Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Stef 1999/archief26

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Echte naam

Verplaatst vanaf Overleg gebruiker:Luke Het is niet verboden om je echte naam op WikiKids te zetten hoor. Gevaarlijk is het ook niet echt. Als je bewust kiest om niet anoniem te blijven is dat op zich geen enkel probleem. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 2 jan 2016 20:28 (CET)

Overigens Stef, er zijn hier ook gebruikers die kiezen voor een gebruikersnaam met hun voor- en achternaam, dus waarom kan dit niet? Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 2 jan 2016 21:39 (CET)
Allereerst heb ik deze opmerkingen verplaatst naar de overlegpagina van Stef, jullie zouden toch moeten weten dat dit de juiste plek is om de discussie verder te voeren en niet op de overlegpagina van de gebruiker die hier niks aan heeft. Daarnaast vind ik het juist erg goed dat Stef deze gebruiker wijst op de gevaren van het internet en het geven van je volledige naam. Jaren geleden heb ik er voor gekozen om een waarschuwing te zetten in de tekst boven het bewerkveld op het moment dat je je gebruikerspagina bewerkt. Ik heb dat niet voor niets gedaan. Er kunnen wel degelijk grote nadelen aan zitten en ik krijg een beetje het idee dat jullie dat onderschatten. Het lukt mij regelmatig om aan de hand van een naam iemands privéleven compleet uit te pluizen. Echter vind ik ook dat men hier een eigen keuze in mag hebben, daarom staat er ook netjes: "Het is niet verstandig om je voor- en achternaam op deze pagina te zetten. Wij zullen e-mailadressen, telefoonnummers en (huis)adressen altijd verwijderen!". Een extra advies zoals Stef dat keurig heeft verwoord kan naar mijn mening dus nooit kwaad. Stef heeft nergens iets verboden, slechts zijn advies gegeven en daarbij nog nadrukkelijk vermeld dat zijn advies op geen enkel manier dwingend is. :) apoo overleg 2 jan 2016 22:52 (CET)
Het was inderdaad niet zo handig om dat op die plek te zeggen. Maar ik vind ook dat je mensen een beetje de vrije keuze moet geven. Als er al een duidelijke waarschuwing boven het bewerkveld staat en iemand kiest er toch voor om zijn/haar naam te vermelden, dan is het volgens mij niet nodig om nog een waarschuwingsbericht neer te zetten. Achteraf gezien was het inderdaad niet zo'n handige actie. Sorry, Stef! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 3 jan 2016 09:47 (CET)

Het spijt me dat ik meng, maar ik heb een vraag: het is verboden om je emailadres te geven zeggen jullie. Maar alsnog weten jullie mijn email, door WikiKids. En als je bij verzonden kijkt heb je mijn email. Dus eigenlijk is het niet verboden... Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 3 jan 2016 16:17 (CET)

Dag Nadah, het is niet toegestaan om je e-mailadres op je gebruikerspagina neer te zetten. Dat is iets heel anders! Veilig e-mailen kan via de e-mailfunctie. Je krijgt dan alleen iemands e-mailadres zodra diegene besluit om te antwoorden. Groetjes, :) apoo overleg 3 jan 2016 17:06 (CET)

Versie verbergen

Hoi Stef, zou je me kunnen vertellen waarom je de gebruikersnaam hebt verborgen bij Golf van Mexico? Je moet altijd proberen zo min mogelijk te verbergen. Dus als er geen gescheld staat in de gebruikersnaam of bewerkingssamenvatting dan moet je die nu weer even zichtbaar maken! Groet, :) apoo overleg 3 jan 2016 19:57 (CET)

Hoi Apoo, ik dacht dat dat ook moest, maar ik zal die naam weer zichtbaar maken. Ik heb in ieder geval de 4 versies verborgen omdat die tekst mij niet 'geschikt leek voor kinderen' (ik weet even niet hoe ik het moet verwoorden). – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 3 jan 2016 20:21 (CET)
Hey, ik vind dit eigenlijk totaal niet schokkend. Het zijn twee grote stukken volledig gekopieerd van seks, en een klein stukje tekst van twee zinnen wat ik nou ook niet schokkend vind.
Dit bestaat ook uit één groot stuk gekopieerd van seks. Daaronder staan twee zinnen die inderdaad niet erg netjes zijn, maar is het daadwerkelijk schokkend genoeg? Waar horen wij de limiet (als in 'dit is té erg') te plaatsen? Southparkfan 3 jan 2016 22:51 (CET)
Ik kan het zelf, helaas, niet beoordelen. Maar niet geschikt voor kinderen is geen reden. We gaan geen dingen over seks verbergen. We verbergen ook niet al die opmerkingen dat sinterklaas niet bestaat. Het moet echt grof gescheld zijn. Ik weet dat dat inderdaad vaag is, maar dan heb ik het echt over dingen als "apoo is een vieze vuile gore <ziekte> <ziekte> <ziekte> nazi" ofzo. :) apoo overleg 3 jan 2016 23:10 (CET)
Tja dat is nou het lastige, want ik vind het bijvoorbeeld niet geschikt voor kinderen, terwijl SPF vindt van niet. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 4 jan 2016 06:44 (CET)
Maar is het grof gescheld, of is het ongepaste tekst over seks? :) apoo overleg 4 jan 2016 17:52 (CET)
Eigenlijk is het meer ongepaste tekst, maar die optie staat er niet tussen, terwijl dat best vaak voorkomt. Is het misschien een idee als ik die optie toevoeg? – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 4 jan 2016 18:13 (CET)
Nee, ik vind van niet. Ik vind ook dat je de tekst weer zichtbaar moet maken, want je volgt de regels niet. Dingen zoals cyberpesten, privacyschending zijn duidelijk en schadelijk voor een persoon. Daarom mogen ze verborgen worden. Maar "ongepaste tekst" dat is zo'n breed begrip, daar heeft iedereen wel een andere mening over. Wat jij ongepast vind, vind ik niet ongepast. Jij gaat dan als moderator bepalen wat gebruikers wel en niet mogen zien en dat neigt een beetje naar censuur en dat is nou net niet het idee van een wiki. :) apoo overleg 4 jan 2016 18:28 (CET)
De kern van deze regel is dus dat iedereen gewoon al zijn (overduidelijke) extreme vuiligheid kan dumpen en dat het voor iedereen nog eens na te lezen is ook.  Gustaafff  (contact) 5 jan 2016 11:59 (CET)
Op het internet lees je genoeg. Op Facebook zie ik dagel8jks racisme, scheldwoorden, ziektes, bepaalde wensen, enz. Op Wikipedia kan ik met één druk op de knop tekst/plaatjes vinden die wij verbergen (niet dat ik zeg dat wij nooit dingen moeten verbergen, maar ik wil die vergelijking niet vergeten).
Wie zijn wij om een tekst waarin (een bepaald deel van) seks beschreven wordt te censureren? Tuurlijk, WikiKids moet kindvriendelijk blijven, maar tegenwoordig lezen/zien kinderen datgene wat wij verbergen allemaal op het internet. Ik hoef 8-jarige kinderen geen uiitleg te geven als ik hen de opdracht geef om een bepaalde tekst te zoeken die hier verborgen wordt. Bij het verbergen van ongepaste dingen moeten we eerst nadenken hoe grof het is, en hoeveel moeite het kost voor jonge kinderen voordat ze dezelfde inhoud op het internet lezen. Southparkfan 5 jan 2016 17:23 (CET)
We hebben allemaal een andere opvatting over wat onacceptabel is. Dat zal altijd zo blijven. Er is dus gewoon geen duidelijke richtlijn of regel op te stellen over wanneer "ongepaste tekst" verborgen zou moeten worden. En omdat het begrip "ongepaste tekst" zo vaag en breed te interpreteren is vind ik dat je dat dus niet moet gaan verbergen. De kracht van een wiki is dat deze vrij te bewerken is en dat er geen mensen gaan oordelen over de inhoud en delen gaan censureren. Cyberpesten, privacyschending en extreem gescheld zijn daar de uitzondering van. :) apoo overleg 5 jan 2016 17:50 (CET)

Zichtbaar maken

Dag Stef, ik heb inmiddels van Southparkfan de tekst gekregen die jij hebt verborgen. Dit is helaas niet volgens de huidig geldende richtlijnen gebeurd. Het is niet erg dat je het verborgen hebt, je bent immers nog niet zo lang moderator, maar je moet de tekst nu wel weer zichtbaar maken. Groet, :) apoo overleg 5 jan 2016 17:52 (CET)

Zal ik zo doen. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 5 jan 2016 18:38 (CET)

Licentie

Dag stef, naar aanleiding van deze bewerking]: er ontbreekt helemaal geen licentie, er staat zelfs een tussenkopje met "Licentie" duidelijker kan niet. Wat er wel ontbreekt is het samenvattingssjabloon. Naast het nomineren van de afbeelding is het misschien ook wel netjes om de gebruiker hier van op de hoogte te stellen dat hij dat sjabloon in moet vullen. En misschien had jij dat als behulpzame moderator ook zelf even kunnen doen! :) apoo overleg 6 jan 2016 22:47 (CET)

Hey Apoo, ik zie nu dat ik heb een foutje had gemaakt want ik bedoelde de samenvatting in plaats van 'Licentie' (achteraf een stom foutje, excuses). Ik zal de gebruiker inlichten. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 7 jan 2016 16:03 (CET)


beste stef

Ik snap niet waarom je mijn materialen van turnen hebt verwijdert vraag aan mij om toestemming!!, want dit is nuttig dit heb je echt nodig om te turnen dit is zeer nuttig

het is niet erg het is nuttiig!!!!!begrijp het alsjeblieftmgvg miamilover - Deze reactie werd toegevoegd door Miamiloverr (overleg | bijdragen)

Dat heb ik gedaan, niet Stef1999 en heb daar een uitleg over gegeven op je overlegpagina. Lees dat nog eens goed door. Groet, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 14 jan 2016 15:24 (CET)

Infoboxen nieuwe stijl

Hallo Stef. Ik heb de {{Infobox band}} aangepast. Kijk eens of je er wat mee kunt. De andere box, {{Infobox artiest}} zal ik straks nog even aanpassen. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 16 jan 2016 13:48 (CET) Die laatste is ook gedaan. Je had de if-regel een regel te laag gezet. Die moet gelijk achter |- komen. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 16 jan 2016 13:57 (CET)

Toverdrank

Zou ik mogen vragen dat waarom het artikel toverdrank is verwijderd? Dit was een goed artikel uit objectieve hoek geschreven, waardoor ik het weer heb teruggeplaatst. Ik zou graag hier de reden van de verwijdering willen weten. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 24 jan 2016 14:45 (CET)

Mijn reden was omdat zoiets niet bestaat, vandaar. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 24 jan 2016 15:21 (CET)
Klopt, maar dat houdt niet in dat het artikel niet mag komem te staan op WikiKids. In ZB televisieseries wordt soms weleens verwezen naar dit soort mythische dingen, waardoor kinderen zich af kunnen vragen of het ook echt bestaat. WikiKids geeft de objectieve informatie en de mensen bepalen zelf of ze er dan nog in geloven. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 26 jan 2016 20:52 (CET)

Grof gescheld

Hoi Stef, ik zag dat je een bewerking had verborgen vanwege "grof gescheld". De gebruiker die dit deed had al een {{brp}} gekregen van Mike. Waarom heb je deze gebruiker niet aangesproken en geblokkeerd? Het is inmiddels al de 11e vandalistische bewerking die deze gebruiker doet en daarnaast zie ik ook nog een lichte vorm van cyberpesten. Als moderator kun je dit niet "vergeten" of "over het hoofd zien". Ik hoop dat je nu alsnog gepaste actie onderneemt en beter oplet de volgende keer. Groet, :) apoo overleg 26 jan 2016 17:25 (CET)

Ik zie dat Southparkfan inmiddels jouw werk heeft gedaan en heeft geblokkeerd. :) apoo overleg 26 jan 2016 17:27 (CET)
Eigenlijk wil ik even apoo's gesprek met jou min of meer onderbreken, en wil ik graag horen wanneer iets volgens jou grof gescheld is. Je hebt deze, deze deze bewerkingen verborgen. Je hebt voor de tweede bewerking daarnaast ook geen twee weken blokkade (conform richtlijnen) uitgedeeld, wat wel de bedoeling was.
Als jij versies gaat verbergen met de reden 'grof gescheld', dan moet grof gescheld ook echt te grof voor woorden zijn. In de richtlijnen staat weliswaar geen lijst zoals "mongool is grof" en "stomme sukkel is niet grof", maar ik vind wel dat er vanaf nu afspraken moeten gemaakt gaan woorden. Ik weet dat we jonge lezers hebben, maar we kunnen niet elk scheldwoord in deze encyclopedie gaan verbergen. Southparkfan 26 jan 2016 17:37 (CET)
Opmerking: ik heb begrepen dat apoo deze opmerking als voorbeeld als ongepast heeft gemarkeerd. Dat betekent dat er nu een meningsverschil is waar wij tweeën zelf even over moeten praten, en in principe heb je er wel goed aan gedaan om die te verbergen. Excuus. Southparkfan 26 jan 2016 17:41 (CET)
Tja, dat is iets wat wel vaker zal blijven: een meningsverschil over wat wel en wat geen ongepaste woorden zijn. Misschien is het handig als daar een keer duidelijke afspraken over worden gemaakt (richtlijnen/regels). @Apoo: en ja ik heb de andere bewerkingen inderdaad (alweer) over het hoofd gezien, ik zal er beter op letten. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 26 jan 2016 18:03 (CET)

Infoboxen vervangen

Dag Stef, je bent de laatste tijd goed bezig met het vervangen van infoboxen voor de nieuwe versie. Je hoeft alleen nog maar de infoboxen Eurovisie, besturingssysteem, film, muziekalbum en voetbalclub te doen. Mijn vraag is alleen wanneer wil je dit ongeveer allemaal gaan doen? Ik zeg dit niet omdat ik niet blij ben dat je helpt, maar omdat ik even de balans voor de laatste infoboxen wil opmaken. Overigens kan je de infobox nationale voetbalcompetitie aanpakken? Ik heb niet zoveel verstand van voetbal en zou een andere infobox van je kunnen overnemen. Met vriendelijke groet, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 23 feb 2016 18:29 (CET)

Goedemorgen, ik ga kijken of het me vandaag en morgen gaat lukken. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 24 feb 2016 08:18 (CET)

Vervangen van infobox gemeente België

Dag Stef, na vermelding van Vvik op de overlegpagina van bovenstaand sjabloon, heb ik je versie teruggedraait. De standaardversie moest de infobox generiek en infoboxen met een nalatige opmaak gaan veranderen, niet alle infoboxen. Sjabloon:Infobox gemeente België had in de eerste versie een prima opmaak. Wil je bovenstaande regel perse veranderen, dan kun je het beste een discussie in de Boomhut beginnen, voordat we massaal met zijn allen met dit soort dingen op eigen bevinding gaan handelen. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 4 mrt 2016 18:38 (CET)

Oke, is prima! Maar wees eens even eerlijk, waar slaat dan die bewerkingssamenvatting 'Volstrekt onnodig' op? – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 4 mrt 2016 18:42 (CET)
Volgens een besluit, waar jij als enige tegen was, hebben we besloten dat we de infboxeb met een prima opmaak laten voor wat het is. Ik kan me nog goed herinneren dat je hier een vraag over had, wat we dus nog een keer aan je uitgelegd hebben. Ik snap dat mensen dingen vergeten, maar je moet ook snappen dat ik iemand die eerlijk zegt wat ik denk. Als dat soms disrespectabel is moet je dat maar zeggen. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 4 mrt 2016 18:55 (CET)

Python (Efteling)

Smiley.svg

Hallo Stef, bedankt voor het verbeteren bij een fout bij het artiekel de Python. Bobby John (overleg) 4 mrt 2016 22:25 (CET)

Graag gedaan Face-wink.svgAntu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 5 mrt 2016 09:29 (CET)

SLANG

Goedendag Stef, kunt u deze pagina verwijderen klik er op en u ziet de redenen. Bobby John (overleg) 5 mrt 2016 15:02 (CET)

CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd - ps. Je mag me gewoon met 'je' of 'jij' aanspreken hoor Face-wink.svgAntu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 5 mrt 2016 21:55 (CET)
Ik zeg 'u' omdat je heel aardig bent. Face-smile.svg Flag of Europe.svg Bobby John (overleg) 5 mrt 2016 21:58 (CET)

Verzoek

Hallo, zou je deze privacyschendende (je weet het maar nooit...) informatie willen verbergen? Alvast dank!  Gustaafff  (contact) 9 mrt 2016 10:25 (CET)

Ik twijfel of dit privacyschending is, dus ik zal het even aan Mike vragen. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 9 mrt 2016 10:37 (CET)
Ik ook, maar je weet maar nooit. Ik zou het zekere voor het onzekere nemen.  Gustaafff  (contact) 9 mrt 2016 10:41 (CET)
Ik wacht even de reactie van Mike af. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 9 mrt 2016 11:01 (CET)
Mike heeft gereageert op z'n overlegpagina, zeggend in de derde persoon. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 9 mrt 2016 19:10 (CET)
Gelezen. Ik zal de versie gewoon laten staan (en dus niet verbergen). – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 9 mrt 2016 19:51 (CET)

Ppt

Hoi stef zou jij eens de recente wijzigingen willen bekijken.ppt ofzo heeft op mijn overlegpagina ben je zot enzo achtergelaten.Thijs10 (overleg) 11 mrt 2016 20:17 (CET)

Ik heb al actie ondernomen op de overlegpagina van Ppt, hij heeft van mij een {{zb}} gekregen. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 11 mrt 2016 20:27 (CET)

Terugdraaien van versies

Dag Stef, ik heb gezien dat je deze tekst gisteren hebt teruggedraaid. Op zich niks mis mee natuurlijk, maar de tekst van een gebruiker (die helaas de andere tekst had verwijderd) is er wel door verloren gegaan. Eigenlijk hadden de twee versies moeten worden samengevat. Persoonlijk snap ik waarom de gebruiker een berisping krijgt. Een zandbak valt meer op zijn plek, wat ik ondertussen al heb veranderd. Ik heb alleen een kleine suggestie voor in de toekomst. Zou je aan gebruikers willen uitleggen waarom ze een zandbak, berisping of waarschuwing krijgen. Een duwtje in de goede richting kan natuurlijk niet zonder uitleg. Ik hoop dat je het snapt. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 12 mrt 2016 10:53 (CET)

Zal ik doen. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 12 mrt 2016 13:11 (CET)
Sorry, dat ik het op deze manier verwoord, maar hoe moet deze gebruiker weten wat hij fout heeft gedaan? het hoeft echt geen lange uitleg te zijn, een zinnetje is al voldoende. Kleine handomdraai en je maakt een gebruiker er misschien heel blij mee. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 15 mrt 2016 18:53 (CET)

Lijst van steden en plaatsen in Oostenrijk

Hey Stef, hoe gaat het. Nou kan je deze pagina verwijderen het hoort namelijk lijst van steden en dorpen in Oostenrijk en is niet echt veel info. Groetjes Flag of Europe.svg Bobby John (overleg) 16 mrt 2016 14:39 (CET)

CrystalClearActionApply.svg UitgevoerdAntu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 16 mrt 2016 16:05 (CET)
Bedankt Stef! Flag of Europe.svg Bobby John (overleg) 25 mrt 2016 21:07 (CET)

Blokverzoeken

Hallo Stef, zou jij de 2 nieuwe blokverzoeken willen bekijken (WK:B)? Mvg, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 3 apr 2016 16:02 (CEST)

Hallo Stef, de verzoeken zijn al afgehandeld. Mvg, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 3 apr 2016 16:52 (CEST)

Mail

Dag Stef, ik heb een mail naar je verstuurd en wacht nog op een reactie. Ik wil namelijk een paar afspraken maken met en inzicht hebben in de WikiKids-moderatie. Graag afhandelen via de mail. Alvast bedankt! Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 8 apr 2016 16:26 (CEST)

Ik zal even kijken en reageren. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 8 apr 2016 17:00 (CEST)

WK:AM

Hallo Stef, ik zie dat je online bent, dus vraag ik het effe aan jou: Wanneer kun je je aanmelden om mod te worden? Mvg, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 11 apr 2016 20:01 (CEST)

Als er weer verkiezingen zijn en die zijn er (voor zover ik weet) voorloping (nog) niet – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 11 apr 2016 20:03 (CEST)

Portaal:Sport

Hallo Stef, ik heb de lijst van sporten even klaar gemaakt. Mvg, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 14 apr 2016 19:00 (CEST)

Ik heb ook wat nieuwe Artikelen van de Week aangemaakt. Grab hand animation.gifWiki7 overleg 15 apr 2016 10:10 (CEST)

Je werkt nu mee met het portaal, een idee om je in te schrijven? Face-grin.svg Grab hand animation.gifWiki7 overleg 17 apr 2016 12:05 (CEST)

Ik ben de oprichter daarvan Face-tongue.svgAntu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 17 apr 2016 12:06 (CEST)
Oh, je staat niet op de lijst van deelnemers... Face-wink.svg Grab hand animation.gifWiki7 overleg 17 apr 2016 12:07 (CEST)
Jawel hoor, bovenaan zelfs met oprichter er achter. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 17 apr 2016 12:12 (CEST)
Dat heb ik effe voor je gedaan Face-grin.svg Grab hand animation.gifWiki7 overleg 17 apr 2016 12:13 (CEST)
Oh vandaar Face-tongue.svgAntu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 17 apr 2016 12:14 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Stef_1999/archief26&oldid=442516"