Gebruiker:Jager

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XII
  • Bewerkingen X
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker

Welkom op de Gebruikerspagina van Jager. Als je iets aan me wilt vragen of me op iets wilt aanspreken, verwijs ik je graag door naar mijn overlegpagina. Artikelen die ikzelf ben begonnen kun je hier vinden.

Wat meer over mijzelf

Ik ben dus op WikiKids Jager. Ik ben 15 jaar oud en woon in Zuid-Holland. Enkele grote hobby's van mij zijn computeren, video's maken, dingen verzamelen, muziek luisteren, landen en steden bezoeken (vandaar ook de beroemde steden rechts en links op deze pagina) en genieten van het leven. :)

Moderatoractiviteiten

Ik help gedeeltelijk ook graag aan het onderhouden van WikiKids (ook wel modereren zonder moderatorrechten). Voornamelijk verwelkom ik nieuwe gebruikers, spreek ik ze aan als ze een fout maken en wil ik ervoor zorgen dat WikiKids zo min mogelijk rare/vandalistische pagina's/bewerkingen heeft - ik ga ze tegen door de pagina te nomineren voor verwijdering en rare bewerkingen terug te draaien tot de laatste juiste versie van de pagina (ook wel vandalisme bestrijden genoemd).

Waarom zit ik op WikiKids? En wat doe ik op WikiKids?

Eigenlijk zijn dat best wel interessante vragen. Ik zit onderhand alweer een tijdje op WikiKids, om precies te zijn 7 jaar, 6 maanden en 3 dagen. Ik kwam op WikiKids via een artikel op Wikipedia over WikiKids en al snel voelde ik me hier meer op mijn gemak dan op Wikipedia. Ik begon al snel met artikelen schrijven maar werd in het eerst nog wel op een paar kleine foutjes gecorrigeerd. Ik heb toen een paar weken even niet meer op WikiKids gezeten, maar daarna kwam ik weer terug en begon ik met een paar "projecten" (zo noem ik dingen die ik doe op WikiKids). Hieronder een overzichtje van mijn blijvende projecten (dingen die ik altijd doe op WikiKids) en tijdelijke projecten (dingen waarmee ik binnenkort zal mee ophouden). In de toekomst wil ik ook projecten gaan doen, maar ideeën daarvoor kan ik weer vergeten. Vandaar dat ik die hier ook onder zet.

Afgeronde projecten

• Iedere Nederlandse gemeente zijn eigen pagina op WikiKids geven (nog wat informatie updaten en artikels verbeteren en het is geheel klaar, maar het aanmaken van de artikels is al afgerond).

Blijvende projecten

• Nieuwe gebruikers verwelkomen (handigheidje voor dit onderwerp; lijst van de nieuwste gebruikers).

• Reacties plaatsen op overlegpagina's en in de boomhut (voor de boomhut: zie deze link).

• Helpen met onduidelijke of onzinnige/rare bewerkingen te verbeteren/te verwijderen.

Tijdelijke projecten

~ Z.s.m. zal ik beginnen met een nieuw project ~

Toekomstige projecten

• Alle 1,000 basisartikelen die WikiKids eigenlijk zou moeten hebben op WikiKids brengen (lijst daarvan: zie deze link).

• Het artikel Autisme geheel verbeteren.

• Meer Eurovisiesongfestival-artikelen op WikiKids brengen.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Jager&oldid=366973"