Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Wikikids:Boomhut/archief106

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

maken

hoe maak je een aktikel

Kijk HIER maar eens! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 3 apr 2021 11:25 (CEST)

waarom staat er niet informatie op dit platform wat ik zoek?

ik kan sommige woorden niet vinden en vind dit niet zo fijn. Want het staat wel in Wikkipedia maar ik snap dat niet want daar zitten lastige woorden in die ik niet snap.


Ik hoop dat jullie de uitleg van deze woorden op het platform kunnen zetten met betekenis:

1.Koran 2. Zonden 3. Bezinnig 4.solidariteit 5. religies 6. ReligieuzeIk hoop dat het jullie gaat lukken!


            Gr. ikbenRoos

probeer geen verbuiging te hebben in het woord waar je op zoekt: dus bijvoorbeel religieus in plaats van religieuze. groetjes ponyprutser

Hoi Ikbenroos, als je in de zoekbalk deze begrippen invoert kan ik de betekenis wel vinden. Koran, zonde, solidariteit en religie hebben gewoon artikelen; alleen bezinnig heeft geen artikel. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 7 apr 2021 12:19 (CEST)
Ik denk dat IkbenRoos bezinning bedoelt. zie Stilstaan_bij. Mvg, Hanssain (overleg) 3 mei 2021 17:13 (CEST)

rode kruis

wat is het rode kruis en hoe ontstont het.

Hoi, het antwoord vindt je hier (klik hier). Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 7 apr 2021 17:33 (CEST)

Woordgebruik

Hallo,

Ik lees daar: https://wikikids.nl/WikiKids o.a. het volgende:

WikiKids is een interactieve Nederlandstalige internet-encyclopedie geschreven voor en door kinderen.

Ik denk dat deze tekst wel wat mag worden aangepast, want het lijkt erop dat er toch wel (inclusief mijzelf) veel volwassenen aan artikelen werken. Nu hoeft dat geen probleem te zijn, maar ik vind wel dat het taalgebruik niet van een volwassene moet zijn, maar dat op begrijpelijk leerling niveau geschreven moet worden.

Als ik bijvoorbeeld op een genomineerde pagina kijk: https://wikikids.nl/Volksrepubliek_China en daar de volgende teksten tegenkom:

- In de negentiende eeuw en eerste helft van de twintigste eeuw was China zoals vele landen in de wereld gedeeltelijk gekolonialiseerd en bezet door westerse imperialistische machten.

- Zo werd Mongolië een de-facto satellietstaat van Sovjet-Unie en is Mongolië tot vandaag de dag sterk gerussiseerd.

- Nadat het Volksrepubliek van China in 1949 is gesticht, werd Tibet in 1950 gerepatrieerd.

Dan heb ik toch wel mijn vraagtekens over de begrijpelijke leesbaarheid van deze WikiKids teksten. Natuurlijk hoeft niet alles gesimplificeerd te worden, maar in de aangehaalde teksten staan woorden die zelfs een groot deel van de volwassenen niet begrijpen of zelfs incorrect zijn.

Ik begrijp dan ook niet zo goed dat deze China-pagina genomineerd wordt of kan worden. - Deze reactie werd toegevoegd door Jdremmers (overleg | bijdragen)

Hi Jdremmers, het klopt inderdaad momenteel veel volwassenen (waaronder ikzelf) meehelpen met het schrijven van artikelen. Het taalgebruik moet daarentegen wel voor kinderen begrijpelijk zijn. WikiKids werd oorspronkelijk wel grotendeels door kinderen geschreven, maar de afgelopen jaren hebben echter steeds minder nieuwe kinderen zich aangemeld (ik veronderstel dat het coronapandemie daar ook mee te maken heeft, aangezien ik snap dat je ook niet de hele dag voor de PC wilt zitten). Het is desalniettemin van belang dat artikelen op een begrijpelijke manier voor kinderen worden geschreven. Het artikel Volksrepubliek China is weliswaar genomineerd, maar heeft ook geen stemmen vóór gehad. Naast het updaten van het artikel in kwestie, dienen ook deze zinnen wat geknipt en versimpeld te worden (woorden als imperialistisch, satellietstaat, russificatie en repatriatie zijn te moeilijk). In sommige artikelen staan wel moeilijke woorden, maar deze zijn meestal gelinkt naar een andere pagina, tonen een betekenis als men op dat wordt klikt (wb-sjabloon) of het wordt in de zin daarna uitgelegd. Ik kan soms wel begrijpen dat zo nu en dan per ongeluk vergeten wordt. Ik hoop hiermee de vraag te hebben beantwoord. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 7 apr 2021 20:01 (CEST)

Bang

Als je bang ben wat moet je dan doen????????

Neem een pilletje van dokter Vogel. Want dokter Vogel helpt, zie ik altijd op de televisiereclame. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 9 apr 2021 19:47 (CEST)

Oke dank je

Denk aan iets positiefs, bijvoorbeeld wat u die dag allemaal (goed) had gedaan. Of ga aan iets leuks denken wat je over een tijdje gaat doen. Maar als dat allebij niet werkt, kunt u het best naar uw ouders gaan, om te vragen of zij bij u willen blijven, of zelfs een goede oplossing hebben. Slaap lekker!
Mvg, Sir Tim Berners-Lee (cropped).jpg Timothy John (Tim) Berners-Lee Belajar web.jpg Overleg

Facebook

ik kan niet op facebook

Jij was toch van die Storio Max tablet van Vtech? Je kan op internet, anders zou je deze vraag niet kunnen stellen. Dan zitten er waarschijnlijk beperkingen aan en zijn bepaalde sites zoals Facebook geblokkeerd. Vraag je ouders of ze die blokkade kunnen opheffen. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 10 apr 2021 11:56 (CEST)

Oke waar kan je het da wel op

Kijk HIER nog eens. Ik denk dat je te jong bent om op Facebook te mogen. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 10 apr 2021 14:23 (CEST)

Hoe oud moet je zijn

18 jaar oud. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 10 apr 2021 17:13 (CEST)

O ik ben 10 maak niks uit Doei

Mike, je kan vanaf 16 of 13, niet 18. Mvr, ArtgamerTeachesTech. (overleg) 15 apr 2021 12:12 (CEST)

Dat klopt, ArtgamerTeachesTech. Het is vanaf 16 jaar oud in West-Europa, maar buiten Europa is het vanaf 13 jaar oud.
Mvg, Sir Tim Berners-Lee (cropped).jpg Timothy John (Tim) Berners-Lee Belajar web.jpg Overleg

is roblox leuk?

ik vind het heel leuk ;)

Als u Roblox heel leuk vind, zal dat waarschijnlijk ook zo zijn. De link naar de website is toch Roblox.com? Ik hoor van u. Met vriendelijke groet Sir Tim Berners-Lee (cropped).jpg Timothy John (Tim) Berners-Lee Belajar web.jpg Overleg

ja de link is roblox.com (en ja het is een leuk spel) groetjes, BIGsmilewil je overleggen? 15 apr 2021 14:44 (CEST)

A fijn, heel erg bedankt, jongeman. Nu kan ik het ook eens proberen.
Mvg, Sir Tim Berners-Lee (cropped).jpg Timothy John (Tim) Berners-Lee Belajar web.jpg Overleg
Ik denk dat er een foutje is. Het is niet roblox.com, maar web.roblox.com The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 15 apr 2021 16:59 (CEST)
Ik denk dat ik snap wat u bedoeld, er zijn namelijk meerdere webadressen mogelijk, voor één website. Neem bijvoorbeeld mijn eigen uitvinding www. , maar ook http:// of https://, of zoals bij u, web.
Mvg, Sir Tim Berners-Lee (cropped).jpg Timothy John (Tim) Berners-Lee Belajar web.jpg Overleg


dankje

donald duck

waar is donald duck nu

In een tv-serie ;-) Ik begrijp de vraag niet zo goed, kun je hem beter uitleggen? The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 15 apr 2021 19:35 (CEST)

of in een stripblad ;) mvg, BIGsmilewil je overleggen? 22 apr 2021 15:56 (CEST)

of in disneyland mvg ponyprutser

Linter

Hoi! Zou het mogelijk zijn om de linterverlenging toe te voegen. Het zou nuttig zijn om Lint-fouten op te sporen en te corrigeren.--ANGELO (aka AjejeBrazorf) 16 apr 2021 13:58 (CEST)

hart

wat is een aangeboren hart afwijking.

Lees hier meer over het hart ---> [1]
Mvg, Sir Tim Berners-Lee (cropped).jpg Timothy John (Tim) Berners-Lee Belajar web.jpg Overleg 17 apr 2021 10:50 (CEST)
In het artikel [2] wordt vooral de werking van het hart beschreven. Op het moment dat het hart niet functioneert (werkt) zoals het zou moeten, dan spreek je over een afwijking. Is die afwijking er al op het moment van de geboorte, dan heet dat een aangeboren hartafwijking. Natuurlijk kun je ook op latere leeftijd afwijkingen aan het hart krijgen, bijvoorbeeld door een soort slijtage. Die kan bijvoorbeeld ontstaan door stress. Ook bijvoorbeeld een ongeval kan zorgen voor beschadigingen en daardoor niet goed werken van het hart. Kijk voor je vraag eventueel op: [[3]]. Mvg Hanssain (overleg) 3 mei 2021 17:23 (CEST)

Ik heb de aangeboren hartafwijking alcapa, Google daar maar eens op. Mvg ponyprutser

Brookhaven op Roblox

Hallo is er al een onderwerp over Brookhaven?AnnaB (overleg)

Wat is een moderator

Nee, daat onderwerp bestaat nog niet
Een moderator is een Wikikids gebruiker, maar dan met extra rechten. Wil je meer informatie, klik dan Hier
Mvg, Sir Tim Berners-Lee (cropped).jpg Timothy John (Tim) Berners-Lee Belajar web.jpg Overleg 20 apr 2021 16:52 (CEST)

frikandel

hoe word een frikandel gemaakt

Lees op deze externe website meer over hoe frikandellen worden gemaakt, en op deze Wikikids pagina meer informatie over frikandellen
Succes met bereiden!!


Mvg, Sir Tim Berners-Lee (cropped).jpg Timothy John (Tim) Berners-Lee Belajar web.jpg Overleg 21 apr 2021 08:53 (CEST)

vijfhuizen

waar ligt het dorp vijfhuizen?

Vijfhuizen ligt op 52°21'0"NB en 4°40'37"OL en valt onder de gemeente Haarlemmermeer Groetjes, Paul -PaulD (Overleg)

veel

welke soorten scrunsies zijn er.

Heel veel. Kijk HIER maar eens! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 21 apr 2021 18:39 (CEST)

naam

wetten jullie een paar zeehonden namen.

Kijk eens of je HIER mee verder komt. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 21 apr 2021 18:45 (CEST)

weet

weten jullie een paar knuttsel ideeen

Kijk HIER eens. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 21 apr 2021 18:50 (CEST)

anwb

wat is streetwisse

Dat wil zeggen ervaren op straat, in het verkeer. Zie HIER eens. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 23 apr 2021 09:22 (CEST)

doe

zing een liedje

Wat zou je HIER van zeggen? Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 23 apr 2021 09:28 (CEST)
Of deze misschien? The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 16 mei 2021 16:48 (CEST)

Wikikids verlaten

Hallo, Ik ga wikikids verlaten. Ik vond het hier heel leuk! Groetjes Finn4567

Nu ja, het waren twee fantastische dagen! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 24 apr 2021 18:54 (CEST)

Hoi paul, Ik denk toch dat ik nog 3 jaartjes ga blijven! Want ik vind het hier te leuk.

Groetjes Finn4567

Artikel van de week

Hallo allemaal, Ik heb een vraagje hoe kom je op de pagina dat je kan stemmen op de artikel en zelf een artikel kan normineren voor artikel van de week. Groetjes Slang2000

Hoi Slang, voor een artikel van de week kun je niet stemmen. Je kan wel een voorstel doorgeven voor een artikel van de week aan een moderator. Een tijd geleden had ik in het ClubHuis gevraagd op er nog suggesties waren. Mocht je nog een suggestie hebben kun je het aan me doorgeven; ik zoek er nog een paar! Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 24 apr 2021 19:26 (CEST)

hulp

als ik een vraag stel en ik krijg antwwoord n meestal staat er klik hier maar daar kan ik niet in .

Als je op het woordje "HIER" drukt, moet je uitkomen bij een site waar dieper op het onderwerp, waarnaar gevraagd wordt, wordt ingegaan. Probeer het nog maar eens. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 25 apr 2021 11:02 (CEST)

gebrobeert maar lukt niet.

Druk HIER nog eens op! En? Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 26 apr 2021 19:28 (CEST)

defenitie van macht

wat is de defenitie van macht?

Een definitie is een duidelijke omschrijving. Macht is kracht of sterkte. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 25 apr 2021 10:57 (CEST)

Formulier maken op Profielpagina

Hoi, Hoe kan ik een formulier maken op mijn profiel pagia?

Bedoel je soms een tabel? Ga dan naar een pagina met een tabel, en kijk voor de code op de bijbehorende bewerkingspagina. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 25 apr 2021 14:20 (CEST)

Nee, Ik bedoel dat een gebruiker een e-mail naar mij kan sturen op wikikids. Volgens mij kan je dat doen op je profielpagina! Maar ik weet niet waar die knop zit

Dat kun je invullen op "voorkeuren" op je gebruikerspagina. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 25 apr 2021 14:33 (CEST)

namen lijst

is er een lijst met gebruikersnamen van alle mensen die ooit geblokeerd zijn?

Ja, HIER. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 25 apr 2021 14:18 (CEST)

protestantisme

kan iemand mij meer uitleg geven over het protestantisme

Kijk HIER maar eens! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 26 apr 2021 21:38 (CEST)

Koningsdag

Iedereen gefeliciteerd met de koning

waarom is wikikids er eigenliijk?

waarom is wikikids er eigenliijk?

Om een alternatief te bieden voor Wikipedia, dat voor veel kinderen vaak te lastig is. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 28 apr 2021 18:55 (CEST)

wanneer was koningin wilamina koningin

wanneer was koningin wilamina koningin ?

Ze was van 1890 tot 1948 koningin. Meer informatie over haar kun je vinden op Wilhelmina der Nederlanden. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 29 apr 2021 08:58 (CEST)

waarom zijn julie er

waaarom zijn julie er

en hoe moet je je vraaag versturen

Een antwoord hierop kun je bij een vraag hierboven vinden. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 29 apr 2021 09:34 (CEST)

opmars

ik ken de opmars niet en ik vind het niet

Dag Amelie. Leuk dat je er bent! Maar ik heb wel een probleempje. Ik snap niet precies wat je bedoelt met je vraag. Zou je dat nog even kunnen uitleggen? Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 1 mei 2021 12:50 (CEST)
heeft het soms iets te maken met de opmars van Hitler, of juist van de bevrijders misschien? Hanssain (overleg) 2 mei 2021 17:12 (CEST)

Bewerkingsstilte 4 mei (morgen)

Beste allemaal, wegens Nationale Dodenherdenking vragen wij alle gebruikers van WikiKids om om 8 uur 's avonds twee minuten stilte te houden uit respect voor de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en vredesmissies sindsdien. Dit bericht zal morgen ook, als herinnering, in de sitenotice en op onze sociale media komen te staan. Alvast bedankt voor iedereens medewerking! Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 3 mei 2021 15:09 (CEST)

mies

ik ben mijn kat mies kwijt wetten jullie waar ze is.:( :( :(

Kijk HIER eens om haar op te sporen! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 4 mei 2021 18:34 (CEST)

Ik vind het heel zielig heb je hem al gevonden

Bovenstuk

Ik zie boven artikel, lezen,brontekst bewerken,speciaal en nog veel meer maar niet bewerken.

"Brontekst bewerken" is via de wikicodes (html), "bewerken" is rechtstreeks in de tekst (WYSIWYG). Laatstgenoemde mogelijkheid ontbreekt inderdaad op deze pagina. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 5 mei 2021 20:40 (CEST)

waarom

waarom is een pizza doos niet rond

Lees HIER voor de oplossing van dit vraagstuk! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 8 mei 2021 20:01 (CEST)

Het verdrag van Antarctica

Hoi,

Antarctica heeft een verdrag en een verdeling maar ik kan niks vinden wat voor en door kinderen geschreven is ook niet op wikikids Weten jullie nog iets?? groetjes me

Er staat in het wikikids-artikel Antarctica wel iets over. Uitgebreider op Wikipedia, zie aldaar. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 9 mei 2021 20:29 (CEST)

Sorry, maar het is te lastig het is voor een werkstuk namelijk

Weten jullie nog iets makkelijkers?

Hi, ik had wat tijd over en heb een artikel over het Verdrag inzake Antarctica geschreven. Mij leek het wel een leuk en belangrijk onderwerp. Succes met je werkstuk! Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 11 mei 2021 20:42 (CEST)

Bedankt! Hier lukt het vast mee mvg Ponyprutser

4 en 5 mei

weet iemand nog iets oer 4 en 5 mei groetjes Jim

Een artikel kan altijd worden aangevuld als jij of iemand anders vindt dat er iets ontbreekt. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 11 mei 2021 17:44 (CEST)

Misschien heb je hier nog iets aan:https://www.4en5mei.nl/ Mvg ponyprutser

Kop in artikel

Hey,

Kan iemand mij alstublieft vertellen hoe je een kop plaatst in een artikel?

Alvast bedankt, Mr.Socrates Mr.Socrates (overleg) 11 mei 2021 17:20 (CEST)Mr.Socrates

Bij een nieuw artikel wordt de kop er automatisch boven gezet. Tussenkopjes in de tekst staan tussen 2 of 3 istekens, zo dus: == aaa == of === bbb === . Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 11 mei 2021 17:52 (CEST)
ok bedankt

Rondleiding

Hallo,

Ik ben hier nieuw op wikikids! Kan ik een rondleiding krijgen?

Groetjes Finn,

Het is nu: 07:20

Heb je het Kidsportaal al gelezen? Daar staat veel informatie in. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 13 mei 2021 12:08 (CEST)

Nee ik zal gelijk gaan kijken! Finn321 (overleg) 14 mei 2021 06:34 (CEST)

Groetjes Finn

Handtekening

Hallo,

Hoe kan ik mijn handtekening achter mijn bericht zetten? Mvg, Finn (overleg) 15 mei 2021 06:38 (CEST)

Plaats 4 tildes achter elkaar aan het eind van je bericht, zo dus ~~~~. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 14 mei 2021 17:43 (CEST)

woord

Hoi,

Wat betekent internationale relaties? VG Me

Dat zijn de diplomatieke contacten die een staat met andere staten onderhoudt. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 14 mei 2021 20:19 (CEST)

Gebruikerspagina

Hoi hoi!

Ik heb gisteren een pagina bewerkt en nu kan ik nog steeds geen gebruikerspagina aanmaken. Wie kan me helpen?

XXX Meisjedjamila Meisjedjamila (overleg) 15 mei 2021 14:46 (CEST)

PS: is apoo er nog?

Volgens mij is apoo er niet meer Wikigirl2009 (overleg) 15 mei 2021 14:52 (CEST)
Het is raar dat je geen gebruikerspagina kan aanmaken. Wikigirl2009 (overleg) 15 mei 2021 14:55 (CEST)
PS: Ben je echt Meisjedjamila?
@Meisjedjamila Apoo is er helaas niet meer. Gelukkig zijn er nog wel andere moderatoren die je kunnen helpen. Als het goed is kun je nu een bewerking doen. Je kon pas je eigen gebruikerspagina aanmaken als je meer dan 2 bewerkingen had gedaan. Dat had je nog niet gedaan, maar nu kan dat wel. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 15 mei 2021 16:32 (CEST)
PS: We zouden het fijn vinden als je je naam laat veranderen, dat omdat je een bekende YouTuber in je naam gebruikt @Meisjedjamila.

Oke bedankt. PS: hoe kan ik mijn naam veranderen? Meisjedjamila (overleg) 16 mei 2021 13:03 (CEST)

Dat kun je doen door een nieuw account aan te maken. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 16 mei 2021 13:20 (CEST)

Oke ik ga een nieuw account aanmaken. Meisjedjamila (overleg) 17 mei 2021 16:07 (CEST) Hoi dit is mijn nieuwe account. Mag deze naam wel? Foxy (overleg) 17 mei 2021 16:13 (CEST)

Helemaal goed! Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 17 mei 2021 20:09 (CEST)

Vitaminepillen

Hoi,

Ik zoek informatie over vitaminepillen. Waar kan ik dat vinden?

Groet, wikigirl2009 Wikigirl2009 (overleg) 16 mei 2021 13:02 (CEST)

Kijk HIER eens! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 16 mei 2021 13:24 (CEST)

Heel erg bedankt Groet, Wikigirl2009 Wikigirl2009 (overleg) 19 mei 2021 15:37 (CEST)

Gemeenten Oost-Vlaanderen

Dag allemaal,

Ik kreeg een mail binnen met de opmerking dat de gemeenten in oost – Vlaanderen niet meer up to date zijn door fusies. Zou iemand dat kunnen verbeteren? Alvast bedankt! Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 17 mei 2021 11:25 (CEST)

Ik zal er vanmiddag even naar kijken en zal ook meteen Antwerpen en Limburg nalopen, aangezien daar ook fusies geweest zijn. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 17 mei 2021 12:04 (CEST)
Top! Dank je! Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 18 mei 2021 09:52 (CEST)

ter aanvulling van de ROBLOX-categorie

hallo daar,

   ik wou vragen of er en TDS(Tower Defense Simulator(ROBLOX))pagina kon komen is heel goede game

is uitleg op fandom . com/ TDS


ten eerste: het is een mening, want ik vind bv: arsenal en tower of hell heel leuk. ten tweede: als je een artikel over iets wil dan kan je ook proberen om het zelft te maken of er iets aan te doen (-: groetjes, BIGsmilewil je overleggen? 18 mei 2021 17:48 (CEST)

Apoo

Ik zag net bij een van de bovenstaande vragen dat apoo er niet meer is ): dus apoo, als je dit nog leest: bedankt voor je hulp op wikikids en dat je me hielp toen ik net begon met wikikids. grote vriendelijke groeten, BIGsmilewil je overleggen? 18 mei 2021 17:53 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut/archief106&oldid=668289"