Overleg gebruiker:Fab

Uit Wikikids
⧼vector-jumptonavigation⧽ ⧼vector-jumptosearch⧽
 • WikiLeeftijd XV
 • Bewerkingen VI
 • Uploads I
 • Gebruikerspagina
 • Bevestigde gebruiker
 • Moderator
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Fab!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom op WikiKids! :) apoo overleg 6 april 2012 15:36 (CEST)

Skins

Hoi!

Mogelijke skins:

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/MediaWiki:Common.css

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/MediaWiki:Main.css

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/MediaWiki:Wikiation_custom_monobook.css

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/MediaWiki:Wikikids.css

Moet je maar even kijken welke je nodig hebt.

Marjon 6 april 2012 15:36 (CEST)

Handtekening

Vote icon.svg Het maken van een handtekening

Hoi Fab, het maken van een handtekening die je gebruikt voor het ondertekenen van berichten doe je zo:

 1. Maak een pagina aan die heet: Gebruiker:Fab/Handtekening.
 2. Maak een mooie handtekening die jij zelf leuk vindt. Zie hier hoe je dat doet.
 3. Denk wel aan de andere gebruikers op WikiKids! Kies een niet te groot lettertype en als je een plaatje erbij wilt maak die dan niet te groot zodat de overleg pagina niet 'kapot' word gemaakt!
 4. Maak nog een nieuwe pagina aan en noem die: Gebruiker:Fab/Handtekening2. Hierin zet je de tekst: {{Gebruiker:Fab/Handtekening}} als een sjabloon, dus tussen {{ }}.
 5. Ga nu naar 'Voorkeuren' en schrijf daar in het vakje "Tekst voor handtekening": {{SUBST:Gebruiker:Fab/Handtekening2}}. Vink daarna het vakje "Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina" aan. Nu kan je ondertekenen met ~~~~ en verschijnt je nieuwe handtekening.

Succes er mee! :) apoo overleg 17 apr 2012 14:10 (UTC)

Caotha,visuele tekstbewerker

Hoi fab-kennisnet.Er is de laatste tijdvaak CAPTHA.Dat kan niet bij de visuele tekstbewerker en daarom kan je niet opslaan.Wil je dit oplosseN?Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 25 aug 2017 11:01 (CEST)

Hoi! Vervelend! Ik dacht dat ik dit al wat had verminderd. Wellicht gaat er iets nog niet goed als je meerdere aanpassingen hebt gedaan (dan zou je ze niet moeten zien). Ik ga er nog even naar zoeken. Mocht het voor je verveld blijven momenteel, kan je het ook op dit moment oplossen door een emailadres aan je account te koppelen. Deze zien sowieso geen Captcha. Fab - Kennisnet (overleg) 25 aug 2017 12:57 (CEST)
OKE!ga ik doen!Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 28 aug 2017 16:14 (CEST)

Bugs 1.35.3

Er zitten nog een paar 'bugs' in de nieuwe versie die opgelost kunnen worden. Alle widgets werken niet meer. Het icoontje bovenin de pagina ontbreekt, 'k weet niet hoe dat heet, maar op geen enkele browser zie ik het. De bel en de brievenbus naast je gebruikersnaam wordt voor 3/4 weergegeven, ze zijn net iets te groot voor de skin, netzoals het beveiligingsicoontje. Het sterretje naast de geschiedenis wordt 2 keer weergegeven in alle browsers. Het zijn vooral dingen voor ingelogde gebruikers, dus het heeft geen hoge prioriteit. Die Widgets worden wel door veel mensen gezien. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 21 aug 2021 18:52 (CEST)

Ik denk dat je het logo'tje bij de zoekbalk bedoeld. Dat wordt een favicon genoemd en die ontbreekt tevens. Noto Emoji KitKat 1f341.svg Mike1023 Noto Emoji KitKat 1f341.svg · (MOD) 21 aug 2021 19:16 (CEST)
Ja, dat bedoelde ik, weer wat geleerd. Special:Linterrors en Special:RottenLinks geven nog niet het gewenste resultaat. Ze zijn helemaal leeg. Op RottenLinks kan ik een verzoek verzenden. Dat heb ik eergisteren al gedaan, maar nog steeds geen reactie van het script. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 21 aug 2021 21:16 (CEST)
En nog een dingetje er staat nu een linkje in de zijbalk naar Special:Uploaden, en in de Sidebar kan ik het niet vinden. Kun je dit verwijderen, er staat al een linkje met informatie hoe je kunt uploaden onder het kopje Kids. Special:Uploaden geeft een foutmelding als je je plaatje wil opslaan. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 24 aug 2021 13:58 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Fab&oldid=696093"