Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Apoo/archief56

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Bug in filter?

Hoi Apoo, zit er een bug in de filter? Ik kan in de Recente Wijzigingen namelijk nergens zien dat Henkje05 het filter heeft laten afgaan, terwijl zoiets normaal wel voor iedereen zichtbaar is in de Recente Wijzigingen? Zie ook hierAntu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 15 aug 2019 15:56 (CEST)

Henkje05 is een account van Rots. Je ziet het alleen in de RecenteWijzigingen wanneer een filter wordt genegeerd (iemand doet een bewerking, krijgt een waarschuwing en slaat de bewerking dan alsnog op). Er zit dus geen bug in. Wanneer een gebruiker door het filter wordt gewaarschuwd dan is dat alleen zichtbaar in het filterlogboek. Groetjes, :) apoo overleg 15 aug 2019 15:57 (CEST)hoi aapje

Varken

Hai Apoo,

Ik begrijp dat je wilt dat de wikipagina neutraal moet blijven. Het enige wat ik wil is dat er waarheden in het stuk staan. Wat bijvoorbeeld echt erg is, is dat de staart van de biggen meteen na de geboorte onverdoofd wordt afgebrand. Misschien kun je dat nog even vermelden ipv Daarom wordt de staart van een varken er vaak afgesneden. En het drama van moedervarkens mag ook vermeld worden vind ik. Liefst met foto, die kan ik je per mail toesturen. Ik hoor je weer, groeten van Nancy

Hoi Nancy, het plaatje kun je zelf uploaden op WikiKids. Dat kan je doen via deze pagina (klik). Ik zag dat je het al eerder geprobeerd had maar dat het niet was gelukt. Ik wil je vragen om die pagina goed door te lezen om er achter te komen wat je precies moet doen om een plaatje op de juiste manier te uploaden. Ik hoor het graag van je als het niet lukt. Wat je voorstelde heb ik in het artikel erbij gezet. Groetjes, :) apoo overleg 23 aug 2019 17:38 (CEST)

Zichtbaar maken van een gefilterde wijziging

Beste Apoo,

Recent heeft het automatisch systeem de wijzigingen van een gebruiker hier onzichtbaar gemaakt vanwege zwaar schuttingtaal maar dat klopte niet, daarom vroeg ik me af: hoe maak je de wijziging weer zichtbaar (aangezien het zover ik weet een goede bewerking was). Mvg, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 2 sep 2019 20:21 (CEST)

Hoi BJ, goed dat je de bewerking hebt bekeken en de gebruiker hebt gedeblokkeerd! Het filter heeft de bewerking niet verborgen maar tegengehouden. Je ziet dus wat de gebruiker heeft geprobeerd toe te voegen, maar wat dus door het filter is tegengehouden. Je kunt de bewerking dan ook niet zichtbaar maken omdat de bewerking niet is opgeslagen. Snap je? Groetjes, :) apoo overleg 2 sep 2019 22:00 (CEST)
Ja ik snap het bedankt. Als het filter een bewerking heeft tegengehouden en het was iets fouts (bijvoorbeeld spam), moeten er dan consequenties komen? (aanspreking, of in de ergste gevallen blokkade) of niet omdat het door het filter is tegengehouden? Mvg, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 3 sep 2019 18:16 (CEST)
Omdat het tegen is gehouden kunnen er geen consequenties volgen. De bewerking heeft namelijk nooit op WikiKids gestaan dan. Alleen wanneer het filter blokkeert dan plaats je een {{ws}} (je maakt se blokkade ook niet langer of korter) of hef je de blokkade op als die onterecht is. Groetjes, :) apoo overleg 3 sep 2019 18:47 (CEST)
Oke, bedankt voor het antwoord. Mvg, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 6 sep 2019 15:53 (CEST)

DDoS op WMF

Hallo Apoo. Er is vanavond een DDoS bij de Wikimedia Foundation, die veel Europa treft. Sommige van uw afbeeldingen hier (als ze afkomstig zijn van Wikimedia Commons) kunnen ontbreken of gemarkeerd zijn als gebroken. Mij ​​is verteld dat ze niet opnieuw hoeven te worden geüpload, maar ze zullen oplossen wanneer het probleem stopt! Bedankt :) DaneGeld (overleg) 6 sep 2019 22:00 (CEST)

megastallen

beste mensen van wikikids. Ik lees met verbazing het stuk over de megastallen. Dit is zo ver van de waarheid dat ik er van schrik. Dieren in megastallen lijden ondraaglijk aan verveling, ziektes, gebrek aan ruimte en verwondingen. De moedervarkens waarover jullie schrijven kunnen zich bijna niet bewegen. Graag schrijf ik een nieuw stuk zodat de kinderen goed voorgelicht worden.

Groeten van Nancy de Heer

Hoi Nancy. De informatie zoals hij er iets staat lijkt me iets te rooskleurig, maar ik heb er niet veel vertand van. Ik wil je wel met klem(!) verzoeken om de informatie zo neutraal mogelijk te houden. Dat betekend dat zielige activerende verhalen met (sluik)reclame alsnog verwijderd zullen worden en dat zou zonde zijn van jouw en mijn tijd. Ik ben benieuwd wat je er van maakt. Groet, :) apoo overleg 9 sep 2019 19:28 (CEST)

Sjablonen

Beste Apoo, er zijn volgens de blokkaderichtlijnen een aantal sjablonen die gebruikt moeten worden in een geval maar sommige bestaan niet zoals: Sjabloon:Pi of Sjabloon:RC. Worden deze aangemaakt of moeten ze vervangen worden door bv brp (ligt aan de situatie). Mvg, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 11 sep 2019 18:19 (CEST)

Die moeten eigenlijk nog aangemaakt worden ja. Zolang die nog niet bestaan kun je een zb/brp gebruiken met een berichtje met uitleg. Groetjes, :) apoo overleg 11 sep 2019 18:23 (CEST)
Aah oké, bedankt voor het snelle antwoord. Mvg, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 13 sep 2019 07:38 (CEST)

hoe kan ik moderator worden

wil je me vertellen hoe ik moderator kan worden doei ik heett rens trouwens

Een jaar lang goed bijdragen aan WikiKids en vooral niet schelden en kliederen. Groetjes, :) apoo overleg 23 okt 2019 16:52 (CEST)

Handtekening

hee :) apoo overleg Hoe krijg ik net zoals jou een handtekening met plaatje?

Groet, Matthias969

HEY

bedankt 🐵APOO

HEY

bedankt 🐵APOO Limoentje (overleg) 5 nov 2019 17:05 (CET)

zandbak

ik zag bij een andere moderator dat er een soort zandbak is om te experimenteren met pagina's maken enzo. maar hoe kom je daarin????

WikiKids:Zandbak :) apoo overleg 7 nov 2019 12:39 (CET)

Verwijdering van mijn pagina over milko pieren

Waarom ? Het is echt gebeurd kan je de pagina nog terugzetten ? Gr frodo

Ik heb op internet gezocht op Milko Pieren maar dat is alleen een voetballer. Ik kan niks vinden over dat het verhaal echt gebeurd is. :) apoo overleg 1 dec 2019 14:26 (CET)

Interfacemoderator

Hoi Apoo,

Ik zie dat alleen jij een user:Fab het recht hebben om de css. en js. van WikiKids te bewerken. Is hier een reden voor? Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 2 dec 2019 20:04 (CET)

Het bedrijf dat de wiki software maakt heeft besloten onderscheid te maken wie de css en de js kan aanpassen. Dit hebben ze besloten omdat je met css en js best wel gevaarlijke dingen kunt doen op een website. Zeker op een grote website zoals Wikipedia bijvoorbeeld waar er makkelijk 80 moderatoren kunnen zijn waarvan er weinig met echte kennis over css en js. En waar er bijvoorbeeld makkelijker iemand met kwade bedoelingen bij kan zitten. Hier speelt dat natuurlijk minder. Fab en ik hebben de rechten omdat wij met name bezig zijn met de css en de js. Mensen die er niet mee bezig zijn hoeven de rechten ook niet te hebben. Als jij ze ook wil is dat prima, laat maar weten. :) apoo overleg 2 dec 2019 20:27 (CET)
Of ik ze veel nodig zal hebben weet ik niet, maar het is handig als er verschillende actieve gebruikers het recht hebben om alle pagina's te bewerken. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 9 jan 2020 17:09 (CET)

Hoe wordt je moderator

Is er een leeftijdsgrens . En hoeveel ervaring heb je nodig ik wil jullie graag helpen

Op deze pagina (klik) staat alle informatie. Geen leeftijdsgrens een jaar ervaring minimaal. :) apoo overleg 7 dec 2019 21:15 (CET)

Ster

Hier een ster voor je omdat je me altijd zo goed helpt. The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 22 dec 2019 10:34 (CET) GOCEBarnstarOverwhelming.png

Een kerstcadeautje

Sterupdate.png

Hoi Apoo, voor je inzet dit jaar, het ontwerpen van het badgessysteem en het moderniseren van WikiKids o.a. met de meldingenbel ontvang je deze ster. Vrolijk kerstfeest! Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 25 dec 2019 12:40 (CET)

Hartelijk dank! :) apoo overleg 25 dec 2019 15:13 (CET)

Bart baan

Hij heeft 4000 abonnees, Bart baan

hoi Apoo hoe is het? doei

Onjuiste blokkade is niet meer onjuiste blokkade

Sorry nog dat ik toch op opslaan had geklikt. ik had het ook niet goed doorgekeken. héél erg bedankt dat u me heeft gedeblokkeerd. nog een sorry dat ik dat Wikipedia had gekopieerd. ik zal het niet meer doen. ik heb alleen nog een vraagje, en dat is hoe dat zit dat ik er later geen last meer van heb als ik langer op Wikikids zit. zou u me dat nog kunnen uitleggen. Nogmaals bedankt.--BeleefHetMetYaden1 (overleg) 13 feb 2020 13:23 (CET)

Groetjes van Yaden

De strenge controle is alleen voor gebruikers die nog niet zoveel hebben bewerkt op wikikids (minder dan 15 bewerkingen). Als je 15 goede bewerkingen hebt gedaan dan heb je geen last meer van die waarschuwingen. :) apoo overleg 13 feb 2020 13:45 (CET)

Hoi

Jij bent bureaucraat dus wil je mijn account verwijderen?

Nogmaals: hij kan jouw account niet verwijderen. Wij blokkeeren geen gebruikers als ze dat willen. Log uit als je wil stoppen met Wikikids. Face-tongue.svgDeGroteEmojii 13 feb 2020 19:12 (CET)
Ik kan alleen je gebruikersnaam veranderen naar “anoniem” maar je account kan niet verwijderd worden. Groetjes, :) apoo overleg 13 feb 2020 19:37 (CET)
Graag als je dat wilt doen, is üperhaupt iemand die dat wel kan bijvoorbeeld de baas ofzo, ik zeg maar iets? Wordt je account na verloop van tijd verwijderd als je niks doet?
Wil je dat dan doen?
Ik zal je naam veranderen naar anoniem. Je account wordt niet verwijderd na een bepaalde periode. Je account valt niet te verwijderen. Dat staat zo ook in de voorwaarden. Er zijn geen persoonlijke gegevens gekoppeld aan je account dus het is niet meer dan een naam en een wachtwoord. De naam heb ik veranderd. Als je wil kan je het wachtwoord veranderen naar iets willekeurigs en dan nooit meer inloggen. Groet, :) apoo overleg 13 feb 2020 21:44 (CET)

Waar ben jij toe in staat?

Sorry maar ik kan niet alles lezen op jouw overlegpagina bij 1337! Wat betekent het allemaal?Anoniem0220 (overleg) 2 mrt 2020 16:50 (CET)

D3z3 63bru1k3r 15 1n st447 0m h37 8451sn1v34u v4n 1337 7e 638ru1k3n. Oftewel: Deze gebruiker is in staat om het basisniveau van leet te gebruiken. Groetjes, :) apoo overleg 2 mrt 2020 16:52 (CET)
Haha, grappige taal! Bedankt!Anoniem0220 (overleg) 3 mrt 2020 10:42 (CET)

krijg je daar ook een badge van?poesjenk 26 mrt 2020 12:04 (CET)

Blokkade

Hallo beste Apoo. Ik ben ( of was ( ik weet het niet precies )) voor de 2e keer geblokkeerd. Is dat heel erg. Mag je dan niet meer op WikiKids komen om te bewerken of andere dingen te doen. Het spijt me trouwens nog dat ik mijn account open had laten staan toen mijn vriend erop op ging. Nogmaals, het spijt me. Dat wilde ik even zeggen. Grote Groet Grote Groet 😎 MrAnonymousWikikids 😎 KOM OVERLEGGEN😎 10 mrt 2020 14:24 (CET)

Alleen het account MrAnonymous is geblokkeerd, omdat je maar 1 account mag hebben op WikiKids. Ik heb er ook voor gezorgd dat er op jouw school geen nieuwe accounts meer gemaakt kunnen worden op WikiKids. Jij bent dus niet geblokkeerd en jij mag WikiKids gewoon bewerken. Groetjes, :) apoo overleg 10 mrt 2020 19:40 (CET)

Molise

Waarom zijn mijn bewerkingen op Molise Teruggedraaidt?! Didi05 (overleg) 14 mrt 2020 07:20 (CET)

Dat was een ongeluk. Face-tongue.svgDeGroteEmojii 14 mrt 2020 07:32 (CET)
Hoe kan je zoiets per ongeluk doen? P.S:Hoe weet jij dat het een ongeluk was?Didi05 (overleg) 14 mrt 2020 07:40 (CET)
Laat maar, het is me gelukt om het terug te draaien.Didi05 (overleg) 14 mrt 2020 08:08 (CET)
Ik bezocht wikikids via m’n telefoon en soms klik je dan per ongeluk met je vingers op een knopje. Ik heb direct alles hersteld dus geen zorgen. Groetjes, :) apoo overleg 14 mrt 2020 08:56 (CET)

Vandalisme

Hallo Apoo, ik zag bij de bijdragen van MMUUIISS dat hij/zij "HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII" op Dierenarts had getypt. Hij/zij heeft het daarna wel gelijk verwijderd, maar het heeft er wel een paar seconden gestaan. Wat moet ik doen? Is dit het sjabloon {{zb}} waard?

Nee. Hij weet wat hij heeft gedaan. Doe maar niet. Face-tongue.svgDeGroteEmojii 15 mrt 2020 07:33 (CET)
Oké Didi05 (overleg) 15 mrt 2020 07:39 (CET)

Lalalove

Er is een nieuwe gebruiker, Lalalove 100, aangemaakt. Volgens mij is dat de sokpop van Lalalove 4. Ik wou geen blokverzoek doen, want ik twijfel. De gebruiker heeft waarschijnlijk geen gemene bedoelingen. Ik zat te denken aan een IP-controle. Groetjes, Didi05 (overleg) 17 mrt 2020 07:24 (CET)

Misbruik maken van meerdere accounts is niet toegestaan. Zoals je zegt is er nog geen gemene bedoeling, dus ik vraag het even aan hem/haar. Bedankt voor je oplettendheid! Groetjes, :) apoo overleg 17 mrt 2020 10:03 (CET)

awards

De verkiezing van de Award van Operatie Barbarossa is nog niet gesloten, maar eigenlijk had hij gisteren al gesloten moeten worden. Kan je dat misschien regelen? Eize01 🚩 17 mrt 2020 09:26 (CET)

Doe ik! Maar dat mag je zelf ook doen de volgende keer. Groetjes, :) apoo overleg 17 mrt 2020 10:02 (CET)

Sjabloon voor sokpopperij

Hey, Apoo. Gezien dat gedoe met Lalalove lijkt het me handig om een sjabloon te maken om een gebruiker te waarschuwen dat sokpopperij niet mag. Zou jij het willen regelen? Mij gaat het (alleen) niet lukken om er een te maken. Groetjes, Didi05 (overleg) 17 mrt 2020 14:11 (CET)

Bedankt voor je bericht, maar dat lijkt me niet nodig. Gebruikers die meerdere accounts aanmaken krijgen een berichtje van een moderator. Wanneer er misbruik wordt gemaakt dan krijgt een gebruiker een {{waarschuwing}}. Groetjes, :) apoo overleg 17 mrt 2020 14:21 (CET)

Awards

Hey, Apoo. Heel erg bedankt voor het sluiten van de nominatie! Ik ben er heel blij mee. Mag ik vragen wanneer het op de hoofdpagina wordt gezet. Na Operatie Barbarossa en Texel, toch? Groetjes, Didi05 (overleg) 21 mrt 2020 11:13 (CET)

Ja! Groet, :) apoo overleg 21 mrt 2020 11:28 (CET)

vraag

ik dacht dat ik nog niet was ingeschreven van de groteEmoji kreeg ik steeds een bericht dat mijn onderwqerp te algemeen was en dat ik poezen had gekozen, weet jij hoe dat komt?

Dat klopt, maar je had je gister ook al ingeschreven met Ncs. Dus dat hoef je niet opnieuw te doen. Op deze pagina kun je je inschrijving bekijken. Daar zie je dat er al Ncs achter jouw naam staat. Groetjes, :) apoo overleg 21 mrt 2020 14:29 (CET)

wie bent u?

Mijn SuperSchrijfwedstrijd Artikel

Hallo beste Apoo. Ik heb even een heel kort vraagje. Maak ik een goede kans met mijn Artikel over De Tyrannosaurus Rex, of zal ik er nog heel veel aan moeten verbeteren. Zou je het willen vertellen, of mag dat niet volgens de regels? We spreken elkaar.

Grote Groet Grote Groet 😎 MrAnonymousWikikids 😎 KOM OVERLEGGEN😎 24 mrt 2020 09:28 (CET)

Ik mag je natuurlijk niet helpen Face-wink.svg. Op wikikids:SuperSchrijfwedstrijd_2020 staan tips waar de jury op zal letten. Er staan ook voorbeelden bij van goede artikelen. Kijk daar eens naar! Je hebt bijvoorbeeld helemaal geen plaatjes. :) apoo overleg 24 mrt 2020 09:31 (CET)

Artikel maken over Dnjepr (Rivier)

Ik wil graag een artikel schrijven over de Dnjepr maar als ik opslaan klik dan staat er unknow error weet je misschien wat ik moet doen

Hee! Wat vervelend. Misschien kun je het even opnieuw proberen. Als dat niet lukt misschien via een andere browser bewerken? Als ook dat niet lukt kun je op “brontekst bewerken” klikken. Dan kan je sowieso bewerken! Groetjes, :) apoo overleg 24 mrt 2020 18:58 (CET)

apoo

ik kan een deel van de tekst niet lezen, want het lijkt hierop: jlgbjgsuiuhgsnthu m. wat is datpoesjenk 26 mrt 2020 11:54 (CET)

Project

Hoi Apoo. Hoe moet je een project beginnen? Het lijkt mij handig om een project te maken voor het Coronaportaal. Daarmee bedoel ik een project voor de bouw van het Coronaportaal zelf én om de pagina's die ontbreken aan te maken of uit te breiden. Dus 2 in 1. Wat vind je ervan? Wil je me helpen bij het beginnen van het project? Groetjes, Didi05 (overleg) 27 mrt 2020 19:52 (CET)

Een project is eigenlijk een soort oproep aan gebruikers om mee te helpen aan het schrijven van artikelen over een bepaald onderwerp. Je kan dan in je eigen gebruikersnaamruimte (Gebruiker:Didi05/ProjectCorona, bijvoorbeeld) een pagina maken met de artikelen die nog gemaakt moeten worden een een kopje waar gebruikers hun handtekening kunnen zetten om mee te helpen. Nu heeft Gerard al een oproep gedaan om mee te helpen aan het coronaportaal en dat doen mensen al, dus ik denk eigenlijk niet dat je daar een project voor hoeft te maken. Maar je mag het uiteraard doen, alleen kun je het beste even hulp vragen in het Clubhuis. Ik heb namelijk even geen tijd om je daar bij te helpen. Sorry! :) apoo overleg 27 mrt 2020 20:19 (CET)

SSW weghalen

Hallo Apoo, kan je mijn inschrijving voor SSW weghalen, want over Coronavirus in het algemeen valt niet zoveel te vertellen. Ik weet dat ik een beetje laat ben. Mvg. Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 28 mrt 2020 11:10 (CET)

Doe ik. :) apoo overleg 28 mrt 2020 13:50 (CET)

Schrijfwedstrijd

Dag Apoo. Ik zie dat je de schrijfwedstrijd heb beëindigt, maar het klopt toch dat we tot 23:59 nog de tijd krijgen? Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 29 mrt 2020 15:26 (CEST)

Klopt, je hebt nog tot 23:59! Succes :). :) apoo overleg 29 mrt 2020 15:51 (CEST)
Bedankt. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 29 mrt 2020 16:21 (CEST)

HELP

Hoi Apoo, ik ben het. Didi05. Ik probeerde in te loggen maar het wachtwoord was steeds onjuist. Ik weet 99% zeker dat het wel het juiste wachtwoord was. Om toch contact met iemand op te kunnen nemen heb ik een ander account aangemaakt. Hopelijkis dat niet tegen de regels ik zal dit account nooit meer gebruiken als alles is opgelost. Groetjes, Ikbendidi (overleg) 31 mrt 2020 07:36 (CEST)

Blokkade

Hi Apoo, ik zag dat jij gebruiker Shamieeeeee‎ een waarschuwing gaf, maar als ik in de bijdragen + verwijderde bijdragen kijk zie ik helemaal niks. Mis ik iets? Gr, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 2 apr 2020 13:35 (CEST)

Jup! De weggefilterde bijdragen. We hebben afgesproken dat gebruikers die automatisch geblokkeerd worden omdat ze hebben geprobeerd te vandaliseren een ws krijgen. :) apoo overleg 2 apr 2020 13:51 (CEST)
Aha, daar staan ze. Dank voor de uitleg. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 2 apr 2020 14:12 (CEST)

SSW

Kan ik ergens vinden hoe goed de artikels hebben gescoord bij de SSW? Eize01 🚩 8 apr 2020 09:17 (CEST)

De jury heeft alleen over de top 3 iets geschreven. Dat kun je hier lezen. :) apoo overleg 8 apr 2020 09:33 (CEST)

Handtekening

Weet je misschien hoe ik een handtekening kan hebben op wikikids met vriendelijke groet, Lucax10 (overleg)

Filter

Kun je even kijken hoe Max🤩 door de filter heen is gekomen? Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 8 apr 2020 18:22 (CEST)

Soms worden er nieuwe smileys gemaakt en toegevoegd aan alle systemen. Deze staan dan nog niet in het filter. Daarom glippen ze er doorheen. Zal kijken of ik het filter aan kan passen. :) apoo overleg 9 apr 2020 11:35 (CEST)

Vandalisme?

Hoi Apoo. Ik wou een plaatje toevoegen aan Egypte, maar door een foutje (veel te lang verhaal om uit te leggen) kwamen er twee welkom-sjablonen te staan. Ik deed geen bewerking ter controle bekijken omdat het er gewoon goed uitzag. Toen probeerde ik het nog eens, en toen was die afbeelding opeens heel groot. Het heeft er wel een paar seconden gestaan, maar het was echt niet mijn bedoeling! Hopelijk is dat niet zo erg. Ik zal voortaan voorzichtiger zijn. Groetjes, Didi - Wil je overleggen? 14 apr 2020 13:33 (CEST)

Geen probleem! Groetjes, :) apoo overleg 14 apr 2020 16:07 (CEST)

Artikel v/d Week

Hallo, kan ik hier een artikel nomineren voor artikel vd week, zo ja, dan nomineer ik Operatie Barbarossa. Єize01🚩(નુ־) overleg? 15 apr 2020 17:01 (CEST)

Omdat het artikel een award heeft gewonnen is het al artikel van de week geweest! In week 13 om precies te zijn. Van 23 t/m 29 maart heeft het artikel dus op de hoofdpagina gestaan. Volgend jaar is het artikel weer aan de beurt! Groetjes, :) apoo overleg 15 apr 2020 17:21 (CEST)

CheckUser

Hoi Apoo. Wil je s.v.p een CheckUser uitvoeren op Junito? Face-tongue.svgDeGroteEmojii 17 apr 2020 09:19 (CEST)Gebruiker heeft vertelt wat zijn/haar gebruikers zijn. Misschien voor het geval dat een CheckUser voor het geval de gebruiker liegt? Face-tongue.svgDeGroteEmojii 17 apr 2020 09:24 (CEST)

Hello, how are you?

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Apoo/archief56&oldid=668625"