Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Wikikids:Clubhuis

Uit Wikikids
(Doorverwezen vanaf Overleg Wikikids:Clubhuis)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom in het Clubhuis!
Help-browser.svg

Welkom in het Clubhuis van WikiKids! Hier kun je als (vaste) gebruiker of volwassene overleggen over onderwerpen die over WikiKids gaan. Wil je een nieuw bericht plaatsen? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder.

  • Heb jij een vraag over WikiKids? Stel deze dan in de WikiKids Boomhut!
  • Oude onderwerpen vind je in het archief van het Clubhuis.


Klik hier om een vraag te stellen!

Valt Wikikids weg?

Geachte moderators en gebruikers, het is mij opgevallen dat er de laatste tijd erg weinig gebeurd op Wikikids (of ligt het aan mij?). Dus ik denk dat we weer nieuwe gebruikers moeten enthousiasmeren om bij de Wikikids-community te komen en te helpen met het blijven bewerken van artikelen.

Misschien is zo vlak voor de zomervakantie geen geweldig moment maar ik wilde er toch op wijzen.

Groetjes, Єize01 War flag of the Hellenic Army.svg (નુ־) overleg? 1 jul 2021 21:19 (CEST)

Vlak voor, tijdens en vlak na vakanties, vooral met de zomervakantie, is het inderdaad erg rustig op WikiKids. De reden is dat de meeste gebruikers bezig zijn met het opstarten/afsluiten van school, de laatste toetsen, voorbereiden op vakanties/op vakantie gaan, etc. Ook kan ik begrijpen dat als men gedurende pandemie veel achter de computer zit, niet de behoefte heeft er nog eens in de vrije tijd achter te zitten. Ik ben niet helemaal eens dat er weinig wordt gedaan. Er zijn de laatste weken veel artikelen gemaakt over Nederlandse politiek, gezondheid, muziek, Amerikaanse geschiedenis, etc. Ook zijn er kleine zaken aangepast, zoals nieuwe artikelen op de Hoofdpagina. Projecten en themamaanden zijn zeker afwezig, maar het lijkt me gezien het tijdstip onverstandig er nu eentje te beginnen. Heb je misschien zelf ideeën om gebruikers te enthousiasmeren? Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 1 jul 2021 22:48 (CEST)
Niet echt, maar ik denk dat je gelijk hebt, ik heb nog een project over Europese minderheidstalen op mijn kladblok maar misschien is dat beter voor na de vakantie. Єize01 War flag of the Hellenic Army.svg (નુ־) overleg? 13 jul 2021 09:10 (CEST)

Ideeënbus

Hoi allemaal, het al weer een tijd geleden dat er voor het laatst is gevraagd of er nog ideeën zijn. Heb jij een goed idee of voorstel? Dan kun je hem hieronder stellen. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 28 jul 2021 15:44 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Clubhuis&oldid=678293"