Overleg gebruiker:Kaka1op1studiereis

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen II
  • Gebruikerspagina
Dit is niet de bedoeling!
Software-update-urgent.svg
Let op, Kaka1op1studiereis!

De bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet goed. Het is niet de bedoeling om te schelden op artikelen, dingen die niet kloppen op een pagina te zetten, pagina's te vandaliseren of ander ongepast gedrag te vertonen. Het kan nu zijn dat je voor een korte tijd geblokkeerd bent zodat je even goed na kunt denken. We geven je hierna nog één kans, maar als je door blijft gaan met dit gedrag dan zul je vaker en langer geblokkeerd worden.

Is het niet duidelijk waarom je geblokkeerd bent of heb je nog vragen? Stel deze dan op je overlegpagina door op onderstaande link te klikken.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Kaka1op1studiereis, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Ik heb mijzelf gewelkomt. - Deze reactie werd toegevoegd door Kaka1op1studiereis (overleg | bijdragen)

blokkade, niet goed!!!

ik was dat gwn aan het doen voor een aprilgrap >:( --Kaka1op1studiereis (overleg) 7 mei 2024 18:36 (CEST)Kaka1op1studiereis

danku

danku voor het leren om niet boos te zijn voor zo'n reden. gr. --Cat Laptop - Idil Keysan - Wikimedia Giphy stickers 2019.gif Zozo7077 (overleg) 7 mei 2024 21:34 (CEST)Zozo7077

graag gedaan :) --Kaka1op1studiereis (overleg) 7 mei 2024 21:35 (CEST)kaka1op1studiereis
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Kaka1op1studiereis&oldid=859640"