Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 10 april t/m 10 mei staat WikiKids in het teken van de Spaanse en Portugese eilanden! Doe jij ook mee?

Overleg gebruiker:Aspiringshortlot/archief2016

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

WAARSCHUWING: Niet reageren svp op archief.

Welkom

Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Aspiringshortlot!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom op WikiKids. Mocht je vragen hebben, wil ik je graag helpen. Veel succes! Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 25 sep 2016 10:25 (CEST)
Dank je wel, ik heb helaas nu geen vragen in de wachtlijst. Ik ben namelijk afkomstig van Wikipedia. Jij ook nog veel succes, en nog een fijne zondag! Aspiringshortlot (overleg) 25 sep 2016 10:27 (CEST)

Mooi begin

Welkom, mooi artikel over Republiek Californië! Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 25 sep 2016 12:18 (CEST)

Dank je wel! Aspiringshortlot (overleg) 25 sep 2016 13:39 (CEST)

Bedankt!

Mooi ingrijpen met LORENA. Gebruikers zoals jij zijn erg gewenst op WikiKids. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 26 sep 2016 19:39 (CEST)

Dank je wel, heb ik allemaal geleerd op Wikipedia. Aspiringshortlot (overleg) 26 sep 2016 20:28 (CEST)
Wikipedia levert, naar mijn mening, ook hele goede gebruikers en we zijn blij dat de interesse onder Wikipedianen voor WikiKids ook relatief hoog is. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 26 sep 2016 21:59 (CEST)
Ja, in de boomhut heb ik er ook iets over geschreven. Aspiringshortlot (overleg) 27 sep 2016 17:07 (CEST)

helpen

Kunnen jullie mij helpen om wat bestanden te plaatsen naar mijn account over nickelodeon fijne dag nog

Hey Jayden sorry dat ik niet reageerde, je kunt plaatjes van Nickelodeon vinden als je hier op klikt. En nu leg ik je even uit hoe je een foto plaatst op je gebruikerspagina:
:Als je zegt [[Bestand:Voorbeeld.png]], krijg je gewoon de afbeelding. Als je [[Bestand:Voorbeeld.png|right]] typt komt hij rechts te staan (je kan ook left of central invoeren). Als je typt [[Bestand:Voorbeeld.png|right|thumb]] komt er een kader omheen. Met [[Bestand:Voorbeeld.png|right|thumb|Dit is een voorbeeld]] krijg je een bijschrift. Met [[Bestand:Voorbeeld.png|150px|thumb|Dit is een voorbeeld]] kan je de grootte regelen. 150 is hier de variabele. Als je dit allemaal uitvoert krijg je het volgende:.


Maar in de plaats van Voorbeeld moet je een plaatje schrijven op de website die ik je heb gestuurd. Veel succes, groeten, Flag of California.svg Aspiringshortlot overleg? 6 okt 2016 17:35 (CEST)

Geachte Aspiringshortlot

Hi,

BTS is een bekende band uit korea. Er valt haast niks te zoeken over die band in het nederlands. En dan moet jij het gelijk tot een verwijdering stellen? wat zielig zeg, Het is geen wikipedia dit is wikikids. Voor kinderen! als er al maar een klein tekstje staat over de band dan is het goed hoeft niet gelijk verwijderd te worden. En over Chris Snowrose trouwens, daar kun je heel wat van vinden ik weet niet op welke site jij kijkt maar niet op de juiste blijkbaar. BTSLOVER (overleg) 13 okt 2016 18:00 (CEST)

Beste, graag niet zo onbeleefd praten. BTS bedoelde ik niet met ik vind daar niets over. BTS is een exacte kopie van de Engelse Wikipedia en namelijk mag je volgens enkele moderatoren niet kopieren van Wikipedia. En Chris Snowrose heb ik over gezocht op Google, zeg is een website waar je het vindt, volgens jou is dat een instagrammer maar ik vind geen Chris Snowrose op Instagram.
Chris Snowrose is een instagrammer en youtuber, maar meneer Chris is 16 en heeft 3(!) subs op YT. Gewoon verwijderen. Dit is inderdaad Wikikids, geen database van alle personen op de wereld die Insta hebben... --Grab hand animation.gifWiki7 overleg 13 okt 2016 19:21 (CEST)
Bedankt Wiki7 voor je reactie, eerder hadden we dit (dacht ik) meegemaakt dat iemand een artikel over een YouTuber had gemaakt die maar 21 subs had. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 13 okt 2016 19:26 (CEST)


Kritiek

Beste Aspiringshortlot. Na aanleiding van je bijdrage aan het artikel Sister Act, stuur ik even een berichtje over het woord kritiek. Kritiek kan zowel positief als negatief zijn. Je kunt bijv: lovende kritiek hebben. Dus daarom had ik neergezet dat de film positief werd ontvangen en dat de reviews veelal positief waren. Gagaga (overleg) 20 okt 2016 19:09 (CEST)

Ik vind nogal dat het te weinig is voor het kopje kritiek, en zo belangrijk is dat nou ook niet. Misschien kun je iets plaatsen over de rollen, grtjs Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 20 okt 2016 19:50 (CEST)

Jouw GP

Beste,
Ik heb een beetje het idee dat je mijn gebruikerspagina gekopieerd hebt. Heb daar geen problemen mee hoor, maar zou je wel even de credits willen vermelden, als dat waar is? Groetjes! PieterRegNuvola apps edu languages.svg 24 okt 2016 16:17 (CEST)

Oh sorry ik wist niet dat dat van jou was, namelijk had iemand op Wikipedia dit ook. Grtjs, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 25 okt 2016 17:09 (CEST)

Gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 28 okt 2016 21:41 (CEST)

Bedankt, ik ben 15 geworden ;). Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 28 okt 2016 21:49 (CEST)

Normale ster

Gefelici flapstaart!

Gefeliciteerd, met je eerste normale ster. Ik geef hem namelijk omdat je zo aardig bent, en mijn artikelen flink heb verbeterd en de waarheid hebt ontdekt. Groet, Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 1 nov 2016 16:32 (CET)

Hartelijk bedankt! Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 1 nov 2016 16:37 (CET)
Ster ongeldig (sokpopmisbruik)! Grab hand animation.gifWiki7 overleg 15 dec 2016 22:39 (CET)

Bewerken: Nieuwe Hollandse Waterlinie

Hi! Ik ben voor een studieopdracht de pagina van de Nieuwe Hollandse Waterlinie aan het maken. Zo je willen wachten met bewerken totdat ik klaar ben? Dan wil ik je wel een berichtje sturen als ik klaar ben! Dan mag je het van mij daarna verder bewerken. Dank!

Excuus hiervoor, zou je misschien het Sjabloon:Werk plaatsen door {{werk|(hier je reden}} in te vullen. Zo weten mensen dat je hier aan bezig bent. En graag je bericht ondertekenen met 4 tildes (4x ~). Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 5 nov 2016 17:18 (CET)

Ik het het sjabloon toegevoegd. Ik wist niet dat dit kon. Moet ik nog een bericht sturen als ik klaar ben?

Nee dat hoeft niet, maar de vier tildes (~~~~) moeten wel aan elkaar. Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 5 nov 2016 21:27 (CET)

Aandacht!

Mijn IP-Adres is blijkbaar hetzelfde, Bobby John bevindt zich in hetzelfde gebouw als ik. Meerdere mensen werken bij dit bedrijfsgebouw. Nu kan ik niet bewerken. Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 6 nov 2016 15:57 (CET)

Mike kun je alsjeblieft mij niet meer blokkeren. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 6 nov 2016 16:37 (CET)
Geregeld. Bobby is nog steeds geblokkeerd, maar jij kunt gewoon weer bewerken. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 6 nov 2016 17:10 (CET)
Bedankt, ik heb Bobby John de Bot aangesproken in het kantoorgebouw dat het niet hoort om zo'n taalgebruik te gebruiken. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 6 nov 2016 17:12 (CET)
Wat een raar verhaal! En ik zal het maar zeggen: ik geloof er helemaal niks van. Hoezo zouden jullie in hetzelfde kantoorgebouw bewerken? Jullie zijn kinderen, wat doen jullie überhaupt in een kantoorgebouw? En waarom zitten Bobby en jij op hetzelfde moment in hetzelfde kantoorgebouw te bewerken terwijl jij in Leiden zegt te wonen en Bobby in België? En hoe kan jij hem daar aanspreken, hoe weet jij hoe hij er uitziet? Vertel heel gauw het echte verhaal, want ik hou helemaal niet van dit soort leugens en gedrag. Ik verwacht een antwoord. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 7 nov 2016 10:37 (CET)
... ik zeg maar de waarheid. Ik ken Bobby al sinds vorig jaar en hij zegt dat hij naar Wikipedia wilt. Mijn papa werkt namelijk voor het bedrijf daar de B-group te Lommel omdat hij daar erg goed verdient, die dag mocht ik met hem mee. Omdat het zondag was (namelijk mag ik elke zondag en meestal op zaterdag met hem mee). En als je me niet gelooft, dan geloof je me maar niet. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 7 nov 2016 18:10 (CET)
UPDATE: Ah ja, ik weet nog iets. Hij beweerde dat hij in de plaats van WikiKids een spel ging spelen genaamd: ROBLOX. Ik ken dat spel "totaal" niet. Ook zit hij vaak achter de computer in het computer lokaal. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 7 nov 2016 18:14 (CET)

Bedankt

Leuk compliment op Leiden. Ik had het artikel twee jaar geleden uitgebreid vanwege Leidens Ontzet. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 6 nov 2016 19:52 (CET)

Graag gedaan, ik woon en kom ook uit Leiden. Ik ben bezig met mijn eerste artikel over Leiden, namelijk Leidsch Dagblad. Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 6 nov 2016 19:54 (CET)
Sehr schön. Viel Erfolg! Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 6 nov 2016 19:57 (CET)
Vielen Dank, dasselbe für Sie Mike! Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 6 nov 2016 20:12 (CET)
PS: Ik vind Duits namelijk een leuke en mooie taal als je het nog niet wist Face-grin.svg. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 6 nov 2016 20:12 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Aspiringshortlot/archief2016&oldid=467796"