Help mee! Maak een account of meld je aan.
Stem nu op: NLD, Dyspraxie en Faalangst

Overleg gebruiker:VincentM

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd IX
  • Bewerkingen V
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, VincentM!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Demoor (overleg) 17 mrt 2015 22:28 (CET)

Berichten verwijderen

Hoi VincentM, zou je geen berichten willen verwijderen van je overlegpagina. Bij voorbaat dank. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 27 mrt 2015 18:58 (CET)

Verwijderen

Hoi Mike. Mijn excuses, ik wist niet dat dit niet mocht. Laat het nu gewoon zo staan.

Groetjes

Geüploade afbeelding

Dag Vincent, ik heb de door jou geüploade afbeelding ATBroutebordje.jpg voor verwijdering genomineerd omdat hij auteursrechten schendt. Je mag alleen foto's uploaden die je zelf hebt gemaakt. Groet, JurgenNL (overleg) 1 apr 2015 17:17 (CEST)

Hoi Jurgen. Bedankt voor het melden in ieder geval. Echter heb ik wel toestemming van de auteur om dit te plaatsen. Hoe kan ik dit eventueel aanpassen? Groetjes VincentM (overleg) 1 apr 2015 17:21 (CEST)

Als je toestemming hebt van de auteur is het handig om een mailtje te sturen naar een moderator. Succes! Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 1 apr 2015 17:38 (CEST)

Aardig wat moeite voor zo'n simpele afbeelding. Ik verwijder hem gewoon. VincentM (overleg) 1 apr 2015 17:44 (CEST)

Je stuurt gewoon je bewijs door, en that's it. Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 1 apr 2015 17:49 (CEST)
Ik heb de afbeelding inmiddels verwijderd. Als je een afbeelding nodig hebt helpt het meestal om op Wikimedia Commons te kijken. Alle afbeeldingen op die site zijn vrijgegeven en kunnen direct worden gebruikt, zonder ze ook nog te moeten uploaden of iets dergelijks. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 1 apr 2015 18:28 (CEST)

Vrolijk Pasen!

Ostereier marmoriert.JPG
Vrolijk Pasen!
Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG »

Bij deze een vrolijk Pasen gewenst! Face-wink.svgAntu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 3 apr 2015 08:51 (CEST)

Prezi

Hey VincentM,

ik bedoelde het meer als vergelijking maar ik begrijp dat je het zo ziet. Ik denk dat meer mensen het als reclame zien. Ik vraag het voor de zekerheid aan een moderator. Face-smile.svg

Anne.v (overleg) 4 apr 2015 12:00 (CEST)

Ivoorkust

Hoi VincentM, ik vind het echt heel erg goed dat je artikelen uitbreid. Alleen is het niet de bedoeling dat je de bestaande tekst verwijderd en vervangt door je eigen tekst, zoals je deed op het artikel Ivoorkust. In plaats van verwijderen is het de bedoeling dat je tekst toevoegd en de bestaande tekst laat staan, behalve als het fout is. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 6 apr 2015 14:41 (CEST)

Overigens had Mike1023 jouw tekst weer verwijderd, maar dat vond ik een beetje overbodig. Ik heb je tekst dus weer teruggeplaatst. Zoals Mike hierboven al aangaf moet je sjablonen en categorieën wel op een artikel laten staan en probeer ook zo veel mogelijk goede informatie te laten staan (het stukje over de vlag en het landschap bijvoorbeeld). Daar heeft namelijk ook iemand hard aan gewerkt. Verder vind ik het een mooie aanvullin dg die je hebt gedaan. Groet, :) apoo overleg 6 apr 2015 15:32 (CEST)

Hallo. Het spijt me als ik wat verkeerd heb gedaan, dacht dat het eerste artikel in mijn ogen niet zo goed was. Zou er zeker aan denken de volgende keer. Gr. VincentM (overleg) 6 apr 2015 16:21 (CEST)

Een foutje op je gebruikerspagina

Volgens mij staat er een foutje op je GP. Er staat 2 keer McDonald's. --Schach Dame schwarz.svg Lieve Olifant Schach Dame schwarz.svg 9 apr 2015 17:36 (CEST)

Heb het aangepast, bedankt voor het melden :) VincentM (overleg) 9 apr 2015 19:37 (CEST)

Spambots

Hoi VicentM, wat leuk dat je gebruikers verwelkomd. Alleen hebben we een klein probleempje tijdelijk met de software, waardoor ook spambots account aan kunnen maken. We hebben dit min of meer opgelost om te zorgen dat ze niet kunnen bijdragen. Zou je deze spambots niet willen verwelkomen, je kunt ze herkennen aan de onuitspreekbare of vaak Engelse namen met letters en/of cijfers. Ik hoop dat je het snapt. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 11 apr 2015 16:15 (CEST)

O vervelend. Dacht dat deze mensen gewoon een vreemde naamkeuze hadden gemaakt. Bedankt VincentM (overleg) 11 apr 2015 16:55 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:VincentM&oldid=395169"