alleen niet wat ik nu moet doen? En mijn vraag aan jullie is. Hoe vraag ik aan hem om een keer aftesprken? Please kun je antwoorden. En mijn vriendje is ook 11.

Dit soort vragen horen niet thuis in de boomhut. De boomhut is alleen voor vragen over wikikids.Didi05 1 mrt 2020 20:48 (CET) ik vind dat ze dat gewoon niet mag vragen

Misschien kan ik je tips geven op mijn overleg pagina

Grote Groet Grote Groet 😎 MrAnonymousWikikids 😎 KOM OVERLEGGEN😎

aarde

waarom bewegen platen

De aardplaten bewegen door de platen tektoniek. Als je er meer over wil weten, klik dan hier

Grote groet Grote Groet 😎 MrAnonymousWikikids 😎 KOM OVERLEGGEN😎

Hoi als je meer wilt weten over waarom platen bewegen kijk dan hier --> https://www.nemokennislink.nl/publicaties/de-hele-aarbol-beweegt/ <--Anoniem0220 (overleg) 2 mrt 2020 16:45 (CET)
...En onderteken je berichten altijd.Anoniem0220 (overleg) 2 mrt 2020 16:45 (CET)

Anne frank

Anne frank is er joods meisje dat een dagboek bij zich had in de oorlog. Waar ze de oorlog in heeft gedeeld. Ze is met de laatste trein mee gebracht naar een concentratie centrum en is dood gegaan aan vlektyfus net zoals haar zus Margot. Ze is op 12 juni jarig en is 15 jaar geworden. Ze ig s een denk3n aan de vele joden die zijn omgekomen in de 2 de wereldoorlog.

Goed dat je er nog even aandacht voor vraagt! Wikikids heeft wel een artikel over haar. Kijk (klik) maar. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 2 mrt 2020 18:33 (CET)

zelf artikel maken

kan je artikel verwijderd worden van Wikikids? groetje, Amélie

Ja, maar alleen als het artikel verwijderd moet worden. Zie WK:V voor meer informatie. Face-wink.svgDeGroteEmojii 2 mrt 2020 20:21 (CET)
Dat is inderdaad alleen als het artikel bijvoorbeeld kwetsend dingen bevat, goede artikelen worden niet verwijderd.Anoniem0220 (overleg) 3 mrt 2020 09:53 (CET)

Nieuwe video

Beste iedereen,

er is vandaag weer een nieuwe video! Hebben jullie nog tips voor de serie eigenlijk? Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 2 mrt 2020 20:53 (CET)

Weer een prachtige video, bravo! Ik vind het leuke informatieve, korte filmpjes. Probeer welk te zorgen dat de dia's echt scherp zijn (kan in aan mijn telefoon liggen), aangezien sommige een klein beetje korrelig zijn in het filmpjes van vandaag. Ook ging een dia met veel tekst iets te snel voorbij. Het zijn kleinigheidjes en voor de rest zien de filmpjes er fantastisch uit. Misschien zou je ook een paar nieuwe gezichten (gebruikers die slechts een paar maanden op WikiKids aanwezig zijn) interviewen? Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 2 mrt 2020 23:20 (CET)
Goed idee! De volgende die een video krijgt is Rots. Heb jij ideeën. Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 3 mrt 2020 07:22 (CET)
Leuke video geworden! Dank voor het maken! Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 3 mrt 2020 09:31 (CET)
Jullie hebben het allemaal over een video maar waar is die dan?Anoniem0220 (overleg) 3 mrt 2020 09:51 (CET)
WikiKids heeft ook een YouTube kanaal met veel leuke video's!. Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 3 mrt 2020 12:06 (CET)

Sjabloon

Hoi ik wil een sjabloon van een pagina op mijn gebruikerspagina! Hoe doe ik dat?Anoniem0220 (overleg) 3 mrt 2020 11:03 (CET)

Dat doe je door {{Speciaal:Recentewijzigingen/aantal wijzigingen die je wilt hebben}} op je gebruikerspagina te zetten. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 3 mrt 2020 13:21 (CET)
Ik wil het graag met een gewoon artikel kan dat ook? En hoe dan? Alvast Bedankt Groet Anoniem0220 (overleg) 3 mrt 2020 15:50 (CET).
Dat doe je door dit te doen {{:naam artikel}}. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 3 mrt 2020 15:54 (CET)

Werk-sjabloon

Ik lees af en toe iets over een werk-sjabloon... Wat is dat?Anoniem0220 (overleg) 3 mrt 2020 11:17 (CET)

Dat is een sjabloon die je boven een artikel kunt zetten, hierdoor weten andere gebruikers dat jij bezig bent met het artikel. Het werk-sjabloon kun je hier vinden. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 3 mrt 2020 13:16 (CET)
Je hoeft alleen maar {{werk}} boven je artikel te zetten. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 3 mrt 2020 15:57 (CET)

corona

waarom is er zon heisa over het corona ? wandelendewiki 3 mrt 2020 14:22

Aangezien er geen vaccin/medicijn tegen is en omdat veel mensen in een relatief korte tijd mee besmet zijn geraakt. Met vriendelijke groet, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 3 mrt 2020 14:45 (CET)
En omdat de media er veel te veel aandacht aan geven en daardoor mensen onnodig ongerust maken. Groetjes, :) apoo overleg 3 mrt 2020 15:26 (CET)
Het sterftecijfer ligt hoger dan bij griep voor sommige mensen is dat beangstigend maar zorg dat je je niet al te druk maakt. Groetjes, Anoniem0220 (overleg) 3 mrt 2020 16:03 (CET).
Nee. Wikikids is geen Corona update website. We sluiten hierbij ook het onderwerp. Groetjes, :) apoo overleg 4 mrt 2020 10:02 (CET)

Oke, is goed. Ik haal de tekst dan even weg. Bedankt voor het mededelen.

Grote Groet Grote Groet 😎 MrAnonymousWikikids 😎 KOM OVERLEGGEN😎

klimaat

warmt het klimaat echt op??? en smelt het poolijs?

Daarover verschillen de meningen kijk maar naar het nieuws, bijvoorbeeld Greta Thunberg en Jesse Klaver zeggen van wel maar er zijn ook mensen die dat tegenspreken. Ik denk dat het wel zo is dat we niet zo vervuilend moeten leven en minder moeten vliegen want buiten het klimaat is het ook voor sommige dieren niet goed. Het poolijs smelt inderdaad volgens wetenschappers. Ik hoop dat hiermee je vraag beantwoord is!Anoniem0220 (overleg) 3 mrt 2020 16:01 (CET)

Kleur naam

Kan je de kleur van je naam veranderen en er een pictogram voorzetten? Zo ja, hoe dan? Anoniem0220 (overleg) 3 mrt 2020 16:04 (CET)

Je kunt geen kleur voor je naam kiezen. Je handtekening kan je wel veranderen, zoals ik heb gedaan. Voor meer informatie over je handtekening kun je hier kijken. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 3 mrt 2020 16:06 (CET)

gewoon

kan iemand mijn gebruikerspagina en overlegpagina verwijderen?Anoniem0220 (overleg) 3 mrt 2020 16:22 (CET)

Je overlegpagina kun je niet laten verwijderen. Je gebruikerspagina heb ik verwijderd. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 3 mrt 2020 16:23 (CET)
Bedankt kijk ook even naar de volgende vraag

Naamsverandering

Ik Wil graag nekonata heten. Dat is onbekend in het Esperanto.Anoniem0220 (overleg) 3 mrt 2020 16:26 (CET)

Je wilde graag dat we je account anonimiseerde. Dat hebben we voor je gedaan. Het is helaas niet mogelijk om van naam te blijven veranderen. :) apoo overleg 3 mrt 2020 16:33 (CET)

Welke kleuren hebben tulpen

Groetjes jimmyboy Leuke site

Dag jimmyboy! Het antwoord is: alle kleuren van de regenboog (7) plus alle mengkleuren die je daarmee kunt maken. Plus zwart en wit (want je hebt ook zwarte en witte tulpen) maar dat zijn eigenlijk geen kleuren. Kortom: een heleboel dus. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 3 mrt 2020 18:57 (CET)

Moderator

Hoi, ik ben Stan. Ik wil deze website een steentje bijdragen en wil graag moderator worden. Ik weet alleen niet hoe? Kunnen jullie mij daar bij helpen?

Hoi, hier heb je informatie hoe je moderator kunt worden. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 4 mrt 2020 17:36 (CET)

Artikel v.d. Week

Ik ben hier nieuw, en ik zag iets over het artikel van de week, en dacht gelijk aan mijn Eigen artikel die ik net gemaakt had: kan mijn artikel over hoogvlaktes op één of andere Manier ook artikel van de week worden? En hoe werkt dit?

Je mag altijd je artikel hier nomineren voor artikel van de week. Helaas is dat artikel nog niet goed genoeg. Face-wink.svgDeGroteEmojii 5 mrt 2020 07:01 (CET)

bananen en huiswerk

waarom zijn bananen krom

nog een vraag waarom hebben we huiswerk als we het ook op school kunnen doen

1. Bananen zijn krom omdat de onderkant van een banaan naar de zon toe groeit, maar de onderkant eerst naar beneden hangt. Klik hier voor meer informatie over bananen. 2. Waarschijnlijk omdat ze op school niet alle tijd hebben om het aan je te leren. Maar soms ook voor straf of om extra bij te leren als die persoon dat nodig heeft. Maar het heeft eigenlijk vooral te maken met plannen. Want je gaat het plannen hard nodig hebben op de middelbare school. Klik hier voor meer informatie over huiswerk en hier voor informatie over school.

Grote Groet Grote Groet 😎 MrAnonymousWikikids 😎 KOM OVERLEGGEN😎

P.S. Onderteken je berichten ALTIJD!!!

fietsen en auto's

waarom moet ik op de fiets naar school als ik ook auto kan rijden

en dan nog iets als ik auto mag rijden lijd ik dan niet aan een ongezond leven omdat ik dan niet aan mijn dagelijkse hoeveelheid beweging kan komen ondertekend b135343

Het is veel gezonder om met de fiets te gaan, en soms mag je als je op school zit niet met de auto, omdat de school ( of je ouders ) niet weten wat er onderweg met je gebeurd. Klik HIER voor meer informatie over auto's. Of het ongezond is ligt er aan of je naast auto rijden nog andere gezonde dingen doet. Als je bijvoorbeeld 6 uur per dag rijd, en je eet iedere dag pizza of patat, én je sport nooit, is het ongezond. Maar als je bijvoorbeeld 6 uur per dag rijd, en je eet heel vaak gezond, én je sport heel vaak, is het niet ongezond. Klik HIER voor meer informatie over gezondheid.

Grote Groet Grote Groet 😎 MrAnonymousWikikids 😎 KOM OVERLEGGEN😎

10 goede vragen die iedereen zich afvraagt

Als de ouders van Batman overleden zijn, hoe is hij dan geboren?

Als de aarde rond is en de wereldkaart plat, waarom zien we dan nooit de achterkant van de kaart?

Valt een ei onder groenten of onder fruit?

Als kokosolie wordt gemaakt van kokos en olijfolie van olijven; waar is babyolie dan van gemaakt?

Als geld niet aan de bomen groeit, waarom hebben banken dan verschillende bedrijfstakken?

Waarom maakt de zon je haar lichter maar je huid donkerder?

Als ik mezelf opeet, word ik dan twee keer zo groot of verdwijn ik in het geheel?

Waarom hebben ze van dyslexie zo’n moeilijk te spellen woord gemaakt?

Kunnen blinde mensen hun dromen zien?

Krijg je geld terug als een taxi achteruit rijdt?

ondertekend b135343


Zoooooooooooooo!!!!!!! Dat zijn een hoop vragen. Ik kan eigenlijk geen antwoordt geven, maar misschien vindt je wat op deze artikelen ( het zijn ze niet allemaal ( anders praten we verder op mijn Overleg Pagina )).

1. Batman

2. Aarde

3. Ei

4. Olie

5. (geld)Bank

6. Zon / Huid / Haar

7. Lichaam

8. Dyslexie

9. Blind

10. Taxi

Hier weet ik het antwoordt wel op. Want het maakt niet uit waar je met de taxi heen rijdt, maar hoeveel je rijdt.

Ik hoop dat je er wat aan hebt!

Grote Groet Grote Groet 😎 MrAnonymousWikikids 😎 KOM OVERLEGGEN😎


Antwoord door Anoniem0220 (overleg) 9 mrt 2020 17:15 (CET)

1. Zou ik niet weten.

2. Het is makkelijker om op een kaart alles in 1 oogopslag te kunnen zien. Als 3d vervanging is er daarom de wereldbol.

3. Beide niet wat ei komt van een dier en groeit niet in de natuur.

4. Zou ik niet weten, misschien zou je eens op de verpakking kunnen kijken bij ingrediënten.

5. Dat is denk ik symbolisch bedoeld.

6. Weet ik niet.

7. Je zult lichter wegen als je jezelf opeet.

  Uiteraard kun je jezelf maar beperkt opeten; je eigen ingewanden opeten gaat bijvoorbeeld niet en ook je eigen hersenen opeten is onmogelijk.
  Als je je benen zou opeten, zou je lichaam energie nodig hebben om het vlees te verteren. De energie die je nodig hebt zal vrijkomen door het 
  verbranden van onder andere suiker. Door dat proces zul je dus lichter worden, al zal het gewicht van je been nog altijd bij jou horen.
  Je zult dus nooit verdwijnen als je jezelf opeet (er zal altijd wel iets van je overblijven) en je zult er ook niet groter van worden (jezelf opeten 
  kost energie, waardoor je lichter wordt).
  Je kunt dus veel beter iets anders eten als je groter wil worden, zoals een pannenkoek of een boterham met kaas.

8. Weet ik niet.

9. Ja

10.Ik sta hier achter MrAnymous.

Ik hoop dat je wat mee kan! Groetjes Rolitic06 Overleg 10 mrt 2020 10:56 (CET)

Willen jullie geen antwoord op deze vraag geven? Deze vraag was puur komisch bedoeld en geen serieuze. Face-wink.svgDeGroteEmojii 14 mrt 2020 07:57 (CET)

langste artikels

Kan ik ergens een lijst vinden waar de tien/honderd/duizend langste artikelen op wikikids kan vinden. Eize01

Ja dat kan op deze pagina (klik). Groetjes, :) apoo overleg 9 mrt 2020 11:16 (CET)

lbs

WAt is levenbeschouwing

Hoe je aankijkt tegen het leven. Bij sommige mensen is dat bijvoorbeeld de godsdienst die ze uitoefenen. Groetjes Anoniem0220 (overleg) 9 mrt 2020 17:06 (CET).

wikikids

Hoe is deze site ontstaan (wikikids)

Wikikids is bedacht door een groepje leraren. Face-wink.svgDeGroteEmojii 9 mrt 2020 14:18 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut/archief93&oldid=642896"