Overleg gebruiker:DeMoor/archief1

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ronald, ik heb geen toestemming gekregen / gevraagd van de betreffende sites. Dus het is in orde om de afbeeldingen weg te halen. Ik zal in het vervolg niet meer zo naïef omgaan met foto's.

Don Zuiderman

Hallo Ronald, Ik heb afgelopen weekend een account aangemaakt en een eerste artikel geschreven (James Bond) en kreeg daarna een berichtje over auteursrechten / bronvermelding van de afbeeldingen. Ik heb bij beide foto's de bron nu geplaatst waar ik ze heb gevonden. Ook heb ik mijn eigen gebruikerspagina een beetje ingevuld. Als er verdere vragen / opmerkingen zijn, dan hoor ik het graag!

Don Zuiderman


Hallo Ronald, Wat bedoel je met ...en geen afbeeldingen van jezelf bij http://kennisnet.wikia.com/wikikids/wiki/Overleg_gebruiker:Winiet Kijk als je nu zoiets bij mij schrijft! Harry.spoelstra 00:47, 5 februari 2007 (CET)

Dag Ronald,

Het zou goed kunnen dat het leerlingen van een student van mij zijn. Maar dat durf ik niet te zeggen. Als jij het op hun overlegpagina's vermeld vind ik het goed. Ik zat daarbij namelijk nog wel even te denken aan de opmerking van Marloes over dat kinderen dit niet echt gewend zijn. Maar daar bedenk jij vast wel een goede oplossing voor.

Gerarddummer 17:07, 15 juni 2006 (UTC)


Dag Ronald,

Er zijn een aantal artikelen bijgekomen nu van kinderen die dit hebben op hun gebruikerspagina hebben gezet. Wat zouden we hier mee moeten doen? Gewoon laten staan? Of een tijdje aankijken en dan verplaatsen? Gerarddummer 16:17, 15 juni 2006 (UTC)

Dag Ronald,

Ik vind het niet echt streng. Het is wel leuk maar dit past misschien beter op een voorstelpagina. Vind je niet?


Ronald is het dan ook niet verstandiger om al die artikelen die tussen de streepjes staan, waaronder ook mijn eigen fout een tijdje terug te verwijderen en evt te hernoemen naar zonder streepjes. Nu brengt het de volgorde van het alfabet in de war. Harry.spoelstra 21:56, 24 mei 2006 (UTC)


Hoi Ronald ik bedoel dat die pagina van de tweedeweereldoorlog gewoon verwijderd moet worden, omdat hij al bestaat en fout is gespeld.


Harry.spoelstra 08:02, 23 mei 2006 (UTC) Hallo Meneer de Moor heb jij het artikel gezien van de varkens! Als ik het zo lees dan krijg ik de indruk dat dit is overgeschreven uit? Wat denk jij. 80.100.99.235 18:59, 22 mei 2006 (UTC) Sorry was er weer uitgegooid Harry.spoelstra 19:00, 22 mei 2006 (UTC) Die pagina met tweedeweereldoorlog moet die niet verwijderd of verbeterd worden? Harry.spoelstra 19:01, 22 mei 2006 (UTC)


Hallo meneer de moor.Ik vind het echt helemaal supaH en ik vind het goed als u dat doet.U mag het van mij doen,lijkt mij ook een leuk idee -xxx- Rowan....>>


Hallo Ronald, goed dat je dit direct corrigeert. Zo zie je maar weer wat de mentaliteit is van die Ajaxsupporters. Ik ga hem vanmiddag even bij mij roepen. Harry.spoelstra 11:04, 24 april 2006 (UTC)


Ja dat lijkt me toch ook een beter idee om de berichten boven aan de pagina te plaatsen. Je zal de komende keer toch even wat uitleg moeten geven over hoe alles nu precies werkt. Ik denk trouwens dat ik een potentiële moderator uit de kinderen kan recruteren. Jop.dubrb is iemand die dat waarschijnlijk heel precies zal gaan doen. Wellicht dat ik er nog 1 of 2 zal kunnen leveren. Die kleurtjes geef je aan met een stuk htmlcode zag ik. Harry.spoelstra 22:10, 7 april 2006 (UTC)


Hoi DeMoor, dit is Angela! :-) - Marjon 12 mrt 2006 15:29 (UTC)

goedkeuring ppp

Natuurlijk wil ik dat, geen probleem! Als je me even uitlegt hoe ik de powerpoint kan opsturen of kan plaatsen zal ik dat z.s.m doen! Gr. Marloes

welkom kids en leerkrachten

die toevoeging als welkom is leuk. Dit kunnen we ook voor leerkrachten maken. Gerarddummer 6 apr 2006 17:40 (UTC)

Dag Ronald. Als jij die wilt maken vind ik dat goed. Misschien kun je direct een link opnemen naar het onderwijsportaal. Gerarddummer 20:31, 6 april 2006 (UTC)Ha die Ronald, je bent wel lekker bezig zeg. Fijn die kleurtjes en de welkomstberichten voor nieuwe aanmelders.Weet alleen niet of dat bij alle kleurtjes voor de huisstijl gaat passen, maar dat zien we wel. Harry.spoelstra 19:14, 7 april 2006 (UTC)

plaatje invoegen

test

Hey ronald Dankje dat je dat voetbalplatergrond heb laten zien Graag gedaan


Redirects

Ha Demoor, ik heb een opmerking.

Ik zie verschillende door jou geschreven pagina's staan met alleen deze tekst (bijv. in RSI, naar Repetitive_Strain_Injury),"Zie een ander artikel" misschien is het handig voortaan te typen "#redirecteen ander artikel"?! Greetzz Knowledge 14:09, 27 september 2006 (UTC)

Er moest een # voor! Het is opgelost hoor. Het is maar dat je het voortaan weet. Maar nog een vraagje, kom jij oorspronkelijk ook van de grotemensenwikipedia? Daar leer je de échte kneepjes van het vak ;)) Knowledge 15:05, 27 september 2006 (UTC)
Weet je wat me opvalt? Er zijn mega veel artikelen die niets dan alleen het nog in te vullen sjabloon bevatten! Dit levert dus een misleidend artikelaantal op! Is hier wat aan te doen? Ik vind het allemaal nog erg onoverzichtelijk... Net als jou overleg ;) allemaal testen en plaatjes, onchronologisch :p (is maar overleg hoor.) Wie gaat er eigenlijk over het aanstellen van moderatoren? Knowledge 15:10, 27 september 2006 (UTC)
Jaja, hier komen er TIEN: Chichen_Itza, Vrijheidsbeeld, Timboektoe, Taj Mahal, Sydney_operahuis, Stonehenge, Piramide van Cheops, Petra, Paaseiland, Neuschwanstein... kijk en overtuig jezelf... Knowledge 15:18, 27 september 2006 (UTC)
Aha, duidelijk :) Bedankt! Knowledge 18:47, 27 september 2006 (UTC)

Angela

Ahaaa ;) En wat doet Angela? Heb je mijn mail nog gehad? Knowledge 15:20, 28 september 2006 (UTC)

Award

Nee, nee, nee, DeMoor, goed lezen... DEZE AFBEELDINGEN HEB IK OP WK GEPLAATST ;), dus... En bij de andere pagina heb ik 'm geplaatst om te laten zien waar we het over hebben... Knowledge 04:43, 29 september 2006 (UTC)

Felicitatie

Heej bedankt ;) Nog een vragie: Heb je al naar Categorie:Wikikids:Weg? gekeken? Wat vind je ervan? Knowledge 17:05, 30 september 2006 (UTC)

Opschoonactie

Idd zeg! Ik ben hard bezig... misschien loop ik iets te hard van stapel, maar ik doe m'n best ;)) Echt een karwei! Knowledge 18:32, 3 oktober 2006 (UTC)

Onnuttige redirect

Inderdaad! Soms moet ik 'm nog onnuttig maken, door een paar links aan te passen ;), meestal is ie in een klap overbodig! Ik ga er denk ik maar weer eens een poosje mee stoppen hoor... Hier wordt je een beetje gaar van ;)Knowledge 19:38, 3 oktober 2006 (UTC)

Hoi

Hoi DeMoor, ik zie vaak dat je op een gebruikerspagina zet: 'Kijk op je overleg', dit is onnodig! Wanneer er iets op de overleg is gebeurd krijgen ze toch bericht! Greetz Knowledge 14:25, 4 oktober 2006 (UTC)

Dag Ronald,

10 is een student van Hogeschool Domstad ontdekte ik vandaag. Leuk van haar om te horen dat ze er al mee aan de slag was gegaan. Gerarddummer 18:36, 4 oktober 2006 (UTC)

Waarom ik dat 'zo' doe.

Het onderwerp van de categorie 'vogels' is het artikel 'vogels', wanneer je een ! er achterzet staat dit artikel bovenaan, zie op Wikipedia -> Artikel Nederland staat bovenaan (dit is trouwens geen goed voorbeeld! Hier wordt nl. geen ! geplaatst maar een spatie), even voor het idee. Wanneer komt die nieuwe categorieindeling? Daar zou ik graag aan meehelpen! Nu weet ik nl. niet of ik een categorie moet beginnen/verbeteren, ja of te nee! Knowledge 19:11, 4 oktober 2006 (UTC)

Categorieindeling

Mailtje ontvangen! Greetz Knowledge 12:51, 5 oktober 2006 (UTC)

Teruggeplaatst

Hoi Ronald, ik heb Index.php/Alarm teruggeplaatst. De alarmknop in de linkermenubalk bleek niet meer te functioneren na je verwijdering. Groetjes, Marjon 15:16, 5 oktober 2006 (UTC)

Help

Heej Demoor, ik plaats de redirect van Help naar Wikikids:Help terug hoor. Vanaf Wikipedia ga je van Help ook naar Wikipedia:Help, en als kids hulp nodig hebben zoeken ze toch sneller op help als op Wikikids:Help!

Ook blijft het vervelend dat bij Special:Wantedpages 'Help' bovenaanblijft staan, ook al klopt dat niet.

Tis maar dat jet weet ;) Knowledge 18:48, 6 oktober 2006 (UTC)

?

Wat bedoel je met deze wijziging? Knowledge 19:51, 12 oktober 2006 (UTC)

Ongedaanmakingen

Hoi DeMoor, alleen mijn kopje is maar verschenen, dus ik begrijp dat je het niet begreep, maar ik ben het niet eens met het verwijderen van het sjabloon {weg} en {auteur}

Volgens mij zit hier wel degelijk auteursrecht op: Afbeelding:Banner Pedagogische Academie Hanzehogeschool Groningen.jpg Die ‘medewerker’ is toch ook 'maar' een student? nee is een docent!


Verder vind ik Help erg overbodig naast Wikikids:Help. Sowieso hoort Help niet thuis in de encyclopedie, dus is hij verplaatst naar Wikikids:Help, nu wordt er gewoon weer een artikel geschreven met soortelijke inhoud! Mijn voorstel is een redirect naar Wikikids:Help, dit is bijv. op Wikipedia ook zo. hou wel oog voor de medegebruikers!!


Greetz Knowledge 12:45, 13 oktober 2006 (UTC)

Wikikids:Brief Pilotscholen

Heej DeMoor, dit gedeelte uit de brief klopt toch niet?

...Hoe kan de school worden aangemeld? Ga naar WikiKids typ scholenlijst in het zoekvenster en op enter. Meld je aan onder de juiste letter van het alfabet. Dit kan ook via de hoofdpagina Vertel dan ook nog iets over jullie school, maar dat kan ook later hoor! Dat kan zelfs een opdracht voor de kinderen zijn...

Kun jij het aanpassen? Ik snap namelijk het systeem van die scholen ook niet helemaal. Knowledge 14:22, 14 oktober 2006 (UTC)

Geschiedeniscanon

Ow ja, het is nu wat overzichtelijker he! Wat vind je van De Romeinse Limes? Bewerkte versie van entoen.nu. Greetzz Knowledge 10:50, 20 oktober 2006 (UTC)

Haha, toch vind ik het storend hoor, ook bijv. die lege pagina's als al die sprookjes (gelinkt vanaf Mythes en Legendes), wat vind jij daar van? Ik vind dat wanneer artikelen als Monaco, Bloed, Brood, Sneeuw etc nog niet bestaan, zulke artikelen echt overbodig zijn! (en ze zijn daarnaast ook nog eens leeg!) Knowledge 10:57, 20 oktober 2006 (UTC)

Vooruit dan maar ;) Al zou ik het op prijs stellen dat ze zich wat bezighielden met zinnige onderwerpen (dit is trouwens mijn mening, geen richtlijn ofzo ;)). Verder nodig ik je uit in de Kroeg van Wikikids!

Wat zie ik op een wiki-pagina

Hoi DeMoor, misschien kun je hier nog aan verder werken? Wikikids:Handleiding-wiki/Wat zie ik op een wiki-pagina. Succes. Knowledge 14:09, 25 oktober 2006 (UTC)

De Lutte

 • Wat grappig :) We zaten tegelijkertijd De Lutte bij te schaven :) Je was alleen iets eerder. Knowledge 14:12, 30 oktober 2006 (UTC)
 • Geen idee, zat ook even mijn ogen uit te wrijven :) Lees trouwens ook even mijn berichtje op de overleg van Gerard. Vind je het een idee? Knowledge 14:17, 30 oktober 2006 (UTC)

Scholenlijstnaamruimte

Hoi DeMoor, ik vind dat we ze in de Wikikidsnaamruimte moeten laten. Ten eerste omdat het anders zo'n 30 artikelen scheelt in het artikelaantal en je kunt ze wel op alfabetische volgorde zetten: Let op:

 • Normalitair staat er onderaan pagina Wikikids:Jan Ligthartschool, Woudenberg, [[Categorie:Scholenlijst]]
 • Wanneer je dit veranderd in [[Categorie:Scholenlijst|Jan Ligthartschool, Woudenberg]] komt Deze school onder de J van Jan te staan. Zijn er dan nog meer scholen met de j, dan worden ze verder gesorteerd.
 • Duidelijk :)

Greeetz Knowledge 05:44, 31 oktober 2006 (UTC)

 • Dit lijkt me een goede oplossing. Gerarddummer 15:56, 31 oktober 2006 (UTC)

Direct in Naamlijst

Misschien vragen van Typ eerst: Wikikids, daarna Schoolnaam + plaats of iets knutselen aan die balk, zal nog even kijken. Tjah... Boomhut voor kids, maar wat voor volwassenen, zal er even overna denken. Knowledge 20:35, 30 oktober 2006 (UTC)

 • Ha, zo beginnen alle scholen met een W. Maar nieuwe scholen komen gewoon onder hun naam in de lijst te staan. Kan er niet in het sjabloon direct iets worden opgenomen van WikiKids-Nieuweschool of zoiets?Gerarddummer 20:58, 30 oktober 2006 (UTC)

Rommel

Hoi, sorry voor de rommel in de zandbak. Ik wou het net opruimen, toen had jij het al gedaan, lekker snel! :) Was even wat aan het proberen qua invoegen vanw elkomsjablonen zonder de categorie. Kan helaas niet zo makkelijk met magische woorden :( Effeietsanders 21:02, 1 november 2006 (UTC)

Ik heb trouwens de tekst vertaald zoals je gevraagd hebt, zie mijn overlegpagina :) Effeietsanders 22:33, 17 november 2006 (UTC)

editorbalk

Zie Wikikids:Voorkeuren#Afmetingen_tekstveld bij het plaatje van de balk. Is dat het? Greetz Knowledge 19:06, 4 november 2006 (UTC)

Gebruiker:Jan peter balkenende

 • Hoi Delmoro, ik vind deze gebruikersnaam ongewenst. Kunnen we er niets aan doen? Knowledge 15:46, 7 november 2006 (UTC)
 • Om te beginnen heeft deze naam voor sommige mensen een negatieve betekenis (niet voor mij, overigens). Verder zouden we een sjabloontje kunnen maken met de tekst: "Misschien zou je eventueel een leukere naam kunnen kiezen?" of iets dergelijks... Knowledge 15:53, 7 november 2006 (UTC)

Onderwerpsregels (van == tot==)

 • Hoi Delmoro, er moet me even iets van het hart. Waarom zet jij soms de eerste regel van een artikel tussen =-tekens (Zie bijv. Jazzballet)... Dat is toch niet nodig! Knowledge 16:26, 7 november 2006 (UTC)
 • Ik heb het over de eerste regel van een artikel. Ik vind dat die er zo uit moet zien:

Gebruiker DeMoor is een moderator op Wikikids. Hij...


 • Vergelijk eens met:

Gebruiker DeMoor is een moderator op Wikikids. Hij...

 • Wanneer je ze vergelijkt, vind ik de eerste mooier. Greetz Knowledge 18:36, 7 november 2006 (UTC)

Verwijderen overlegpagina

Hoi, ik zat net te bedenken: Als die gebruiker op school zit te werken, en ik blokkeer hem, dan wordt de hele school geblokkerd (via het ip-adres). In latere software-versies is dit probleem verholpen, maar WikiKids draait nog niet op de nieuwste software. Ik denk dat ik het bericht nog eventjes laat staan. - Marjon 09:54, 8 november 2006 (UTC)


Google Earth

Dag Ronald, Hoe zouden we dat handig aan kunnen pakken? Het lijkt me niet doenlijk om bij elke link een opmerking te maken. Hoe zou dit anders kunnen? Groeten, Gerarddummer 21:54, 12 november 2006 (UTC)

hallo Ronald

wat er er door jou veranderd aan de Gorredijk pagina? Ik kan dat niet vinden......--Leenfaas 21:27, 14 november 2006 (UTC)

Giraffe

Wat doe je nu op giraffe? En waarom vervang je mijn naam door de jouwe op Overleg gebruiker:Loesje? Greetz Knowledge 14:49, 15 november 2006 (UTC)

hallo Ronald de Moor,

Ik ben (met mijn leerlingen) een nieuwe gebruiker van Wikikids. We zijn met z'n allen erg enthousiast! Wat een geweldig leuke site is dit!

Ik heb alleen een vraag; als de kinderen een artikel hebben geschreven, zoeken ze op internet vaak naar een foto of plaatje. Ik ben me er van bewust dat ik geen foto's mag laten gebruiken waar copyright op rust. Maar...hoe kom ik er echter achter of een foto op google auteursrechtelijk gescherm is?


met vriendelijke groet, Jessica.

Dag Jessica,

Er zijn op internet wel foto's te vinden die je mag gebruiken. De foto's van het ANP-fotoarchief bijvoorbeeld mag je gebruiken. ANP-fotoarchief Een goede bron voor het gebruik van foto's is ook yotophoto. Kijk daar wel goed wat de voorwaarden zijn.

Succes.

Gerarddummer 13:47, 25 november 2006 (UTC)

 • En natuurlijk Commons, hoe kun je die vergeten! Knowledge 20:00, 25 november 2006 (UTC)

Antwoord

Ik geef voortaan antwoord op de pagina waar de vraag wordt gesteld (net als op WP, en net als Marjon :)) Okee? Knowledge 18:01, 6 december 2006 (UTC)

Heej DeMoor,

Waarom draai je die wijzigingen terug? Een poosje geleden is er gezegd dat we interne links beter met haken aan kunnen geven en niet als externe links, omdat dat erg vervelendt wordt wanneer Wikikids zichzelf gaat hosten oid, dus daarom wijzigde ik die links. Voortaan zal ik het op je overlegpagina vragen. Op WP mag je geen gebruikerspagina's wijzigen, maar omdat er hier nog nooit wat over gezegd is, en iedereen het doet, heb ik die wijzigingen gepleegd. Sorry. Knowledge 15:13, 11 december 2006 (UTC)

Okee, gelukkig. Wel wijs ik je nog even op het feit dat ook jij deze ongeschreven regel veelvuldig overtreedt: zie bijv. deze wijziging (3 bijdrages van jou geleden :)) Goed, veel succes nog, en tot ziens :) Knowledge 19:47, 12 december 2006 (UTC)

Student Domstad

Dag Ronald, Ik zag dat je een berichtje op de pagina van Rosalie had achtergelaten. Rosalie is een student van de Hogeschool Domstad. Ze heeft met leerlingen uit groep 4 (!) gewerkt op WikiKids. Ik zal haar binnenkort vragen of ze hiervan nog verslag wil doen voor de volgende nieuwsbrief.

Gerarddummer 19:46, 15 december 2006 (UTC)

Verwijdering Patrick

Hoi DeMoor, je hebt Patrick én op zijn GP én op zijn OP welkom geheten. Patrick krijgt alleen een melding van een verandering op zijn OP, dus dat welkom op zijn GP is overbodig en zinloos (en in strijd met die ongeschreven regel), dus vandaar. Greetz, en succes nog, Knowledge 20:37, 19 januari 2007 (UTC)

Dubbele info

Volgens mij zijn de pagina's "Informatie" en "Hulp bij meehelpen" onder "Kids" hetzelfde. Kan er eentje weg?

--Webmaster 08:13, 24 januari 2007 (UTC)

Help... accorderen

Bij "Nieuwe pagina's" kan ik meestel wel op (wijz) klikken om te accorderen, maar soms ook niet - weet jij waaraan dat ligt?

--Webmaster 08:29, 24 januari 2007 (UTC)

Hellup... grote afbeeldingen

Ik kan in de documentatie nergens vinden hoe je een afbeelding van Wiki Commons eenvoudig kan aanroepen... En hoe je ze verkleind.

De banaan werd automatisch bij Wiki Commons gevonden, zonder dat we hem geupload hadden naar WikiKids...

Mail ontvangen?

Ja, hij is er (of ze zijn er) :) Bedankt! Knowledge 20:11, 25 januari 2007 (UTC)

Heej DeMoor,

Ik mag niet klagen :) Van de 8 toetsen heb ik 2 onvoldoendes (en dat waren dingen waar je niet voor kon leren, en die misschien ga herkansen) en de derde onvoldoende wordt misschien nog eeen voldoende. Verder is het categoriseren inderdaad nog steeds een heidens karwei! (Vooral wanneer Patricia en ik elkaars werk overschrijven, zij het een misverstand :)) Groets, en tot sinas Knowledge 20:55, 7 februari 2007 (CET)

PS: Ik heb de polo besteld, en ie is onderweg! Knowledge 21:43, 7 februari 2007 (CET)

Polo

Heej DeMoor! Hij is binnen hoor! Erg leuk! Knowledge 11:08, 10 februari 2007 (CET)

Overleg pagina van Patricia

Hoi Ronald, je hebt de wijziging die Patricia op haar eigen overleg pagina heeft gedaan weer ongedaan gemaakt. Ze heeft de tekst verwijderd en verplaatst naar een subpagina genaamd Archief I. Omdat jij het verwijderen ongedaan hebt gemaakt staat die tekst op beide pagina's. Eigenlijk denk ik dat Patricia zelf moet weten wat ze met de tekst op haar overlegpagina doet. Is er een richtlijn (voor moderators) hoe om te gaan met overleg pagina's van gebruikers? Patrick 19:12, 15 februari 2007 (CET)

Afbeelding

Hoi Ronald,

Heb je deze afbeelding zelf gemaakt?

Marjon 14:26, 22 februari 2007 (CET)

En deze? - Marjon 15:10, 22 februari 2007 (CET)

Ha! Leuk die foto's ja. :) Ik ben zo vrij geweest om een pagina aan te maken in jouw gebruikersruimte: Gebruiker:DeMoor/Afbeeldingen. Ik heb hier de afbeeldingen neergezet zodat ze niet meer voorkomen op de Lijst met ongebruikte afbeeldingen. - Marjon 15:52, 22 februari 2007 (CET)


Klokhuisfilmpjes

Dag Ronald,

Zie dat je bezig bent om alle klokhuisfilmpjes op WikiKids te zetten. Zal ik hiermee helpen? Misschien kun je een verdeling voorstellen. Gerarddummer 10:20, 13 maart 2007 (CET)

Welkom

Goede actie Ronald om iedereen direct welkom te heten. Kon ik er nog weer naar verwijzen in mijn les. Gerarddummer 11:07, 14 maart 2007 (CET)

Cat:Steden en dorpen

O, nee, wat vervelend. Het is de bedoeling dat Nederlandse dorpen gedeponeerd worden in hun provincie! Al dat werk voor niets... Succes :) Knowledge 21:37, 15 maart 2007 (CET)

Antwerpen

Ik zit nu nog niet in een probleem, maar zal datar later wel in komen. Het gaat namelijk over Antwerpen. Het artikel gaat nu over de stad zelf, maar hoe zou ik dat nu moeten doen als ik een artikel wil maken over de Provincie Antwerpen of het Arrondissement Antwerpen? Suikerdruifje 18:19, 26 maart 2007 (CEST)

Antwoord: informatie

Wat bedoel je met; "Je komt weer 'werken' op wikikids? (sorry, ik begrijp sommige dingen minder goed) en de informatie haal ik grotendeels uit de NL Wikipedia. Of mag dat niet?

OK, in de toekomst zal ik de zinnen wat aanpassen. Ik ga zometeen Oostende wat aanpassen. _-_SD_-_ 20:21, 27 maart 2007 (CEST)

Ede

Zie Ede op WP, er zijn dus meerdere mogelijkheden... Knowledge 19:42, 27 maart 2007 (CEST)

Wat moet ik nu doen?

Ik verveel me, ik zou graag wat schrijven op WikiKids maar ik weet niet ofdat ik Antwerpen verder moet uitbreiden of eerder werken aan Brussel of Brugge? Suikerdruifje

Als je echt niets te doen hebt kun je andere artikelen op spelfouten gaan controleren of iets dergelijks. PS: ondertekenen doe je met vier tildes (~), groets Knowledge 19:33, 30 maart 2007 (CEST)

Doorverwijspagina's

Bestaan er hier op WikiKids ook doorverwijspagina's? _-_SD_-_ 14:44, 31 maart 2007 (CEST) ja kijk bijv. maar eens bij muis

Of zie Categorie:Wikikids:Doorverwijspagina! Groets Knowledge 19:44, 31 maart 2007 (CEST)

jufs/juffen

Heej, wat grappig! Jufs en juffen is beide mogelijk. "Wij" spreken van jufs, "jullie" van juffen. Zou dat een kwestie van dialect zijn? (Ik spreek nl. plat-zeeuws :)) Knowledge 20:30, 31 maart 2007 (CEST)

 • Excuses ik heb het opgezocht en inderdaad je hebt gelijk! Sorry sorry sorry, juf (de ~ (v.), ~fen/~s)

1 [inf.] juffrouw
2 [pej., inf.] pedante vrouw [vaak -fie]
Zal ik het maar weer terug zetten? Ik weet niet of het met zeeland te maken heeft ik kom zelf uit zeeuws vlaanderen. Groet,Delmoro 20:34, 31 maart 2007 (CEST)

Mij maakt het niet uit, zullen we kijken wat de rest vindt? De meerderheid heeft deze keer gelijk :) Knowledge 20:37, 31 maart 2007 (CEST)

  • oke zet het dan maar ff in het clubhuis alsjeblieft. Delmoro 20:38, 31 maart 2007 (CEST)

Clubhuis

Hoi DeMoor, waarom heb je dit weggehaald? Knowledge 13:29, 2 april 2007 (CEST)

Wat denk jezelf? Ik denk omdat ik anders een extra klik moet doen om bij het goede artikel te komen :-)

Nu staat hij mooi open en kom ik zo sneller waar ik ziojn moet. Groet,Delmoro 14:43, 2 april 2007 (CEST)

Huh? Moet jij hem dan eerst openklikken?! Knowledge 15:34, 2 april 2007 (CEST)

Beeldbank

Waarom plaats je je groenteafbeeldingen én in voedsel én in groente? Dat heeft geen zin! Wanneer men groente wil hebben dan moet met op groente klikken, wil men geen groente, dan moet er geen groente tussen de rest staan! Knowledge 10:53, 6 april 2007 (CEST)

Dag Kl, zio hebben we dat wel afgesproken voor de artikelen. Nu kan het gebeuren dat een juf of meester op het digitaal schoolbord plaatjes wil laten zien over voedsel ik heb dit vanmorgen ook even gedaan met mijn jongens. Dan is het leuk om ze te laten benoemen is het fruit, groente, vlees, zuivel etc. Vandaar! Groet, Delmoro 14:13, 6 april 2007 (CEST)

Ik heb er eerst even genoegen mee genomen, maar toch vind ik het krom. Misschien is het leuk voor je klas (kan ik me wel voorstellen) maar het is niet praktisch! Wanneer al het fruit ook eens in voedsel staat, alle scheepvaart, treinen e.d. ook nog in voertuigen en aardrijkskunde... het wordt allemaal al massaal, en dan ook nog eens dubbel! We kunnen beter zo specifiek mogelijk proberen te categoriseren. Wanneer we een poosje verder zijn telt fruit misschien 200 afbeeldingen, zuivel, groente, vegetarisch, graan, etc etc ook. Cat:voedsel telt er dan 1200! Dat biedt echt geen overzicht. Knowledge 13:53, 9 april 2007 (CEST)

Wanneer we op 1200 zitten kijken we wel weer verder. wil het toch zo nog even graag houden alsjeblieft. Delmoro 13:56, 9 april 2007 (CEST)

Struisvogelpolitiek :) Maargoed, het zij dan maar zo. Is dit de mening der gehele projectgroep? Knowledge 16:43, 9 april 2007 (CEST)

NEE

Auteur

Zie Wikikids:Moderatorwerk, dat is alles :) Knowledge 16:09, 9 april 2007 (CEST)

maastricht

dag, volgens de nederlandstalige wikipedia mag het plaatje gebruikt worden, dacht ik. groet Michiel 17:53, 10 april 2007 (CEST)

foto's koninklijk huis.nl

Hoi DeMoor, die links die je in het sjabloon hebt geplaatst kloppen volgens mij niet, en verder staat bij iedere beschrijving "Constantijn" Knowledge 15:02, 11 april 2007 (CEST)

En nu? Delmoro

Landenkaartjes

Graag gedaan, ik doe het bovendien graag! _-_SD_-_ 20:52, 11 april 2007 (CEST)

GFDL

Kijk eens hier: Speciaal:Undelete/Sjabloon:GFDL! :-D - Marjon 12:21, 15 april 2007 (CEST)

In het Clubhuis schreef je "Waarom nu ineens weer dit sjabloon Sjabloon:GFDL".
"ineens"? Het was geen nieuw sjabloon, maar een sjabloon dat was aangemaakt op 17 maart 2006 door... jou. :) - Marjon 14:14, 15 april 2007 (CEST)

Duitsland

Ik snap eigenlijk niet hoe je die klokhuisfilmpjes op WikiKids plaatst. :s _-_SD_-_ 13:26, 22 april 2007 (CEST)

Bedankt voor de uitleg! Ik heb alvast de letter T genomen. Best wel makkelijk, die klokhuisfilmpjes. Ik zou graag alle Duitse deelstaten en hun hoofdsteden (totaal zo'n 32 pagina's) op WikiKids hebben. Daarom dat ik de laatste periode zoveel over Duitsland aan het werken ben.

Werkt die link naar Google Earth voor Saint Tropez niet hetzelfde als die van bv. Eindhoven? _-_SD_-_ 00:01, 23 april 2007 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:DeMoor/archief1&oldid=214246"