Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Wikikids:Boomhut: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Label: Ongedaan maken
 
Regel 1: Regel 1:
 
{{Boomhut}}
 
{{Boomhut}}
[[Bestand:WikiBanner-1.gif|500px|center]]
+
[[Bestand:WikiBanner-1.gif|500px|center|link=https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut&action=edit&section=new]]
 +
[[ca:Vikidia:La cabanya]]
 +
[[en:Vikidia:Talk]]
 +
[[es:Vikidia:Patio]]
 +
[[fr:Vikidia:Bavardages]]
 +
[[it:Vikidia:La casa sull'Albero]]
 +
[[pt:Vikidia:Pátio]]
 +
[[ru:Vikidia:Текущие события]]
 +
[[scn:Vikidia:Chiazza di Nappi]]
 
<!-- Stel hieronder je vraag -->
 
<!-- Stel hieronder je vraag -->
  
== Foute informatie pagina Fret ==
+
== wikikids ==
  
Hallo,
+
ik heb een verhaal gemaakt maar die kon ik niet zien als ik de titel in geklikt hebt dus ik heb het op een andere manier gedaan alleen die kan ik niet zien als ik op mijn profiel klik hoe kan ik ervoor zorgen dat ik het wel zie?
 +
: In de "Geschiedenis" (tabkaartje bovenaan op scherm) kun je verwijderde tekst zien en eventueel weer terughalen.  Tekst die niet is opgeslagen ben je kwijt als je de pagina waaraan je werkte hebt verlaten.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 14 jan 2022 11:46 (CET)
  
Ik heb de pagina over de fret gelezen en ben hier erg van geschrokken. Bij de voeding van de fret staat dat fretten stukjes groente, rozijnen, bananen, pindakaas en zelfs gedroogd kattenvoer kunt geven. DIT IS NIET WAAR! Sterker nog, een fret kan hieraan op termijn zelfs overlijden omdat groente en andere niet dierlijke producten gewoonweg niet verteerd kunnen worden door de fret. Ik heb zelf fretten en hoop toch niet dat mensen de informatie van jullie pagina hebben overgenomen. De hieronder geplaatste informatie heb ik van de site van een dierenarts die fretten behandelt.
+
== Link: Willekeurige pagina ==
  
Een fret is een strikte vleeseter, hetgeen betekent dat het dier speciale eisen stelt aan de samenstelling van zijn voer. Gewone kattenvoeders en andere frettenvoeders bevatten te veel koolhydraten en te weinig dierlijke eiwitten en vetten, waardoor allerlei gezondheidsproblemen kunnen ontstaan: diarree, kaalheid, maar ook het ontwikkelen van insulinomen: een veel voorkomende tumor van de alvleesklier, wordt toegeschreven aan het voortdurend in overmaat aanwezig zijn van koolhydraten in het voer. De fret heeft maar een kort maagdarmkanaal met een darmflora die niet veel voorstelt. De voeding die opgenomen is verlaat na 3 a 4 uur alweer het lichaam. Ook dat geeft aan dat de bestanddelen in de voeding voldoende aanwezig moeten zijn en ook een goede verteerbaarheid moeten hebben. Fruit en groenten worden niet verteerd. De aanwezigheid zal de voedingswaarde van het voedsel verlagen. Grote ingeslikte stukken kunnen obstipatie (verstopping) veroorzaken. Fretten hebben echter (helaas) wel een smaakvoorkeur voor suikers, groenten en fruit.
+
Hey goedendag!
 +
Ik vroeg me af of het mogelijk is definitief de knop [[Speciaal:Willekeurig]] (geen idee of dit op Wikikids werkt ;D) in je zijbalk te krijgen.
 +
Ik weet dat je het (in Chrome) met CTRL+ SHIFT + I kan doen, alleen als je de pagina herlaadt is het weg.
  
Ik wil u dringend verzoeken de informatie op Wikikids aangaande de fret te verwijderen of te corrigeren. Voor verder informatie over de fret verwijs ik u naar de site van de frettenkliniek.
+
[[Gebruiker:Dnlweijers|Dnlweijers]] ([[Overleg gebruiker:Dnlweijers|overleg]]) 15 jan 2022 00:28 (CET)
 +
: Dit kan je voor jezelf aanmaken met een scriptje op de pagina [[Gebruiker:Dnlweijers/common.js]]. Ik kan deze pagina niet bewerken, want ik ben geen moderator, maar als je wil kan je dit script kopiëren en op [[Gebruiker:Dnlweijers/common.js]] zetten.  
 +
<pre>
  
IK hoop dat u zsm aan mijn verzoek wilt voldoen omdat er frettenlevens op het spel staan.
+
mw.loader.using('mediawiki.util', function() {
 +
mw.util.addPortletLink('p-tb',
 +
'https://wikikids.nl/Speciaal:WillekeurigePagina',
 +
'Willekeurige pagina', '#Random', "Een willekeurige pagina op WikiKids");
 +
});
 +
</pre>
 +
:{{Gebruiker:ArtikelTyper/Handtekening}} 15 jan 2022 10:20 (CET)
  
Hartelijke groet,
+
== schildpadden ==
Lillibet
 
:Hallo Lillibet. Bedankt voor je oplettendheid! Aangezien je zelf fretten hebt en dus een expert bent op het gebied van fretten. Is het een idee dat je de pagina zelf aanpast en verbeterd? Dat is namelijk ook het idee van WikiKids. Iedereen kan de tekst aanpassen! Let daarbij wel op dat het letterlijk kopiëren van tekst niet is toegestaan. Als je de tekst niet wil aanpassen dan mag je ook het stuk over de ongezonde voeding verwijderen. Als je dat ook niet wil doen zal ik er later even naar kijken. Laat maar weten en bedankt voor je bericht! Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 30 nov 2019 13:40 (CET)
 
  
In navolging van mijn eerdere bericht.. Ik heb het zelf al gewijzigd.
+
Wat eet een lederschildpad?
 +
: Kijk [https://dier-en-natuur.infonu.nl/dieren/28306-de-lederschildpad.html HIER] eens.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 16 jan 2022 13:15 (CET)
  
Groetjes Lillibet
+
== de romeinen en de tijd van vroeger ==
:Dankjewel. Zou je het misschien ook in je eigen woorden kunnen zetten? Anders moet ik de tekst aanpassen. Het letterlijk kopiëren van tekst van andere websites is namelijk auteursrechtenschending en daar kunnen we problemen mee krijgen. Bedankt voor je bijdrage in ieder geval! Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 30 nov 2019 13:46 (CET)
 
  
Dankjewel voor je snelle reactie.Ik heb het aangepast en hoop dat het zo goed is.  
+
Hey Wikidis,
 +
ik heb een vraagje waren hebben jullie geen pagina over de romeinen want ik ben nu op school bezig met een project over de romeinen en ik wil meer weten over de romeinen en ik wil vragen of jullie die willen maken en als jullie dat niet willen doen is het oke maar dan moet je dat wel even zeggen en hebben jullie ook een pagina over de tijd van vroeger tot nu als jullie dat hebben wil ik dat heel erg graag weten want ik heb nog maar 3 lessen en dat zijn vandaag donderdag en volgende week maandag.
 +
Groetjes Jelte12
 +
:Dag Jelte, we hebben een pagina over het [[Romeinse_Rijk]], waar ook veel informatie staat over de inwoners. Onder het kopje ''Dagelijks leven'' vind je veel info daarover, waaronder over de kleding, het onderwijs en de godsdienst. Ik hoop je verder hebben te geholpen. Met vriendelijke groet, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 17 jan 2022 14:03 (CET)
 +
:::Dag Jelte, voor nog meer geschiedenis kun je ook op de portaalpagina geschiedenis kijken: [[Portaal:Geschiedenis]]. Succes met je project. MVRGR. [[Gebruiker:Hanssain|Hanssain]] ([[Overleg gebruiker:Hanssain|overleg]]) 17 jan 2022 14:06 (CET)
  
Groetjes Lillibet
+
== De verenigde staten ==
:Zo is het goed. Dank je wel! {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 30 nov 2019 15:01 (CET)
 
  
== Een vraag  ==
+
hoi 
  
Hoe is WikiKids gemaakt?
+
ik wil meer weten over de verenigede staten.
:Door een groepje leraren. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 1 dec 2019 19:23 (CET)
+
maar ik kan niet alles vinden wat ik zoek.
 +
ik wil meer weten voor een werkstuk.
 +
ik kan bijna niks vinden over hoe de verenigde staten is ontstaan.
  
== Bloemen ==
+
groetjes pandabeer
  
Hoi. Ik heb gezien dat '''Thanks''' op Wikikids komt, maar worden bloemen dan niet overbodig? {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 1 dec 2019 19:23 (CET)
+
:Hoi, wat leuk dat je je werkstuk doet over de Verenigde Staten. Informatie kun je vinden op het artikel [[Verenigde Staten]] (de kopjes ''Koloniale periode'' en ''Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog'') en het artikel [[geschiedenis van de Verenigde Staten]] (kopje ''Revolutionaire periode''). Daarnaast hebben we nog een uitgebreid artikel over de [[Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog]]; de oorlog die ervoor zorgde dat de Verenigde Staten ontstonden. Ik hoop je zo te hebben geholpen. Met vriendelijke groet, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 17 jan 2022 18:01 (CET)
:Nee. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 13:02 (CET)
+
 
::Waarom niet? Ik ga niet tegen je in! {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 2 dec 2019 14:17 (CET)
+
== ik kan niet typen ==
:::Je kan altijd nog een bloemetje of een ster aan iemand geven wanneer iemand zich goed heeft ingezet voor WikiKids of iets speciaals heeft gedaan. De 'bedank' optie die komt geeft niet meer dan 1x de melding "Gebruiker heeft je bedankt voor je bewerking op Artikel". Het is straks makkelijker om op het "bedank" knopje te drukken, maar een bloemetje met een persoonlijk bericht is altijd leuk om te ontvangen of om te geven als je iemand wat extra wil bedanken. Misschien worden de bloemetjes wel overbodig, maar dat zien we dan wel weer toch? Zo vaak worden ze nu namelijk niet gegeven, omdat het voor nieuwe gebruikers best onbekend/lastig is. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 14:23 (CET)
+
 
::::Bedankt voor het antwoord. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 2 dec 2019 14:25 (CET)
+
ik kan niet typen
 +
: Je doet het nu toch? :-) {{Gebruiker:ArtikelTyper/Handtekening}} 18 jan 2022 07:33 (CET)
 +
 
 +
== Amerikanisering ==
 +
 
 +
Ik moet een practische opdracht maken met geschiedenis. Ik moet nu een tijdlijn maken en ik kan niet vinden wanneer de amerikanisering in nederland eindigd? Ik kwam er zelf op dat het misschien nu nog gande is, maar ben daar niet zeker genoeg van om dat zomaar nu in mijn document op te schrijven.
 +
 
 +
groet,
 +
kevin
 +
:Kevin, ik denk dat de Amerikanisering nog steeds bezig is, zelfs harder dan 10 jaar geleden, zou je het mij vragen.{{Gebruiker:ArtikelTyper/Handtekening}} 18 jan 2022 07:36 (CET)
 +
::Inderdaad. Amerikanisering in Nederland (en veel andere Europese en westerse landen) is nog steeds bezig. Voorbeelden zijn Amerikaanse bedrijven die in Nederland actief zijn (zoals McDonald's en Starbucks), Amerikaanse films draaien in de bioscopen, veel Amerikaanse televisieseries zijn in Nederland te zien en ook veel mode en trends worden uit de Verenigde Staten overgenomen. Mvg, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 18 jan 2022 11:24 (CET)
 +
 
 +
== mechx4 ==
 +
wat betekent mechx4 iedereen praat erover daarom vraag ik het aan uw lieve meneer of mevrouw kan uw het meteen beantwoorden astublieft. liefs:Mikailtodemax
 +
: Dat is een komische Amerikaanse sciencefiction televisieserie uitgezonden op Disney Channel van 2016 tot 2018.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 18 jan 2022 10:08 (CET)
 +
 
 +
== Maken ==
 +
 
 +
Hoe maak je een pagina?
 +
:Zoek de pagina in de zoekbalk, als er al een pagina met de naam bestaat moet je er natuurlijk geen maken, maar als er nog geen pagina met die naam is, zul je er een kunnen maken.{{Gebruiker:ArtikelTyper/Handtekening}} 18 jan 2022 20:52 (CET)
 +
 
 +
== Voedselkrinhloop ==
 +
 
 +
Ik heb niet geleer voor me toets en ik moet naar school
 +
:Hoeft ook niet, want Wikikids heeft er een uitgebreid artikel over. Kijk [[Voedselkringloop|HIER]] maar.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 20 jan 2022 18:36 (CET)
 +
 
 +
== hoi ==
 +
 
 +
wat is 1 + 1
 +
:2 :-) {{Gebruiker:ArtikelTyper/Handtekening}} 21 jan 2022 06:45 (CET)
 +
 
 +
hoi! Je kan het ook anders bekijken...  
 +
1+1 kan 3 zijn want:
 +
Samenwerken (1 werkt samen met 1) is het bundelen van individuele krachten en kwaliteiten om samen een resultaat te bereiken dat individueel niet haalbaar zou zijn!
 +
{{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 21 jan 2022 12:17 (CET)
 +
 
 +
== andere naam ==
 +
 
 +
hallo
 +
 
 +
ik had gewoon een naam ingevoerd en ik wil eigenlijk een andere naam hoe kan ik dat doen/willen jullie dat voor mij regelen?
 +
mijn naam is wytze.
 +
 
 +
groetjes wytze[[Gebruiker:Alyda|wytze]] ([[Overleg gebruiker:Alyda|overleg]]) 20 jan 2022 17:36 (CET)
 +
 
 +
 
 +
als je een andere naam wil, moet je contact opnemen met een mod, en dan je nieuwe naam opgeven MAAR, je kan je naam maar een beperkt aantal keer laten veranderen!
 +
Groetjes, {{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 21 jan 2022 12:01 (CET)
 +
 
 +
== SuperSchrijfWedstrijd ==
 +
 
 +
Hoe doe je mee met SuperSchrijfWedstrijd ?
 +
 
 +
de supeschrijfwedstrijd is een keer per jaar (denk ik) momenteel kan je je nog niet inschrijven maar je kan al wel met een artikel beginnen!
 +
wil je de voorwaarden en regels weten? klik dan [[Wikikids:SuperSchrijfwedstrijd_2020|HIER]] voor de regels e voorwaarden van de superschrijfwedstrijd van 2020.
 +
ik weet niet of alle regels nog van toepassing zijn maar voor zover ik weet is alles nog relevant.
 +
 
 +
Grote groeten, {{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 21 jan 2022 12:07 (CET)

Huidige versie van 23 jan 2022 om 16:43

Welkom in de Boomhut!
Boomhut1.png

Welkom in de Boomhut van WikiKids! Hier kun je als gebruiker je vragen stellen aan andere gebruikers of moderatoren over hoe WikiKids werkt, en hoe je kan helpen. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen!

  • Oude vragen vind je in het archief van de Boomhut


Klik hier om een vraag over WikiKids te stellen!
WikiBanner-1.gif

wikikids

ik heb een verhaal gemaakt maar die kon ik niet zien als ik de titel in geklikt hebt dus ik heb het op een andere manier gedaan alleen die kan ik niet zien als ik op mijn profiel klik hoe kan ik ervoor zorgen dat ik het wel zie?

In de "Geschiedenis" (tabkaartje bovenaan op scherm) kun je verwijderde tekst zien en eventueel weer terughalen. Tekst die niet is opgeslagen ben je kwijt als je de pagina waaraan je werkte hebt verlaten. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 14 jan 2022 11:46 (CET)

Link: Willekeurige pagina

Hey goedendag! Ik vroeg me af of het mogelijk is definitief de knop Speciaal:Willekeurig (geen idee of dit op Wikikids werkt ;D) in je zijbalk te krijgen. Ik weet dat je het (in Chrome) met CTRL+ SHIFT + I kan doen, alleen als je de pagina herlaadt is het weg.

Dnlweijers (overleg) 15 jan 2022 00:28 (CET)

Dit kan je voor jezelf aanmaken met een scriptje op de pagina Gebruiker:Dnlweijers/common.js. Ik kan deze pagina niet bewerken, want ik ben geen moderator, maar als je wil kan je dit script kopiëren en op Gebruiker:Dnlweijers/common.js zetten.

mw.loader.using('mediawiki.util', function() {
	mw.util.addPortletLink('p-tb', 
		'https://wikikids.nl/Speciaal:WillekeurigePagina', 
		'Willekeurige pagina', '#Random', "Een willekeurige pagina op WikiKids");
});
The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 15 jan 2022 10:20 (CET)

schildpadden

Wat eet een lederschildpad?

Kijk HIER eens. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 16 jan 2022 13:15 (CET)

de romeinen en de tijd van vroeger

Hey Wikidis, ik heb een vraagje waren hebben jullie geen pagina over de romeinen want ik ben nu op school bezig met een project over de romeinen en ik wil meer weten over de romeinen en ik wil vragen of jullie die willen maken en als jullie dat niet willen doen is het oke maar dan moet je dat wel even zeggen en hebben jullie ook een pagina over de tijd van vroeger tot nu als jullie dat hebben wil ik dat heel erg graag weten want ik heb nog maar 3 lessen en dat zijn vandaag donderdag en volgende week maandag. Groetjes Jelte12

Dag Jelte, we hebben een pagina over het Romeinse_Rijk, waar ook veel informatie staat over de inwoners. Onder het kopje Dagelijks leven vind je veel info daarover, waaronder over de kleding, het onderwijs en de godsdienst. Ik hoop je verder hebben te geholpen. Met vriendelijke groet, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 17 jan 2022 14:03 (CET)
Dag Jelte, voor nog meer geschiedenis kun je ook op de portaalpagina geschiedenis kijken: Portaal:Geschiedenis. Succes met je project. MVRGR. Hanssain (overleg) 17 jan 2022 14:06 (CET)

De verenigde staten

hoi

ik wil meer weten over de verenigede staten. maar ik kan niet alles vinden wat ik zoek. ik wil meer weten voor een werkstuk. ik kan bijna niks vinden over hoe de verenigde staten is ontstaan.

groetjes pandabeer

Hoi, wat leuk dat je je werkstuk doet over de Verenigde Staten. Informatie kun je vinden op het artikel Verenigde Staten (de kopjes Koloniale periode en Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog) en het artikel geschiedenis van de Verenigde Staten (kopje Revolutionaire periode). Daarnaast hebben we nog een uitgebreid artikel over de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog; de oorlog die ervoor zorgde dat de Verenigde Staten ontstonden. Ik hoop je zo te hebben geholpen. Met vriendelijke groet, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 17 jan 2022 18:01 (CET)

ik kan niet typen

ik kan niet typen

Je doet het nu toch? :-) The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 18 jan 2022 07:33 (CET)

Amerikanisering

Ik moet een practische opdracht maken met geschiedenis. Ik moet nu een tijdlijn maken en ik kan niet vinden wanneer de amerikanisering in nederland eindigd? Ik kwam er zelf op dat het misschien nu nog gande is, maar ben daar niet zeker genoeg van om dat zomaar nu in mijn document op te schrijven.

groet, kevin

Kevin, ik denk dat de Amerikanisering nog steeds bezig is, zelfs harder dan 10 jaar geleden, zou je het mij vragen.The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 18 jan 2022 07:36 (CET)
Inderdaad. Amerikanisering in Nederland (en veel andere Europese en westerse landen) is nog steeds bezig. Voorbeelden zijn Amerikaanse bedrijven die in Nederland actief zijn (zoals McDonald's en Starbucks), Amerikaanse films draaien in de bioscopen, veel Amerikaanse televisieseries zijn in Nederland te zien en ook veel mode en trends worden uit de Verenigde Staten overgenomen. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 18 jan 2022 11:24 (CET)

mechx4

wat betekent mechx4 iedereen praat erover daarom vraag ik het aan uw lieve meneer of mevrouw kan uw het meteen beantwoorden astublieft. liefs:Mikailtodemax

Dat is een komische Amerikaanse sciencefiction televisieserie uitgezonden op Disney Channel van 2016 tot 2018. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 18 jan 2022 10:08 (CET)

Maken

Hoe maak je een pagina?

Zoek de pagina in de zoekbalk, als er al een pagina met de naam bestaat moet je er natuurlijk geen maken, maar als er nog geen pagina met die naam is, zul je er een kunnen maken.The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 18 jan 2022 20:52 (CET)

Voedselkrinhloop

Ik heb niet geleer voor me toets en ik moet naar school

Hoeft ook niet, want Wikikids heeft er een uitgebreid artikel over. Kijk HIER maar. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 20 jan 2022 18:36 (CET)

hoi

wat is 1 + 1

2 :-) The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 21 jan 2022 06:45 (CET)

hoi! Je kan het ook anders bekijken... 1+1 kan 3 zijn want: Samenwerken (1 werkt samen met 1) is het bundelen van individuele krachten en kwaliteiten om samen een resultaat te bereiken dat individueel niet haalbaar zou zijn! 💯BIGsmile💯wil je overleggen? 21 jan 2022 12:17 (CET)

andere naam

hallo

ik had gewoon een naam ingevoerd en ik wil eigenlijk een andere naam hoe kan ik dat doen/willen jullie dat voor mij regelen? mijn naam is wytze.

groetjes wytzewytze (overleg) 20 jan 2022 17:36 (CET)


als je een andere naam wil, moet je contact opnemen met een mod, en dan je nieuwe naam opgeven MAAR, je kan je naam maar een beperkt aantal keer laten veranderen! Groetjes, 💯BIGsmile💯wil je overleggen? 21 jan 2022 12:01 (CET)

SuperSchrijfWedstrijd

Hoe doe je mee met SuperSchrijfWedstrijd ?

de supeschrijfwedstrijd is een keer per jaar (denk ik) momenteel kan je je nog niet inschrijven maar je kan al wel met een artikel beginnen! wil je de voorwaarden en regels weten? klik dan HIER voor de regels e voorwaarden van de superschrijfwedstrijd van 2020. ik weet niet of alle regels nog van toepassing zijn maar voor zover ik weet is alles nog relevant.

Grote groeten, 💯BIGsmile💯wil je overleggen? 21 jan 2022 12:07 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut&oldid=703570"