Help mee! Maak een account of meld je aan.

Farm-Fresh twitter 1.png Volg ons op Twitter en Facebook voor dagelijkse updates! Farm-Fresh facebook.png

Wikikids:Boomhut/archief39

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Categorieën geografie

Hallo allemaal, ik was bezig twee riviercategorieën te verplaatsen, toen me iets te binnen schoot wat ik volgens mij ooit had geopperd. Hoe delen we namelijk rivieren, bergen, valleien en andere geografische dingetjes in? Mijn idee was in twee categoriën: "Geografie van land" en "Fenomeen in contintent". Dus voor het artikel Rijn " Geografie van Nederland/Duitsland/Zwitserland/Frankrijk/Oostenrijk/Liechtenstein" en "Rivier in Europa". Ik ben namelijk al die tigduizend subcategorieën wel zat. Wat denken jullie? Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 8 apr 2015 19:02 (CEST)

Bedoel je dat dat de categorie van de categorie "Geografie van ..." "Rivier in ..." word? Ik vind subcategorieën opzich niet zo heel erg als ze maar duidelijk zijn en niet al te ingewikkeld. Dus niet dat je 10x moet doorklikken om op een categorie met pagina's te komen. Wouter15 overleg · (MOD). 8 apr 2015 19:06 (CEST)

Voor Voor Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 8 apr 2015 19:07 (CEST)

Nee, eerder het tegenovergestelde. Neem het artikel Rijn: Verander Rivier in in Geografie van en zet er extra Rivier in Europa bij. Dat doorklikken is irritant, en al helemaal als je dan bi een categorie uitkomt met één of twee artikelen. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 8 apr 2015 19:18 (CEST)
Is ook een goed idee. Aangezien we (als ik de RC bekijk) veel met het hercategorieseren van pagina's bezig zijn is het misschien een idee om deze pagina daarbij te gebruiken. Dan kan je daar ook duidelijk om zien wat voor cats er bijv. sowieso op een pagina een rivier thuishoren. Een soort van "richtlijn" achtig iets dus. Wouter15 overleg · (MOD). 8 apr 2015 19:26 (CEST)
Ik ben het eens. Op sommige plekken is het categoriesysteem te klein en op andere plekken veel te ruim. Ik werk aan een nieuw hoofdcategoriesysteem, maar dat is nog in ontwikkeling. Categorie:Taal en Lezen en alle subcategorieën daarvan ben ik nu aan het opruimen en opnieuw aan het indelen. Ik erger me eraan dat we categorieën hebben met maar één artikel en tienduizend keer moeten doorklikken. Ik heb er een oplossing voor, een regel maken dat bij het aanmaken van een nieuwe categorie er een minium aan artikelen miet zijn, tenzij het echt niet anders kan. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 8 apr 2015 19:27 (CEST)
Ik ben het er ook mee eens. Laten we voor alle landen een categorie:Geografie van ... aanmaken, zodat daar de rivieren, bergen etc. in kunnen. Er zijn ook rivierencategorieën (bijv. cat:Rivier in Nederland) die vol staan, dus die kunnen wel blijven. Laten we dan in alle artikelen ook bijvoorbeeld cat:Rivier in werelddeel zetten, zoals Beem hierboven al zei. --Danoinjesta - OP 8 apr 2015 19:40 (CEST)
Oké, dat krijg je dus dit:
Pagina of categorie Welke categorieën of pagina's komen hierin?
Landen Categorie:Geografie van <naam van land>
Categorie:Geografie van <naam van land> Rivieren, bergen, meren, zeeën(?)
Rivieren Categorie:Geografie van <landen waar de rivier door loopt>
Categorie:Rivier in <werelddeel waar de rivier doorloopt>
Wouter15 overleg · (MOD). 8 apr 2015 19:59 (CEST)
Ja, alleen snap ij de eerste niet. Als ik even een voorbeeld gebruik: Je hebt het artikel Nederland en dat artikel staat dan in de categorie:Geografie van Nederland. Ik snap het niet, want het artikel Nederland hoort thuis in de categorie:Nederland of de categorie:landen. Voor de rest is het fantastisch. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 8 apr 2015 20:05 (CEST)
Ik vind de eerste eigenlijk juist wel prima. Je kan hem namelijk zo noteren op de landpagina's: [[Categorie:Geografie van <land>| ]]. Zo komt hij wel in de cat terecht maar dan wel helemaal bovenaan. Wouter15 overleg · (MOD). 8 apr 2015 20:22 (CEST)
Ja, ik snap wat je bedoelt. Ik denk dat het voor de categorie wel handig is, maar het bekent ook een extra categorie voor het artikel zelf. Dan staat Nederland in zowel categorie:Nederland als in categorie:Geografie van Nederland, wat me dan weer overbodig lijkt. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 8 apr 2015 21:02 (CEST)
Ik ben het eens met Beem. Zo kan je in principe het artikel Nederland wel in elke Nederlandse subcategorie zetten en dan zitten we weer met het te veek categoriën op een pagina probleem. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 8 apr 2015 21:21 (CEST)
Ik vind Beems idee prima, het lijkt me erg fijn in onderhoud ook. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 9 apr 2015 07:29 (CEST)
IK ben het ook wel met Beem eens. Als je bijv. op het artikel Nederland op Wikipedia kijkt zie je dat die pagina maar 2 categorieën heeft. Nederland zou dus wat mij betreft alleen de cats Nederland en Landen moeten hebben. Lijkt mij eigenlijk wel genoeg. Als ik de artikelen over landen op Wikipedia bekijk bevatten die eigenlijk alleen de volgende categorieën bevat: Categorie:<naam van de pagina> en Categorie:Landen. Wouter15 overleg · (MOD). 9 apr 2015 09:57 (CEST)
Ja, als alle landen worden in gedeeld naar continent, kan die Categorie:Landen er ook wel vanaf. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 9 apr 2015 10:25 (CEST)
Helemaal prima! Ik ben trouwens op deze pagina een overzicht aan het maken van welke categorieën er in ieder geval op bepaalde pagina's moeten komen. Als mensen nog opmerkingen of aanvullingen hebben, pas het overzicht maar aan. Wouter15 overleg · (MOD). 9 apr 2015 15:29 (CEST)

ADVOCATEN

IK WIL HEEL GRAAG WETEN WAT DE GESCHIEDENIS VAN DE ADVOCAAT IS DUS HOE HIJ IS ONTSAAN

WikiKids is geen helpdesk dus je zult zelf moeten opzoeken wat de geschiedenis van de advocaat is. En wil je de volgende keer niet alles in hoofdletters typen? Dat komt nogal schreeuwerig over namelijk. Wouter15 overleg · (MOD). 8 apr 2015 20:16 (CEST)

Misschien kan je het vinden op Wikipedia. Of op anderen informatie sites succes met het zoeken. Volgende keer niet met hoofdletters praten. Dankjewel...

Artikel van de week

Goedenavond,

Als ik niet ingelogd ben zie ik dat Tina Turner nog steeds artikel van de week is i.p.v de kat. Is dit een fout of hoort dit zo? VincentM (overleg) 9 apr 2015 20:14 (CEST)

Dit probleem is bij ons bekend. Er zou door Kennisnet, de organisatie de WikiKids host, naar gekeken worden. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 9 apr 2015 21:06 (CEST)
Dat klopt. Als je dit soort problemen hebt, kun je het best even op f5 klikken. Dan moet het eventjes opgelost zijn. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 10 apr 2015 16:45 (CEST)

Vraagje

Ik heb een vraag! Zou Jeugdjournaal niet bij NOS Jeugdjournaal horen? Jalila02! 11 apr 2015 18:41 (CEST)

Klopt, op de pagina Jeugdjournaal staat al een samenvoegsjabloon. Zodra iemand tijd heeft (en zin) zullen de twee artikelen worden samengevoegd. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 11 apr 2015 18:47 (CEST)

Overlegpagina

Heey, Sinds kort, als iemand schrijft op mijn OP, verschijnt de lettertype in het Roze in plaats van zwart! Hoe kan ik dat oplossen? Jalila02! 12 apr 2015 11:43 (CEST)

Zou je je eigen tekst niet weg willen doen? Al weet je het antwoord al, dit is niet de bedoeling. En je handtekening zou je vier tildes (~) willen doen ipv zelf opschrijven, dan zien we de link naar jouw OP en GP bedankt! Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 12 apr 2015 11:46 (CEST)

mars

Hey Mike1023 tuurlijk mag dat maar wil jij dat eve doen ben niet zo handig met deze site Maaikje - Deze reactie werd toegevoegd door Maaikje (overleg | bijdragen)

Hoi Maaikje, blijkbaar een gebruiker heeft al tijd geleden tijd gehad omdat de twee teksten samen te voegen. Zou je in het in vervolg svp een gesprek op één plaats houden, heeft te maken met de leesbaarheid. Bedankt voor je reactie. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 12 apr 2015 15:15 (CEST)

wat kun je uploaden?

Puzzel van de week

Ik zelf krijg de puzzel van de week nooit te zien! Ligt het aan mij, of is er helemaal geen puzzel? Jalila02! (overleg) 13 apr 2015 17:58 (CEST)

Die heeft helaas een technische storing. :) apoo overleg 13 apr 2015 18:07 (CEST)

Project **********

Hai, Ik wil weer een nieuw project starten net als Project Krim, jammer genoeg was ik toen geblokt en kon ik het niet bijwonen, maar het is echt iets moois geworden! Mijn vraag is kunnen we nog zo'n project maken? Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 14 apr 2015 19:13 (CEST)

Natuurlijk kan dat. Ik zelf ben een project gestart over de EU, zonder succes, dus ik ben ermee gestopt. Ik denk dat je niet al te groot gebied moet nemen, zo is het gebied Europa iets te groot. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 15 apr 2015 17:23 (CEST)
Ik wil wel een project over de EU beginnen, wat nu dan? Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 16 apr 2015 18:04 (CEST)
Als je een leuk onderwerp hebt gevonden, dus. Maak het project even aan in je eigen gebruikersnaamruimte. Je legt een beetje uit over de inhoud van het project, maak een inschrijving voor gebruikers die mee willen werken aan het project en een lijstje met aangemaakte artikelen. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 16 apr 2015 21:08 (CEST)

categorie van de kongingshuizen

Beste gebruikers, aangezien we een project zijn gestart omtrent het categoriesysteem, wil ik even iets aankaarten. De leden van koningshuizen zijn nu ingedeeld naar land, kan dat niet beter naar adellijk huis. Bijvoorbeeld vindt ik zelf het artikel over lodewijk Napoleon niet echt passen in de categorie:Nederlands koningshuis en bij de Duitse koningshuizen is het een grote chaos. Ik hoop dat jullie ook misschien hier ideeën over hebben. Bij voorbaat dank. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 15 apr 2015 17:28 (CEST)

Tja, moeilijk. Bij Oostenrijk en Frankrijk vind ik naar land dan weer veel fijner dan bijvoorbeeld Huis Bourbon of Habsburg, ik weet het niet! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 15 apr 2015 21:08 (CEST)
Misschien kun je vorsten van vroeger indelen naar geslacht, en vorsten van huidige koninkrijken naar land? Er zijn best veel adellijke artikelen, toch? Een lastige! Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 15 apr 2015 21:35 (CEST)
En wat dan te zeggen van categorie:Koningshuis van Montenegro, moet dat dan Petrović worden? Ik zie dat bijvoorbeeld niet zo zitten. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 15 apr 2015 21:49 (CEST)
Wat Beem zegt is in principe al een verbetering. Laten we maar alvast beginnen met de categorie over de Duitse koningshuizen. Als een land (wat nu geen monarchie meer geeft) maar één koningshuis heeft gehad, dan hoeft het niet perse aangepast te worden (zoals bij Montenegro). Maar bijvoorbeeld Frankrijk, met de huizen Bourbon, Bonaparte, ect. kun je weer wel aanpakken. Nederland en België laten we zo (netals alle andere huidige koningshuizen) , als het land (wat nu nog steeds ern monarchie is) vroeger een ander koningshuis heeft gehad, zetten we die leden in een aparte categorie (zoals bij de vorsten van Koninkrijk Holland). Ik hoop dat het duidelijk is. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 16 apr 2015 08:02 (CEST)
Dat klinkt wel goed, Mike. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 16 apr 2015 16:09 (CEST)
Vind ik ook. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 16 apr 2015 20:11 (CEST)
Mooi, is dat probleem alvast opgelost. Bedankt voor het reageren. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 16 apr 2015 20:58 (CEST)

Sjabloon:Infobox veldslag

Ik heb een oude tabel tot Infobox verheven ;), Sjabloon:Infobox veldslag. Dit wil ik graag gaan gebruiken voor veldslagen, maar misschien later ook voor oorlogen. Eén probleem: er kan nu geen afbeelding in. Wie weet hoe dat wel kan? Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 16 apr 2015 21:40 (CEST)

Voor oorlogen heb ik al een infobox gemaakt, sjabloon:infobox oorlog, dus dat probleem is ook maar alvast opgelost. Aangezien het dezelfde tabel is, zal ik even kijken naar het afbeeldingenprobleem. Zou het kunnen dat het niet beter één infobox kan worden? Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 17 apr 2015 14:52 (CEST)
Dat lijkt me ook helemaal prima, ik had Infobox oorlog helemaal over het hoofd gezien. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 18 apr 2015 11:38 (CEST)

De tijd bij Gewijzigde Pagina's

Bij gewijzigde pagina's zie ik een andere tijd waarop iets geplaatst is dan welke tijd het echt is. Bijvoorbeeld bij de gewijzigde pagina's staat dat het geplaatst is op 17:47, maar het is eigenlijk geplaatst op 19:47. --Schach Dame schwarz.svg Lieve Olifant Schach Dame schwarz.svg 17 apr 2015 19:52 (CEST)

Dat probleem heb ik niet, anders moet je even kijken bij jouw voorkeuren (rechts bovenin), en dan het kopje Datum en tijd en kijken welke tijdzone staat aangevinkt. Je moet Europa/Amsterdam hebben staan bij Tijdzone. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 17 apr 2015 20:13 (CEST)
Ja, het is opgelost. Ik had Anders aangegeven. --Schach Dame schwarz.svg Lieve Olifant Schach Dame schwarz.svg 17 apr 2015 20:20 (CEST)

advocaat

wat is de geschiedenis van de advocaat?

Dag, deze vraag heb je al gesteld. Wij zijn geen helpdesk, dus daarom zal je de infi zelf moeten opzoeken. Je kan zoeken op Google of Wikipedia of misschien de bibliotheek. Veel succes! Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 19 apr 2015 21:51 (CEST)

andwoorden

beste mensen van wikikids ik heb 5 MEI ingetypt maar ik kreeg er geen duidelijk antwoord over. zouden jullie en misschien iets aan kunnen doen voor duidelijkere andwoorden. gr. ramatoulay

Hey Ramatoulay, dat komt omdat 5 mei maar gewoon een datum is. Ik denk dat je de feestdag bedoeld die op deze dag valt? Dat is Bevrijdingsdag. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 20 apr 2015 17:24 (CEST)
Dat maakt niet zoveel uit @Beem, want bij 5 mei word je automatisch naar Bevrijdingsdag verwezen. :) Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 22 apr 2015 16:47 (CEST)
Dat heeft Beem deze week geregeld. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 22 apr 2015 16:48 (CEST)
Oh, in dat geval. Mijn excuses Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 22 apr 2015 16:51 (CEST)

Artikel van de Week

Beste Wikikids, Er is een foutje bij de Artikel van de Week, want er staat: 'Dit is de eerste keer dat de Koningsdag wordt gehouden'. In 2013 werd de troonswisseling gehouden, 2014 de eerste koningsdag en nu, 2015, de 2de koningsdag. Dus is dit de 2de keer. Flag of the Netherlands.svg Jalila (overleg) 20 apr 2015 18:10 (CEST)

Hey Jalila, bedankt voor het opmerken! Ik heb het meteen veranderd. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 20 apr 2015 19:39 (CEST)

tja iedereen kan wel eens een foutje maken nietwaar? toch? het is wel grappig dat je het hebt opgemerkt Jalila02 rosa123

China Gansu

Ik moet een soort werkstuk maken (daltontaak) over de aardbeving in Gansu (China) Ik moet opzoeken hoe het er nu aan toe gaat in Gansu dus na de aardbeving van 16 december 1920 Maar ik kan dat nergens vinden! Iemand tips ? ~sabrinola~

China Gansu

Ik moet een daltontaak (werkstuk) maken over 16 december 1920 Aardbeving in Gansu (China) Ik moet voor die werkstuk weten hoe het nu gaat in Gansu (na die aardbeving) En hoe je , je kunt voorbereiden voor een aardbeving !

Ik kan die twee vragen maar niet vinden Niet op Wikipedia Niet op wikikids Niet op Google Waar wel ?? Tips ??

~~

Nee. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 22 apr 2015 14:42 (CEST)


Nieuw Portaal

mag er een portaal over Tina Turner komen gagaga (overleg) 22 apr 2015 15:22 (CEST)

Het onderwerp is iets te klein, dus liever niet. Op wikikids hebben we het liefst portalen over een groot onderwerp, dus Tina Turner is te klein. Een portaal:Muziek hebben we al. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 22 apr 2015 16:05 (CEST)

hey

is dit een kind vriendelijke site - Deze reactie werd toegevoegd door Sarsa (overleg | bijdragen)

Hey Marsa! WikiKids is zeker een kindvriendelijke site! Alles wordt geschreven voor en door kinderen. Natuurlijk zijn er wel wat volwassenen om toezicht te houden. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 24 apr 2015 14:45 (CEST)

vrienden

kan je praten met mensen en vrienden maken

Hoi, dit is online-encyclopedie die bedoeld is om een gratis, zo compleet mogelijk, informatieve en goede encyclopedie (speciaal voor kinderen) op te zetten op het internet waar het voor iedereen bereikbaar. Chatten kan niet op WikiKids, daarvoor zijn al andere sites als Twitter, Facebook, ect. Ik hoop dat ik je vraag zo beantwoord heb. Veel succes! Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 24 apr 2015 22:53 (CEST)

Blokkade

Beste wikikids Ik snap heel goed waarom ik ben geblokt. Het spijt me. Dat ik jullie adviezen en waarschuwingen genegeerd heb. Het spijt echt het spijt me maar wel een opmerking. Nou ik ging info zoeken over de landbouw in de vs (Verenigde Staten) maar er was geen artikel over dus hoe moet ik daar eigenlijk info over zoeken. Ik vroeg ook gelijk over konijnen info terwijl ik eerst het artikel kunnen lezen. Het spijt me nogmaals ik zou er op letten vandaar dit bericht. Ik heb gezien wat er kan gebeuren en ik wil zeker niet nog een keer geblokt worden. Rosa123

handleiding

kan iemand een handleiding over deze site maken? - Deze reactie werd toegevoegd door Lieverdje (overleg | bijdragen)

Op je overlegpagina staat nu een handig welkomssjabloon Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 27 apr 2015 20:14 (CEST)

Koningsdag

hoi beste kinderen van wikikids het was gister koningsdag ik heb gehoord dat iets minder dan de helft op de markt gaat staan iets van een kwart loopt op de markt rond en 30% procent blijft liever thuis en de rest doet liever wat anders dan zich met koningsdag te bemoeien die doen dan gewoon wat anders. maar wat hebben jullie gister gedaan/ schrijf het hieronder of op mijn oveerlegpagina. ik heb gewoon lekker met een vriendin op de markt rond gelopen. heb vooral sieraden gekocht en leuke armbanden. vorig jaar was viool aan het spelen voor kika en bracht 55 euro op aan kleingeld hoe cool is dat. laat me weten wat je gedaan hebt en hoe. je krijgt hele vriendelijke groetjes van Rosa123

Lieve Rosa123, Wikikids is niet om te kletsen over wat je hebt gedaan! Daar hebben we Facebook, Twitter etc. Dus, ga nu serieus aan de slag en maak van Wikikids iets moois van!

Flag of the Netherlands.svg Jalila (overleg) 28 apr 2015 11:16 (CEST)

sry rosa123 - Deze reactie werd toegevoegd door Rosa12 (overleg | bijdragen)

En wil je alsjeblieft achter een bericht dat je hebt geschreven de 4 slides (~) zetten!? Alvast Bedankt! Flag of the Netherlands.svg Jalila (overleg) 28 apr 2015 12:18 (CEST)

artikel idee

ik wou een artikel schrijven maar al de ideeën die ik had die waren al een artikel heeft iemand nog een idee wat ik kan schrijven? Rosa123

Kijk eens bij de Wikikids:Gewenste artikelen! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 28 apr 2015 21:42 (CEST)

Infobox wegen versie 2

Lange tijd hebben we gekeken of de infoboxen voor de wegen niet aangepast moesten worden, inmiddels heb ik de oplossing. Ik heb zojuist al de infobox voor de A-wegen in Nederland aangepast naar een eigen ontwerp. Ik zal nu meer van deze infoboxen gaan vervangen. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 28 apr 2015 15:36 (CEST)

Zie er prima uit! Heb wel 1 opmerking: Het blokje "Portaal" kan je beter een andere kleur geven. De blauwe link is nu namelijk niet lezen. Wouter15 overleg · (MOD). 28 apr 2015 16:21 (CEST)
Bij mij lukt het niet om dat wit te krijgen. Kun jij het misschien wel goed krijgen? – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 28 apr 2015 18:20 (CEST)
CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd - Door SPF. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 28 apr 2015 20:37 (CEST)

Wikikids

Hoe controleren jullie of de informatie die mensen erop zetten waar is - Deze reactie werd toegevoegd door Lollypopland (overleg | bijdragen)

Dat controleren we niet echt (geloof ik toch). Natuurlijk beschikt iedereen over wat basiskennis en als er iets opstaat dat helemaal niet waar is wordt dat wel ontdekt. Josse.Cottenier - Overleg (+) 30 apr 2015 19:39 (CEST)
Er worden andere bronnen (websites, nieuwsberichten, boeken) gebruikt om de toegevoegde informatie te controleren wanneer we denken dat er iets niet helemaal klopt. :) apoo overleg 30 apr 2015 19:40 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut/archief39&oldid=642850"