Help mee! Maak een account of meld je aan.
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg
Stem nu op: PQ-17 en Victoria van het Verenigd Koninkrijk

Overleg gebruiker:Smile4ever

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XIV
  • Bewerkingen VIII
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Smile4ever!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom op WikiKids. Veel plezier. :) apoo overleg · (MOD) 6 mei 2011 18:11 (CEST)

Dankjewel Smile4ever 6 mei 2011 18:20 (CEST)

Uploaden

Hallo Smile4ever,

Zou je je bij het uploaden van een afbeelding altijd dit sjabloon invullen bij het stukje "samenvatting":

{{Afbeelding|
|Wat staat er precies op de afbeelding?=
|Waar heb je de afbeelding vandaan?=
|Schrijf de complete link van de vindplaats op=
|Wie heeft de afbeelding gemaakt?=
|Heb je toestemming om de afbeelding te uploaden?=
|Welke licentie?=
}}

Je hebt dit nu niet gedaan, wat betekent dat wij niet kunnen zien of je het plaatje wel mag gebruiken. Wil je het sjabloon alsnog op het plaatje plaatsen? Het gaat om de volgende afbeelding: Bestand:Crystal Clear app tux.png. Bedankt! :) apoo overleg · (MOD) 6 mei 2011 18:34 (CEST)

Ingevuld! :D Smile4ever 6 mei 2011 18:36 (CEST)

WikiKids en Wikipedia

Hey Smile4ever, omdat je net nieuw bent op WikiKids zal ik je even uitleggen hoe dingen hier nu precies werken, met name met het aanmaken van artikelen. Zoals je misschien wel ziet in de recente wijzigingen heb ik een paar artikelen van jou verwijderd. Het is namelijk niet echt de bedoeling dat je kopieert van Wikipedia, ookal is het toegestaan. WikiKids is voor jonge kinderen en is speciaal opgericht omdat Wikipedia 'te moeilijk' is. We willen graag dat je het artikel helemaal in eigen woorden schrijft. Denk er maar eens aan: Wat heeft een kind aan een lijst met alle bestaande browsers? Wat heeft een kind er aan om te weten dat WLM nu versie 12.0.1606 is? Heeft een kind iets aan een lange pagina vol namen van onbekende mensen die geboren zijn op een bepaalde dag?

Dus: Schrijft artikelen helemaal uit je hoofd en gebruik Wikipedia als 'spiekbriefje'. En hou het met name simpel en overzichtelijk.

Als je nog vragen hebt kun je die natuurlijk stellen. :) apoo overleg · (MOD) 8 mei 2011 00:55 (CEST)

Kan je die datums terugplaatsen? Dan kan ik ze aanpassen. Anders heb ik erg veel werk om die terug aan te maken. Groeten, Smile4ever 8 mei 2011 10:16 (CEST)
CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd - Alleen heb ik alle copydumps eruit gehaald dus heb je er nog niet veel aan. :) apoo overleg · (MOD) 8 mei 2011 11:40 (CEST)

hoi

ik ben er weer! --– Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 3 aug 2012 16:14 (CEST)

Leuk, wat ga je hier doen? Groeten, Smile4ever 3 aug 2012 16:32 (CEST)

Smileys

Ik heb al een paar dingen geplaatst op je pagina 'Smileys', ik zou nog graag meer meewerken aan je artikels, kan en mag dat van jouw?

En stuur je dan de namen door van jouw pagina's? - Deze reactie werd toegevoegd door Jokesie (overleg | bijdragen)

Ja hoor! Dat mag zeker. De pagina's mogen door iedereen bewerkt worden; ze zijn niet van mij maar van iedereen :) Een volledig overzicht van artikels kan gevonden worden op Speciaal:Bijdragen/Smile4ever. De belangrijkste artikels waaraan ik meegewerkt heb zijn VLC media player, Safari_(internet), Mac OS X, Windows Live Messenger, Virus, Apple, Linux, Microsoft Windows, Windows 7 en Bill Gates. Je kan best met vier tildes (~~~~) je berichten op overlegpagina's tekenen, zo weet iedereen dat jij iets geplaatst hebt en kunnen ze doorklikken naar jouw pagina. Groetjes, Smile4ever 6 okt 2012 17:45 (CEST)

Lekker bezig!

Lekker bezig! Je maakt veelgoderij bewerkingen! :D Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 16 aug 2014 12:27 (CEST)

Bedankt. Ik heb al wat jaren ervaring op Wikipedia ;) Met vriendelijke groeten, Smile4ever (overleg) 16 aug 2014 13:28 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Smile4ever&oldid=352624"