Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Stef 1999/Archief20

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Handtekening ???

Hey Stef 1999,
Ik las op jou overlegpagina dat jij iemand had geholpen met een handtekening. Ik ben nieuw op Wikikids en ik weet nog niet hoe je een handt tekening kan maken. Jij hebt een mooie Handtekening en misschien wil jij mij ook leren hoe je een handtekening maakt en invoegd.
Groetjes Anne.vAnne.v (overleg) 6 jan 2015 09:45 (CET)
Hey Anne, ik wil je wel helpen, maar dan wordt het wel ergens deze week. Als ik je kan helpen laat ik het je weten ;) – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 6 jan 2015 16:27 (CET)
Okieeeeeeeeeeeeee
Groetjes Anne.vAnne.v vraagjes??? (overleg) 6 jan 2015 17:20 (CET)

Hallo Stef 1999,

ik heb deze week geen tijd maar dinsdag of zo wel.

Groetjes Anne.v (Vraagjes???) (overleg) 9 jan 2015 15:53 (CET)

Dinsdag is prima ;) Mocht je eerder tijd hebben, zeg het dan maar. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 9 jan 2015 18:52 (CET)

?

Hoi Stef, Ik zag dat je al weer mijn bewerking terugdraaide. Deze keer was het bij en. Ik leg duidelijk wat uit, dus waarom dit met onduidelijk? Dit is tevens niet bedoelt om op je fout aantespreken.-- Maxie1Hoi E-mail 12 jan 2015 17:09 (CET)

Nou, omdat jij heel moeilijke woorden/termen gebruikte. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 12 jan 2015 17:18 (CET)

Waarom dit? [[]]

Hoi Stef, Ik zag dat je bij Nintendo dit dee:[[]]. Die haakjes van dat linken doen we alleen als er een artikel overbestaat enzo.. En bij een begin van een woord met dezelfde artikel titel doen we alleen dit '. Of wat je ook kan doen is bij nintendo dsi dit doen:[[]] als het voor 2de keer ofoz staat. Dit is tevens niet niet aanspreken op je fouten.-- Maxie1Hoi E-mail 13 jan 2015 19:34 (CET)

Volgens mij is er niet een bepaalde regel hiervoor hoor. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 13 jan 2015 19:53 (CET)
Ik denk dat het te maken heeft met het zwart-wit denken. Soms is een beetje creativiteit niet slecht en soms moet je weleens buiten de lijntjes denken. Het is ongebruikelijk, maar zeker niet zoals als het niet hoort. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 13 jan 2015 19:58 (CET)
Leuk hoor Maxie, die zelfbedachte regel, alleen klopt er niets van. Je mag best een dik gedrukt woord linken. Groetjes, :) apoo overleg 13 jan 2015 20:10 (CET)
@Apoo die regel heb ik niet bedacht ik zeg dat omdat ik nooit zie dat iemand bij een dikgedrukt woord iets linkt! En dat van Leuk hoor Maxie is sarcastisch of niet?-- Maxie1Hoi E-mail 13 jan 2015 20:41 (CET)
Dat je het nog nooit hebt gezien betekend niet dat je er dan maar een regel over mag verzinnen. Ik vind het leuk van je dat je mensen aanspreekt, ik vind het alleen jammer dat het zo vaak misplaatst is. :) apoo overleg 13 jan 2015 21:19 (CET)

categorie geografie bronkhorst

Hoi stef, wat leuk dat je zoveel Gelderse plaatsen een gemeente geeft. Alleen even over categoriën. Een tijdje terug heeft Beem Wouter aangesproken hierover en het gaat over hetzelfde onderwerp. Je maakte de categorie:Geografie van Bronckhorst aan. Mijn vraag is alleen is dit niet iets te overdreven om dit te doen bij een gemeente. Het kan beter staan in de categorie:Bronckhorst, dan is deze ook meteen goed gevuld. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 22 jan 2015 20:24 (CET)

Oke, dan zal ik dat vanmiddag aanpassen. Maar moet dat dan ook bijv. bij de categorie:Apeldoorn? – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 23 jan 2015 06:47 (CET)
Gwn in de categorie:Bronckhorst in dit geval. Dus in de categorie van de gemeente waarbij het hoort inderdaad. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 23 jan 2015 09:16 (CET)
Oke, prima. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 23 jan 2015 18:03 (CET)

Boomhut

Hoi Stef, vandaag heb je reageert op dit bericht. Mijn vraag is: heb je het bericht wel goed gelezen? Ten eerste gaf Maxie een antwoord, wat redelijk goed (op een klein foutje) en wat antwoord gaf. Dan zet je daaronder de eerste zin van de vraag om in je eigen woorden of maakt een soort van samenvatting van Maxies bericht. In de vraag stond letterlijk "volgens wikikids mag je niet van wikipedia afdrukken (kopieren)...." Waarop jij antwoord geeft: "Nee, dat mag dus niet" Je bevestigd het wel, maar als een gebruiker dit al weet en meer vragen heeft (die dan belangrijker zijn), geef je er geen antwoord op. De gebruiker had onder meer gevraagd waarom er dan toch kopien op WikiKids staan en hoe we dat kunnen zien. In principe geeft dit niets en ik ben niet boos, maar het was even dat je weet. Ik heb je bericht laten staan, maar heb daaronder antwoord gegeven (iets wat officieel niet mag, maar het is belang van de gebruiker). Mag je als tip geven als je een bericht leest er even over nadenkt. Ik zeg niet dat je helemaal verkeerd bezig bent. Als ik een foutje maak, heb ik ook liever dat jij of iemand anders dat zegt. Dat heb ik liever dan dat het verzwegen wordt. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 20 feb 2015 17:44 (CET)

Ik denk dat ik het bericht van die andere gebruiker dan inderdaad verkeerd begrepen heb, excuses daarvoor. Ik snap jouw reactie ook helemaal ;). De reactie van Apoo vind ik weer iets minder... – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 20 feb 2015 18:55 (CET)


Nieuwsbrief

Hoi Stef, ik zat zojuist naar de nieuwsbrief template te kijken. Ik vind 'm er al superleuk uit zien. Op de school van mijn kinderen zijn we aan het nadenken over de vorming van een kinderredactie. Ik zou het leuk vinden als er niet alleen artikelen geschreven worden voor de eigen schoolkrant/ website, maar dat er ook af en toe een artikel geplaatst wordt in de nieuwsbrief van wikikids. Wat ik me afvraag is wat mogelijke volgende stappen kunnen zijn. Ik zou het bijvoorbeeld een goed idee vinden als je je op de nieuwsbrief kunt abonneren. Zijn er community leden die dit zouden kunnen bouwen? Weet jij wie? Of is dit technisch dermate ingewikkeld dat we het bestuurd van wikikids om budget zouden moeten vragen? En voor de korte termijn. Wat moet er nog gebeuren om een link op de startpagina of in het zij-menu te zetten? Met vriendelijke groet, Tim Ruijters Timboliu (overleg) 21 feb 2015 08:52 (CET)

Hey Tim, ik vind het wel een leuk idee van een kinderreadactie. Maar ik weet alleen niet wat de moderators ervan vinden, misschien kun je ook even je vraag in de Boomhut stellen ;) – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 21 feb 2015 09:23 (CET)
Ik heb enkele vragen in de boomhut gezet. Timboliu (overleg) 22 feb 2015 08:19 (CET)
Je abonneren op de nieuwsbrief is met de WikiKids-software niet mogelijk. Om budget vragen heeft dan ook geen zin, omdat dit via de ontwikkelaar van de software zou moeten gebeuren, allemaal dus veel gedoe voor een nieuwsbrief. Je zou de pagina natuurlijk wel op je volglijst kunnen zetten, dan krijg je automatisch een mail als de pagina is gewijzigd. Om een link naar de pagina te zetten vanaf de hoofdpagina of het zijmenu lijkt me nog een beetje vroeg. We kunnen beter wachten totdat de pagina wat verder ontwikkeld is. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 21 feb 2015 12:47 (CET)
Goed idee van de volglijst! Timboliu (overleg) 22 feb 2015 08:20 (CET)
@Vviktorie: Misschien zou de school van Tim wel mee kunnen helpen met het schrijven van artikelen voor de Nieuwsbrief, e.d.? – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 21 feb 2015 13:19 (CET)
Ik ga wel proberen om dit voor elkaar te krijgen. Overigens is de redactie nog maar een idee. Het plan is om een leerkracht te gaan vragen e.e.a. te coördineren, daarna moet de redactie nog gevormd worden. Timboliu (overleg) 22 feb 2015 08:19 (CET)

Werksjablonen

Hoi Stef, op een aantal artikelen heb je nog een werksjabloon staan. Het gaat om de artikelen Purple Rain (single), Lijst van Belgische ringwegen, Lijst van Nederlandse rijkswegen, Q-top 1000 en Sjabloon:Vlag. Het geeft niet dat je met vijf artikelen te gelijk bezig bent, maar dan moet er wel aan alle vijf de artikelen gewerkt worden. Aan twee artikelen heb je vorig jaar voor het laatste aangewerkt. Ik hoop dat je spoedig met de artikelen verder wilt of het werksjabloon van een of meerdere artikelen afhaalt. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 22 feb 2015 17:55 (CET)

Hey Mike, ik zal deze week (proberen) met de artikelen bezig gaan ;) – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 22 feb 2015 18:13 (CET)

Nieuwspagina inschrijven

Beste Stef, Ik wil mij inschrijven bij jouw (?) nieuwspagina, maar deze is opslot (niet kunnen bewerken) kan ik me alsnog inschrijven of zoeken jullie geen leden meer? Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 23 feb 2015 16:58 (CET)

Hoi Nadah, om vandalisme te voorkomen hebben we die pagina inderdaad beveiligd. Je kunt het Sjabloon {{Wikikids:Nieuws/Gebruikers}} wel bewerken, hierop staat alle tekst en kun je jouw naam er bij zetten ;) – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 23 feb 2015 17:07 (CET)

beter

Hoi Stef, ik merk zodra ik zie dat een gebruiker vandalisme pleegt en ik hij/zij op aanspreek dat jij vervolgens gaat zeggen dat jouw reactie beter is, dus ik wil je dus vragen: Waarom denk je dat jouw reactie beter is? Ik spreek iemand net zo goed aan. En het was een goed bewerking.PS: Dit is niet bedoelt om op je fout aantespreken. En als ik het anders doe zou je me dan gewoon willen uitleggen wat ik berkeerd doe?-- Maxie1Hoi E-mail 5 mrt 2015 20:31 (CET)

Hi Stef, alleen moderators mogen berichten van andere gebruikers verwijderen in zeer uitzonderlijke gevallen. Zou je hier mee willen stoppen? Mocht je van mening zijn dat een bericht echt heel veel onduidelijkheid geeft, dan moet je aan een moderator vragen of hij hier iets aan wil doen. :) apoo overleg 6 mrt 2015 07:54 (CET)
O, dat alleen moderators dat mochten wist ik dus niet. Maar ik dacht dat mijn berichten iets "duidelijker" waren, maar ik zal erop gaan letten. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 6 mrt 2015 13:58 (CET)
Niet dat ik me wil mengen in het gesprek, maar ik heb misschien een tip. Als je vindt dat Maxie een fout maakt in een bericht, meld op zijn overlegpagina. Nu hoef je ook niet bij elke fout dat te melden, maar bijv. iets vaak voorkomt. Maxie moet in sommige punten nog een beetje leren hoe je gebruikers aanspreekt. Dat is niet erg, in tegendeel zelf goed. Ik, Stef, Apoo in het begin hebben we het ook moeten leren en zijn ook op onze fouten aangesproken. Dat heeft ons geholpen. Van onze fouten kunnen we leren en van wat we goed doen niet. En een ezel stoot zich vaak niet twee keer aan dezelfde steen. Dus voor in het vervolg, als je me begrijpt... Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 6 mrt 2015 18:25 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Stef_1999/Archief20&oldid=385680"