Help mee! Maak een account of meld je aan.
In februari staat WikiKids in het teken van Turkije! Doe jij ook mee?

Portaal:Amerikaanse Burgeroorlog

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
Portaal Amerikaanse Burgeroorlog.png

Portaal
 
 
Projectpagina
 
 
Meedoen
 

Welkom op dit portaal!

Welkom op het Portaal:Amerikaanse Burgeroorlog van het Geschiedenisportaal. Dit portaal gaat over de Amerikaanse Burgeroorlog en je kan op elk artikel dat over de Amerikaanse Burgeroorlog gaat een link hierheen zetten! De Amerikaanse Burgeroorlog is een oorlog van 4 jaar die door de unionisten gewonnen werd. Hierna werd de slavernij in de Verenigde Staten afgeschaft. Lees verder op het artikel...

Artikel v/d maand

Ulysses S. Grant.jpg

Ulysses S. Grant (geboren in Point Pleasant te Ohio op 27 april 1822 - gestorven in Wilton te New York op 23 juli 1885) was een generaal tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog en de achttiende president van de Verenigde Staten. Ulysses S. Grant werd bekend als generaal en door zijn regering... Lees verder

Gewenste Artikelen

De artikelen die over dit onderwerp zijn gewenst:

Vragen

Hier staan vragen over de Amerikaanse Burgeroorlog. Zoek het antwoord op en kijk het na.

Hoofdvraag:

Schrijftips

Wil jij ook aan de slag? Dan moet je eerst een onderwerp weten! Kijk bij de gewenste artikelen voor een overzichtje van pagina's die er nog moeten komen. Heb je al een beetje een idee? Dan kan je informatie gaan zoeken! Je kan natuurlijk kijken op Wikpedia kijken maar er zijn zeker ook andere sites met goede info! Voor plaatjes kun je natuurlijk kijken op Wikimedia Commons. Let wel op dat je NIKS kopieert. Sites met goede info zijn:

Veel schrijfsucces!

Volgend portaal

We gaan verder met de tijdreis! Je hebt een keuze: Wil je door naar het Portaal:Industriële Revolutie, die in deze tijd nog volop bezig was? Of wil je meteen door naar het Portaal:Eerste Wereldoorlog, over deze verschrikkelijke oorlog, die nóg groter was dan de Amerikaanse Burgeroorlog. Jij mag kiezen! In ieder geval veel leesplezier!

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Portaal:Amerikaanse_Burgeroorlog&oldid=505500"