Help mee! Maak een account of meld je aan.
In februari staat WikiKids in het teken van Turkije! Doe jij ook mee?

Sjabloon:Weg

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
Nuvola apps error.png
Weg?
Iemand wil deze pagina laten verwijderen om de volgende reden: Geen reden opgegeven. Een moderator zal hierover beslissen. Als je het artikel verbetert, mag het misschien blijven staan.


De sjabloonbeschrijving hieronder wordt niet afgebeeld wanneer de sjabloon wordt geplaatst.

Plaats dit sjabloon bovenaan een pagina, als je denkt dat die pagina verwijderd moet worden door een moderator. Een moderator zal er dan vervolgens naar kijken en het artikel verwijderen als die het ermee eens is, of het sjabloon weghalen als die verwijderen niet nodig vindt.

Als je dit sjabloon plaatst, haal de pagina dan niet leeg! Als de tekst er nog staat, kan de moderator meteen zien waarom het artikel verwijderd zou moeten worden en hoeft deze dat niet op te zoeken in de geschiedenis, wat het verwijderen zou vertragen. Wanneer mag je de tekst dan wel weghalen? Dat mag als er gescheld of gecyberpest wordt op het artikel.

Normale gebruikers mogen dit sjabloon niet van een pagina halen! Dat mogen alleen moderators en de plaatser van het sjabloon.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Sjabloon:Weg&oldid=374681"