Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Gagaga

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 • WikiLeeftijd X
 • Bewerkingen X
 • Uploads I
 • Gebruikerspagina
 • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Gagaga!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

 Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 14 okt 2014 17:03 (CEST)
Welkom op de overlegpagina van Gagaga:

/* Afbeelding */

Hoi Gagaga, goed dat het gelukt is een afbeelding te uploaden. Alleen heb je de samenvatting niet in gevuld, maar verwijderd. Hieronder staat de samenvatting:

{{Afbeelding|
|Wat staat er precies op de afbeelding?=
|Waar heb je de afbeelding vandaan?=
|Schrijf de complete link van de vindplaats op=
|Wie heeft de afbeelding gemaakt?=
|Heb je toestemming om de afbeelding te uploaden?=
|Welke licentie?=
}}

Deze kopieren naar het bestand, dan invullen en de pagina weer opslaan. Met bestand bedoel ik Bestand:Tina Turner, Drammenshallen, Norway, February 21st 1985.jpeg. Als je dit niet doet zal het bestand moeten worden verwijderd. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 6 nov 2014 08:12 (CET)

Gekopieerd

Hey Gagaga, ik keek net naar je artikelen en zag dat sommigen gekopieerd waren van sites! Dit is verboden en mag absoluut niet en ik heb de artikelen meteen verwijderd. Als je dit niet wist, dan weet je het nu en onthoud het! Zijn je andere artikelen ook gekopieerd of heb je die wel zelf geschreven? Wist je niet dat kopiëren niet mocht, geef de moed dan niet op, want (zelfgeschreven) artikelen van jou kunnen we alsnog gebruiken! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 22 dec 2014 21:47 (CET)

Compliment

Hallo allemaal, Dit is voor alle actieve WikiKids leden. Zonder jullie zou deze Wiki nooit bestaan. Jullie hebben mij begeleid, vanaf de welkom sjabloon op mijn OP tot de blok op mijn Op, na een paar keer was het genoeg en ging ik weg van de duistere zijde, we zijn een aantal kwijtgeraakt. Dan12345 zover ik weet. Apoo heeft zijn ontslag als moderator aangekondigd, maar hij helpt Wiki nog steeds. Mike, smaak voor maken, van GP tot Portaal. Wikischim, wat jij doet is verbeteren en maken. Maar dat doe je als de beste. Beem, een moderator met gevoel voor humor. Southparkfan, de enige moderator zonder Handtekening 'geupdate' dat vond ik een tijdje grappig, maar je doet je werk als de beste! Vviktorie, trendzetter noem ik jou altijd. :). Maxie, artikelen maken met jou is leuk! En nog veel meer! Echt, van Gerard.Dummer tot Josse.Cottenier. Jullie zijn geweldig, vandaar deze 'ansichtkaart.' Enjoy!

-- Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 29 mrt 2015 13:44 (CEST)

Vrolijk Pasen!

Ostereier marmoriert.JPG
Vrolijk Pasen!
Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG »

Bij deze een vrolijk Pasen gewenst! Face-wink.svgAntu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 3 apr 2015 08:44 (CEST)

Jij ook sorry misschien wat laat maar toch bedankt.

Afbeeldingen

Hoi Gagaga! Ik zie dat je al een aantal keer hebt gevraagd of iemand een afbeelding voor je zoekt. Het is natuurlijk voor jou leuker als je zelf een leuke afbeelding uitkiest, en voor makkelijker. Daarom zal ik je het in een paar stappen uitleggen:

 1. Ga naar commons.wikimedia.org. Dit is de enige site waarvan je plaatjes mag halen. Plaatjes van Google mogen dus niet!
 2. Rechtsboven zie je een zoekbalk. Tik daar in het Engels van wat of wie je een plaatje wil hebben. Als je het Engelse woord niet weet kan je Google Vertalen of een woordenboek gebruiken.
 3. Kies een plaatje uit en kopieer daar de titel van. Deze eindigen meestal in .jpg of .png.
 4. Zet de naam van het plaatje op WikiKids zo neer: [[Bestand:''naam van het plaatje'']].
 5. Klik op opslaan en tada! Je plaatje staat nu op het artikel!

Ik hoop dat dit je helpt, groetjes Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 4 apr 2015 17:19 (CEST)

Kleine toevoeging: voor plaatjes met een Nederlands onderwerp of iets dat in Nederland erg bekend is, zal het vaak ook wel lukken als je iets in het Nederlands intypt. Als een Nederlands iemand iets heeft geüpload, staat er namelijk ook vaak een Nederlandse titel of omschrijving. Face-smile.svg JurgenNL (overleg) 4 apr 2015 17:51 (CEST)

kopieren

Hoi, je artikel over boksen is erg mooi geworden. Alleen was het kopje over bescherming gekopieerd van Wikipedia en dat mag niet. Op wikikids schrijven we onze eigen teksten, daar is het kopje bescherming verwijderd. Ik hoop dat je dit snapt en het niet meer wil doen. Veel succes! Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 20 mei 2015 15:45 (CEST)

ja sorry maar ik had een tekst in mijn eigen woorden gemaakt alleen door het bewerkingsconflict was het weg gagaga (overleg) 20 mei 2015 16:04 (CEST)

Ik ben blij dat je het eerlijk toegeeft (wat andere gebruikers soms niet doen). Het spijt me van het bewerkingsconflict (als ik het veroorzaakt heb). Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 20 mei 2015 16:41 (CEST)

Tips

Hoi Gagaga,

ik zag je artikel Believe (mooi artikel!). Ik heb echter nog enkele tips: als je begint (Believe is een...) moet de eerste keer dat je de naam van het artikel noemt (in dit geval "Believe" in het vetjes gedrukt. Dat doe je zo: '''Vetgedrukte tekst''' en dat geeft Vetgedrukte tekst. Verder kan je opsommingen met cijfers zo doen:

# Nummer 1
# Nummer 2
# Nummer 3
enz.

Ik hoop dat ik je hiermee verder kan helpen! Josse.Cottenier - Overleg (+) 23 mei 2015 14:47 (CEST)

Bedankt gagaga (overleg) 23 mei 2015 14:51 (CEST)

Trouwens, wil je je bericht op Gebruiker:Wikimarius/Roemenië/Stempagina nog even aanpassen? Je tipt "tegen" ipv "{{tegen}}". Alvast dank! Josse.Cottenier - Overleg (+) 23 mei 2015 15:27 (CEST)
Haal de oude "Tegen" dan ook weg hé Face-tongue.svg. Josse.Cottenier - Overleg (+) 23 mei 2015 15:38 (CEST)

Tip

geef maar een tip Zie ook Gebruiker:Wikimarius/Roemenië/Stempagina Wikimarius (overleg) 23 mei 2015 15:40 (CEST)

... (Tina Turner)

Hoi Gagaga,

omdat ik je artikel heb hernoemd naar "Whatever you want (Tina Turner)" moet je niet achter alle liedjes/singles van Tina Turner "(Tina Turner)" zetten. Ik deed het enkel omdat de band Status Quo ook een nummer had dat "Whatever you want" noemde dus vandaar. Met vriendelijke groet, Josse.Cottenier - Overleg (+) 26 mei 2015 20:33 (CEST)

Nee maar Missing You is ook een single van de zanger John Waite en omdat ik daar apart een artikel over wil maken moet ik ze onderscheiden, net zoals ik gedaan heb bij Missing You. Bij Silent Wings heb ik het niet gedaan omdat dat geen cover was groet gagaga (overleg) 26 mei 2015 20:36 (CEST)

Oh dat wist ik niet :). Goed gezien! Met vriendelijke groet, Josse.Cottenier - Overleg (+) 27 mei 2015 17:53 (CEST)

Week 23

Hoi Gagaga, ik heb je pagina Week 23 hernoemt naar Gebruiker:Gagaga/Week 23 omdat deze over je single top 75 gaat (dus over jezelf) en dan moet deze in je gebruikersnaamruimte. Met vriendelijke groet, Josse.Cottenier - Overleg (+) 7 jun 2015 08:30 (CEST)

Ik begrijp het niet gagaga (overleg) 7 jun 2015 11:28 (CEST)

Bewerking ter controle bekijken.

Hey Gagaga, Wat ben je goed bezig! Met die tour over Tina etc. ik zie dat jij nu aan die tour bezig bent, heel leuk natuurlijk. Maar doordat je steeds de pagina opslaat is het onoverzichtelijk. Wat ik voorstel is om de knopje te drukken naast pagina opslaan. Bewerking ter controle bekijken, dan kan je zien hoe het eruit ziet, als je dan helemaal klaar bent kun je op pagina opslaan drukken :) Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 13 jun 2015 14:58 (CEST) Ok ga ik doen Tina Turner Simply the Best (overleg) 13 jun 2015 15:00 (CEST)

Maar ik wil graag bewerkingsconflicten voorkomen dus probeer ik gauw alles te typen en op te slaan, want een statistiek van nou zeg maar 100 veldjes is niet niks en vereist een hoop werk, ik hoop dat je dat ook begrijpt groet, Tina Turner Simply the Best (overleg) 13 jun 2015 15:04 (CEST)

Die kun je voorkomen door het {{werk}} sjabloon boven aan de pagina te zetten. Dan ziet iedereen dat jij er mee bezig bent en zal de pagina dan niet aanpassen. Zo zul je dus geen bewerkingsconflict krijgen. Een tip is ook altijd om je tekst even te kopiëren voordat je hem opslaat. Zeker als je veel hebt aangepast. Daarnaast, mocht je een bewerkingsconflict krijgen dan zal jouw tekst altijd helemaal onderaan de pagina worden bewaard. Je bent dus nooit en te nimmer je tekst kwijt. Ik zou je nadrukkelijk willen verzoeken om de "bewerking ter controle bekijken" knop vanaf nu echt te gebruiken! Groet, :) apoo overleg 13 jun 2015 16:20 (CEST)
Zou je bovenstaande tips van mij willen gebruiken!! Hartelijk dank. :) apoo overleg 15 jun 2015 19:23 (CEST)

Handtekening

Hey Gagaga, als jij je handtekening zet, staat er Tina Turner Simply the Best. Dat is een beetje verwarrend. Je denkt dat naar de gebruikerspagina van Tina Turner Simply the Best te gaan, maar je komt op de gebruikerspagina van Gagaga. Kan je zorgen dat er weer Gagaga staat? Je kan je handtekening natuurlijk wel opleuken met kleurtjes en een plaatje als je dat wil. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 13 jun 2015 17:10 (CEST) Gedaan Gagaga (overleg) 13 jun 2015 17:16 (CEST)

Cadeautje...

Gebruiker:Josse.Cottenier/Stersjablonen Josse.Cottenier - Overleg (+) 20 jun 2015 12:33 (CEST)

Dankjewel @Josse.Cottenier, ik ben heel erg blij met deze ster. Mijn beste en hardstaangewerkte artikel gaat inderdaad over Tina Turner, ik ben nou eenmaal een diehard fan van haar. Mijn eerste bewerking op wikikids was dan ook, dat ik een nieuw artikel over haar startte. Kom ik trouwens ook op de lijst van de gebruikers die deze ster hebben ontvangen (dat zou ik heel leuk vinden!). Ik ben trouwens 12 jaar! Nou in ieder geval bedankt groet, Gagaga (overleg) 20 jun 2015 13:47 (CEST)

Infobox single

Beste Gagaga, als je de lege velden (vakken) in een infobox niet wilt zien, moet je inderdaad de zojuist door jou aangebrachte formule plakken, maar je moet wel het juiste woord vermelden (dus wat eronder staat). Dus Producer voor Producer (heb ik nu even gedaan), enzovoort. Je kunt dat gewoon bij alle woorden in de hele infobox doen (en in alle andere infoboxen die met dit probleem kampen). Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 3 aug 2015 19:50 (CEST)

Toestemming voor gebruik afbeelding

Hoi, heb je toestemming gevraagd voor het gebruik van Bestand:Big.jpg? De link die je hebt gegeven op de beschrijvingspagina van de afbeelding klopt niet, en na eventjes zoeken op het internet kan ik voor de rest ook niet zien waar hij onder een vrije licentie uitgegeven zou moeten zijn. Southparkfan 4 aug 2015 20:45 (CEST)

Madonna & Tina Turner

Hoi Gagaga Je hebt op de pagina 'Madonna' gezegd dat er foute info stond, maar deze info was niet helemaal fout en daarnaast zei je zelf ook nog foute info over Tina Turner. Ik hoop dat we gewoon kunnen zeggen dat we elkaars info met rust laten

Stis

Madonna

HOi Gagaga Jij hebt op mijn pagina een link gezet naar artiesten met meeste nummer eens. Even voor de duidelijkheid dat zijn artiesten met de meeste nummer ééns op de media markt top. Misschien dat Tina Turner daar staat, want zo'n type is ze wel. Maar Madonna staat boven aan met meest nummer één hit bij de Billboard, waar Tina Turner nog lang niet op staat.

Stis

Venus Williams wint in Wuhan

Hey Gagaga, ik heb helaas je artikel 'Venus Williams wint in Wuhan' moeten verwijderen, omdat het niet encyclopdisch was. WikiKids is een online encyclopedie, maar geen nieuwssite. Als Venus Williams dus wint, kan je dat wel in het artikel 'Venus Williams' zetten, maar er niet een apart artikel over maken! Wat wel kan, is een pagina maken genaamd 'Gebruiker:Gagaga/Venus Williams wint in Wuhan'. Dan mag de pagina wel blijven staan. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 3 okt 2015 19:36 (CEST)

E-mail

Hey Gagaga, wil je even een e-mail naar mij sturen (via de pagina Speciaal:GebruikerE-mailen, vul in de balk dan Stef 1999 in)? Het gaat er om dat ik dan je email adres heb zodat we tot een uitslag kunnen komen (via de mail). Alvast bedankt! – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 30 okt 2015 19:27 (CET)

Hey, ik heb je mailtje ontvangen. Inmiddels heb ik jou, Southparkfan en Nadah een (nieuw) mailtje gestuurd. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 30 okt 2015 20:31 (CET)

E-mail (2)

Hey Gagaga, ik heb je een email verstuurd met een verzoekje. Zou je deze willen beantwoorden (via mail)? – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 2 nov 2015 18:54 (CET)

Het beste voor 2016 gewenst!

Hé, jij daar, Gagaga,

December 2015 is weer aangebroken. Erg gezellig, lekker kerst vieren, vuurwerk afsteken e.d., maar laten we eens terugkijken naar wat 2015 betekende voor WikiKids: nog een jaar waarin vrijwilligers, zoals jij, WikiKids weer een stukje beter hebben gemaakt. Tuurlijk, Wikipedia heeft nog véél meer artikelen, maar jouw werk als vrijwilliger is gewoon onbetaalbaar, en dat WikiKids minder artikelen heeft maakt ook zeker niet uit.

Ik heb geen idee of je je wel eens hebt afgevraagd waar ik was, want persoonlijk denk ik dat mijn activiteit soms wel eens wat te wensen over heeft gelaten (vergeleken met voorgaande jaren, maar misschien denk jij er totaal anders over) - maar daarom ben ik ook natuurlijk zo blij dat jij je nog harder inzet voor deze prachtige wiki! :-)

I wish you a Merry Christmas, and a Happy 2016.

Groetjes, Southparkfan 26 dec 2015 16:53 (CET)

Fijne feestdagen!

2013 Fireworks on Eiffel Tower 49.jpg


Wat is er dit jaar weer ontzettend veel gebeurd op WikiKids. We haalden de 18.000 artikelen, terwijl we in 2014 de 15.000 artikelen haalden! Zitten we volgend jaar op 21.000? Ik hoop het. En ik hoop ook dat wij met z'n allen er voor kunnen zorgen, dat 2016 niet alleen op WikiKids, maar ook 'in real life' weer een prachtig jaar wordt!

Een gelukkig 2016!!


Een gelukkig 2016, Gagaga! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 27 dec 2015 14:36 (CET)

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen,

Iedereen bedankt voor al het harde werk wat hij of zij dit jaar hebt geleverd. Prachtige artikelen zijn er dit jaar weer geschreven, van het artikel Griekenland tot aan het artikel Tina Turner. Daarnaast is er veel gedaan op het gebied van vandalismebestrijding, onderhoud en opmaak. Ik hoop dat we dit jaar kunnen afsluiten met de hoop dat volgend jaar nog succesvoller zal zijn dat dit jaar.

Volgend jaar vindt in januari de WikiGeschiedenistest 2015 plaats, de Maand van de (exacte) wetenschap in februari en het project rond de Tweede Kamerverkiezingen in 2017 zal het hele jaar door aanwezig zijn. Prettige feestdagen, een gelukkig nieuw jaar en ik hoop dat ik jouw ook weer in 2016 mag terug zien!

Mike1023

Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 27 dec 2015 16:32 (CET)

Welkom terug!

Ik zag dat je al eerder actief was Face-wink.svg, maar vond het toch nog even leuk om een bericht te schrijven. Dus vandaar, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 28 jul 2016 20:24 (CEST)

Dankje! Gagaga (overleg) 29 jul 2016 21:12 (CEST)

Het werksjabloon

Dag Gagaga, ik zag een paar dagen geleden dit bericht. Natuurlijk lukt het niet altijd om in ene keer een artikel af te krijgen. Daarom hebben we het werksjabloon bedacht. Als je verwacht aan een artikel nog een tijdje (of een paar dagen/uren) te werken, kun je {{werk}} bovenaan de pagina zetten. Zo zien andere gebruikers dat er nog aan een artikel wordt gewerkt en houden ze hier rekening mee als ze het willen bewerken (zo ontstaan er haast geen bewerkingscontroles). Ik hoop dat ik je misschien hiermee wat heb geholpen. Overigens een prachtig artikel over De Zwakste Schakel. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 1 aug 2016 11:16 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Gagaga&oldid=455508"