Wikikids:Boomhut: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springenNaar zoeken springen
(Inhoud)
(Dagboek van een muts: nieuwe subkop)
 
(376 tussenliggende versies door meer dan 100 gebruikers worden niet weergegeven)
Regel 2: Regel 2:
 
[[Bestand:WikiBanner-1.gif|500px|center]]
 
[[Bestand:WikiBanner-1.gif|500px|center]]
 
<!-- Stel hieronder je vraag -->
 
<!-- Stel hieronder je vraag -->
== mijnbouw ==
 
  
wat doet een mijnbouwer voor werk?
 
:Hij werkt in de [[mijnbouw]]. Het artikel bestaat nog niet, dus misschien kun jij het maken? {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 22 mei 2019 08:00 (CEST)
 
  
== onderzeeërs ==
+
== moderator ==
 
 
hoe werken onderzeeërs?
 
:Zie het artikel [[Duikboot]]. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 14 mei 2019 14:23 (CEST)
 
 
 
== gatenplant ==
 
 
 
ik wil graag info over de gatenplant oftewel monstera delicosa. er is alleen geen pagina over! welk zoekopdracht dan ook hij is er niet. zouden jullie de pagina willen aanmaken?
 
:Dat kan je zelf doen door het aan te maken. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 14 mei 2019 14:25 (CEST)
 
 
 
== leopold ==
 
 
 
er moet informatie komen over leopold
 
:Dat kan je ook zelf doen. Jij zit niet in het bestuur van Wikikids! {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 14 mei 2019 17:30 (CEST)
 
 
 
== Verwijderen ==
 
 
 
Hoe verwijder je een bestand op Wikikids?
 
:Dat kunnen alleen moderators. Je kunt wel vragen of ze dat bestand willen verwijderen. Dat doe je door op het bestand <nowiki>{{weg|type hier de reden}} </nowiki> te zetten. Groetjes, {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 14 mei 2019 20:55 (CEST)
 
 
 
== wat moet ik doen en hoe moet ik een artikel doen. ==
 
 
 
kunnen jullie uitleggen wat ik hier moet doen want ik weet niet wat ik moet doen bedankt voor jullie aandacht!!
 
:Je kunt bewerken en artikelen aanmaken en vragen stellen etc. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 15 mei 2019 13:43 (CEST)
 
==Vraag van laatgwn==
 
 
 
hallo ik heb bewerking gezet maar wordt afgekeurd watsdeze
 
:Dat was omdat je scheldwoorden had gebruikt. Erg jammer. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 17 mei 2019 15:49 (CEST)
 
 
 
== de televisie ==
 
 
 
'''hallo ,
 
 
 
ik moet een spreekbeurt geven over de televisie.
 
maar ik ben niet zo voor technieke thema's.
 
ik heb al veel informatie opgezocht ook bij jullie maar vind het nog altijd moeilijk.
 
kunne jullie mij helpen?????
 
 
 
pluimpje13 ♥
 
 
 
 
 
 
 
Hei Pluimpje13,
 
 
 
Wat vind je er zo moeilijk. Als je bij zoeken televisie in typt krijg je het als het goed is gevonden.
 
 
 
[[Gebruiker:Ollie|Ollie]] ([[Overleg gebruiker:Ollie|overleg]]) 19 mei 2019 13:22 (CEST)
 
 
 
== gebarentaal ==
 
 
 
ik kan geen info over komva vinden, wie weet er wat over? het enige wat ik weet is dat komva is dat je gebaren kan opschrijven met 5 delen; de plaats, de beweging, de palm en vingerorientatie, de handvorm en de non-manuele component (de gezichtsuitdrukking enzovoort)
 
 
 
je had beter zo een onderwerp moeten kiezen want ja tv kijk je dagelijks en daar zijn
 
we aan gewend
 
 
 
== uitvinderfiets ==
 
 
 
hoe oud is thomsMcCall
 
  
56
+
mag ik op code of hoe jullie het noemen ``moderator``
 +
: Er is er pas een benoemd, dus je bent net te laat. Groetjes, Paul -[[Gebruiker:PaulD|PaulD]] ([[Overleg gebruiker:PaulD|overleg]]) 8 okt 2019 19:06 (CEST)
  
== Omtrent Europese Parlements-, Eerste Kamer- en Belgische verkiezingen ==
+
== monniken ==
 
 
Hoi allemaal, dit gaat een lang berichtje worden. Ik zie dat veel mensen meehelpen met het updaten van politieke pagina's na de verkiezingen. De komende weken vinden er dan ook een hoop verkiezingen plaats en daarom staat hieronder een overzicht:
 
* 23 mei - 26 mei (Europese Parlementsverkiezingen): Deze verkiezingen vinden in Nederland op 23 mei en in België op 26 mei plaats. De officiële uitslag komt pas in de avond van 26 mei! In Nederland wordt door GeenStijl weliswaar een poll gehouden (die live wordt uitgezonden), maar hierin kunnen fouten zitten. Wij gaan uit van de officiële uitslag van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Deze volgt een paar dagen na 26 mei.
 
* 26 mei (Belgische federale, gewestelijke en gemeenschappelijke verkiezingen): Deze verkiezingen gaan over de federale Kamer van Volksvertegenwoordigers en de regionale parlementen (Vlaams Parlement, Parlement van de Franstalige Gemeenschap, Parlement van de Duitstalige Gemeenschap, Waals Parlement en het Brussels Hoofdstedelijk Parlement). Officiële uitslag volgt een paar dagen na de verkiezingen.
 
* 27 mei (Eerste Kamerverkiezingen): Deze verkiezingen vinden plaats onder de leden van Provinciale Staten en niet onder het volk. De nieuwe Eerste Kamer wordt op 11 juli geïnstalleerd.
 
Mocht je vragen hebben kun je ze hieronder stellen! {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 22 mei 2019 13:17 (CEST)
 
 
 
== hoe moet ik een pagina maken?? ==
 
 
 
hooi ik ben nieuw en weet niet hoe ik een pagina moet maken kan iemand mij daar mee helpen?
 
:Hoi, leuk dat je ook meedoet met WikiKids. Als je een nieuwe pagina wilt aanmaken kun je [[Wikikids:Meehelpen-NieuwePagina|hier]] kijken of het al bestaat en hem aanmaken. Ik heb al gezien dat je hebt ontdekt hoe je info kunt toevoegen aan een artikel dat al bestaat. Met vriendelijke groet, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 22 mei 2019 16:27 (CEST)
 
 
 
== Go SHIL ==
 
 
 
Dag best wikikids medewerkers ik weet niet wat schulde is?
 
groetjes Floris
 
 
 
schulde is dat je je niet fijn voelt
 
 
 
== zweden ==
 
 
 
hoe maak je een mooi hoofdstuk over zweden
 
 
 
== hoe moet je artikel bedenken ==
 
 
 
hey wikikids,
 
er zijn heel veel artikels al gemaakt. en ik vraag me af is er nog iets waar je een artikel voor kunt maken. bijv. over de gekko heb ik een mini spreekbeurt ik wou graag 1 over de gekko maken, maar nee er was een hele korte tekst van. maar verder ben ik heel blij met jullie info kon ik mijn spreekbeurt {echte school spreekbeurt andere van taal} over dino's uitbreiden.
 
 
 
groetjes,
 
 
 
noalynnk2
 
:Hoi, helaas kan het weleens zo zijn dat er over een bepaald onderwerp geen of weinig informatie te vinden is. WikiKids moet het doen met vrijwilligers en daardoor kan het zijn dat bepaalde informatie mist. We nodigen je uit om deze toe te voegen. Met vriendelijke groet, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 24 mei 2019 17:43 (CEST)
 
 
 
== Hallo! ==
 
 
 
Hoe kan ik een moderator worden
 
:Op [[Wikikids:Moderator worden]]. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 24 mei 2019 07:02 (CEST)
 
 
 
== hallo ==
 
 
 
wie heeft verwijderen gemaakt?
 
:Dat heeft PaulID gedaan. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 24 mei 2019 16:14 (CEST)
 
 
 
== Herhaalde  oproep! ==
 
Toegevoegd aan het [[Portaal:Woordenschat|WikikidsWoordenboek]]: de basiswoordenlijsten voor de groepen 5 en 7, want die ontbraken nog. Wat de trefwoorden aangaat is het woordenboek nu compleet. De [[:Categorie:Indices_basiswoordenlijsten|woordverklaring]] van de trefwoorden van de groepen 5, 6 en 7 moet echter nog gedaan worden. Wie heeft interesse om een echte woordenboekredacteur te worden? [[Portaal:Woordenschat|Ga dan snel aan de slag!]] Je hoeft niet gelijk een hele groep voor je rekening te nemen. Begin voorzichtig met een letter van groep 6 of 7 (zelf ben ik al met groep 5 begonnen). Dan heb je meestal aan 20 of 30 woordverklaringen wel genoeg. Heb je eenmaal de smaak te pakken, dan boor je een volgende letter aan. Zogenaamde encyclopediewoorden kun je overslaan. Dat zijn dus de woorden die een uitgebreid artikel behoeven en dat is niet de bedoeling. Het gaat alleen om een één- of tweeregelige woordverklaring. Zie bij de trefwoorden die al gedaan zijn om je een idee te geven wat wordt bedoeld. Enfin, veel plezier en succes! Groetjes, Paul - [[Gebruiker:PaulD|PaulD]] ([[Overleg gebruiker:PaulD|overleg]]) 25 mei 2019 20:52 (CEST)
 
 
 
== Twee WikiProjecten voor de zomervakantie ==
 
 
 
Dag iedereen, in februari hadden wij onze laatste Themamaand over Turkije gehouden. Deze leverde best veel publiciteit op en er zijn aardig wat artikelen aangemaakt. Mij idee is om in juli en augustus dan ook twee themamaanden te houden, om zo de zomervakantie te overbruggen:
 
* Themamaand Griekse mythologie (juli): Deze themaweek staat in het teken van de Griekse mythen en sagen. Naast de Griekse goden en godinnen is er ook ruimte voor diverse (bekende) verhalen uit deze tijd, zoals de Trojaanse Oorlog en het verhaal van Philemon en Baukis. De Griekse mythologie is natuurlijk grotendeels door de Romeinen overgenomen, waardoor we twee vliegen in één klap slaan. Daarnaast is het ook bedoeld om een groep lezers en gebruikers aan te trekken die meer van historische en religieuze artikelen houden.
 
* Themamaand <land/gebied> (augustus): Welk land/gebied dit gaat worden kunnen we hieronder bepalen. De laatste keer hadden diverse gebruikers de volgende suggesties gegeven: Liechtenstein, Ecuador, Rwanda, Papoea-Nieuw-Guinea, Portugal (of een ander Zuid-Europees land), Japan en Marokko. Mocht je een ander idee hebben kun je deze hieronder neerzetten...
 
Ik ben benieuwd naar jullie reacties. {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 26 mei 2019 14:59 (CEST)
 
:Aangezien het meer dan een week geleden is, heb ik zelf een aantal voorstellen:
 
:#Themamaand: Noorwegen
 
:#Themamaand: Spanje
 
:#Themamaand: Brazilië
 
:#Themamaand: Japan
 
:{{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 4 jun 2019 19:07 (CEST)
 
::Zelf vind ik Japan en Noorwegen wel een goed idee. Inbreng van anderen wordt op prijs gesteld.{{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 7 jun 2019 15:29 (CEST)
 
:::Ik ben voorstander van Brazilië en Japan.{{afz|Bobbyjohn10}}
 
::::Misschien is Japan dan een goed idee, aangezien die overeenkomt tussen jullie twee? Het ook vrij actueel door de troonwisseling en de Olympische Spelen van volgend jaar. {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 8 jun 2019 18:23 (CEST)
 
 
 
== alle vragen  ==
 
 
 
Hebben jullie hier alle vragen en antwoorden voor ons?[[Gebruiker:Mona lisa|Mona lisa]] ([[Overleg gebruiker:Mona lisa|overleg]])
 
:Jullie moeten iets kiezen. Wij kunnen niet alles uitleggen! {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 26 mei 2019 15:19 (CEST)
 
Dank je
 
 
 
== Plaatje ==
 
 
 
Ik heb een artikel gemaakt over de Tv serie Lolirock maar ik wou 2 plaatjes inmaken maar er stond maar 1 plaatje van Lolirock, Hoe kan dat? Zijn er ook nog meer plaatjes?
 
 
 
== Vraag ==
 
wat is het verschil tussen het jodendom en christendom. {{afz|Meike.023}}
 
 
 
~~antwoord~~
 
Eigenlijk is dat niet in een paar zinnen uit te leggen en in 2500 tekens ook niet denk ik.
 
Maar hier komt het belangrijkste:
 
Joden geloven in het Oude Testament, waarin onder andere de voorspellingen staan dat Jezus komt. Ze geloven dat Jezus nog moet komen, dus dat Hij nog niet geboren is.
 
Daarentegen geloven Christenen dat de Heere Jezus al gekomen is. Christenen geloven wel in het Nieuwe Testament. Dus alles wat in het Nieuwe Testament staat geloven de Christenen wel, maar de Joden niet.
 
Zo geloven Christenen dus dat de Heere Jezus al geboren is, namelijk in Bethlehems stal. Dat Hij ook gekruisigd is en gestorven en begraven voor onze zonden. Dat hij naar de hemel is opgevaren en zit aan de rechtertroon van God de Almachtige. Vandaar zal hij komen om te oordelen op de dag van de wederkomst.
 
Dat geloven de Christenen dus wel en de Joden niet.
 
 
 
== Wikikids en wikipedia ==
 
 
 
Is wikikids en wikipedia niet hetzelfde?[[Gebruiker:Mona lisa|Mona lisa]] ([[Overleg gebruiker:Mona lisa|overleg]]) 27 mei 2019 17:01 (CEST)
 
:Nee. WikiKids is voor kinderen. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 27 mei 2019 17:07 (CEST)
 
 
 
== Hoe kan je dingen veranderen of dingen bij typen? ==
 
 
 
Hoi gebruikers van wikikids,
 
 
 
ik heb een vraag over het gebruiken van wikikids.
 
Hoe kan je dingen veranderen want ik ben op de startpagina maar weet niet hoe ik dan bij onderwerpen kom?
 
 
 
weet iemand hoe dit werkt?
 
 
 
alvast bedankt!
 
Gr. sophiejs
 
:Klik links op zoeken. Als je een artikel wilt bewerken kok je op bron tekst bewerken. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 27 mei 2019 18:50 (CEST)
 
 
 
== WikiTest ==
 
 
 
Misschien is het een idee om een WikiTest toe te voegen om nieuwe gebruikers  op weg te helpen en betere gebruikers net dat ene stukje te laten leren? Hij werkt dan hetzelfde als de AardrijkskundeTest. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 28 mei 2019 07:16 (CEST)
 
 
 
== wikikids ==
 
 
 
wat is wikikids nou eigenlijk ?
 
:WikiKids is een soort van Wikipedia; maar dan voor kinderen. Je kunt een pagina aanmaken. En informatie toevoegen aan verschillende pagina's. {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 28 mei 2019 08:55 (CEST)
 
 
 
== jodendom ==
 
 
 
wat betekent profeten
 
 
 
== drieslagstelsel ==
 
 
 
wit u alstublieft meer info geven over het drieslagstelsel. Met hartelijke groeten Strauven Kobe
 
 
 
== walvissen ==
 
 
 
Welke concurrenten heeft de walvis ?
 
ik krijg het  maar niet gevonden.
 
 
 
== Toevoegingen ==
 
 
 
Ik wou een plaatje toevoegen, maar hij kan geen plaatje vinden van wat ik zoek! Wat nu?
 
:Uploads hem zelf via [[speciaal:uploaden]]. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 29 mei 2019 18:56 (CEST)
 
 
 
== Pagina beveiligen ==
 
 
 
Is het misschien een idee op [[Wikikids:Overzicht]] een volledige beveiliging te geven, het is wel een "Wikikids:" pagina? {{Gebruiker:MakiBoy/Handtekening}} 30 mei 2019 20:56 (CEST)
 
:Wil je je vraag alsjeblieft op 1 plek stellen en niet op meerdere? Beveiliging lijkt me niet nodig omdat de pagina niet veel gebruikt wordt. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 30 mei 2019 21:15 (CEST)
 
::Sorry! {{Gebruiker:MakiBoy/Handtekening}} 30 mei 2019 21:18 (CEST)
 
== Vraag van iemand ==
 
Geachte Wikikids ik heb een vraag over een pagina. Hoe kan het dat vogels in de lucht blijven hangen net zoals zweefvliegtuigen? 🤔
 
 
 
Groeten: Jonathan Oldeman
 
 
 
Ze vliegen dan in een warmtestroom soms corrigeren ze het door met de vleugels. Dit zie bijna altijd bij roofvogels.
 
 
 
== moderator ==
 
  
hoe word je moderator?
+
waarom heet een monnik een monnik?
:Bij [[Wikikids:Moderator worden]]. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 31 mei 2019 16:28 (CEST)
+
:Het woord "monnik" komt van het Griekse (monachos), dat 'eenzaam' betekent, en het woord (monos), dat 'alleen' betekent (bron: Wikipedia). Groetjes, Paul -[[Gebruiker:PaulD|PaulD]] ([[Overleg gebruiker:PaulD|overleg]]) 8 okt 2019 19:06 (CEST)  
  
== Sjabloon Bewerkingen ==
+
== totempalen ==
  
Hallo, bestaat er een sjabloon dat je je bewerkingen met {{}} kan doen en dat hij live update? Graag antwoorden op mijn overlegpagina {{Gebruiker:MakiBoy/Handtekening}} 3 jun 2019 22:34 (CEST)
+
hoe word een totempaal gemaakt
:Er is daar jammer genoeg geen sjabloon meer voor. Vroeger bestond deze wel. Van andere gebruikers kun je de bijdragen zien met [[Gebruiker:Apoo/EditCount|dit]] tooltje. {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 3 jun 2019 22:39 (CEST)
+
: De paal werd meestal gemaakt van het hout van de rode ceder, die vaak in bonte kleuren geschilderd werd (bron: Wikipedia). Groetjes, Paul -[[Gebruiker:PaulD|PaulD]] ([[Overleg gebruiker:PaulD|overleg]]) 8 okt 2019 19:06 (CEST)
::Waarom is het dan weg gehaald? {{Gebruiker:MakiBoy/Handtekening}} 3 jun 2019 22:41 (CEST)
 
:::Het werkte niet meer. {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 3 jun 2019 22:42 (CEST)
 
::::Kan het dan niet opnieuw worden gemaakt of ligt het aan het systeem? {{Gebruiker:MakiBoy/Handtekening}} 3 jun 2019 22:43 (CEST)
 
:::::Het ligt aan het systeem. Na een update werkte hij niet meer. {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 3 jun 2019 22:47 (CEST)
 
  
== zigeuners ==
+
== Hey ==
 +
hey wikikids leuk om moeten
 +
: Ja, leuk hè! Groetjes, Paul -[[Gebruiker:PaulD|PaulD]] ([[Overleg gebruiker:PaulD|overleg]]) 11 okt 2019 18:41 (CEST)
  
wat zijn zigeuners dat moet ik weten voor school en ik moet het morgen hebben.! al vast bedankt gr faypep
+
== roken ==
 +
wat is roken
 +
: Zie [[Roken]]. Groetjes, Paul -[[Gebruiker:PaulD|PaulD]] ([[Overleg gebruiker:PaulD|overleg]]) 11 okt 2019 18:41 (CEST)
  
== benelux ==
+
== Mozes ==
  
wat is de benelux
+
''' Waneer leefden hij?! '''
:BeNeLux staat voor <u>Be</u>lgië <u>Ne</u>derland <u>Lux</u>emburg. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 7 jun 2019 09:50 (CEST)
+
:Mozes leefde in de tijd van uittocht uit Egypte rond 1300 [[voor Christus]]. {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 16 okt 2019 14:47 (CEST)
==Terug!==
 
Beste gebruikers,<br>
 
Ik wil even zeggen dat ik na 1.5 maand intensief te hebben gedacht weer volop terug ben op Wikikids en weer veel motivatie heb! :) <br>
 
Mvg, {{Gebruiker:Bobbyjohn10/handtekening}} 8 jun 2019 14:27 (CEST)
 
:Top! Welkom terug! {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 8 jun 2019 14:29 (CEST)
 
::Leuk! Welkom terug! {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 8 jun 2019 14:34 (CEST)
 
  
== Artikel ==
+
== moedertje teresa ==
  
Wie past of verwijdert steeds een arikel?
+
wie is moedertje theresa
:Dat is meestal een moderator of goede gebruiker. Een moderator kan pagina's verwijderen. Als jouw pagina verwijderd is, is er altijd een reden waarom die pagina is verwijderd. Groetjes, {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 8 jun 2019 16:05 (CEST)
+
is haar verhaal feit of niet
  
== Zandbak ==
+
bedankt en tot ziens wiki
 +
: Zie [[Moeder Teresa]]. Groetjes, Paul -[[Gebruiker:PaulD|PaulD]] ([[Overleg gebruiker:PaulD|overleg]]) 14 okt 2019 22:11 (CEST)
  
Is het ook mogelijk om je eigen zandbak te maken? (Antwoord graag op overlegpagina, dan krijg ik een melding) Groet, {{Gebruiker:MakiBoy/Handtekening}} 9 jun 2019 13:05 (CEST)
+
== Mozes ==
  
== Inhoud ==
+
Hoe oud was Mozes, toen hij dood ging.
 +
:Mozes stierf toen hij 120 was.{{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 16 okt 2019 14:47 (CEST)
 +
== Mozes info ==
  
Hoi, ik heb een vraag: hoe moet je een inhoud maken bij een pagina? Groet Rick [[Gebruiker:Rick6254|Rick6254]] ([[Overleg gebruiker:Rick6254|overleg]]) 10 jun 2019 15:15 (CEST)
+
Waarom zwierf Mozes zo lang door de woestijn bedank alvast dat jullie me met het leven helpen BEDANKT!!!!!!!!
:Beste Rick, hoe bedoel je precies met een inhoud maken bij een pagina? Mvg, {{Gebruiker:Bobbyjohn10/handtekening}} 10 jun 2019 15:17 (CEST)
+
:Om hem voor te bereiden voor zijn taak als leider van het volk Israël. Ps. wist je dat je informatie toe kan voegen in het artikel [[Mozes]].{{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 16 okt 2019 14:47 (CEST)
::Ik denk dat hij tips wil voor het bewerken van artikelen. [[Wikikids:Stappenplan bovenbouw|Kujk hier maar eens]]. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 10 jun 2019 15:40 (CEST)
 
  
== Infobox ==
+
== Dagboek van een muts  ==
  
hoe moet je een infobox toevoegen [[Gebruiker:Rick6254|Rick6254]] ([[Overleg gebruiker:Rick6254|overleg]]) 10 jun 2019 15:20 (CEST)
+
Ik moet een dagboek maken en ik snap niet wat de tijd is van Dagboek Van Een Muts. ik heb alleen maar Het speelt zich af in onze tijd en dat kan je zien aan de telefoon en aan de computers en aan de huizen wat moet ik er nog bij ??
:Hallo Rick, er zijn verschillende infoboxen op WikiKids. [https://wikikids.nl/Categorie:Sjablonen_infobox Hier zie je de hele lijst ervan], als je op één van de infoboxen klikt (de pagina ervan) zal je een instructie zien van hoe je die moet plaatsen. (beetje knip/plakwerk) {{Gebruiker:Bobbyjohn10/handtekening}} 10 jun 2019 15:22 (CEST)
 

Huidige versie van 16 okt 2019 om 19:12

Welkom in de Boomhut!
Boomhut1.png

Welkom in de Boomhut van WikiKids! Hier kun je als gebruiker je vragen stellen aan andere gebruikers of moderatoren over hoe WikiKids werkt, en hoe je kan helpen. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen!

  • Oude vragen vind je in het archief van de Boomhut


Klik hier om een vraag over WikiKids te stellen!
WikiBanner-1.gif


moderator

mag ik op code of hoe jullie het noemen ``moderator``

Er is er pas een benoemd, dus je bent net te laat. Groetjes, Paul -PaulD (overleg) 8 okt 2019 19:06 (CEST)

monniken

waarom heet een monnik een monnik?

Het woord "monnik" komt van het Griekse (monachos), dat 'eenzaam' betekent, en het woord (monos), dat 'alleen' betekent (bron: Wikipedia). Groetjes, Paul -PaulD (overleg) 8 okt 2019 19:06 (CEST)

totempalen

hoe word een totempaal gemaakt

De paal werd meestal gemaakt van het hout van de rode ceder, die vaak in bonte kleuren geschilderd werd (bron: Wikipedia). Groetjes, Paul -PaulD (overleg) 8 okt 2019 19:06 (CEST)

Hey

hey wikikids leuk om moeten

Ja, leuk hè! Groetjes, Paul -PaulD (overleg) 11 okt 2019 18:41 (CEST)

roken

wat is roken

Zie Roken. Groetjes, Paul -PaulD (overleg) 11 okt 2019 18:41 (CEST)

Mozes

Waneer leefden hij?!

Mozes leefde in de tijd van uittocht uit Egypte rond 1300 voor Christus. Vinkje.png Rots61 Overleg · (MOD) 16 okt 2019 14:47 (CEST)

moedertje teresa

wie is moedertje theresa is haar verhaal feit of niet

bedankt en tot ziens wiki

Zie Moeder Teresa. Groetjes, Paul -PaulD (overleg) 14 okt 2019 22:11 (CEST)

Mozes

Hoe oud was Mozes, toen hij dood ging.

Mozes stierf toen hij 120 was.Vinkje.png Rots61 Overleg · (MOD) 16 okt 2019 14:47 (CEST)

Mozes info

Waarom zwierf Mozes zo lang door de woestijn bedank alvast dat jullie me met het leven helpen BEDANKT!!!!!!!!

Om hem voor te bereiden voor zijn taak als leider van het volk Israël. Ps. wist je dat je informatie toe kan voegen in het artikel Mozes.Vinkje.png Rots61 Overleg · (MOD) 16 okt 2019 14:47 (CEST)

Dagboek van een muts

Ik moet een dagboek maken en ik snap niet wat de tijd is van Dagboek Van Een Muts. ik heb alleen maar Het speelt zich af in onze tijd en dat kan je zien aan de telefoon en aan de computers en aan de huizen wat moet ik er nog bij ??

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut&oldid=579144"