Help mee! Maak een account of meld je aan.
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg
Stem nu op: PQ-17 en Victoria van het Verenigd Koninkrijk

Overleg gebruiker:Urk

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XI
  • Bewerkingen III
  • Bevestigde gebruiker
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, Urk!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Urk, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 27 feb 2015 09:47 (CET)

flevoland

hallo ik moet voor school een opdracht maken over flevoland wie weet een sport in lelystad gr.urk - Deze reactie werd toegevoegd door Urk (overleg | bijdragen)

Kijk eens hier en hier. Als je daar niet vind wat je zoekt kun je ook eens op Wikipedia kijken. Wil je alsjeblieft ondertekenen met ~~~~? Blason Gryffondor.svg « Ciao, Cookie » Flag of Italy.svg 29 aug 2013 12:40 (CEST)

Wikipedia

Hoi Urk, leuk dat je hebt ontdekt hoe je pagina kan aanmaken. Alleen is het niet de bedoeling om te verwijzen naar Wikipedia. Dit is natuurlijk niet echt handig als een gebruiker gelijk wordt doorverwezen. Tevens kan Wikipedia vrij moeilijk zijn, omdat het gericht is op volwassenen en Wikipedia uitgaat van een hogere basiskennis dan WikiKids. Ook zet je in titels nooit een lidwoord (de, het en een). Wil tekst toevoegen over de lamp, kan dat beter op het artikel Lamp. Je andere artikel wordt verwijderd. Dit geeft niks, want van onze fouten kunnen we leren. Ik hoop dat je het begrijpt. Veel succes! Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 12 feb 2015 15:50 (CET)

Normaal bijdragen

Graag normaal bijdragen, anders zal een blokkade volgen. Bij deze dan ook een (laatste) waarschuwing. Ook niet iemand de schuld geven van je vandalisme a.u.b. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 27 feb 2015 09:47 (CET)

schuld

Hoi, ik zag dat je bij op van het artikel lamp zei dat wikikids een rot site is met caps lock en dat het van 12345dan moest. Het is niet de bedoeling om andere de schuld te geven als je vandalisme pleegt hier. En let aub is een keer op die taal gebruik van je.-- Maxie1Hoi E-mail 6 mrt 2015 08:41 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Urk&oldid=385585"