Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Stem opnieuw voor: de Gouden WikiKids Award 2021

Overleg gebruiker:Mr.Socrates

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd V
  • Bewerkingen III
  • Artikelen I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Mr.Socrates!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 10 mei 2021 20:23 (CEST)

Kop in artikel

Hallo,

Ik heb een vraagje: Kan iemand mij vertellen hoe je een kop zet in een artikel?

Alvast bedankt, Groeten Mr.Socrates

Jouw vraag is beantwoord in de Boomhut door PaulD. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 11 mei 2021 17:56 (CEST)

Minecraft artikel

Ik zie dat je een goed artikel bent begonnen over TNT! Leuk dat je ook Minecraft speelt, en zeker leuk dat je een artikel aanmaakt. Een paar tips voor een Minecraft artikel. Als er in het echt iets is met die naam zoals bijvoorbeeld Kip, dan gebruiken we de naam Kip (Minecraft). Maar met een artikel over bijvoorbeeld de Piglin, gebruiken we 'gewoon' de naam zonder (Minecraft) erachter. Oja, speel je Bedrock of Java? Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 15 mei 2021 20:12 (CEST)

Bedrock/Java

IK speel Bedrock

Awards

Wil je nog voor 3 andere artikelen stemmen? Anders telt jouw stem, helaas niet. Als je gewoon onder 3 andere artikelen {{voor}} zet met je handtekening erachter komt het goed. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 11 dec 2021 15:38 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Mr.Socrates&oldid=696383"