Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 17 mei t/m 17 juni staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Zeeën en Oceanen. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!

Overleg gebruiker:Ybot19

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd III
  • Bewerkingen III
  • Artikelen I
  • Dagen bewerkt I
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Ybot19!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

:) apoo overleg · (MOD) 4 jun 2020 15:52 (CEST)

Goed bezig

Je doet goede bijdragen, ga zo door! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 5 jun 2020 14:05 (CEST)

Behalve dan dat je categorieën weghaalt die moeten blijven staan, zoals bij bevallen. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 5 jun 2020 18:48 (CEST)

Ster!

Megaphone Barnstar Hires.png

Omdat ik vind dat je heel goed bezig ben met het toevoegen van veel info over van alles en nog wat krijg je van mij deze ster voor een steuntje in de rug! Didi05 (overleg) 6 jun 2020 12:39 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Ybot19&oldid=620214"