Overleg gebruiker:DaneGeld

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd X
  • Bewerkingen V
  • Uploads I
  • Artikelen I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
  • Fijne Kerst!
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, DaneGeld!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

:) apoo overleg 12 mei 2018 23:10 (CEST)

Bedankt voor de welkom, Apoo! DaneGeld (overleg) 13 mei 2018 21:13 (CEST)

Nederlandse Taal

Ik heb je tekst op het artikel van Kim Jong-un verbeterd, zie hier. Misschien kun je er nog wat van leren. Groet, :) apoo overleg 28 mei 2018 19:54 (CEST)

Doodgeboorte

Hi Dane, Gerard heeft de spelling en grammatica van jouw artikel Doodgeboorte aangepast omdat deze niet klopte. Ik zag dat je dit vandaag weer ongedaan hebt gemaakt. Mag ik vragen waarom je dat hebt gedaan? Groet, :) apoo overleg 25 okt 2019 11:00 (CEST)

Hoi apoo! Het spijt me. Heb ik een fout gemaakt. Ik heb per ongeluk een oude versie van het artikel bewerkt omdat ik een link in mijn browser volgde in plaats van op "Bewerk" te klikken terwijl ik aan het artikel was. Mijn excuses aan Gerard en jezelf ook. Dit zal niet meer gebeuren! Sorry! DaneGeld (overleg) 25 okt 2019 23:40 (CEST)

Tip

Volgende keer als je iemand met een ongewenste gebruikersnaam ziet typ dan OG staat voor ongewenste gebruikers naam scheelt typ werk mvg Thijmen4🍐OverBijnaWeerZomerrr🌞🇨🇦🇺🇲 28 jul 2023 00:20 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:DaneGeld&oldid=803015"