Gebruiker:PieterReg/Kladblok1

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Mijn kladblok voor designs. Nu bezig met design voor projectpagina voor StedenenDorpeninNL.

Het project: Nederlandse gemeenten
Portaal Nederland.png
>>>Terug naar Portaal:Nederland>>>

Welkom op het project:Nederlandse gemeenten, wat onderdeel is van Portaal:Nederland. Dit project is het nieuwe jaarproject van 2015. Het doel is dat iedere gemeente in Nederland een zo mooi, informatief en compleet mogelijk artikel krijgt. In 2014 is hier al deels mee begonnen, de gemeenten Voorschoten, Dronten en Zoeterwoude zijn hier voorbeelden van.

Doelen

Als eerste vragen we je op deze infobox te gebruiken op artikelen. Deze is speciaal gemaakt in een WikiKids-stijl voor dit project onder andere. We willen graag een leuke inhoud. De dorpen/steden en gemeenten met dezelfde naam hebben één artikel, houd hier rekening mee. Ook is het leuk als de grotere, belangrijke gemeenten eerst gaan. Een artikel over Maastricht word eerder gelezen dan over de gemeente Onderbanken. Daarnaast willen we leuke kopjes, waar GEEN Wikipedia-sjablonen in staan. Leuke kopjes zijn misschien bezienswaardigheden, cultuur en kunst, politiek, geografie, geschiedenis, naam, ect. Wees creatief is het motto!

Het is ook leuk om wat artikelen te schrijven die met de gemeente te maken hebben, bijvoorbeeld een artikel over de burgemeester, de bezienswaardigheden en de wijken of plaatsen in de gemeente. Dit hoeft niet, maar kan wel leuk zijn.

Nieuwe gemeenten

Deze gemeenten zullen binnenkort of op de langere termijn gewijzigd worden en daarom de artikelen ook.

Al gedaan

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:PieterReg/Kladblok1&oldid=656101"