Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Overleg gebruiker:Tropicana

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 • WikiLeeftijd XV
 • Bewerkingen X
 • Uploads II
 • Gebruikerspagina
 • Bevestigde gebruiker
Nuvola apps error.png Vertrokken

Deze gebruiker heeft WikiKids (voorgoed) verlaten.

laatste bijdragen

Tropicana, heeft WikiKids verlaten aangezien hij geen kind meer is en zich meer thuis voelt op Wikipedia. Totziens, TahR78 en Apoo

Bloemetje! Om aan WikiKids te denken - apoo


Werk

Dag Tropicana, op één of meerdere pagina('s) heb jij het sjabloon werk gezet. Ben jij nog van plan om hiermee verder te gaan? Zo nee, wil je het sjabloon dan eraf halen? Groetjes, Copyright 3 jul 2009 23:18 (CEST)

Sorry, ben geen Tropicana, maar ik denk het niet aangezien deze gebruiker vertrokken is. Zou je ook een lijstje kunnen geven welke artikelen? Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 3 jul 2009 23:19 (CEST)

Afscheid

Zwaar verlies...

KaLta (overleg) 5 jul 2009 16:17 (CEST)

Weg

Apoo, waarom heb je dsie tekst verwijdert? Mensen mogen dat best weten hoor! KaLta (overleg) 5 sep 2009 13:33 (CEST)

Wil je dit soort berichten op de GOEDE overlegpagina plaatsen? Dit is hte overleg van Tropicana waar je berichten aan Tropicana plaatst, dus niet aan Apoo.. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 5 sep 2009 13:46 (CEST)

Terug

Tropicana, kun je misschien terugkomen? Ik bedoel: je lijkt een goede gebruiker, en die hebben we nu nodig! :) FotoDude 7 sep 2009 18:11 (CEST)

Hey

Hey Tropicana, gaat alles goed? Kom je soms nog op WikiKids kijken of.. ben je het vergeten? Kom zeker nog eens langs hoor, want er verandert op dit moment veel ;) Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 15 nov 2009 23:00 (CET)

Ik kan het niet helpen: ik kijk elke week even rond! Klik dan op de "nieuwe pagina's" knop en zie hoe druk jullie hier allemaal bezig zijn! Ligt het aan mij, of zijn jullie mij al weer vergeten? ;) Met zoveel goede gebruikers. En wat is "veel verandering", jongen, geef me eens even een update. Flag of the Netherlands.svg Tropicana 16 nov 2009 07:04 (CET)

Tsja, het KinderWiki overzet project is weer arfgeblazen en Beemster is weer heel actief. Hier is een lijstje van alle gebruikers die nu moderator zijn:

 • Ikke, Kalta3 dus.
 • Koms
 • Beemster
 • Apoo
 • TahR

KaLta (overleg) 16 nov 2009 15:25 (CET)

Kalta je vergeet 20 andere moderators ;) en het KinderWiki project is helemaal NIET afgeblazen. Althans het overzetproject wel, maar niet het project om naar een andere host te gaan. :) apoo overleg 16 nov 2009 15:50 (CET)
NU(!) ben ik ook moderator hoor... :( (Heb het alleen een beetje druk, de laatste tijd...) Flag of the People's Republic of China.svg Janaaoverleg · Wikipedia NL 16 nov 2009 15:57 (CET)

De moderators op dit moment:

  * Apoo ‎(Moderator)
  * Beemster ‎(Moderator)
  * Bernard2 ‎(SuperEditors, Moderator)
  * DeMoor ‎(Moderator)
  * Demoor ‎(Bureaucraat, Moderator)
  * Effeietsanders ‎(Moderator)
  * Emmelie ‎(Moderator)
  * Gerarddummer ‎(Bureaucraat, Moderator)
  * Harm Hofstede ‎(Bureaucraat, Moderator)
  * Harry.spoelstra ‎(Bureaucraat, Moderator)
  * Janaa ‎(Moderator)
  * Jurroen ‎(Moderator)
  * Kalta3 ‎(Moderator)
  * Knowledge ‎(Moderator)
  * Koms ‎(Moderator)
  * Leenfaas ‎(Bureaucraat, staff, Moderator)
  * Margot95 ‎(Moderator)
  * Marjon ‎(Bureaucraat, Moderator)
  * Patricia ‎(Moderator)
  * RonaldB ‎(Moderator)
  * Suikerdruifje ‎(Moderator)
  * Sumurai8 ‎(Bureaucraat, Moderator)
  * TahR ‎(Moderator)
  * Webmaster ‎(Bureaucraat, Moderator)

De sysop's die zich voor vrijdag niet "herbevestigd" hebben raken hun status kwijt (jij bent al herbevestigd kalta) :) apoo overleg 16 nov 2009 16:01 (CET)


Dat is een bult informatie ineens! Ik zie dat er weer een groot, fris team van actieve moderatoren is. Dat is erg fijn. Ik hoop dat de onactieven hun rechten verliezen, die zijn er immers toch nooit. Mensen als Leenfaas, Emmelie en dergelijke. En de nieuwe hoofdpagina, komt die er ook? Het zou treurig zijn als jullie allemaal voor niks de mooiste ontwerpen hebben gemaakt. :) Flag of the Netherlands.svg Tropicana 16 nov 2009 16:24 (CET)

Als het goed is, komt die er zeker! :) apoo overleg 16 nov 2009 16:25 (CET)

Ik ben er in ieder geval een grote voorstander van. Verandering op de wiki is goed. Het team van beheerders is wat mij betreft iets te terughoudend, te aarzelend. Maar wanneer je een meerderheid van de gebruikers hebt kun je ze vast wel overtuigen want het zijn geen onredelijke mensen. Ik zie dat het aantal (goede) artikelen enorm is gestegen sinds ik ben vertrokken, we zitten al bijna op 5600. Op naar de 10,000, of niet, jongens? Excuses voor mijn vertrek. Verwacht geen enorme activiteit nu ineens, van mijn kant. Ik doe het rustig aan. Flag of the Netherlands.svg Tropicana 16 nov 2009 16:29 (CET)

Breng je stem uit!

Hey Tropicana, wist je dat er nu een stemming voor de nieuwe hoofdpagina aan de gang is? Een nieuwe hoofdpagina kan een betere indruk voor nieuwe gebruikers maken. Er zijn nu 3 voorstellen gemaakt en tot 23 november kan er gestemd worden. Breng jij je stem ook uit? Stem op een van de drie concepten en misschien is jouw stem de bepalende stem. Groeten, Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 18 nov 2009 11:44 (CET)

terug

ben je weer terug? ja of nee Globe.png Koms - Egypte! 20 nov 2009 14:36 (CET)

Ja, maar terug is niet (bij tropicana) 100 keer per dag bewerken. :) apoo overleg 20 nov 2009 15:21 (CET)

Chat

Hoi Tropicana, kun jij even op de chat komen? hier. Dit is écht héél belangrijk. Het is wel belangrijk dat ik of TahR er is. :) apoo overleg 6 dec 2009 16:13 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Tropicana&oldid=129059"