Wikikids:Algemeen voorbehoud

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken

WikiKids kan niet garanderen dat alle informatie op deze site op feiten berust, omdat iedereen pagina's kan aanpassen. Om diezelfde reden kunnen wij niet garanderen dat alle informatie daadwerkelijk vrijgegeven kan worden onder de GNU Free Documentation License (kort: GFDL), Creative Commons of in het Publieke Domein staat.

Copyright

Het is hierdoor mogelijk dat er teksten op WikiKids staan, die onder copyright vallen. Wanneer u dit kenbaar maakt aan WikiKids, dan zullen wij deze tekst verwijderen. Wilt u contact met ons opnemen stuur dan een mail naar webmaster@wikikids.nl.

Juistheid informatie

De juistheid van informatie kunt u nagaan met behulp van externe bronnen en naslagwerken. Wij raden u dan ook aan om niet alleen WikiKids als bron te gebruiken, maar ook andere bronnen te gebruiken

Afbeeldingen

Afbeeldingen op WikiKids kunnen worden geupload onder elke vrije licentie. Momenteel ondersteunt WikiKids de Creative Commons (zowel met en zonder GelijkDelen), GNU Free Documentation License (alle versies), Publiek Domein en enkele andere licenties die te vinden zijn onder Speciaal:Upload.

Wij proberen van alle afbeeldingen te controleren of deze zijn vrijgegeven onder een vrij licentie. Wanneer dit niet het geval is, zullen wij de afbeelding verwijderen. Bij twijfel zullen wij de uploader vragen om de bron te noemen en/of zullen we contact opnemen met de rechthebbende om de licentie te verifiëren.
Copyright Meer informatie over auteursrechten kan gevonden worden op de auteursrechtenpagina.
Copyright
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Algemeen_voorbehoud&oldid=165266"