Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Gebruiker:Natuur12: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k (Wijzigingen door Armandobravenboer (Overleg) hersteld tot de laatste versie door Natuur12)
 
(9 tussenliggende versies door 2 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Ik ben natuur12 en werk over het algemeen mee op Wikipedia. Ik ben daar lid van het plantenproject en een project over schimmels. Zoals je daar aan mijn bijdrage kan zien schrijf ik over onderwerpen die met de natuur te maken hebben. Ik wil hier een beetje meehelpen door wat planten uit te werken want naar mijn mening zijn er veel te weinig artikelen over planten.  
+
Ik ben natuur12 en werk over het algemeen mee op Wikipedia. Ik ben daar lid van het plantenproject en een project over schimmels. Zoals je daar aan mijn bijdrage kan zien schrijf ik over onderwerpen die met de natuur te maken hebben. Ik wil hier een beetje meehelpen door wat planten uit te werken want naar mijn mening zijn er veel te weinig artikelen over planten. Mijn kladblok: [[Gebruiker:Natuur12/Kladblok]]. 
  
 
==Pagina's door mij aangemaakt==
 
==Pagina's door mij aangemaakt==
  
[[schietwilg]], [[eik]], [[populier]], [[berk]], [[zomereik]], [[Wintereik]]
+
[[schietwilg]], [[eik]], [[populier]], [[berk]], [[zomereik]], [[Wintereik]], [[hakhout]], [[Es (plant)]], [[wetenschappelijke naam]], [[Inheems]], [[taxon]], [[geslacht (biologie)]], [[rijk (biologie)]]

Huidige versie van 4 jun 2014 om 00:24

Ik ben natuur12 en werk over het algemeen mee op Wikipedia. Ik ben daar lid van het plantenproject en een project over schimmels. Zoals je daar aan mijn bijdrage kan zien schrijf ik over onderwerpen die met de natuur te maken hebben. Ik wil hier een beetje meehelpen door wat planten uit te werken want naar mijn mening zijn er veel te weinig artikelen over planten. Mijn kladblok: Gebruiker:Natuur12/Kladblok.

Pagina's door mij aangemaakt

schietwilg, eik, populier, berk, zomereik, Wintereik, hakhout, Es (plant), wetenschappelijke naam, Inheems, taxon, geslacht (biologie), rijk (biologie)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Natuur12&oldid=339207"