Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Wikigirl2009

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd VI
  • Bewerkingen IV
  • Artikelen I
  • Dagen bewerkt I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Wikigirl2009!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

:) apoo overleg 6 jun 2020 17:32 (CEST)


Wikigirl2009 (overleg) 6 jun 2020 17:30 (CEST)

Project: Oceanen en zeeën

Dag WikiGirl2009. Ik zag dat je niet wist hoe je je moet aanmelden voor mijn project. Ten eerste zet je ~~~~. Dat kan je vinden als je naar beneden scrollt, daar is een lijst met hulpmiddelen en daar staat deze tussen. Dan kan je (eventueel) nog zetten waarom je meedoet. Zo kan je laten weten als je met een artikel bezig bent: Als je een artikel af hebt zet je het volgende erbij: {{uitgevoerd}} - Wikigirl2009. En als je bezig bent zet je: {{bezig}} - Wikigirl2009 . Groet, de organisator van het project, Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 7 jun 2020 18:02 (CEST)

Bedankt Ma7 ik snap het nu.

groetjes wikigirl2009

Graag gedaan :). Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 14 jun 2020 17:09 (CEST)
PS: er ligt er nog een leuke verrassing klaar als je tenminste één bijdrage aan het project levert.

De Boomhut

De Boomhut is alleen bedoelt voor vragen over WikiKids. Die kun je daar stellen of je kunt vragen van anderen beantwoorden. Het is niet de bedoeling om er te chatten of te kletsen. Berichtjes zoals "hoi wikikids" zijn dan ook niet de bedoeling. Groetjes, :) apoo overleg 12 jun 2020 17:27 (CEST)

Sorry Apoo, dat wist ik niet. Groetjes Wikigirl2009

Kletsen

Ook berichtjes zoals "hoi" op de overlegpagina van een andere gebruiker zijn niet de bedoeling. WikiKids is alleen bedoeld om serieus te bewerken aan artikelen. Het is niet de bedoeling om er te chatten of te kletsen, met wie dan ook. Groetjes, :) apoo overleg 12 jun 2020 17:55 (CEST)

Hallo Wikigirl, misschien was mijn berichtje niet duidelijk, maar vragen zoals "hoe oud ben je" vallen ook onder kletsen. Je mag alleen maar vragen aan andere gebruiker stellen als je wil praten over een artikel dat op WikiKids staat. Groetjes, :) apoo overleg 12 jun 2020 18:07 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Wikigirl2009&oldid=669561"